Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben olmayı düşünüyorum. Emzirme yoluyla geçmediğini okudum pek çok yerden. Ben 3 asiliyim. Henüz hastalık geçirmedim çok şükür. Hatta eşim ve oğlum geçirdiler. Aynı evde bana bulaşmadı
Ben en son 4 aylık hamıleyken 3. Asımı oldum
Sımdı süt verdıgım ıcın bıraz tedırgınım
Doktorla konusup kararımı verıcem

Evet cok ilgisiz,zaten ona değil de diğer adama kayıt actiricam oluyosa.
Çift bez ne demek oluyo ki
Acaba sadece kalça ultrasonu mu cektirtsem bilemedim ki boşuna muayene parası vermemiş olurum.Bi öğrenmem lazım.Aşıyı da sağlık ocağı yapiyo zaten.
Bu kafa olayını ben de merak ediyorum sanki iki yandan basikmis gibi geliyo bana,acaba düz mu yatırmalıyım arada bilemiyorum.
Dediğin gibi biz zaten yeni öğreniyoruz herşeyi güzelce anlatması lazım.Ama bu hastanede bi sıkıntı var kadın dogum da o kadar ilgili değildi.Illa sormak lazım cevap almak için

Dün özellikle kaka yapmak için altını açmamı bekliyordu hep denk getirdi sağolsun

Altını kapatmamı da istemiyor. Silerken havalandırırken iyi kapatırken direnme başladı
Hayır bebem haklı o beze tahammül etmek zor ama ne yapayım. Kuma alıştıramamki

Bende ilklerimde tanem yaptım. Büyük o kadar zorladı ki ama 3 ay sonra azaltıp kestim onu. Küçük emiyor diye gelir diğerini emerdi. Baktim perişan olacağım kestim.
Ay sorma ya aynen küçüğü memede görümce koşup geliyor meme diye. Hatta daha kızın ağlamasını duyar duymaz ondan önce koşuyor meme meme diye

Vücudun da var mı benim bebeğin yüzünde de sivilce var (bu kadar yoğun değil )hemşire yenidoğan sivilcesi bebeğin yağ depoladigi için çıkıyor normal demişti.
Yok vücudunda.sadece yüzünde iki yanda var diğer taraf daha hafif.normal olsunda aman
Öylemi diyorsun o şekilde deneyeyim madem işe yarayabilir dediğin gibi denemekten zarar gelmez sagolasin
Hadi gözün aydın olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Maşallah çok güzel kilo almış kalça usg si devlette 6.hafta da bakılıyor bana öyle bilgi verdiler.1 aylıkken randevu alicam bende.cocuk hastalıkları polikliniğinden.1.ay içinde göz muayenesi var ona randevumu aldım 12 ağustosa.8 ağustosta da işitme testimiz var 2.si.1 testten kaldık biz ama ilk testten kalinabiliyor dediler bebek yeni sudan cikdigi için inşallah gecicrz 2.den çünkü refleksleri tam çok şükür seslere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…