- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.261
Bogazi sanki faranjit olmus sesi gitmis gibi bazen de böyle tükürük balgam gibi bisey var da bogazi boguk boguk ses gibi. ozellikle uyandiktan sonra oluyor. Agzi kurumuş gibi yalaniyor bi de. Acaba genzi mi kuruyor hava nemlendirici falan mi lazm kiHırıltısı ses gibi mi? O gaz oluyor oysa eger
Göz kapağında var canımBu olay kimsenin başına gelmedi sanırımFotodaki gibi
Aynen aynen bizimde öyle oluyo ıkınınca banyoda fln iyi bari ne biliyim bişi varmış gibi söyleyince korkttumBenim oğlanın da böyle oluyor ben bir sorun olduğunu zannetmiyorum canım her zaman olmuyor banyodan çıkınca genellikle Bir de ağlayınca oluyor
İyi bari sadece orda varsaaGöz kapağında var canım
Bu anlık olup geçiyor bizde de. Üşüdüğünde falan oluyor geçiyor sonra.Bu olay kimsenin başına gelmedi sanırımFotodaki gibi
Benimkinin bacaklarında ve kollarında oluyor sadeceBendede oluyo dedimm bende beyaz tenliyim bebekde beyaz tenli benden dolayı olabilirmi dedim. Dr olabilir ama. Sen 4-5 aya kadar takip et böyle olursa kan değerlerine bakalım dedi . Mesela şuan çekicektim yok şuan .. ama bazen heryerinde oluyo yüzünde bileÖnemlimi değilmi söylemiyolarki anlamadım
Kuzum bu olay bizim komşu çocuğunun başına gelmişti. Kendisi de kara yağız bir bebektiBu olay kimsenin başına gelmedi sanırımFotodaki gibi
Ilk defa duydum valla çift bez olayınıKalça çıkıklığı oolmaasın diye bazıları çift bez takıyolarmışYanımda biri vardı o direk kalça usg ne gelmişti benimle aynı gün doğum yapan biriydi. Onu muayeneye gönderdiler muayene olun gelin somra dediler herhalde mecburi Aynen banada iki yandan basık geliyo düz yatırmak istiyorum öylede tutmuyo hiç
Ben baktım mhrsden çocuk hastalıklar polikiliniği göremedim sende arayarakmı aldın ..
göz muayenesi için hangi bölüme aldın
Birde bebeğin adınamı aldın randevuları
Vallaa insanları korkutuyolar cidden hepsi sağlıklı olsunlarda
Canım açık tenli diyosun e bir de bu yavrucaklarin derisi ipincecik ondandır belki,bizim doktor söylediyse fazla takılma bence hiç güven vermiyor çünkü banaBendede oluyo dedimm bende beyaz tenliyim bebekde beyaz tenli benden dolayı olabilirmi dedim. Dr olabilir ama. Sen 4-5 aya kadar takip et böyle olursa kan değerlerine bakalım dedi . Mesela şuan çekicektim yok şuan .. ama bazen heryerinde oluyo yüzünde bileÖnemlimi değilmi söylemiyolarki anlamadım
Sanırım bizimde hava değişimi olunca ıkınınca oluyo flnBu anlık olup geçiyor bizde de. Üşüdüğünde falan oluyor geçiyor sonra.
İnsanı korkutuyolar meselaaa neden böyle bişi söylüyolarki herkesde oluyomuşBenimkinin bacaklarında ve kollarında oluyor sadece
Herhalde bakalım 5-6 ayına kadar nasıl olucak. Hem kalçaada sorun var dediler hem üstüne teni söyleyince moralimizi bozdularKuzum bu olay bizim komşu çocuğunun başına gelmişti. Kendisi de kara yağız bir bebektiYani ten rengiyle falan alakalı değildir.
Ama bir tedavi uyguladıklarını hiç duymadım. Sanırım büyüdükçe geçti.
Aynennnn valla bi şekilde halletmek lazımIlk defa duydum valla çift bez olayını
Bir de diğer doktoru deneyeyim bakalım,belki memnun kalırım..
Evet ya anca iki taraftan destek yapmak lazım kafasına yoksa çok zor öyle durması.
