Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hırıltısı ses gibi mi? O gaz oluyor oysa eger
Bogazi sanki faranjit olmus sesi gitmis gibi bazen de böyle tükürük balgam gibi bisey var da bogazi boguk boguk ses gibi. ozellikle uyandiktan sonra oluyor. Agzi kurumuş gibi yalaniyor bi de. Acaba genzi mi kuruyor hava nemlendirici falan mi lazm ki

Kızlar annem 40 çıkama kadar gece Işık açık yat dedi evde lambader açık olurdu şimdi eşim gececi kv geldik onlarda yok siz nasıl yapıyorsunuz

Benim oğlanın da böyle oluyor ben bir sorun olduğunu zannetmiyorum canım her zaman olmuyor banyodan çıkınca genellikle Bir de ağlayınca oluyor
Aynen aynen bizimde öyle oluyo ıkınınca banyoda fln iyi bari ne biliyim bişi varmış gibi söyleyince korkttum
Göz kapağında var canım
İyi bari sadece orda varsaa

Benimkinin bacaklarında ve kollarında oluyor sadece

Bu olay kimsenin başına gelmedi sanırım Fotodaki gibi
Kuzum bu olay bizim komşu çocuğunun başına gelmişti. Kendisi de kara yağız bir bebekti Yani ten rengiyle falan alakalı değildir.
Ama bir tedavi uyguladıklarını hiç duymadım. Sanırım büyüdükçe geçti.

Ilk defa duydum valla çift bez olayını
Bir de diğer doktoru deneyeyim bakalım,belki memnun kalırım..
Evet ya anca iki taraftan destek yapmak lazım kafasına yoksa çok zor öyle durması.

Kızlar benim bebenin gözüne saçı kaçmış galiba yapışmış gibi süt sağdım gözüne çıkmıyor Bi iki gündür orda ne yapmak lazım bilen var mı Dr sordum cevap gelmedi henüz

Canım açık tenli diyosun e bir de bu yavrucaklarin derisi ipincecik ondandır belki,bizim doktor söylediyse fazla takılma bence hiç güven vermiyor çünkü bana

Bu anlık olup geçiyor bizde de. Üşüdüğünde falan oluyor geçiyor sonra.
Sanırım bizimde hava değişimi olunca ıkınınca oluyo fln
Benimkinin bacaklarında ve kollarında oluyor sadece
İnsanı korkutuyolar meselaaa neden böyle bişi söylüyolarki herkesde oluyomuş
Herhalde bakalım 5-6 ayına kadar nasıl olucak. Hem kalçaada sorun var dediler hem üstüne teni söyleyince moralimizi bozdular
Ilk defa duydum valla çift bez olayını
Bir de diğer doktoru deneyeyim bakalım,belki memnun kalırım..
Evet ya anca iki taraftan destek yapmak lazım kafasına yoksa çok zor öyle durması.
Aynennnn valla bi şekilde halletmek lazım
Canım açık tenli diyosun e bir de bu yavrucaklarin derisi ipincecik ondandır belki,bizim doktor söylediyse fazla takılma bence hiç güven vermiyor çünkü bana
Sağlık ocsğındaki ebe söyledi dr sor dedi. Sordum o aslında önemli dğeil 5-6 ay kontrol et sonra kan tahlili yaparız dedi. Senin bebeğim kanı belli oldumu. Doğumda öğrenememişlerdi bugun ben onu bedavaya hallettim siz bulamadınızz giriş yapmam bulun dedim

Annem ankarada ben canakkale. Dogumdan 2 hafta kadar önce gelmisti. Dogum yaptim 6. Gün gitti. Hem de oyle 1 saat uzakta isteyince gelir diyemiyorum. Gitmesi icin sebepleri vardı. Ama bi an zoruma gitti agladm mi evet agladm valla. Sonra bi sekilde adapte oldum. Ama en buyuk sansım eşim ogretmen ve suan evde. Onun bana cok faydasi oluyor. Allah ondan razi olsun.

Meme ucunu nasıl aldiriyorsunuz ben agzina sokunca tutmuyor. Ucunu tutup ittirmem gerek ki her zaman o sekilde de tutmuyor. Caresiz wilikon uc kullaniyorum en son. Ona da alisti belki ondan almak istemiyor. Bunun bi yontemi vardir muhakkak videolara bakiyorum ama yok denedigim hic biri olmadi. Sizlerin deneyip basarili oldugubi kavrama sekli var mi neyi yanlş yapiyorum ki acep

Bebeğim açmış doktor istediği kadar mama ver dedi ondan kaka yapmıyormuş . Aptamil kullanıyorduk o ağır dedi başka bi mama yazmış ona geçeceğiz inşallah başka sıkıntımız yokmuş çok şükür hep sağlık ocağındaki ebe yüzünden ya bana mamayı azalt bol bol emzir dedi diye emzirmeye çalışıyordum bebeğim 200gr kaybetmiş doğumdan sonra almıştı geri vermiş

Kızlar annem 40 çıkama kadar gece Işık açık yat dedi evde lambader açık olurdu şimdi eşim gececi kv geldik onlarda yok siz nasıl yapıyorsunuz
Bende abajur açık sabaha kadar hem sürekli uyanıp emzirdigim için rahat oluyor hemde bizdede ışık açık bırakılır adet öyle ben de birşey olur diye tirsip açık bırakıyorum

Canım elini c şeklinde yap diyelim sağ el sağ göğsünü c şeklinde kavra baş parmağın üstte diğer 4 parmak altta olacak şekilde meme ucu ve kahverengi yeri öne doğru çıkacak o zaman direkt ağzına o şekilde sok Instagram'da takip ettiğim bir ebe böyle anlattı gerçekten meme ucum yaraydı bu şekilde tuttura tuttura yarayı geçirdim çünkü biraz göğsümü çevirip veriyordum yara damağına denk gelmiyordu daha az acıyordu umarım anlatabilmişimdir istersen YouTube'a da bak belki böyle bir video orada da izlemiş olabilirim ben

Kızlar kayınvalidelerden konu açılmışken benimki beni çok şaşırttı 1 hafta yanımda kaldı sağolsun bebekle ilgili hiç bir şeye karışmadı. Hep siz daha iyi biliyosunuz dedi kucağına bile alırken bana sormadan almadı. Bu kadar rahat olacağımı düşünmüyordum sık boğaz ederler diye korkuyordum ama sağolsun hep yeni nesil bizden daha iyi biliyor dedi sütün var mı yok mu sorularını hiç duymadım ama konusu falan geçince bebeği anneden iyi kimse bilemez tanıyamaz diyor hep. Bu sayede bende çok kolay adapte oldum yalnız kalıncada hiç zorluk çekmedim banada bir özgüven geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…