- 7 Aralık 2021
- 62
- 123
- 43
- 29
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.201
Fitil ismi GLİSERİN KANSUK canım ama hepsini değil minicik bi kısmını koparıp elinde yumuşatıp koyuyorsun 10 dk içinde yapıyor genelde . Her gün değil dr 7 günü gecerse kullan dedi ama ben 4 gün geçince kullanıyorum çünkü çocuk çok rahatsız oluyor bagirsaklar kaka ile dolu olunca huysuz oluyor gazı bile kokuyor içinde kaka beklediği için.. Gaz yaparken içinde cıvık bir kakayi nasıl kaçırmıyor altına anlamıyorum.. çok şükür değil ama kabız olsa mantıklı ama kabız da değil bu kız neden hergun kendiliğinden kaka yapmıyor vallahi anlamadım bağırsaklarında sorun var diye korkuyorum bazen ..Adi ne canim bende alcam , fitili yapinca hemen kaka yapiyormu , hergunmu yapicaksin
Canım sen yine de doktorun dediği gibi 7 günü bekle. Cunku fitile alıştırırsan bağırsaklar tembellesebılır ve anüs çatlağı oluşurFitil ismi GLİSERİN KANSUK canım ama hepsini değil minicik bi kısmını koparıp elinde yumuşatıp koyuyorsun 10 dk içinde yapıyor genelde . Her gün değil dr 7 günü gecerse kullan dedi ama ben 4 gün geçince kullanıyorum çünkü çocuk çok rahatsız oluyor bagirsaklar kaka ile dolu olunca huysuz oluyor gazı bile kokuyor içinde kaka beklediği için.. Gaz yaparken içinde cıvık bir kakayi nasıl kaçırmıyor altına anlamıyorum.. çok şükür değil ama kabız olsa mantıklı ama kabız da değil bu kız neden hergun kendiliğinden kaka yapmıyor vallahi anlamadım bağırsaklarında sorun var diye korkuyorum bazen ..
Teyzem yapmış 6 aylıktı dedi. İnanamadım o zamanlar :)
Beslenme öncesi veriliyor diye biliyorum. En hızlı etki yapan gaz damlasıymış. Sen nasıl kullanıyorsun ?
Ben pek düzenli kullanmıyorum onu.
Biogaia yı prebiyotik olduğu için düzenli verip sab simplex i günde 1 2 zorlanırsa veriyorum. Dediğin gibi daha hızlı etki ediyor.
Zorla veriyorumNe ayarsız bu memeler de .Sen napiyosun o zaman peki
Niye böyle oluyor ya çıldıracağım. Bu sefer sagdim verdim tazyik de yoktu .yine de mizmizlandi .Ya bu çocuklar kilo alıyor mu acaba ? Bu kadar kısa emmeleri hayra alamet değil.Benımki öyle değil bence canım. Cunku bu zamana kadar sorun yoktu uzunca da emiyordu. Meme dolu olsa bıle başlıyor kıvranmaya . Şuan dakika tutuyorum valla 10 dk emiyor dolu göğsü
10 dk da fena değil. 15 dk ense daha iyi olurdu :)
Neden canim tek kullanmıyorsun ?
Ben gazdan dolayı diyorum ve meme ucunu tam alamıyor olabilir. Mesela benimkinin ağzı kuş ağzı kadar küçük:) kan ter içinde kalıyorum memeyi ağzına solana kadar bazen. Mesela bugün sorunsuz emdi. Ağzından çıktı meme yine aldı emdi. Çıktı, yine aldı emdi.Niye böyle oluyor ya çıldıracağım. Bu sefer sagdim verdim tazyik de yoktu .yine de mizmizlandi .Ya bu çocuklar kilo alıyor mu acaba ? Bu kadar kısa emmeleri hayra alamet değil.
Bana da doktor 3200 falan dedi bir hafta sonra Doğum yaptım çocuk 2790 doğdu anan sağlıklı şükürCanım sen onu dinleme bana doğumdan 6 gün önce 2650 dedi çocuk doğdu 3280 sen düşün
Kalça çıkıklığı oolmaasın diye bazıları çift bez takıyolarmışEvet cok ilgisiz,zaten ona değil de diğer adama kayıt actiricam oluyosa.
