Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim kızın 7 güne anca yapıyor dr 10 güne kadar normal diyor Canım ama icerde biriken kaka çok rahatsız ediyor tabi çocuğu.. Bi ara düzeldi 2 ila 3 güne bir yapıyordu yine yapmamaya başladı

Benim kızın 7 güne anca yapıyor dr 10 güne kadar normal diyor Canım ama icerde biriken kaka çok rahatsız ediyor tabi çocuğu.. Bi ara düzeldi 2 ila 3 güne bir yapıyordu yine yapmamaya başladı
Herhangi bir fitil yazdimi ben alcam bu gidisle , benim oglum 5 gun dolmadan yapmiyor doğdu dogali bu sekilde yapiyor

Genel olarak faydasi olmadi diyebilirim

Önden sağım yapılabilir meme biraz boşalınca vermeye çalış Bi de

Biraz sagmalisin vermeden önce. Ben bazen sabahları öyle yapıyorum. Çok olunca icemiyor. Bugün genzine kaçtı baya oksurdu çocuk.

Sarılık riski olduğu için en geç iki saatte beslenmesi gerekiyor. Gece uyandırıyorum. Belki de o yüzden sinir olup emmek istemiyor olabilir mi ahh analiq ne zor seysin
Ben sarılık oldugunda gece uyandirdim bir kere uyumadı tekrar mahvetti beni. Onun yerine uyandırmadan biberon verdim. 2 saatte. Böylece uyanmadan devam etti.

Len yoncambenim
Başvuru nereye yapılıyordu?
Parayımı ,, Bitanesini hastane başvurdu sanırım onu e devlettende başvuruyomuşsun ama nerden bilmiyorum
Ama diğer para sosyal hizmetlerden başvurduk. Belediyeye gitti eşimv bi yere yönlendirdiler gitti oraya kimlikle başvurdu okadar yatıcakmış bekliyorum

Bugun 1 aylık kontrolu vardı bebeğin , 3600den 4600 olmuş kilosu boyuda 52den 57 olmuş
Kalça usg çektirdik solda biraz sıkıntı çıktı 1 ay sonra yine gelin dedi ama %95nde bu oluyo dedi biraz korktum ama Başka bi sıkıntısı yokmuş çok şükür şimdilik.. sizdede sorun olmuymuşdu, devletede götürmek istiyorum kalça için nereden eandveu almam gerekiyooo

Bu arada ipek__23 sağlık ocağına gidip iğneni orda yaptırısan ordada kilosuna boyuna bakıyolar, ersin hanım da farklı bişi yapmadı boşuna ona muayene olduk resmen. Ama kalça usg çektircen diye onasa muayene kaydı şart sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…