Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
19 günlük bebeğim ara ara sadece anne sütüyle doymadigini düşünüyorum . Günde 1-2 kere 30 CC kadar mama veriyorum . Sütümde azalma olur mu ? Yada beni emmeyi bırakır mı ? Süt mama karışık veren anneler kaç cc,kaç kere veriyorsunuz ?

Adi ne canim bende alcam , fitili yapinca hemen kaka yapiyormu , hergunmu yapicaksin
Fitil ismi GLİSERİN KANSUK canım ama hepsini değil minicik bi kısmını koparıp elinde yumuşatıp koyuyorsun 10 dk içinde yapıyor genelde . Her gün değil dr 7 günü gecerse kullan dedi ama ben 4 gün geçince kullanıyorum çünkü çocuk çok rahatsız oluyor bagirsaklar kaka ile dolu olunca huysuz oluyor gazı bile kokuyor içinde kaka beklediği için.. Gaz yaparken içinde cıvık bir kakayi nasıl kaçırmıyor altına anlamıyorum.. çok şükür değil ama kabız olsa mantıklı ama kabız da değil bu kız neden hergun kendiliğinden kaka yapmıyor vallahi anlamadım bağırsaklarında sorun var diye korkuyorum bazen ..

Canım sen yine de doktorun dediği gibi 7 günü bekle. Cunku fitile alıştırırsan bağırsaklar tembellesebılır ve anüs çatlağı oluşur

Beslenme öncesi veriliyor diye biliyorum. En hızlı etki yapan gaz damlasıymış. Sen nasıl kullanıyorsun ?

Ben pek düzenli kullanmıyorum onu.
Biogaia yı prebiyotik olduğu için düzenli verip sab simplex i günde 1 2 zorlanırsa veriyorum. Dediğin gibi daha hızlı etki ediyor.

Niye böyle oluyor ya çıldıracağım. Bu sefer sagdim verdim tazyik de yoktu .yine de mizmizlandi .Ya bu çocuklar kilo alıyor mu acaba ? Bu kadar kısa emmeleri hayra alamet değil.

Niye böyle oluyor ya çıldıracağım. Bu sefer sagdim verdim tazyik de yoktu .yine de mizmizlandi .Ya bu çocuklar kilo alıyor mu acaba ? Bu kadar kısa emmeleri hayra alamet değil.
Ben gazdan dolayı diyorum ve meme ucunu tam alamıyor olabilir. Mesela benimkinin ağzı kuş ağzı kadar küçük:) kan ter içinde kalıyorum memeyi ağzına solana kadar bazen. Mesela bugün sorunsuz emdi. Ağzından çıktı meme yine aldı emdi. Çıktı, yine aldı emdi.
Kıvranmadıgı zaman problem yok.

Kalça çıkıklığı oolmaasın diye bazıları çift bez takıyolarmış Yanımda biri vardı o direk kalça usg ne gelmişti benimle aynı gün doğum yapan biriydi. Onu muayeneye gönderdiler muayene olun gelin somra dediler herhalde mecburi Aynen banada iki yandan basık geliyo düz yatırmak istiyorum öylede tutmuyo hiç
Ben baktım mhrsden çocuk hastalıklar polikiliniği göremedim sende arayarakmı aldın ..
göz muayenesi için hangi bölüme aldın
Birde bebeğin adınamı aldın randevuları

Vallaa insanları korkutuyolar cidden hepsi sağlıklı olsunlarda

Aynı bizimki ağzı minicik bazen sorunsuz alıyor tüm gün bzende bugünkü gibi deli oluyoruz ikimizde

Kızlar aranızda kaç kişi bebişine yalnız bakıyor?
Benim kayınvalidem yan sokakta ama onunla rahat edemiyorum. Bebeği hemen kucağına alıyor, saatlerce öyle kucakta uyutmak istiyor.
Annem 4 gündür yanımda. Bu akşam gidecek. Aramız 1 saat, sık sık geliyor, yine gelir.
Ama annem gidince kendimi kötü hissediyorum. O yanımdayken daha güvende gibiyim.

Çoğumuz tek bakıyoruz:)

Benim kv dede kucağına çok alıyo bide sallıyo , Kaç kere eşim söyledi Dün yine aldı hatta, kucağına yanağını sıktı ağladı bidaha alamadı Bi yere gidicek olsam bıraksam aklım kalıcak gibi hiisediyorum, insan annesiyle daha iyi anlaşıyo en azından annem gidince bende boşluğa düşmüştüm ama alıştım bi şekilde

Kızlar bebeklerde ilk göz muayenesi ne kadarlıkken olması gerekir? 3 kere götürdük doktora muayene etti ama gözlerine bakmadı en son gittiğimizde 40 inde tekrar gelin dedi. Çarşamba günü işitme testi randevumuz var. Sünneti sorduk ne zman olursa daha iyi olur diye 2 3 aylıkken yaptırabilirsiniz dedi

Bende teyzemle altlı üstlü oturuyorum Allahtan o var yoksa nasıl yapardım bilmiyorum 2 gündür de ateşim vardı sadece emzirebildim çocuğu. Bi kere yalnız kaldık yarım saat kadar feryadı kopardı üstünü giydirmedi aradım hemen teyzemi. Bende tek kalınca zorlanacak gibi hissediyorum gece gündüz beraberiz şuan teyzemle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…