Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hastaneden bize söylenen 3.4. Ayda göz muayenesi olacak şeklinde

Annem ara ara geliyor tek bakıyorum ben de bakılır yani, kaynanadan iyidir bence

Bnde yalnızım canım annem çalışıyor fırsat buldukça akşamları geliyor kayınvalidem sagolsun iki gün kaldı sonra gitti evine.

Var canım bak atayım görselini sana, cocuk sagligi ve hastalıkları diye geçiyormuş tam adi.goz muayenesi için de göz hastalıkları bölümünden alınıyor randevu.cocuk olarak değil.evet bebeğin adına aldım ben MHRS açtım adına

Eklentiler

• IMG-20220728-WA0039.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2022-08-01-18-38-54-201_tr.gov.saglik.MHRSMOBIL.webp
    20 KB · Görüntüleme: 46
kutis marmaratus diye bişi oluyomuş benim bebeğin cildinde kırmızı morumsu dalgalanmalar oluyo sizinkilerdede oluyomu, yada öncekilerde oldumu. Ne bu önemlimi

Prebiyotik kullanmak için biogaia yı düzenli kullanıyorum ama yeterli gelmiyor.
Sab simplex daha ilaç özellikli. O yüzden daha az kullanmaya çalışıyorum.
Bugün 15. Gün kontrolünde Dr da aynı şeyi dedi bana. Biogaia bir kutu yu düzenli günde 5 damla devam et bağırsak gelişimi için.Sab simplex i gaz olunca kullanacağım.

Evet evet aynı ben kessem yine ağlıyor emzik tutsa.onunla avunacak da tutmuyor

İlk günden beri yalnızım eve çıktığımız ilk gece kv kaldı ama çok yorgunum deyip uyudu sonrası hergün geliyo bir saat durup gidiyo durum kontrolü gibi bugün yıkandıktan sonra bir saat uyudu saat 1 den beri uyumuyor uyusana 10 dk yı geçmiyor ilk defa bugün inanılmaz zorlandım yalnız bakmak çok zor asla dinlenmeye vakit yok

Aynisi resmen 5 gun olmadan yapmiyor benim oglanda surekli huysuz gaz yapma kaka yapma çabasinda ama yapamayinca kendide bende mahvoluyoruz hele bu 1 haftadir delirdi aldik fitili dedigin gibi yapayim rahatlasin yavrum ,insallah bi sorun yoktur bazi bebeklerinki tembel olurmus işte şansimiza bizi buldu

Canım sen yine de doktorun dediği gibi 7 günü bekle. Cunku fitile alıştırırsan bağırsaklar tembellesebılır ve anüs çatlağı oluşur
Bizimki 5 gunde bir yapiyor ama ikimizde mahvoluyoruz canavar gibi cocuk oldu kaka sorunu olmasa pamuk gibi cocuk yavrum

Bende yapicam fitili bugun sonra kendisi yapıyormuş alışıyormuş, surekli fitil yapmakta mantiksiz alismasi lazim faydasi olur insallah

Benim oglan bugun yine susmayaraak agladi hep bende kendime guvenerekten bi cesarete girdim banyoya yikadim oglani birazda orda agladi ama suyu yavas yavas dokunce sakinledi cok korktum düşer tutamam diye ama iyi cesaret ettim bisey olmadi cok şükür ve sonra 3 saat uyudu tabi agzima da etti sabahtan beri

Bir bebeğe kaç kişi bakar ki

Benim kv karşı sokakta ama yalnız bakıyorum. İlkine de yalnız baktım buna da yalnız bakıyorum.

Annem üst katımda oturuyor kayınvalidem arabayla 10 dakikalık mesafede ama ben en güzel tek başımayken rahat ediyorum hem kafamı dinliyorum hem canım ne istiyorsa onu yapıyorum bence yalnız kalmak en güzeli canım artık tek başıma yıkamaya da başladım bebeğimi karışan yok en azından belirli yaştan sonra kimsenin nasihatını cenesini çekemiyor insan gerçekten yoruluyor ben böyle yalnız daha iyiyim annem üst katta olmasına rağmen her an gelip gitmez anlayışlıdır sağ olsun

Nedense benim kayınvalide de sürekli kucağına alıp ayağında sallamak istiyor her şeyde sallıyor .. uyusada sallamaya devam ediyor...ilk çocuğumu da öyleydi ben de bebeklerin sallanmasından nefret ediyorum hiç sallamadım oğlumu bu oğlumu da sallamıyorum ..

Bir anda çığlık atıp memeden uzaklaşıyor mu ? Benimki öyle yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…