Çift bez ne demek oluyo ki
Acaba sadece kalça ultrasonu mu cektirtsem bilemedim ki boşuna muayene parası vermemiş olurum.Bi öğrenmem lazım.Aşıyı da sağlık ocağı yapiyo zaten.
Bu kafa olayını ben de merak ediyorum sanki iki yandan basikmis gibi geliyo bana,acaba düz mu yatırmalıyım arada bilemiyorum.
Dediğin gibi biz zaten yeni öğreniyoruz herşeyi güzelce anlatması lazım.Ama bu hastanede bi sıkıntı var kadın dogum da o kadar ilgili değildi.Illa sormak lazım cevap almak için
Ben baktım mhrsden çocuk hastalıklar polikiliniği göremedim sende arayarakmı aldın ..Maşallah çok güzel kilo almışkalça usg si devlette 6.hafta da bakılıyor bana öyle bilgi verdiler.1 aylıkken randevu alicam bende.cocuk hastalıkları polikliniğinden.1.ay içinde göz muayenesi var ona randevumu aldım 12 ağustosa.8 ağustosta da işitme testimiz var 2.si.1 testten kaldık biz ama ilk testten kalinabiliyor dediler bebek yeni sudan cikdigi için inşallah gecicrz 2.den çünkü refleksleri tam çok şükür seslere.
Aynı bizimki ağzı minicik bazen sorunsuz alıyor tüm gün bzende bugünkü gibi deli oluyoruz ikimizdeBen gazdan dolayı diyorum ve meme ucunu tam alamıyor olabilir. Mesela benimkinin ağzı kuş ağzı kadar küçük:) kan ter içinde kalıyorum memeyi ağzına solana kadar bazen. Mesela bugün sorunsuz emdi. Ağzından çıktı meme yine aldı emdi. Çıktı, yine aldı emdi.
Kıvranmadıgı zaman problem yok.
Ben verdim sorun yaşamadım19 günlük bebeğim ara ara sadece anne sütüyle doymadigini düşünüyorum . Günde 1-2 kere 30 CC kadar mama veriyorum . Sütümde azalma olur mu ? Yada beni emmeyi bırakır mı ? Süt mama karışık veren anneler kaç cc,kaç kere veriyorsunuz ?
Çoğumuz tek bakıyoruz:)Kızlar aranızda kaç kişi bebişine yalnız bakıyor?
Benim kayınvalidem yan sokakta ama onunla rahat edemiyorum. Bebeği hemen kucağına alıyor, saatlerce öyle kucakta uyutmak istiyor.
Annem 4 gündür yanımda. Bu akşam gidecek. Aramız 1 saat, sık sık geliyor, yine gelir.
Ama annem gidince kendimi kötü hissediyorum. O yanımdayken daha güvende gibiyim.
Benim kv dede kucağına çok alıyo bide sallıyo ,Kızlar aranızda kaç kişi bebişine yalnız bakıyor?
Benim kayınvalidem yan sokakta ama onunla rahat edemiyorum. Bebeği hemen kucağına alıyor, saatlerce öyle kucakta uyutmak istiyor.
Annem 4 gündür yanımda. Bu akşam gidecek. Aramız 1 saat, sık sık geliyor, yine gelir.
Ama annem gidince kendimi kötü hissediyorum. O yanımdayken daha güvende gibiyim.
Bende teyzemle altlı üstlü oturuyorum Allahtan o var yoksa nasıl yapardım bilmiyorum 2 gündür de ateşim vardı sadece emzirebildim çocuğu. Bi kere yalnız kaldık yarım saat kadar feryadı kopardı üstünü giydirmedi aradım hemen teyzemi. Bende tek kalınca zorlanacak gibi hissediyorum gece gündüz beraberiz şuan teyzemle.Kızlar aranızda kaç kişi bebişine yalnız bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?