Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım ben ve abim de öyleymiş annem söyledi fitilsiz kaka yapamıyormuşuz bebekken.. yalnız işin en kötü tarafı hala kabızlık sorunu ikimiz de yaşıyoruz bebeğim de öyle olacak diye ben de korkuyorum çünkü biz de arada sıkıntılar yaşıyoruz inşallah bana çekmez gerçekten zor bir durum çünkü

İstemezse ve ben çok üstelersem krize bile giriyor. Geçen gün öyle oldu maalesef.
Bacaklarını kasıyor hem ağlıyor hem emiyor. Emmek istiyor belli ama bisi izin vermiyor o anda. Arada oluyor
Ben anlayamadım valla .şimdi baktım da sütümde tazyikli değildi. Sen emzik kullanıyor musun ? Acaba o mu yapıyor

Yani kv geninde var sanırım sallamak Kaç kere sallama diye eşim kucağına alır almaz sallıyo. Çocuğun karnı ağrıyo diyo karnı fkn ağrıdığı yok çocuk Ikınıyo, hemen karnı ağrıyo diyo sallamaya başlıyo Alışıcak diye korkuyorum, eşim alıştırcan dedi bak geceleride ister dedi. Uyuduklarınıza sayarsınız diyo
Büyük ihitmalle kv bırakıp gidemem bi yere aslaaa

Hepşmizde aynı dert yeminleeeee yaaa bilerekmi yapıyolar anlamıyorum

Ben sallama diye söylüyorum artık açık açık. Annem de söyledi, ben çok güzel program oluşturuyorum, iki günlüğüne eve gidip döndüğümde, çocuk başka çocuk oluyor sanki dedi
Kv de pes etti, biz kazandık -şimdilik-

Gerçekten tamamen bilinçsizce büyütmüşler çocuklarını tek bildikleri sütün yetiyor mu yetmiyor mu bu çocuk aç bir de ayakta sallayayım her şeyi unutuluyor ayakta sallayınca gaz sancısı açlık uykusuzluk nedir bu sallamak ben de anlamıyorum gerçekten Allah'tan annem öyle değil

Bnde yalnızım canım annem çalışıyor fırsat buldukça akşamları geliyor kayınvalidem sagolsun iki gün kaldı sonra gitti evine.Vala
Vala canım annem hasta dedim sen gelme ne olur ne olmaz şimdi eşim izinliydi o işe başladı o çok yardımcı oluyordu gececi olduğu için kaynana ya geldim çok memnun degil ama napim tek kalamam daha 40 çıkmadı

kutis marmaratus diye bişi oluyomuş benim bebeğin cildinde kırmızı morumsu dalgalanmalar oluyo sizinkilerdede oluyomu, yada öncekilerde oldumu. Ne bu önemlimi
Bu olay kimsenin başına gelmedi sanırım Fotodaki gibi

Eklentiler

• B2443412-07C6-4EDA-8057-4BADF09E77D4.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 82
Kullanıyorum evet . Ben gaz olduğuna eminim. Cunku her öğünde olmuyor
Bi alıyor bi almıyor
Benim hiç almadigi olmadı. Bazen 10 dakika emiyor ciglik atıp bırakıyor, bazen uzun uzun emiyor .Bilmiyorum yardım mı alsak ? Acaba şu laktoz intoleransi mi var

İyi seninki dinliyor sizi benimki hem dinlemez hem de öyle bir şey birkaç kez üst üste söylesek kavga çıkarır veya küser gider...Ben söyledigimde de ilk çocuğumda dinlemezdi ki devam ederdi sallamaya eltimin kızına da aynısını yapıyor o da artık anne uyudu ver yatırayım yerine dese de yok illa ayağında tutacak marifet sanıyorlar herhalde ya da boş durmayayım da bir iş yapıyor gibi gözükeyim bilmiyorum vallahi

Heeeee aynen benimkide mama vermeme takmış durumda Gerçekden nasıl bakmışlar büyütmüşler ben anlamıyorum Bide bize rahat diyolar kendileri zorluklarla büyütmüşler ya
Aynen allahda. Anneler lafdan sözden anlıyo

Sarışın ondan olabilir mi?
Bendede oluyo dedimm bende beyaz tenliyim bebekde beyaz tenli benden dolayı olabilirmi dedim. Dr olabilir ama. Sen 4-5 aya kadar takip et böyle olursa kan değerlerine bakalım dedi . Mesela şuan çekicektim yok şuan .. ama bazen heryerinde oluyo yüzünde bile Önemlimi değilmi söylemiyolarki anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…