- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.101
Bende ilklerimde tanem yaptım. Büyük o kadar zorladı ki ama 3 ay sonra azaltıp kestim onu. Küçük emiyor diye gelir diğerini emerdi. Baktim perişan olacağım kestim.İnşallah rahatlar uyurlar da biz de biraz dinleniriz uykusuzluktan
Bizde bir göğsümü emmek istemiyor .Bir baktım göğsüme süt resmen fışkırıyor. Çocuğa çok fazla süt gidiyormuş o yüzden emmiyormus meğerse.Ciddi sekilde olsa bizimki gibi
Bence görürdün. O bile Bizde sıkıntı olmadı aslında
Ama şu son günlerde bısıler oldu .
Makaslama tekniği ile akışı yavaşlatmak gerek diye okudum emzirme broşüründe canımBizde bir göğsümü emmek istemiyor .Bir baktım göğsüme süt resmen fışkırıyor. Çocuğa çok fazla süt gidiyormuş o yüzden emmiyormus meğerse.
Bu aşırı süt sorununa ne yapmak gerek acaba
Birazcık sağacaksın canim. Hem yedekte zor durumlar için sütün olur . Ben mesela gece uykusuna geçeceği zaman verıyorum .Bizde bir göğsümü emmek istemiyor .Bir baktım göğsüme süt resmen fışkırıyor. Çocuğa çok fazla süt gidiyormuş o yüzden emmiyormus meğerse.
Temizse kullan tabii ki yazık değil mi:)Kızlar gümüş kapak kullanıyorum da içine dolan sütü atsam mı kullansam mı?
Temmuzda kararlı idim.Hayırlı olsun canım temmuz bitmeden doğum yaptın
Ben önceden sagiyorum 10 dk kadar, ondan sonra veriyorum ama iki gecedir o da kar etmedi. Memeyi yakalaması epey uzun sürüyorBizde bir göğsümü emmek istemiyor .Bir baktım göğsüme süt resmen fışkırıyor. Çocuğa çok fazla süt gidiyormuş o yüzden emmiyormus meğerse.
Ben vermeden omce elimle meme ucunu uzatıyorumBen önceden sagiyorum 10 dk kadar, ondan sonra veriyorum ama iki gecedir o da kar etmedi. Memeyi yakalaması epey uzun sürüyor
Tövbe nerden geldi aklına öyle:) korku filmi gibi o anki düşüncelerin.Hanımlar ağrım çok. lavaboya kadar beni yürüttüler ama olmadı.
Dün sancım vardı kustum beni doğum haneye aldılar. Bebeğin kalp atışları normal değil suni sancı vereceğiz erken almak için dedilar. Suni sancı aldım rahmim 3 santim den fazla açılmadı. Kızımın kalp atışları düşünce sezeryana almak istediler.
Belden aşağı uyuştu ama ben hissediyordum acıda vardı biraz. Bunu söyleyince beni yarı baygın hale getirdiler. Ama ben öldüğümü ve beni yıkadıklarını sanıyordum. Çünki hepsinin sesleri geliyordu ben ise tepki veremiyorum. Bana birşeyler soruyorlardı herkes dönüyordu etrafımda ben sadece öldüğümü sanıyordu. Ordan beni yoğun bakıma aldılar. Bir saat sonra kendime gelince odaya aldılar.
Ben de benimki emmeye başladıktan 2 dk sonra kıvranıyor diye gazı var zannetmistim. Ama işi çözdüm, yoğun bakimda biberonla besliyorlar ya, biberondan şakır şakır akıyor tabii. Memede emmeye başlayınca da ilk 2 dakika fışkıra fışkıra çıkıyor o da iyisine geliyor. Sonra yavaslayinca başlıyor kivranmaya, sinirli sinirli meme gevelemeye..Aynen çok enteresan
Memeyi ne zaman ağzına alsa kıvranması geliyor ve meme ağzından çıkıyor sonra ya almıyor ya uğraşıyorum alması için.
Yani o meme agzındayken hic bitmez gerilmesi, gazi
Benımki öyle değil bence canım. Cunku bu zamana kadar sorun yoktu uzunca da emiyordu. Meme dolu olsa bıle başlıyor kıvranmaya . Şuan dakika tutuyorum valla 10 dk emiyor dolu göğsüBen de benimki emmeye başladıktan 2 dk sonra kıvranıyor diye gazı var zannetmistim. Ama işi çözdüm, yoğun bakimda biberonla besliyorlar ya, biberondan şakır şakır akıyor tabii. Memede emmeye başlayınca da ilk 2 dakika fışkıra fışkıra çıkıyor o da iyisine geliyor. Sonra yavaslayinca başlıyor kivranmaya, sinirli sinirli meme gevelemeye..
Tövbe nerden geldi aklına öyle:) korku filmi gibi o anki düşüncelerin.
Geldi geçti canim
Memeyi bırakmıyor sürekli emiyor. Eşime vermişler ben ameliyatta iken kapatıyorlardı.Nasıl gidiyor bebekle yaşam?
Memeyi bırakmıyor sürekli emiyor. Eşime vermişler ben ameliyatta iken kapatıyorlardı.
Eşimin göğsüne koymuşlar hatta tüşort var mış çıkarmasını istemişler. Vıcutla temas etmeli demişler. Kızım da eşimin göğüs kıllarını çekmiş emmek istemiş göğsünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?