- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.241
Canım ben ve abim de öyleymiş annem söyledi fitilsiz kaka yapamıyormuşuz bebekken.. yalnız işin en kötü tarafı hala kabızlık sorunu ikimiz de yaşıyoruz bebeğim de öyle olacak diye ben de korkuyorum çünkü biz de arada sıkıntılar yaşıyoruz inşallah bana çekmez gerçekten zor bir durum çünküAynisi resmen 5 gun olmadan yapmiyor benim oglanda surekli huysuz gaz yapma kaka yapma çabasinda ama yapamayinca kendide bende mahvoluyoruz hele bu 1 haftadir delirdi aldik fitili dedigin gibi yapayim rahatlasin yavrum ,insallah bi sorun yoktur bazi bebeklerinki tembel olurmus işte şansimiza bizi buldu
İstemezse ve ben çok üstelersem krize bile giriyor. Geçen gün öyle oldu maalesef.Bir anda çığlık atıp memeden uzaklaşıyor mu ? Benimki öyle yapıyor
Değişiyor canım işte benim ki mutlu bi değişim oldu çok şükürBana da doktor 3200 falan dedi bir hafta sonra Doğum yaptım çocuk 2790 doğdu anan sağlıklı şükür
Ben anlayamadım valla .şimdi baktım da sütümde tazyikli değildi. Sen emzik kullanıyor musun ? Acaba o mu yapıyorİstemezse ve ben çok üstelersem krize bile giriyor. Geçen gün öyle oldu maalesef.
Bacaklarını kasıyor hem ağlıyor hem emiyor. Emmek istiyor belli ama bisi izin vermiyor o anda. Arada oluyor
Yani kv geninde var sanırım sallamakNedense benim kayınvalide de sürekli kucağına alıp ayağında sallamak istiyor her şeyde sallıyor .. uyusada sallamaya devam ediyor...ilk çocuğumu da öyleydi ben de bebeklerin sallanmasından nefret ediyorum hiç sallamadım oğlumu bu oğlumu da sallamıyorum ..
Senin sütünde mi tazyikli geliyorİstemezse ve ben çok üstelersem krize bile giriyor. Geçen gün öyle oldu maalesef.
Bacaklarını kasıyor hem ağlıyor hem emiyor. Emmek istiyor belli ama bisi izin vermiyor o anda. Arada oluyor
Ben sallama diye söylüyorum artık açık açık. Annem de söyledi, ben çok güzel program oluşturuyorum, iki günlüğüne eve gidip döndüğümde, çocuk başka çocuk oluyor sanki dediNedense benim kayınvalide de sürekli kucağına alıp ayağında sallamak istiyor her şeyde sallıyor .. uyusada sallamaya devam ediyor...ilk çocuğumu da öyleydi ben de bebeklerin sallanmasından nefret ediyorum hiç sallamadım oğlumu bu oğlumu da sallamıyorum ..
Kullanıyorum evet . Ben gaz olduğuna eminim. Cunku her öğünde olmuyorBen anlayamadım valla .şimdi baktım da sütümde tazyikli değildi. Sen emzik kullanıyor musun ? Acaba o mu yapıyor
Gerçekten tamamen bilinçsizce büyütmüşler çocuklarını tek bildikleri sütün yetiyor mu yetmiyor mu bu çocuk aç bir de ayakta sallayayım her şeyi unutuluyor ayakta sallayınca gaz sancısı açlık uykusuzluk nedir bu sallamak ben de anlamıyorum gerçekten Allah'tan annem öyle değilYani kv geninde var sanırım sallamakKaç kere sallama diye eşim kucağına alır almaz sallıyo. Çocuğun karnı ağrıyo diyo karnı fkn ağrıdığı yok çocuk Ikınıyo, hemen karnı ağrıyo diyo sallamaya başlıyo Alışıcak diye korkuyorum, eşim alıştırcan dedi bak geceleride ister dedi. Uyuduklarınıza sayarsınız diyo
Büyük ihitmalle kv bırakıp gidemem bi yere aslaaa
Hepşmizde aynı dert yeminleeeee yaaa bilerekmi yapıyolar anlamıyorum
Bnde yalnızım canım annem çalışıyor fırsat buldukça akşamları geliyor kayınvalidem sagolsun iki gün kaldı sonra gitti evine.Vala
Vala canım annem hasta dedim sen gelme ne olur ne olmaz şimdi eşim izinliydi o işe başladı o çok yardımcı oluyordu gececi olduğu için kaynana ya geldim çok memnun degil ama napim tek kalamam daha 40 çıkmadıKızlar aranızda kaç kişi bebişine yalnız bakıyor?
