- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.301
Bence kilo alımı iyi her hafta 200 Gr alması gerekiyormuş zaten seninkide almış .. hem biraz da çocuğun bunyeside önemli arkadaşımin çocuğu doğduğundan buyana cok iyi emiyor iştahı iyi şuan iki yaşında hala emiyor ve her şeyi de yiyor ama bebekliginden beri zayıf bir çocuk o yüzden sağlıklı olsun da canım gerisi çok önemli değilYaa ben kafama kilosunu takıyorum 1 hafta sonra 1 aylık olacagız 800 gr almıs doyuyor mu sizce iştahı kapalı bir bebek zor emziriyorum emmek istemiyor emersede 5 dk 5dk anca eşime söylüyorum hiç umrunda degil off üzülüyorum cok
Canım ben c şeklinde denedim.ve dediğim gibi çok işime yaradı.. makas şekli süt tazyikli gelince baskılamak.icin ise yarıyor istersen ikisinide dene illa biri ise yarayacaktır birde ters emzirme var tam ismi ney bilmiyorum ama.ikiz annelerin ikisini birden emzirme yöntemi ben ilk zamanlar onuda denedim oda çok rahat olduTekli lansinoh var elimde memnunum
Bi daha deniyim az önce krize girer gibi delirip sinirlendi ya acikti belli memeyi uzatiyorum kafayi delirmis gibi sallıyor yumruklarini sıkıyor hırslaniyor sinirleniyor deneyemedim bile direk silikonla dayadm agzina
C degil makas mı yapilcak. Hep c yapin makas yanlş deniliyordu da
Saglik ocagindaki doktor kiloya cok da takilma gibi bisey dedi bana ama ister istemez merak ediyoruz yeterince doyuyor mu diye. Burda gunluk en az 20 en fazla 40 gram almalı denilmisti ona göre hesapla eger araliktaysa kasma bence
Benimki de bütün vucud böyle ara ara oluyo. Tamda hastaneye gittiğimizde böyle oldu. Neden olduğunu söylemediler kontrol et 5-6 aya kadar değişmesse kan alıp kontrol ederiz dedilerBenimkinin elleri de öyle bir ara kolda da vardı şimdi sadece elinde neymiş niye oluyormusEki Görüntüle 3105832
Tutma şekli kavramada etkin rol oynar mi ya anladm. Deneyim bi tabi benim bebeyle nasıl olur bilmem yirtindik meme için resmen kendimizi parcalamadigimiz kaldi bi. Bugün pek yordu beni valla hayirlisiCanım ben c şeklinde denedim.ve dediğim gibi çok işime yaradı.. makas şekli süt tazyikli gelince baskılamak.icin ise yarıyor istersen ikisinide dene illa biri ise yarayacaktır birde ters emzirme var tam ismi ney bilmiyorum ama.ikiz annelerin ikisini birden emzirme yöntemi ben ilk zamanlar onuda denedim oda çok rahat oldu
Gerçekten öyleTopigi 100 k yapiciniz illaa amanda allah çene varmis bizim topikeee doğum yaptiniz hala vir vir virr
Bende.inanamadim.ama oldu benim göğüsler büyük öyle tutup direk ağzına sokunca uçuda çıkmış oldu öne doğru hemen tutabildiTutma şekli kavramada etkin rol oynar mi ya anladm. Deneyim bi tabi benim bebeyle nasıl olur bilmem yirtindik meme için resmen kendimizi parcalamadigimiz kaldi bi. Bugün pek yordu beni valla hayirlisi
Tabi bebek için gece lambası bende yakıyorum ama 40i çıkana kadar karanlıkta yatma olayına karşıyım.Ben açık bırakıyorum giyinme odasını oradan hafif ışık geliyor yetiyor. Gece birsey olur ani kalkarım vs. tam karanlık mantıklı gelmiyor.
