- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.321
Bende ondan korkuyorum ama yapıyorum napim öyle yapınca cıkıyor ancaŞimd bu gazı çıksın die bacaklarını karnına doğru bastırıyorumya kalca cıkıgı yapmaz dimi
Ben de yapıyorum yoksa cocugun ikinmaktan rengi değişiyorBende ondan korkuyorum ama yapıyorum napim öyle yapınca cıkıyor anca
Bizimki de şimdi aynısını yaptı demekki midesi tam dolu ya da gaz olduğundan mı kustuEvet canım benimki devamlı emmek istiyor ozaman da kusuyor fazlasını dursun diye
Kuzum ben bebişi iki bacağımın arasına alıp, başını da bir bacağıma yatıyorum. Gazını çıkarması için sırtına vururken, göbeği iki bacağımın arasına sıkıştığı için paçalarından akacak kadar kaka yapıyorKızlar bebegım dünden beri kakasını yapamıyor cok zorlanıyor dr zeytinyagı ver demişti veren varmı daha önce
Dün bu yüzden doktora gittik. Çok doyduğu için ya da gazdan olabilir dedi. Erken doğduysa sütü sindiremiyor da olabilirmiş.Bizimki de şimdi aynısını yaptı demekki midesi tam dolu ya da gaz olduğundan mı kustu
Benimde bayiliyor. Eğer uyutamadimsa pusete alıyorum ama sürekli durmamasi gerek. 2 saatte bir almak tavsiye edilenKızlar bebişlerinizi ana kucağında uyutuyor musunuz?
Benimki çok seviyor ama uyuyunca hemen yatağına alıyorum. Ana kucağında çok içe gömülüyor. Sırtı rahat değil sanıyorum.
Annemler de aksine en azından öğlen uykularında ana kucağında bırakabileceğimi söylüyorlar.
Bizim genel sağlık sigortasi tamamlayıcı değil. Hepimiz kullanıyoruz bebeğide ekledik.Kızlar merhaba bebegine genel saglık sigortası yaptıran oldu mu ? Öneriye ihtiyacım varda
Evet mide tam doluyor fazlasını çıkartıyorlar sürekli emmek istediği için de devamlı bir kısır döngüye giriyoruz emmekten başka bir şey çok ağladığında susturmuyor çünküBizimki de şimdi aynısını yaptı demekki midesi tam dolu ya da gaz olduğundan mı kustu
Alıyorsa aynı memeden devam edebilirsin, süt geliyorsa yeni memeye geçebilirsin. Hem doydugundan eminsen saat başı emzirme.Ben bu emzirme işini bir türlü öğrenemedim. Mesela 1 memeyi verdik ,sonra çocuk 1 saat sonra kalktı. Hangi memeden baslicaz. Birini bitirip diğerine gecin diyen var .Her bir emzirmede birini verin diyen var
Benimki de 3günü yapmamıştı, doktor bir çay kaşığı hakiki zeytinyağı verebilirsin dedi ben verdim hatta sabah bir verdim Bir de gece yarısı vermiştim çünkü yapamamıştı sonra yaptı hakiki zeytinyağı ise bence bir zararı yok hatta faydalı bileKızlar bebegım dünden beri kakasını yapamıyor cok zorlanıyor dr zeytinyagı ver demişti veren varmı daha önce
Doymadığını nerden biliyorsun? Karnı biraz bile tok olsa aslında aşırı şekilde ağlamazlar. Gazdır oBasima neler geldi bilsenizsutumu sagip dolaba koymustum o arada oğlum uyandi emzirdim doymadi kiyameti kopardi sutu hemen cikario istip biberonla verdim sakinlesio uyudu nolcak boyle sagmiycam galuba artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?