Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bence kilo alımı iyi her hafta 200 Gr alması gerekiyormuş zaten seninkide almış .. hem biraz da çocuğun bunyeside önemli arkadaşımin çocuğu doğduğundan buyana cok iyi emiyor iştahı iyi şuan iki yaşında hala emiyor ve her şeyi de yiyor ama bebekliginden beri zayıf bir çocuk o yüzden sağlıklı olsun da canım gerisi çok önemli değil

Canım ben c şeklinde denedim.ve dediğim gibi çok işime yaradı.. makas şekli süt tazyikli gelince baskılamak.icin ise yarıyor istersen ikisinide dene illa biri ise yarayacaktır birde ters emzirme var tam ismi ney bilmiyorum ama.ikiz annelerin ikisini birden emzirme yöntemi ben ilk zamanlar onuda denedim oda çok rahat oldu

Benimkinin elleri de öyle bir ara kolda da vardı şimdi sadece elinde neymiş niye oluyormusEki Görüntüle 3105832
Benimki de bütün vucud böyle ara ara oluyo. Tamda hastaneye gittiğimizde böyle oldu. Neden olduğunu söylemediler kontrol et 5-6 aya kadar değişmesse kan alıp kontrol ederiz dediler

Bu mamaların açıklamalarında bazılarında 35 derece olucak diye bazılarında 40 derece yazıyor ,
Benim çaycımda biberon için 40 derece hazırlama düğümesi var ama o çocuk için çok sıcak benceee siz nasıl yapıyosunuz

Tutma şekli kavramada etkin rol oynar mi ya anladm. Deneyim bi tabi benim bebeyle nasıl olur bilmem yirtindik meme için resmen kendimizi parcalamadigimiz kaldi bi. Bugün pek yordu beni valla hayirlisi

Tutma şekli kavramada etkin rol oynar mi ya anladm. Deneyim bi tabi benim bebeyle nasıl olur bilmem yirtindik meme için resmen kendimizi parcalamadigimiz kaldi bi. Bugün pek yordu beni valla hayirlisi
Bende.inanamadim.ama oldu benim göğüsler büyük öyle tutup direk ağzına sokunca uçuda çıkmış oldu öne doğru hemen tutabildi

Canım ben oglanda mama verirken kaynatiyirdum sonra kaynamış suyu soğuyunca yedek şişeye dolduruyordum. Mamayı yapacağım zaman yarisini o anda yeni kaynamış sudan yarısını da daha önce kaynatıp soguttugum sudan koyuyirdum. mesela bazen dışardayiz bir yerden kaynamış su bulduk mama yapıcaz ama nasıl soğuyacak. Yanımda hep kaynamış soğumuş su tasiyordum. Ya yedek süt şişesinde ya da termos içinde.

Hee mantıklı dışarı çıkarken bende öyle yapıyım peki sence kaç derece olmamı mamaya yaptığın suyun derecesi. Kettleda 40 derelik düğme var mamalar için ama çok sıcak geliyo bana hep ılıtıyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum

Hangi sekilde rahat ediyorsan attık.
Makas benim için rahat oluyor. İkisi de aynı kapıya cıkıyor:)

Canım benim kettle da derece yok atana kadar kaynatiyorum. Ama 40 derece çok mama için. Önemli olan kaynamış su olması mikrop kalmaması ve çözünmesini kolaylaştırması için. Sonuçta 40 derece de yapsan çocuğun icebilecegi kıvama göre sogutman lazım.

Canım kilo alımı nasıl bebek doymuyor mu acaba. Benim bir numara da kabızlık yaşamıştım doktor şurup vermişti kullandık ama meğer çocuk doymuyormuş az az emiyordu beni. Emme süresi uzadı karnı soymaya başladı kaka sorunu da düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…