- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.281
Benimkinin elleri de öyle bir ara kolda da vardı şimdi sadece elinde neymiş niye oluyormusBu olay kimsenin başına gelmedi sanırımFotodaki gibi
Canım maşallah diyelim gerçekten böylesi kendi annemiz bile olamaz kırkın çıkınca bir altın bilezik al git bence evineKızlar kayınvalidelerden konu açılmışken benimki beni çok şaşırttı1 hafta yanımda kaldı sağolsun bebekle ilgili hiç bir şeye karışmadı. Hep siz daha iyi biliyosunuz dedi kucağına bile alırken bana sormadan almadı. Bu kadar rahat olacağımı düşünmüyordum sık boğaz ederler diye korkuyordum ama sağolsun hep yeni nesil bizden daha iyi biliyor dedi sütün var mı yok mu sorularını hiç duymadım ama konusu falan geçince bebeği anneden iyi kimse bilemez tanıyamaz diyor hep. Bu sayede bende çok kolay adapte oldum yalnız kalıncada hiç zorluk çekmedim banada bir özgüven geldi
Meme ucunu nasıl aldiriyorsunuz ben agzina sokunca tutmuyor. Ucunu tutup ittirmem gerek ki her zaman o sekilde de tutmuyor. Caresiz wilikon uc kullaniyorum en son. Ona da alisti belki ondan almak istemiyor. Bunun bi yontemi vardir muhakkak videolara bakiyorum ama yok denedigim hic biri olmadi. Sizlerin deneyip basarili oldugubi kavrama sekli var mi neyi yanlş yapiyorum ki acep
Yok canım öyle bir şey yapmıyorum ışıkta hayatta uyuyamam. Benim kv de evde yanlizken yanına bıçak koy dedi.Kızlar annem 40 çıkama kadar gece Işık açık yat dedi evde lambader açık olurdu şimdi eşim gececi kv geldik onlarda yok siz nasıl yapıyorsunuz
Aslında aptamil en bilindik mamaBebeğim açmışdoktor istediği kadar mama ver dedi ondan kaka yapmıyormuş . Aptamil kullanıyorduk o ağır dedi başka bi mama yazmış ona geçeceğiz inşallah başka sıkıntımız yokmuş çok şükür hep sağlık ocağındaki ebe yüzünden ya bana mamayı azalt bol bol emzir dedi diye emzirmeye çalışıyordum bebeğim 200gr kaybetmiş doğumdan sonra almıştı geri vermiş
Herkes yalnız bakıyor canım kimsenin annesi temelli yanında kalmıyor ki. Ben 3 çocuğumu da yalnız büyüttüm diyebilirim. Şuan 3 üne birden yetişiyorum. Senin ilk ve tecrübesizsin korkuyorsun tabi ama alışırsın zaten bebeğin de sadece sana ihtiyacı var ama annen gitmeden biraz sana yemeklik bişeyler atsın buzluğa pratik olsun en azından yemeği düşünme yani. Gelip gittikçe temizliğine yardım eder yemeğini ayarlar sende bebeğinle ilgilenirsin daha çok.Kızlar aranızda kaç kişi bebişine yalnız bakıyor?
Benim kayınvalidem yan sokakta ama onunla rahat edemiyorum. Bebeği hemen kucağına alıyor, saatlerce öyle kucakta uyutmak istiyor.
Annem 4 gündür yanımda. Bu akşam gidecek. Aramız 1 saat, sık sık geliyor, yine gelir.
Ama annem gidince kendimi kötü hissediyorum. O yanımdayken daha güvende gibiyim.
Aptamil benim büyük kızı telef etmişti ya gecemiz gündüzümüz birbirine girmişti kaka yapamaz tüm içtiğini kusar neler neler bende işte ilk çocuk cahillik o zaman çok çeşitte yok en iyisi diye dayıyorum aptamili sonra comformilini aldım o da acayip bi mamaydı çocuk içmek istemedi dr bebelac al demişti o zamanlar goldu yoktu daha ilk içmede kendine gelmişti çocuğumAslında aptamil en bilindik mama
Ne verdi doktor? Bu arada kullanırken birden yüklenme kabız olabilir. O da kötü oluyor
Ben açık bırakıyorum giyinme odasını oradan hafif ışık geliyor yetiyor. Gece birsey olur ani kalkarım vs. tam karanlık mantıklı gelmiyor.Kızlar annem 40 çıkama kadar gece Işık açık yat dedi evde lambader açık olurdu şimdi eşim gececi kv geldik onlarda yok siz nasıl yapıyorsunuz
Valla maşallah gerçektenCanım maşallah diyelim gerçekten böylesi kendi annemiz bile olamaz kırkın çıkınca bir altın bilezik al git bence evinenerde öyle anlayışlı bir insan hele birde k.v.