Sağlık ocsğındaki ebe söyledi dr sor dedi. Sordum o aslında önemli dğeil 5-6 ay kontrol et sonra kan tahlili yaparız dedi. Senin bebeğim kanı belli oldumu. Doğumda öğrenememişlerdi bugun ben onu bedavaya hallettim siz bulamadınızz giriş yapmam bulun dedimCanım açık tenli diyosun e bir de bu yavrucaklarin derisi ipincecik ondandır belki,bizim doktor söylediyse fazla takılma bence hiç güven vermiyor çünkü bana
Annem ankarada ben canakkale. Dogumdan 2 hafta kadar önce gelmisti. Dogum yaptim 6. Gün gitti. Hem de oyle 1 saat uzakta isteyince gelir diyemiyorum. Gitmesi icin sebepleri vardı. Ama bi an zoruma gitti agladm mi evet agladm valla. Sonra bi sekilde adapte oldum. Ama en buyuk sansım eşim ogretmen ve suan evde. Onun bana cok faydasi oluyor. Allah ondan razi olsun.Kızlar aranızda kaç kişi bebişine yalnız bakıyor?
Benim kayınvalidem yan sokakta ama onunla rahat edemiyorum. Bebeği hemen kucağına alıyor, saatlerce öyle kucakta uyutmak istiyor.
Annem 4 gündür yanımda. Bu akşam gidecek. Aramız 1 saat, sık sık geliyor, yine gelir.
Ama annem gidince kendimi kötü hissediyorum. O yanımdayken daha güvende gibiyim.
Meme ucunu nasıl aldiriyorsunuz ben agzina sokunca tutmuyor. Ucunu tutup ittirmem gerek ki her zaman o sekilde de tutmuyor. Caresiz wilikon uc kullaniyorum en son. Ona da alisti belki ondan almak istemiyor. Bunun bi yontemi vardir muhakkak videolara bakiyorum ama yok denedigim hic biri olmadi. Sizlerin deneyip basarili oldugubi kavrama sekli var mi neyi yanlş yapiyorum ki acepBen gazdan dolayı diyorum ve meme ucunu tam alamıyor olabilir. Mesela benimkinin ağzı kuş ağzı kadar küçük:) kan ter içinde kalıyorum memeyi ağzına solana kadar bazen. Mesela bugün sorunsuz emdi. Ağzından çıktı meme yine aldı emdi. Çıktı, yine aldı emdi.
Kıvranmadıgı zaman problem yok.
Bende de gündüz oluyor bizimki de gazdan olabilir çünkü damlanın saati geçince oluyorBu zamana kadar sorun yoktu ama 1 haftadır böyleyiz. Ben gaza verıyorum
Heleki gece hiç problem yaşamıyorum .
Bende abajur açık sabaha kadar hem sürekli uyanıp emzirdigim için rahat oluyor hemde bizdede ışık açık bırakılırKızlar annem 40 çıkama kadar gece Işık açık yat dedi evde lambader açık olurdu şimdi eşim gececi kv geldik onlarda yok siz nasıl yapıyorsunuz
Canım elini c şeklinde yap diyelim sağ el sağ göğsünü c şeklinde kavra baş parmağın üstte diğer 4 parmak altta olacak şekilde meme ucu ve kahverengi yeri öne doğru çıkacak o zaman direkt ağzına o şekilde sok Instagram'da takip ettiğim bir ebe böyle anlattı gerçekten meme ucum yaraydı bu şekilde tuttura tuttura yarayı geçirdim çünkü biraz göğsümü çevirip veriyordum yara damağına denk gelmiyordu daha az acıyordu umarım anlatabilmişimdir istersen YouTube'a da bak belki böyle bir video orada da izlemiş olabilirim benMeme ucunu nasıl aldiriyorsunuz ben agzina sokunca tutmuyor. Ucunu tutup ittirmem gerek ki her zaman o sekilde de tutmuyor. Caresiz wilikon uc kullaniyorum en son. Ona da alisti belki ondan almak istemiyor. Bunun bi yontemi vardir muhakkak videolara bakiyorum ama yok denedigim hic biri olmadi. Sizlerin deneyip basarili oldugubi kavrama sekli var mi neyi yanlş yapiyorum ki acep
Benimki de yapıyor. Hatta demin yine yaptı. Böyle durumlarda ne kadar zorlasamda almıyor. Amy nin taktik fön makinesi sesi aciyorum. 2 dkxa uyuyor. şu an kucağımda uyuduBir anda çığlık atıp memeden uzaklaşıyor mu ? Benimki öyle yapıyor
Ben de gaz damlalarını dönüşümlü kullanayim bariBende de gündüz oluyor bizimki de gazdan olabilir çünkü damlanın saati geçince oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?