Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anladm ikisi de ayni kapiysa tamam. Ne biliyim hep makas yanlş vs dediler sanki ikisi aynı degil gibi.bu işin dogrusu sanrm bebekle ve senin nasıl rahat yapabildgn kişiye göre değisiyor o zaman. Deneye deneye bulcaz.
Aynen öyle. Nasıl rahat edersen
Önemli olan bebeğin memeyi ağzına düzgün şekilde alması

2 tane damla kullandim işe yaramadi biri NBL digeride Biogaia

1 cay kasigi zeytinyağı veriyordum daha raht ediyordu cocuk şimdi nurse harveys şurup aldirdim ona basladik gece cok guzel uyudu kakada yaptirdim cok sukur bugunlere
Bizde kaka problemi yok canim. Bağırsak gazi fazla. Çok çok osurması gerek

Yutkunma sürekli duymuyorum ben normal mi? Bazen alış yavaşlıyor sanırım

Amin canım senin için daha zor artık eskisi gibi aktif olamıyoruz malesef bu gaz bizi bitirdi

Bende kullanıyorum canım.
Bizde kaka problemi var.
2 gün azalttım sadece meme verdim ama değişen birşey olmadı . Mamayla alakalı değil sanırım.
Canim 3 tane mama denedim degisen olmuyor dedigin gibi
Azaltip vermeyi denedim ayniydi zaten gunde 2..3 kere veriyordum oyle mamayi seven bi çocukte degil ama biraz tombikleşsin geliştirsin diye vermek istiyorum severek icmiyor mamalari birde bunj deniycem ‍♀

Bizimkine ne verirsen gömüyo. Sonra yok ortada

Bende aynı mantikli veriyorum . Kaç cc veriyorsunuz mamayı ?

Seninki zaten tombik degil mıydı
Napacaksın daha da tombik bebeyı

Yeni başladım ama gaz kendiliğinden çıkıyor. Sanırım faydası oldu. Biogaia günde 5 damla. Şişe bir ay gider dedi Dr. Bitene kadar düzenli kullanacağım. Bağırsak gelişimi için 2-3. aya kadar kullanılabilir dedi.

Sab simplex gaz için 10 damla. Günde 4 kereye kadar verilebilir gaz durumunda. Ama şu dönemlerde gaz sorunu olduğu için rutinde 10 damla verin. Gaz sorunu devam eden günlerde artırın dedi.

Sab üstten cıkarttırıyor
Lâkin dünden beri baya huzursuz etti çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…