Benim kayınvalidem yan sokakta ama onunla rahat edemiyorum. Bebeği hemen kucağına alıyor, saatlerce öyle kucakta uyutmak istiyor.
Annem 4 gündür yanımda. Bu akşam gidecek. Aramız 1 saat, sık sık geliyor, yine gelir.
Ama annem gidince kendimi kötü hissediyorum. O yanımdayken daha güvende gibiyim.
Bu olay kimsenin başına gelmedi sanırımkutis marmaratus diye bişi oluyomuş benim bebeğin cildinde kırmızı morumsu dalgalanmalar oluyo sizinkilerdede oluyomu, yada öncekilerde oldumu. Ne bu önemlimi
Bilmiyorum canim. Dolu göğüsü daha iyi alıyor benınkı. Ama yatar pozısyondaSenin sütünde mi tazyikli geliyor
Sarışın ondan olabilir mi?Bu olay kimsenin başına gelmedi sanırımFotodaki gibi
Benim hiç almadigi olmadı. Bazen 10 dakika emiyor ciglik atıp bırakıyor, bazen uzun uzun emiyor .Bilmiyorum yardım mı alsak ? Acaba şu laktoz intoleransi mi varKullanıyorum evet . Ben gaz olduğuna eminim. Cunku her öğünde olmuyor
Bi alıyor bi almıyor
İyi seninki dinliyor sizi benimki hem dinlemez hem de öyle bir şey birkaç kez üst üste söylesek kavga çıkarır veya küser gider...Ben söyledigimde de ilk çocuğumda dinlemezdi ki devam ederdi sallamaya eltimin kızına da aynısını yapıyor o da artık anne uyudu ver yatırayım yerine dese de yok illa ayağında tutacak marifet sanıyorlar herhalde ya da boş durmayayım da bir iş yapıyor gibi gözükeyim bilmiyorum vallahiBen sallama diye söylüyorum artık açık açık. Annem de söyledi, ben çok güzel program oluşturuyorum, iki günlüğüne eve gidip döndüğümde, çocuk başka çocuk oluyor sanki dedi
Kv de pes etti, biz kazandık -şimdilik-
Heeeee aynen benimkide mama vermeme takmış durumdaGerçekten tamamen bilinçsizce büyütmüşler çocuklarını tek bildikleri sütün yetiyor mu yetmiyor mu bu çocuk aç bir de ayakta sallayayım her şeyi unutuluyor ayakta sallayınca gaz sancısı açlık uykusuzluk nedir bu sallamak ben de anlamıyorum gerçekten Allah'tan annem öyle değil
Bu zamana kadar sorun yoktu ama 1 haftadır böyleyiz. Ben gaza verıyorumBenim hiç almadigi olmadı. Bazen 10 dakika emiyor ciglik atıp bırakıyor, bazen uzun uzun emiyor .Bilmiyorum yardım mı alsak ? Acaba şu laktoz intoleransi mi var
Bendede oluyo dedimm bende beyaz tenliyim bebekde beyaz tenli benden dolayı olabilirmi dedim. Dr olabilir ama. Sen 4-5 aya kadar takip et böyle olursa kan değerlerine bakalım dedi . Mesela şuan çekicektim yok şuan .. ama bazen heryerinde oluyo yüzünde bileSarışın ondan olabilir mi?
Benim oğlanın da böyle oluyor ben bir sorun olduğunu zannetmiyorum canım her zaman olmuyor banyodan çıkınca genellikle Bir de ağlayınca oluyorBu olay kimsenin başına gelmedi sanırımFotodaki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?