Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım Aynı şey mi bilmiyorum ama benimki de bazen deli gibi ucunu almıyor ağzının içinde olmasına rağmen emmiyor genellikle sancısı olduğunda yapıyor bunu veya huysuzlandığında yapıyor mesela ucunu nasıl anlatayım ki emer gibi yapıp dışarı çıkarıyor geri alıyor çıkarıyor geri alıyor sanırım oyun yapıyorlar biraz da sen devam et ısrarla emzirmeye belki gelip geçici bir şeydir bunlar

Kızlar hastaneden geliyoruz.

Bebeği erken doğanlar ve çok gazlı olup çok kusanlar varsa bizim gibi, doktor sütü sindiremediğini söyledi. 2555 doğan bebe 3300 olmuş. Ben çok güzel kilo almış falan diye sevindim ama fazla gelmiş çocuğa. Sindiremediği için ya gaz olarak birikiyormuş ya da kusuyormuş. Damla verdi bir tane. Bilginiz olsun, sizler de sorun isterseniz doktorlarınıza

Biz o damlayı 5 günlük den beri kullanıyoruz canım

Yaaaa yaniii sağlık ocağındakiler ersin hanımdan. Daha ilgiliydi diyim sana , sağlık ocağında yapılanların aynısını yaptı ersin hanımda, kalça usg çekin bana getirin dedi. Ama aşağıda çeken drda zaren herşeyi söyledi bize kağıttada yazıyo herşey zaten, ersinde farklı bişi söylemedii. Kundak yapmayın çift bez kullanmayın dedi.
Kafası düzgünmü yamukluk varmı dedim, evet solda çok yatmış dedi sağdada yatsın dedi yani ben sormasam söylemicek hergün sana yenidoğan bebekler geliyo söylemesi lazım biz sormadan.
Sağlık ocağındaki ebe mesela. Bebeğimin teninde bi değişiklik hissetti dedi gittiğinde bunu doktoruna sor dedi. Ordakiler bile farkediyo o söylemiyo anca sorunca

Ben dün gece çocuğu sıfır kollu zıbınla yatırdım
Üstüne de ince müslin örttüm
Odanın camı çok az üstten açıktı
Sabaha karşı soğuk oluyor diye
Çocuk bütün gece mızmızlanmadan uyudu
Sadece ihtiyacları için uyandı hemen geri uyudu rahatça
Sıcak tahmin ettğimizden daha çok etkiliyor bence

Yeminlee asla farklı bişi yapmadı sağlık ocağı ne yaptıysaaaa özeldeki doktorda omu yaptı. Bu sondu zaten gitmicem bidaha oraya. 500 tl kalça usg zorunlu da bebek muayensesi içinde 280 tl ödedik
Kalça içinde solda sıkıntı var ama %95nde oluyo 3 ayda geçebiliyo dedi. Madem öyle beni 3.ayda çağır baktırayım. Öbür aya bidaha gel dedi. Hare 1000 mi vercem sana yani Vallaa hiç memnun olmadımmm bende devletten alıyım arıyım şimdi. Nezamana aldın sennn bana 1-2 aya anca alınıyo dedilerde.

Evet diyorum ya saçmalık
Çocuk ateşli olur ne bileyim acil bir sey olur
Kesinlikle özelciyim o konuda devlette acilde sıra bekleyip çocuğa eziyet etmenin manası yok.
Rutin randevu için çok gereksiz
400 ₺ muayene 320 ₺ usg
Saçmalığa bak
Benim sağlık ocağında gittğim ebe bana bir sürü sey anlatıyor ilgileniyor
Doktorda hiç öyle birsey yok resmen.

İlk aradığımda 15 gün kuralına takıldı istediğim gün yarın arayın dedi 16:00 gibi aradım aldım randevu
Yakınındkilerde bulamazsan en yakın çevredekilere de bak bence

10 dk çok iyi maşallah annesi
Ben benimkini emmeye ikna ediyorum bayaa her seferinde

yoncambenim hatta sennuygulamadan talep de oluştur, sana bildirim geliyor yarım saat kadar o randevu senin hemen alabilirsin
Tamam ona göre bakıyım bende hem arıyım bulamassam talep oluşturayım
Kesinlikleeee sağlık ocağı daha ilgili , ilgililer diye değiştiremiyorum bile evime yakın sağlık ocağı var, eski annemlerin oraya gidip geliyorum sırfAma bi sıkıntı yaşamayalımda hastanelik olmayalım cidden.
Ordan biriylede konuştum hatta. 3 kere işitme testi için çocuğum geçemedi habire geldim kontrole dedi. En sonunda devlete gitmiş geçmiş. Çocık büyümüş sıkıntısı yokmuş. Yani insan bazen bilerekmi yapıyolar diye sorgulatıyolar

Aynı hareketi benimkine yapıyor ama ağlıyor yaparken. Ağzının içinde ama sağa sola hareket yaparak meme arıyor bir taraftan da ağlıyor. Gece yapaiyor bunu çoğunlukla. Hep gazdan zannettim ama sanırım uyuyamayinca yapıyor benimki memeyi çekip uyutmaya çalışıyorum. Kesiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…