Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doymadığını nerden biliyorsun? Karnı biraz bile tok olsa aslında aşırı şekilde ağlamazlar. Gazdır o
Bi tek bbeslenırken rahat hissediyorlar
Valla ne bileyim sutu bitirince kendi kendine uyudu kaldi normalde sallamadan uyumuyordu o sebeple ac diye dusundum

Valla ne bileyim sutu bitirince kendi kendine uyudu kaldi normalde sallamadan uyumuyordu o sebeple ac diye dusundum
O anda 1 tane daha ver onu da içer canım. Bebekler kusana kadar ıcer
Heleki gazlı bebekse. Verdiğin göğüs doluysa ve emerken sürekli yutkunuyorsa
Doydugundan emin olabilirsin bence 2 saat bekle .
Hatta bu minnoşlar sürekli beslendikleri icin de durmuyorlar . Aradan biraz zaman geçmeli.

Ve bir günü diğerini tutmaz bu mınnosların
Çünkü büyüyorlar:)

Kızlar pompayla sağarken 20 dk bir meme 20 dk diğer meme deniyor ama dün fark ettim ki 10 dk birini 10 dk birini sırayla sağınca daha çok geldi sütüm. Acaba bu şekilde sağsam ön süt, yağlı süt vs açısından sıkıntı yaşar mıyım

Ben artık önsüt yağlı süte bakmıyorum.bır sekilde içiyor cunkı mesela dolaba koyunca üzeri yağ kaplıyor sütün biraz
O bile yeter. Hem 20 dk çok fazla bir göğüse. Ben süt çıkmayınca bırakıyorum dakika önemli değil

Ama sagar sagmaz uyanmisti gogsumu o sebeple doymadigini dusundum biborondakini de birskti 20 cc kadar icmedi geriisni

Evet mide tam doluyor fazlasını çıkartıyorlar sürekli emmek istediği için de devamlı bir kısır döngüye giriyoruz emmekten başka bir şey çok ağladığında susturmuyor çünkü
Aslında ağladığında meme vermek doğru değilmiş. Emzik almıyor mu bebeğin. Emzikte çok sakinlesiyorlar .bizimki bir memede süt bitince çıldırıyor. Emzikle sakinlestiriyorum

Bende.inanamadim.ama oldu benim göğüsler büyük öyle tutup direk ağzına sokunca uçuda çıkmış oldu öne doğru hemen tutabildi
Benimkiler de sisiyor kocaman. Bakalm oyle olcak mı ebe hastanede denedi ama orda rahat olmadiydi. Ben de bi daha ihtimal vermedim heralde. Belki de yıldım yoruldm denemeye gücüm yok ne bilim

2 tane damla kullandim işe yaramadi biri NBL digeride Biogaia

1 cay kasigi zeytinyağı veriyordum daha raht ediyordu cocuk şimdi nurse harveys şurup aldirdim ona basladik gece cok guzel uyudu kakada yaptirdim cok sukur bugunlere

Hangi sekilde rahat ediyorsan attık.
Makas benim için rahat oluyor. İkisi de aynı kapıya cıkıyor:)
Anladm ikisi de ayni kapiysa tamam. Ne biliyim hep makas yanlş vs dediler sanki ikisi aynı degil gibi.bu işin dogrusu sanrm bebekle ve senin nasıl rahat yapabildgn kişiye göre değisiyor o zaman. Deneye deneye bulcaz.

USER=786753]@2kiz1anne1bebek[/USER] canim sen bundanmi kullaniyordun bende alıp deneyeyim diyorum gaz ve kaka problemi yapmaz insallah
Bende bunun düz olanını kullanıyorum.gold değilde normali bebelac sadece.hic kabızlık problemi yaşamadım aksine çoğu zaman sulu yapıyor.cok vermiyorum ama günde 1 yada 2 kere mama veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…