Conformil kabızlık için iyi gelecektirConformil 1 yazmış kağıda daha almadık bakalım
Canım ben oglanda mama verirken kaynatiyirdum sonra kaynamış suyu soğuyunca yedek şişeye dolduruyordum. Mamayı yapacağım zaman yarisini o anda yeni kaynamış sudan yarısını da daha önce kaynatıp soguttugum sudan koyuyirdum. mesela bazen dışardayiz bir yerden kaynamış su bulduk mama yapıcaz ama nasıl soğuyacak. Yanımda hep kaynamış soğumuş su tasiyordum. Ya yedek süt şişesinde ya da termos içinde.Bu mamaların açıklamalarında bazılarında 35 derece olucak diye bazılarında 40 derece yazıyor ,
Benim çaycımda biberon için 40 derece hazırlama düğümesi var ama o çocuk için çok sıcak benceee siz nasıl yapıyosunuz
Hee mantıklı dışarı çıkarken bende öyle yapıyım peki sence kaç derece olmamı mamaya yaptığın suyun derecesi. Kettleda 40 derelik düğme var mamalar için ama çok sıcak geliyo bana hep ılıtıyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorumCanım ben oglanda mama verirken kaynatiyirdum sonra kaynamış suyu soğuyunca yedek şişeye dolduruyordum. Mamayı yapacağım zaman yarisini o anda yeni kaynamış sudan yarısını da daha önce kaynatıp soguttugum sudan koyuyirdum. mesela bazen dışardayiz bir yerden kaynamış su bulduk mama yapıcaz ama nasıl soğuyacak. Yanımda hep kaynamış soğumuş su tasiyordum. Ya yedek süt şişesinde ya da termos içinde.
Hangi sekilde rahat ediyorsan attık.Tekli lansinoh var elimde memnunum
Bi daha deniyim az önce krize girer gibi delirip sinirlendi ya acikti belli memeyi uzatiyorum kafayi delirmis gibi sallıyor yumruklarini sıkıyor hırslaniyor sinirleniyor deneyemedim bile direk silikonla dayadm agzina
C degil makas mı yapilcak. Hep c yapin makas yanlş deniliyordu da
Saglik ocagindaki doktor kiloya cok da takilma gibi bisey dedi bana ama ister istemez merak ediyoruz yeterince doyuyor mu diye. Burda gunluk en az 20 en fazla 40 gram almalı denilmisti ona göre hesapla eger araliktaysa kasma bence
Canım benim kettle da derece yok atana kadar kaynatiyorum. Ama 40 derece çok mama için. Önemli olan kaynamış su olması mikrop kalmaması ve çözünmesini kolaylaştırması için. Sonuçta 40 derece de yapsan çocuğun icebilecegi kıvama göre sogutman lazım.Hee mantıklı dışarı çıkarken bende öyle yapıyım peki sence kaç derece olmamı mamaya yaptığın suyun derecesi. Kettleda 40 derelik düğme var mamalar için ama çok sıcak geliyo bana hep ılıtıyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum
İnşallah. Medikalden oturma simidi alacağım üstüne ağırlık olmazsa zamanla geçer belki. Emziriyom diye hep üstündeyiz.Ayy ciddimiii ilk defa duydum insalalh basimiza gekmemsitir
Gözün aydın çok sevindimKızlaaaar
Bebemi aldım eve gidiyoruuuuum
Çok mutluyum ya len
Canım kilo alımı nasıl bebek doymuyor mu acaba. Benim bir numara da kabızlık yaşamıştım doktor şurup vermişti kullandık ama meğer çocuk doymuyormuş az az emiyordu beni. Emme süresi uzadı karnı soymaya başladı kaka sorunu da düzeldi.Fitil ismi GLİSERİN KANSUK canım ama hepsini değil minicik bi kısmını koparıp elinde yumuşatıp koyuyorsun 10 dk içinde yapıyor genelde . Her gün değil dr 7 günü gecerse kullan dedi ama ben 4 gün geçince kullanıyorum çünkü çocuk çok rahatsız oluyor bagirsaklar kaka ile dolu olunca huysuz oluyor gazı bile kokuyor içinde kaka beklediği için.. Gaz yaparken içinde cıvık bir kakayi nasıl kaçırmıyor altına anlamıyorum.. çok şükür değil ama kabız olsa mantıklı ama kabız da değil bu kız neden hergun kendiliğinden kaka yapmıyor vallahi anlamadım bağırsaklarında sorun var diye korkuyorum bazen ..
Evet canım benimki devamlı emmek istiyor ozaman da kusuyor fazlasını dursun diyeBebek uyumadigi zamanlar ne yapıyorsunuz kızlar. Evde gezdiriyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?