Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bir de bebegimde bir şey fark ettim kızlar belki sizde de vardır. Benim bebeğim onsutu seviyor .sagip verdim gece daha çok yarasın diye uyuduğu vakitte uyumadı çocuk. Göğsüm dolu olunca daha bir çok seviyor cunku onsut daha çok geliyor .Gaz yapıyor evet reflude yapıyormuş ama zaten gün içinde o onsut yağlı süte dönüyor çünkü emiyor göğsü bitiriyor .

Kızlar bebegım dünden beri kakasını yapamıyor cok zorlanıyor dr zeytinyagı ver demişti veren varmı daha önce
Kuzum ben bebişi iki bacağımın arasına alıp, başını da bir bacağıma yatıyorum. Gazını çıkarması için sırtına vururken, göbeği iki bacağımın arasına sıkıştığı için paçalarından akacak kadar kaka yapıyor
Her zaman değil tabi ama birkaç seferdir öyle rahatladığını farkettim.

Kızlar bebişlerinizi ana kucağında uyutuyor musunuz?
Benimki çok seviyor ama uyuyunca hemen yatağına alıyorum. Ana kucağında çok içe gömülüyor. Sırtı rahat değil sanıyorum.
Annemler de aksine en azından öğlen uykularında ana kucağında bırakabileceğimi söylüyorlar.

Ben bu emzirme işini bir türlü öğrenemedim. Mesela 1 memeyi verdik ,sonra çocuk 1 saat sonra kalktı. Hangi memeden baslicaz. Birini bitirip diğerine gecin diyen var .Her bir emzirmede birini verin diyen var

Benimde bayiliyor. Eğer uyutamadimsa pusete alıyorum ama sürekli durmamasi gerek. 2 saatte bir almak tavsiye edilen

Basima neler geldi bilseniz sutumu sagip dolaba koymustum o arada oğlum uyandi emzirdim doymadi kiyameti kopardi sutu hemen cikario istip biberonla verdim sakinlesio uyudu nolcak boyle sagmiycam galuba artik

Ben bu emzirme işini bir türlü öğrenemedim. Mesela 1 memeyi verdik ,sonra çocuk 1 saat sonra kalktı. Hangi memeden baslicaz. Birini bitirip diğerine gecin diyen var .Her bir emzirmede birini verin diyen var
Alıyorsa aynı memeden devam edebilirsin, süt geliyorsa yeni memeye geçebilirsin. Hem doydugundan eminsen saat başı emzirme.

Kızlar bebegım dünden beri kakasını yapamıyor cok zorlanıyor dr zeytinyagı ver demişti veren varmı daha önce
Benimki de 3günü yapmamıştı, doktor bir çay kaşığı hakiki zeytinyağı verebilirsin dedi ben verdim hatta sabah bir verdim Bir de gece yarısı vermiştim çünkü yapamamıştı sonra yaptı hakiki zeytinyağı ise bence bir zararı yok hatta faydalı bile

Basima neler geldi bilseniz sutumu sagip dolaba koymustum o arada oğlum uyandi emzirdim doymadi kiyameti kopardi sutu hemen cikario istip biberonla verdim sakinlesio uyudu nolcak boyle sagmiycam galuba artik
Doymadığını nerden biliyorsun? Karnı biraz bile tok olsa aslında aşırı şekilde ağlamazlar. Gazdır o
Bi tek bbeslenırken rahat hissediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…