Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım maşallah diyelim gerçekten böylesi kendi annemiz bile olamaz kırkın çıkınca bir altın bilezik al git bence evine nerde öyle anlayışlı bir insan hele birde k.v.

Kızlar olmuyo olmuyo dedim benim 12.gün kanamam başladı bebişi yıkadım tam giydirirken hissettim ara ara da geliyor koyu renk neyse içim temizlenir gerçi iyi bişey de bu kadar zaman gelmeyip şimdi gelmesi acayip oldu

Hepsiburada da bebek ürünlerinde %15 indirim var COCUK15 kodunu giriyorsunuz. Ben 800 gr lık 2 kutu bebelac gold aldım 220 tl.

Bebişin tulumlar küçülmeye başladı ya güya 1-3 aylık aldım 1 aylık bebeğe mümkün değil olması. Çıtçıtlı body alayım diyorum üstüne altına da patikli alt ama kısa kollu mu alsam uzun mu bilemedim ben hala kısa giydirmiyorum ne zaman geçerim bilmem.

Elini makas gibi kullanacaksın memeni kıstırıp öyle vermeye çalış. Ve ağzına sokarken özellikle önce akt kısım girsin devamı geliyor.

Kızlar annem 40 çıkama kadar gece Işık açık yat dedi evde lambader açık olurdu şimdi eşim gececi kv geldik onlarda yok siz nasıl yapıyorsunuz
Yok canım öyle bir şey yapmıyorum ışıkta hayatta uyuyamam. Benim kv de evde yanlizken yanına bıçak koy dedi. Tabi ki koymadım.

Benm kv sözde bana bakmaya geld uzak yoldan gelince otobuste klima çarpmış bir hafta yatak döşek yattı herakşam oğlu acile götürüp iğne vurdurdu bende işte nane limon kaynattım sürekli çorba yaptım ona sözde lohusa bendim neyse iyileşti derken ben gideyim artık dedi biz memlekete gidecek sandık bu taraflara gelmişken kızlardeşimide göreyim dedi kızkardeşinin yazlıgı var oraya geçti hem ziyaret hem ticaret dedikleri tam olarak bu işte kadın çok zeki çok Bende işte attığı storyleri izleyip sinirden kuduruyorum napayım

Aslında aptamil en bilindik mama
Ne verdi doktor? Bu arada kullanırken birden yüklenme kabız olabilir. O da kötü oluyor

Herkes yalnız bakıyor canım kimsenin annesi temelli yanında kalmıyor ki. Ben 3 çocuğumu da yalnız büyüttüm diyebilirim. Şuan 3 üne birden yetişiyorum. Senin ilk ve tecrübesizsin korkuyorsun tabi ama alışırsın zaten bebeğin de sadece sana ihtiyacı var ama annen gitmeden biraz sana yemeklik bişeyler atsın buzluğa pratik olsun en azından yemeği düşünme yani. Gelip gittikçe temizliğine yardım eder yemeğini ayarlar sende bebeğinle ilgilenirsin daha çok.

Aslında aptamil en bilindik mama
Ne verdi doktor? Bu arada kullanırken birden yüklenme kabız olabilir. O da kötü oluyor
Aptamil benim büyük kızı telef etmişti ya gecemiz gündüzümüz birbirine girmişti kaka yapamaz tüm içtiğini kusar neler neler bende işte ilk çocuk cahillik o zaman çok çeşitte yok en iyisi diye dayıyorum aptamili sonra comformilini aldım o da acayip bi mamaydı çocuk içmek istemedi dr bebelac al demişti o zamanlar goldu yoktu daha ilk içmede kendine gelmişti çocuğum

Kızlar annem 40 çıkama kadar gece Işık açık yat dedi evde lambader açık olurdu şimdi eşim gececi kv geldik onlarda yok siz nasıl yapıyorsunuz
Ben açık bırakıyorum giyinme odasını oradan hafif ışık geliyor yetiyor. Gece birsey olur ani kalkarım vs. tam karanlık mantıklı gelmiyor.

Canım maşallah diyelim gerçekten böylesi kendi annemiz bile olamaz kırkın çıkınca bir altın bilezik al git bence evine nerde öyle anlayışlı bir insan hele birde k.v.
Valla maşallah gerçekten kayınpederimi bile tembihlemiş adam konuşmaya korkuyor yanlış bir şey söyler diye

İşte her mama her çocuğa gore olmuyor

Yaa ben kafama kilosunu takıyorum 1 hafta sonra 1 aylık olacagız 800 gr almıs doyuyor mu sizce iştahı kapalı bir bebek zor emziriyorum emmek istemiyor emersede 5 dk 5dk anca eşime söylüyorum hiç umrunda degil off üzülüyorum cok

En az 500 gr almalı diye biliyorum iyi almış bence

1 hafta içinde de alır yine
Bence gayet iyi daha ne olsun?

Tecrübeli anneler süt sağma pompası hangi markayı önerirsniz lansinoh kullanan var mı nasıl
Tekli lansinoh var elimde memnunum

Bi daha deniyim az önce krize girer gibi delirip sinirlendi ya acikti belli memeyi uzatiyorum kafayi delirmis gibi sallıyor yumruklarini sıkıyor hırslaniyor sinirleniyor deneyemedim bile direk silikonla dayadm agzina
Elini makas gibi kullanacaksın memeni kıstırıp öyle vermeye çalış. Ve ağzına sokarken özellikle önce akt kısım girsin devamı geliyor.
C degil makas mı yapilcak. Hep c yapin makas yanlş deniliyordu da
Saglik ocagindaki doktor kiloya cok da takilma gibi bisey dedi bana ama ister istemez merak ediyoruz yeterince doyuyor mu diye. Burda gunluk en az 20 en fazla 40 gram almalı denilmisti ona göre hesapla eger araliktaysa kasma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…