Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Deli olcam ya istediğinde 2 sn de kaptığı memeyi yakalayamıyor
Ucunu emiyor ağzında biriken sütü de dışarı fışkırtıyor
Sağdım kaşık biberonla içti hem biraz sakinleşsşn diye hemde meme çok dolu olunca alamıyor diye
Ama yinede alamadı neden oluyor ya bende ağlayacağım artık

Biraz sagmalisin vermeden önce. Ben bazen sabahları öyle yapıyorum. Çok olunca icemiyor. Bugün genzine kaçtı baya oksurdu çocuk.
Her sabah sağıp boşaltmaxsam alamıyor hatta bugün sağdım yine alamadı delircem valla istediğinde aldığını bilmesem neyse niye yapıyor anlamadım

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım
Canı istediğinde anından yakalayıp emiyor istemezse gaz vs varsa ucunu emiyor ağzında biriken sütü yıtmuyor ne yapcam bilmiyorum bende

Ben vermeden omce elimle meme ucunu uzatıyorumdaha belırgınlessın diye.
Bu arada 10 dk sağım fazla degil mi?
Göğus ucum biraz büyük geliyor sanki ama sadece geceleri mi anlıyor bunu
Sağım derken yanlış oldu, mochi var onunla topluyorum sütleri. Zaten 10 dk da 30cc oluyor ya da olmuyor

Canım çok geçmiş olsun bende belden uyuşmalıyı hiç sevmedim ve doğumdan sonra akşama kadar çok ağrım acım oldu ölüyorum sandım bende. Ama hepsi geçti gitti çok şükür hepsini sadece hayal meyal hatırlıyorum.

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım
Canı istediğinde anından yakalayıp emiyor istemezse gaz vs varsa ucunu emiyor ağzında biriken sütü yıtmuyor ne yapcam bilmiyorum bende
Gece olunca ben de geriliyorum yine emmeyecek ya da ememeyecek diye. Belki de onu da hissediyor çocuk. Biberona da sagip vermek istemiyirum. Memeyi bırakacak korkusuna

Maşallah ya çok güzel boyu kilosu
Inşallah bi sorun çıkmaz,mesela bizim de işitme testinde solda sıkıntı çıktığında çoğu böyle oluyo demişti doktor sonradan bi sıkıntı çıkmadı dediği gibi ,sende içini ferah tut bi sorun yoktur
Ben sağlık ocağına 10 gün önce gitmiştim kilosu dogum kilosuna yeni ulaşmıştı boyu da 1 cm uzamıştı.aşıyı da söyledi hatta hemşire ama hastaneye her türlü gidicez o yüzden orda yaptırırım.
Kayıt açtırmak gerekir bence de zaten sonuçlara Ersin Hn baktı değil mi?

182 den aldımben direkt arayarak. Mhrsten almaya çalısırsan çocuk sağlığı polk. Diye geçiyor sanırım.
Ben kalça usg özelde çektirecektim, muayene ücreti usgden pahalı. Çok saçma
Muayene açmadan da usg çekmiyorlar zaten
Ben de devletten aldım randevu. Orada da bi kaydımız olsun hem.
Sağlık ocağı da zaten aylık kontrole çağırdı
Doktorda aynılarını yapacak
Ben anlamıyorum valla çok saçma

Kızlar aranızda aşı olmayı düşünen yada yakın zamanda olan var mı?
Internette bıraz baktım mrna asısı ve Emziren anneler le ılgıli yeterlı bılgı yok.Pazartesı doktor randevumuz var ona da soracagım.

Benim kızın 7 güne anca yapıyor dr 10 güne kadar normal diyor Canım ama icerde biriken kaka çok rahatsız ediyor tabi çocuğu.. Bi ara düzeldi 2 ila 3 güne bir yapıyordu yine yapmamaya başladı
Bir gece yapamadı bizimki, çok zorlandı. Ertesi gün kendi jendine yaptı. Biz de biagaia aldık. Şimdi yine ara ara ikiniyor, mikir mikir ses çıkarıyor ama yapıyor da kakayi. Belki damladan belki değil ama danışarak başlayabilirsiniz

Çok yakınım biri 5 doz aşılı olmasına rağmen çok ağır kovid geçirdi daha yeni
Aşıya hiçbir sekilde inancım kalmadı
Olmamıştım daha da olmam herhalde

Ben som dakika 1 doz snovac olmuştum eylülde. Sonra hiç olmadım. Düşünmüyorum da

Ben olmayı düşünüyorum. Emzirme yoluyla geçmediğini okudum pek çok yerden. Ben 3 asiliyim. Henüz hastalık geçirmedim çok şükür. Hatta eşim ve oğlum geçirdiler. Aynı evde bana bulaşmadı

Ben sarılık oldugunda gece uyandirdim bir kere uyumadı tekrar mahvetti beni. Onun yerine uyandırmadan biberon verdim. 2 saatte. Böylece uyanmadan devam etti.
Ben de öyle yapayım. Biberon olayı beni korkutuyor bırakırsa memeyi diye su sarılık olaylarını hayırlısı ile bi atlatsak ins düzene girer her sey

Ahh aynısı işte gece oluyor bizim. Biberon verince alıyor ama. Aç demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…