- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.141
Çiftli benimki ama ben 1 tanesini kullanıyprum. Çiftli aynı etkiyi vermiyo alıcaksan tekli varsaa alTeklisi mi çift olan mı
Her sabah sağıp boşaltmaxsam alamıyor hatta bugün sağdım yine alamadı delircem valla istediğinde aldığını bilmesem neyse niye yapıyor anlamadımBiraz sagmalisin vermeden önce. Ben bazen sabahları öyle yapıyorum. Çok olunca icemiyor. Bugün genzine kaçtı baya oksurdu çocuk.
Aynı şeyleri yaşıyoruz canımKızlar gece benim bebe bir türlü ememiyor. Göğsünü biraz sağıp veriyorum yine de zor tutuyor memeyi veya tutmuyor. Var mı başına gelen? Neden böyle olur? Çok canım sıkılıyor. Gündüz öyle bir sıkıntı yok. Gece aranıyor, ağzına da almak istiyor ama sancı da oluyor galiba hemen bırakıyor memeyi
Göğus ucum biraz büyük geliyor sanki ama sadece geceleri mi anlıyor bunuBen vermeden omce elimle meme ucunu uzatıyorumdaha belırgınlessın diye.
Bu arada 10 dk sağım fazla degil mi?
Ben memnunum yara yapmadı çekimide güzelTecrübeli anneler süt sağma pompası hangi markayı önerirsniz lansinoh kullanan var mı nasıl
Canım çok geçmiş olsun bende belden uyuşmalıyı hiç sevmedim ve doğumdan sonra akşama kadar çok ağrım acım oldu ölüyorum sandım bende. Ama hepsi geçti gitti çok şükür hepsini sadece hayal meyal hatırlıyorum.Hanımlar ağrım çok. lavaboya kadar beni yürüttüler ama olmadı.
Dün sancım vardı kustum beni doğum haneye aldılar. Bebeğin kalp atışları normal değil suni sancı vereceğiz erken almak için dedilar. Suni sancı aldım rahmim 3 santim den fazla açılmadı. Kızımın kalp atışları düşünce sezeryana almak istediler.
Belden aşağı uyuştu ama ben hissediyordum acıda vardı biraz. Bunu söyleyince beni yarı baygın hale getirdiler. Ama ben öldüğümü ve beni yıkadıklarını sanıyordum. Çünki hepsinin sesleri geliyordu ben ise tepki veremiyorum. Bana birşeyler soruyorlardı herkes dönüyordu etrafımda ben sadece öldüğümü sanıyordu. Ordan beni yoğun bakıma aldılar. Bir saat sonra kendime gelince odaya aldılar.
Gece olunca ben de geriliyorum yine emmeyecek ya da ememeyecek diye. Belki de onu da hissediyor çocuk. Biberona da sagip vermek istemiyirum. Memeyi bırakacak korkusunaAynı şeyleri yaşıyoruz canım
Canı istediğinde anından yakalayıp emiyor istemezse gaz vs varsa ucunu emiyor ağzında biriken sütü yıtmuyor ne yapcam bilmiyorum bende
Maşallah ya çok güzel boyu kilosuBugun 1 aylık kontrolu vardı bebeğin , 3600den 4600 olmuş kilosu boyuda 52den 57 olmuş
Kalça usg çektirdik solda biraz sıkıntı çıktı 1 ay sonra yine gelin dedi ama %95nde bu oluyo dedi biraz korktum amaBaşka bi sıkıntısı yokmuş çok şükür şimdilik.. sizdede sorun olmuymuşdu, devletede götürmek istiyorum kalça için nereden eandveu almam gerekiyooo
Bu aradaipek__23 sağlık ocağına gidip iğneni orda yaptırısan ordada kilosuna boyuna bakıyolar, ersin hanım da farklı bişi yapmadı boşuna ona muayene olduk resmen. Ama kalça usg çektircen diye onasa muayene kaydı şart sanırım
