- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.181
Ahh çok sevindim darısı başıma inşallahhhhKızlaaaar
Bebemi aldım eve gidiyoruuuuum
Çok mutluyum ya len
Sagiyorum ama sanki yine çok geliyor .hemen atiyor .elle sagiyorumBiraz pompayla sağıp versen nasıl olur acaba
Ne ayarsız bu memeler de .Sen napiyosun o zaman pekiYok damla gibi gelmiyor. Çocuğun agzidan taşıyor dışarı
Aminnn canim aminnAhh çok sevindim darısı başıma inşallahhhh
Ben en son 4 aylık hamıleyken 3. Asımı oldumBen olmayı düşünüyorum. Emzirme yoluyla geçmediğini okudum pek çok yerden. Ben 3 asiliyim. Henüz hastalık geçirmedim çok şükür. Hatta eşim ve oğlum geçirdiler. Aynı evde bana bulaşmadı
Evet canım fitil verdi kullanıyorum ben 4 gün olunca çocuk nasıl rahat ediyor tüm huysuzluk gidiyor bagirsaklar boşalınca
Evet cok ilgisiz,zaten ona değil de diğer adama kayıt actiricam oluyosa.Yaaaa yaniii sağlık ocağındakiler ersin hanımdan. Daha ilgiliydi diyim sana , sağlık ocağında yapılanların aynısını yaptı ersin hanımda, kalça usg çekin bana getirin dedi. Ama aşağıda çeken drda zaren herşeyi söyledi bize kağıttada yazıyo herşey zaten, ersinde farklı bişi söylemedii. Kundak yapmayın çift bez kullanmayın dedi.
Kafası düzgünmü yamukluk varmı dedim, evet solda çok yatmış dedi sağdada yatsın dedi yani ben sormasam söylemicek hergün sana yenidoğan bebekler geliyo söylemesi lazım biz sormadan.
Sağlık ocağındaki ebe mesela. Bebeğimin teninde bi değişiklik hissetti dedi gittiğinde bunu doktoruna sor dedi. Ordakiler bile farkediyo o söylemiyo anca sorunca
2 gündür o şekilde kaç alt açma çöpe attım en son alt açmaları 3 E böldüm idareli kullanıyoruz şimdiher altını açtığımda azıcık havalansın diye beklerken benimki de tekrar tekrar kaka çiş döngüsü yaşatıyor
Bebeğiniz enfeksiyonu atlattı mı10 dk çok iyi maşallah annesi
Ben benimkini emmeye ikna ediyorum bayaa her seferinde
Kızlaaaar
Bebemi aldım eve gidiyoruuuuum
Çok mutluyum ya len
190 ₺ sab simplex
Ay sorma ya aynen küçüğü memede görümce koşup geliyor meme diye. Hatta daha kızın ağlamasını duyar duymaz ondan önce koşuyor meme meme diyeBende ilklerimde tanem yaptım. Büyük o kadar zorladı ki ama 3 ay sonra azaltıp kestim onu. Küçük emiyor diye gelir diğerini emerdi. Baktim perişan olacağım kestim.
Düzenli kullanalım bakalım :))Ay en faydalı masraf
Yoksa kucağımda beni tırmalıyo
Teyzem yapmış 6 aylıktı dedi. İnanamadım o zamanlar :)Tuvalet iletişimi diye bir şey duydunuz mu?
Bildiğiniz ufacık bebelere bez bağlamayıp tuvaletinin geldiğini anlayıp klozete işetiyorlar
Bu insanların ne kadar boş vakti var yahu
Beslenme öncesi veriliyor diye biliyorum. En hızlı etki yapan gaz damlasıymış. Sen nasıl kullanıyorsun ?Ay en faydalı masraf
Yoksa kucağımda beni tırmalıyo
Yok vücudunda.sadece yüzünde iki yanda var diğer taraf daha hafif.normal olsunda amanVücudun da var mı benim bebeğin yüzünde de sivilce var (bu kadar yoğun değil )hemşire yenidoğan sivilcesi bebeğin yağ depoladigi için çıkıyor normal demişti.
Öylemi diyorsun o şekilde deneyeyim madem işe yarayabilir dediğin gibi denemekten zarar gelmez sagolasinVantilatörü es geçme derim
Ben odanın başka yönüne çevirerek çalıstırıyorum kapı da açık oluyor yine de etki ediyor gündüz başka türlü durulmuyor
En kötü ihtimalle yattığı odayı arada bir bebek yokken en hızlıda açıp soğut bence
Aradaki farkı göreceksin. Çocuklar çok bunalıyor
Ben yedim bugun bastım kimyonu içine
Bakalım
Direkt 182 arayarak randevı al bence. Çok fazla polk. Var
Çocuk sağlığı ve hastalıkları diye geçiyor bildiğim kadarıyla
Hadi gözün aydın olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinHanımlar Ben sezeryan oldum.
Kızım 48 cm. 3. 570 kg doğdu.
Kızımda bende iyiyiz ağrılarım çok aşırı.
Doğum hikayeni Müsiat olunca paylaşacağım.
Benimki çok ibretlik oldu.
Düşünen yazan dua eden herkesten Allah razı olsun
Maşallah çok güzel kilo almışBugun 1 aylık kontrolu vardı bebeğin , 3600den 4600 olmuş kilosu boyuda 52den 57 olmuş
Kalça usg çektirdik solda biraz sıkıntı çıktı 1 ay sonra yine gelin dedi ama %95nde bu oluyo dedi biraz korktum amaBaşka bi sıkıntısı yokmuş çok şükür şimdilik.. sizdede sorun olmuymuşdu, devletede götürmek istiyorum kalça için nereden eandveu almam gerekiyooo
Bu aradaipek__23 sağlık ocağına gidip iğneni orda yaptırısan ordada kilosuna boyuna bakıyolar, ersin hanım da farklı bişi yapmadı boşuna ona muayene olduk resmen. Ama kalça usg çektircen diye onasa muayene kaydı şart sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?