- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.161
Biberonu uykudayken veriyorum.Ben de öyle yapayım. Biberon olayı beni korkutuyor bırakırsa memeyi diyesu sarılık olaylarını hayırlısı ile bi atlatsak ins düzene girer her sey
Benzer şeyler yasiyoruzBiberonu uykudayken veriyorum.Aynı korkudan. Gündüz vermiyorum.
Biraz pompayla sağıp versen nasıl olur acabaOnda bile çok geliyor .geri yaşlandım, futbol tutusu yaptım. Kar etmedi
Canım Aynı şey mi bilmiyorum ama benimki de bazen deli gibi ucunu almıyor ağzının içinde olmasına rağmen emmiyor genellikle sancısı olduğunda yapıyor bunu veya huysuzlandığında yapıyor mesela ucunu nasıl anlatayım ki emer gibi yapıp dışarı çıkarıyor geri alıyor çıkarıyor geri alıyor sanırım oyun yapıyorlar biraz da sen devam et ısrarla emzirmeye belki gelip geçici bir şeydir bunlarDeli olcam ya istediğinde 2 sn de kaptığı memeyi yakalayamıyor
Ucunu emiyor ağzında biriken sütü de dışarı fışkırtıyor
Sağdım kaşık biberonla içti hem biraz sakinleşsşn diye hemde meme çok dolu olunca alamıyor diye
Ama yinede alamadı neden oluyor ya bende ağlayacağım artık
Evet canım fitil verdi kullanıyorum ben 4 gün olunca çocuk nasıl rahat ediyor tüm huysuzluk gidiyor bagirsaklar boşalıncaHerhangi bir fitil yazdimi ben alcam bu gidisle , benim oglum 5 gun dolmadan yapmiyor doğdu dogali bu sekilde yapiyor
Biz o damlayı 5 günlük den beri kullanıyoruz canımBir gece yapamadı bizimki, çok zorlandı. Ertesi gün kendi jendine yaptı. Biz de biagaia aldık. Şimdi yine ara ara ikiniyor, mikir mikir ses çıkarıyor ama yapıyor da kakayi. Belki damladan belki değil ama danışarak başlayabilirsiniz
Yaaaa yaniii sağlık ocağındakiler ersin hanımdan. Daha ilgiliydi diyim sana , sağlık ocağında yapılanların aynısını yaptı ersin hanımda, kalça usg çekin bana getirin dedi. Ama aşağıda çeken drda zaren herşeyi söyledi bize kağıttada yazıyo herşey zaten, ersinde farklı bişi söylemedii. Kundak yapmayın çift bez kullanmayın dedi.Maşallah ya çok güzel boyu kilosu
Inşallah bi sorun çıkmaz,mesela bizim de işitme testinde solda sıkıntı çıktığında çoğu böyle oluyo demişti doktor sonradan bi sıkıntı çıkmadı dediği gibi ,sende içini ferah tut bi sorun yoktur
Ben sağlık ocağına 10 gün önce gitmiştim kilosu dogum kilosuna yeni ulaşmıştı boyu da 1 cm uzamıştı.aşıyı da söyledi hatta hemşire ama hastaneye her türlü gidicez o yüzden orda yaptırırım.
Kayıt açtırmak gerekir bence de zaten sonuçlara Ersin Hn baktı değil mi?
Yeminlee asla farklı bişi yapmadı sağlık ocağı ne yaptıysaaaa özeldeki doktorda omu yaptı. Bu sondu zaten gitmicem bidaha oraya. 500 tl kalça usg zorunlu da bebek muayensesi içinde 280 tl ödedik182 den aldımben direkt arayarak. Mhrsten almaya çalısırsan çocuk sağlığı polk. Diye geçiyor sanırım.
Ben kalça usg özelde çektirecektim, muayene ücreti usgden pahalı. Çok saçma
Muayene açmadan da usg çekmiyorlar zaten
Ben de devletten aldım randevu. Orada da bi kaydımız olsun hem.
Sağlık ocağı da zaten aylık kontrole çağırdı
Doktorda aynılarını yapacak
Ben anlamıyorum valla çok saçma
Evet diyorum ya saçmalıkYeminlee asla farklı bişi yapmadı sağlık ocağı ne yaptıysaaaa özeldeki doktorda omu yaptı. Bu sondu zaten gitmicem bidaha oraya. 500 tl kalça usg zorunlu da bebek muayensesi içinde 280 tl ödedik
Kalça içinde solda sıkıntı var ama %95nde oluyo 3 ayda geçebiliyo dedi. Madem öyle beni 3.ayda çağır baktırayım. Öbür aya bidaha gel dedi. Hare 1000 mi vercem sana yaniVallaa hiç memnun olmadımmm bende devletten alıyım arıyım şimdi. Nezamana aldın sennn bana 1-2 aya anca alınıyo dedilerde.
10 dk çok iyi maşallah annesiBenımki öyle değil bence canım. Cunku bu zamana kadar sorun yoktu uzunca da emiyordu. Meme dolu olsa bıle başlıyor kıvranmaya . Şuan dakika tutuyorum valla 10 dk emiyor dolu göğsü
10 dk da fena değil. 15 dk ense daha iyi olurdu :)
Evet diyorum ya saçmalık
Çocuk ateşli olur ne bileyim acil bir sey olur
Kesinlikle özelciyim o konuda devlette acilde sıra bekleyip çocuğa eziyet etmenin manası yok.
Rutin randevu için çok gereksiz
400 ₺ muayene 320 ₺ usg
Saçmalığa bak
Benim sağlık ocağında gittğim ebe bana bir sürü sey anlatıyor ilgileniyor
Doktorda hiç öyle birsey yok resmen.
İlk aradığımda 15 gün kuralına takıldı istediğim gün yarın arayın dedi 16:00 gibi aradım aldım randevu
Yakınındkilerde bulamazsan en yakın çevredekilere de bak bence
Tamam ona göre bakıyım bende hem arıyım bulamassam talep oluşturayımyoncambenim hatta sennuygulamadan talep de oluştur, sana bildirim geliyor yarım saat kadar o randevu senin hemen alabilirsin
OhhhhhhKızlaaaar
Bebemi aldım eve gidiyoruuuuum
Çok mutluyum ya len
Aynı hareketi benimkine yapıyor ama ağlıyor yaparken. Ağzının içinde ama sağa sola hareket yaparak meme arıyor bir taraftan da ağlıyor. Gece yapaiyor bunu çoğunlukla. Hep gazdan zannettim ama sanırım uyuyamayinca yapıyor benimkiCanım Aynı şey mi bilmiyorum ama benimki de bazen deli gibi ucunu almıyor ağzının içinde olmasına rağmen emmiyor genellikle sancısı olduğunda yapıyor bunu veya huysuzlandığında yapıyor mesela ucunu nasıl anlatayım ki emer gibi yapıp dışarı çıkarıyor geri alıyor çıkarıyor geri alıyor sanırım oyun yapıyorlar biraz da sen devam et ısrarla emzirmeye belki gelip geçici bir şeydir bunlar
SüperKızlaaaar
Bebemi aldım eve gidiyoruuuuum
Çok mutluyum ya len
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?