- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.121
Benim kızın 7 güne anca yapıyor dr 10 güne kadar normal diyor Canım ama icerde biriken kaka çok rahatsız ediyor tabi çocuğu.. Bi ara düzeldi 2 ila 3 güne bir yapıyordu yine yapmamaya başladıDemeyin yahu gebelik şekeri var diye hep doğumdan sonra çikolata yiyeceğim diye beklemiştim ben oysa
Kızlar bebeğim 2 gündür kakasını yapmadı az önce karnı da çok şişti çok ağladı memede sakinleştik ama şimdi yine memedeyiz emdikçe bağırsakları gurk gurk ediyorhastane 3gün kaka yapmazsa getirin dedi yediğim çikolatalar mı yaptı ki bak şimdi bunu okuyunca şey ettim
Ayy ciddimiii ilk defa duydum insalalh basimiza gekmemsitirİnşallah normal doğumda kuyruk sokumu eğilen çok oluyormuş bıçak gibi batıyor otururken
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt
Herhangi bir fitil yazdimi ben alcam bu gidisle , benim oglum 5 gun dolmadan yapmiyor doğdu dogali bu sekilde yapiyorBenim kızın 7 güne anca yapıyor dr 10 güne kadar normal diyor Canım ama icerde biriken kaka çok rahatsız ediyor tabi çocuğu.. Bi ara düzeldi 2 ila 3 güne bir yapıyordu yine yapmamaya başladı
Yapmasın sorun değil ama sabah sürekli ikinip mizirdadi. Neyse ki şimdi yaptı da rahatladı. Şimdi uyur belki1 aydan sonra kaka azalıp çiş artar anne sütünde. Yani cisli bezler doluysa yapmayabilir.
Genel olarak faydasi olmadi diyebilirimKızlar biogaia damla aldım doktora danışmadım eczaneden aldım direk. Bebek hiç uyumuyor hep emiyordu ya gazı mı var acaba diye düşündüm. Normalde 6 damlaymış bebek küçük olunca eczacı 4 damla ver dedi.
Sanki rahatladı gibi iki gün oldu bu gün üç olacak başlayalı. Kullananlar memnun musunuz siz biogaia dan.
Korkma bırakmaz sadece gece uykusu ağırken sağıp verirsen bırakmazSağıp verince içiyor. O zaman da memeyi bırakacak diye korkuyorum. Tam süt gelmisken
Ben kullanıyorum fena değilTecrübeli anneler süt sağma pompası hangi markayı önerirsniz lansinoh kullanan var mı nasıl
Önden sağım yapılabilir meme biraz boşalınca vermeye çalış Bi deBizde bir göğsümü emmek istemiyor .Bir baktım göğsüme süt resmen fışkırıyor. Çocuğa çok fazla süt gidiyormuş o yüzden emmiyormus meğerse.
Bu aşırı süt sorununa ne yapmak gerek acaba
Aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne
Biraz sagmalisin vermeden önce. Ben bazen sabahları öyle yapıyorum. Çok olunca icemiyor. Bugün genzine kaçtı baya oksurdu çocuk.Bizde bir göğsümü emmek istemiyor .Bir baktım göğsüme süt resmen fışkırıyor. Çocuğa çok fazla süt gidiyormuş o yüzden emmiyormus meğerse.
Bu aşırı süt sorununa ne yapmak gerek acaba
Bende lansinoh un eski modeli var. Yenisi nasıl bilmiyorum. Ama medela iyi ondan aldım şimdi memnunum.Tecrübeli anneler süt sağma pompası hangi markayı önerirsniz lansinoh kullanan var mı nasıl
Ben sarılık oldugunda gece uyandirdim bir kere uyumadı tekrar mahvetti beni. Onun yerine uyandırmadan biberon verdim. 2 saatte. Böylece uyanmadan devam etti.Sarılık riski olduğu için en geç iki saatte beslenmesi gerekiyor. Gece uyandırıyorum. Belki de o yüzden sinir olup emmek istemiyor olabilir miahh analiq ne zor seysin
Parayımı ,, Bitanesini hastane başvurdu sanırım onu e devlettende başvuruyomuşsun ama nerden bilmiyorum
Bi ton sagdim ama hala çok geliyor sizin damla gibi mi geliyorBiraz sagmalisin vermeden önce. Ben bazen sabahları öyle yapıyorum. Çok olunca icemiyor. Bugün genzine kaçtı baya oksurdu çocuk.
Sıcaklardan mi oluyor acaba ?Ben önceden sagiyorum 10 dk kadar, ondan sonra veriyorum ama iki gecedir o da kar etmedi. Memeyi yakalaması epey uzun sürüyor
Onda bile çok geliyor .geri yaşlandım, futbol tutusu yaptım. Kar etmediMakaslama tekniği ile akışı yavaşlatmak gerek diye okudum emzirme broşüründe canım
Hadi bakalım inşallah güzel geçsin ,haberlerini bekliyorum
Ben kullanıyorum canım beğeniyoeum baya güzelTecrübeli anneler süt sağma pompası hangi markayı önerirsniz lansinoh kullanan var mı nasıl
Teklisi mi çift olan mı
Ben kullanıyorum canım beğeniyoeum baya güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?