Conformil 1 yazmış kağıda daha almadık bakalımAslında aptamil en bilindik mama
Ne verdi doktor? Bu arada kullanırken birden yüklenme kabız olabilir. O da kötü oluyor
İşte her mama her çocuğa gore olmuyorAptamil benim büyük kızı telef etmişti ya gecemiz gündüzümüz birbirine girmişti kaka yapamaz tüm içtiğini kusar neler neler bende işte ilk çocuk cahillik o zaman çok çeşitte yok en iyisi diye dayıyorum aptamili sonra comformilini aldım o da acayip bi mamaydı çocuk içmek istemedi dr bebelac al demişti o zamanlar goldu yoktu daha ilk içmede kendine gelmişti çocuğum
En az 500 gr almalı diye biliyorum iyi almış benceYaa ben kafama kilosunu takıyorum 1 hafta sonra 1 aylık olacagız 800 gr almıs doyuyor mu sizce iştahı kapalı bir bebek zor emziriyorum emmek istemiyor emersede 5 dk 5dk anca eşime söylüyorum hiç umrunda degil off üzülüyorum cok
1 hafta içinde de alır yineYaa ben kafama kilosunu takıyorum 1 hafta sonra 1 aylık olacagız 800 gr almıs doyuyor mu sizce iştahı kapalı bir bebek zor emziriyorum emmek istemiyor emersede 5 dk 5dk anca eşime söylüyorum hiç umrunda degil off üzülüyorum cok
Annelik işte takacak Cok sey buluyorumEn az 500 gr almalı diye biliyorum iyi almış bence
Bıcakla yatsam tribe girerimYok canım öyle bir şey yapmıyorum ışıkta hayatta uyuyamam. Benim kv de evde yanlizken yanına bıçak koy dedi.Tabi ki koymadım.
Tekli lansinoh var elimde memnunumTecrübeli anneler süt sağma pompası hangi markayı önerirsniz lansinoh kullanan var mı nasıl
Bi daha deniyim az önce krize girer gibi delirip sinirlendi ya acikti belli memeyi uzatiyorum kafayi delirmis gibi sallıyor yumruklarini sıkıyor hırslaniyor sinirleniyor deneyemedim bile direk silikonla dayadm agzinaCanım elini c şeklinde yap diyelim sağ el sağ göğsünü c şeklinde kavra baş parmağın üstte diğer 4 parmak altta olacak şekilde meme ucu ve kahverengi yeri öne doğru çıkacak o zaman direkt ağzına o şekilde sok Instagram'da takip ettiğim bir ebe böyle anlattı gerçekten meme ucum yaraydı bu şekilde tuttura tuttura yarayı geçirdim çünkü biraz göğsümü çevirip veriyordum yara damağına denk gelmiyordu daha az acıyordu umarım anlatabilmişimdir istersen YouTube'a da bak belki böyle bir video orada da izlemiş olabilirim ben
C degil makas mı yapilcak. Hep c yapin makas yanlş deniliyordu daElini makas gibi kullanacaksın memeni kıstırıp öyle vermeye çalış. Ve ağzına sokarken özellikle önce akt kısım girsin devamı geliyor.
Saglik ocagindaki doktor kiloya cok da takilma gibi bisey dedi bana ama ister istemez merak ediyoruz yeterince doyuyor mu diye. Burda gunluk en az 20 en fazla 40 gram almalı denilmisti ona göre hesapla eger araliktaysa kasma benceYaa ben kafama kilosunu takıyorum 1 hafta sonra 1 aylık olacagız 800 gr almıs doyuyor mu sizce iştahı kapalı bir bebek zor emziriyorum emmek istemiyor emersede 5 dk 5dk anca eşime söylüyorum hiç umrunda degil off üzülüyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?