182 den aldımben direkt arayarak. Mhrsten almaya çalısırsan çocuk sağlığı polk. Diye geçiyor sanırım.Bugun 1 aylık kontrolu vardı bebeğin , 3600den 4600 olmuş kilosu boyuda 52den 57 olmuş
Kalça usg çektirdik solda biraz sıkıntı çıktı 1 ay sonra yine gelin dedi ama %95nde bu oluyo dedi biraz korktum amaBaşka bi sıkıntısı yokmuş çok şükür şimdilik.. sizdede sorun olmuymuşdu, devletede götürmek istiyorum kalça için nereden eandveu almam gerekiyooo
Bu aradaipek__23 sağlık ocağına gidip iğneni orda yaptırısan ordada kilosuna boyuna bakıyolar, ersin hanım da farklı bişi yapmadı boşuna ona muayene olduk resmen. Ama kalça usg çektircen diye onasa muayene kaydı şart sanırım
Bir gece yapamadı bizimki, çok zorlandı. Ertesi gün kendi jendine yaptı. Biz de biagaia aldık. Şimdi yine ara ara ikiniyor, mikir mikir ses çıkarıyor ama yapıyor da kakayi. Belki damladan belki değil ama danışarak başlayabilirsinizBenim kızın 7 güne anca yapıyor dr 10 güne kadar normal diyor Canım ama icerde biriken kaka çok rahatsız ediyor tabi çocuğu.. Bi ara düzeldi 2 ila 3 güne bir yapıyordu yine yapmamaya başladı
Gecede iki kez sağıp veriyorum zaten kalan sürelerde emzirmeye çalışıyorum. Epey uğraşıp emmezse ve ağlarsa mecbur biberon veriyurum.Korkma bırakmaz sadece gece uykusu ağırken sağıp verirsen bırakmaz
Yok damla gibi gelmiyor. Çocuğun agzidan taşıyor dışarıBi ton sagdim ama hala çok geliyor sizin damla gibi mi geliyor
Çok yakınım biri 5 doz aşılı olmasına rağmen çok ağır kovid geçirdi daha yeniKızlar aranızda aşı olmayı düşünen yada yakın zamanda olan var mı?
Internette bıraz baktım mrna asısı ve Emziren anneler le ılgıli yeterlı bılgı yok.Pazartesı doktor randevumuz var ona da soracagım.
Ben som dakika 1 doz snovac olmuştum eylülde. Sonra hiç olmadım. Düşünmüyorum daKızlar aranızda aşı olmayı düşünen yada yakın zamanda olan var mı?
Internette bıraz baktım mrna asısı ve Emziren anneler le ılgıli yeterlı bılgı yok.Pazartesı doktor randevumuz var ona da soracagım.
Ben olmayı düşünüyorum. Emzirme yoluyla geçmediğini okudum pek çok yerden. Ben 3 asiliyim. Henüz hastalık geçirmedim çok şükür. Hatta eşim ve oğlum geçirdiler. Aynı evde bana bulaşmadıKızlar aranızda aşı olmayı düşünen yada yakın zamanda olan var mı?
Ben de öyle yapayım. Biberon olayı beni korkutuyor bırakırsa memeyi diyeBen sarılık oldugunda gece uyandirdim bir kere uyumadı tekrar mahvetti beni. Onun yerine uyandırmadan biberon verdim. 2 saatte. Böylece uyanmadan devam etti.
Bilemiyorum kiSıcaklardan mi oluyor acaba ?
Ahh aynısı işteDeli olcam ya istediğinde 2 sn de kaptığı memeyi yakalayamıyor
Ucunu emiyor ağzında biriken sütü de dışarı fışkırtıyor
Sağdım kaşık biberonla içti hem biraz sakinleşsşn diye hemde meme çok dolu olunca alamıyor diye
Ama yinede alamadı neden oluyor ya bende ağlayacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?