- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.361
Aynen öyle. Nasıl rahat edersenAnladm ikisi de ayni kapiysa tamam. Ne biliyim hep makas yanlş vs dediler sanki ikisi aynı degil gibi.bu işin dogrusu sanrm bebekle ve senin nasıl rahat yapabildgn kişiye göre değisiyor o zaman. Deneye deneye bulcaz.
Bizde kaka problemi yok canim. Bağırsak gazi fazla. Çok çok osurması gerek2 tane damla kullandim işe yaramadi biri NBL digeride Biogaia
1 cay kasigi zeytinyağı veriyordum daha raht ediyordu cocukşimdi nurse harveys şurup aldirdim ona basladik gece cok guzel uyudu kakada yaptirdim cok sukur bugunlere
Yutkunma sürekli duymuyorum ben normal mi? Bazen alış yavaşlıyor sanırımO anda 1 tane daha ver onu da içer canım. Bebekler kusana kadar ıcer
Heleki gazlı bebekse. Verdiğin göğüs doluysa ve emerken sürekli yutkunuyorsa
Doydugundan emin olabilirsin bence 2 saat bekle .
Hatta bu minnoşlar sürekli beslendikleri icin de durmuyorlar . Aradan biraz zaman geçmeli.
Ve bir günü diğerini tutmaz bu mınnosların
Çünkü büyüyorlar:)
Amin canım senin için daha zor artık eskisi gibi aktif olamıyoruz malesef bu gaz bizi bitirdiMerhaba kızlar..baktım sayfada herkes doğum yapmış..herkese hayırlı olsun..ben devamlı okuyamıyorum artık..ikizlere yetişmek zor biraz..umarım herkesin bebeği gazsız, bol uyuyan keyifli bebeklerdir..sizi yormuyorlardır inşaallah
Evet bebek kendi yapıyor onuYutkuna sürekli duymuyorum ben normal mi? Bazen alış yavaşlıyor sanırım
E bebekle nasıl gidiyor yasam?Merhaba kızlar..baktım sayfada herkes doğum yapmış..herkese hayırlı olsun..ben devamlı okuyamıyorum artık..ikizlere yetişmek zor biraz..umarım herkesin bebeği gazsız, bol uyuyan keyifli bebeklerdir..sizi yormuyorlardır inşaallah
Canim 3 tane mama denedim degisen olmuyor dedigin gibiBende kullanıyorum canım.
Bizde kaka problemi var.
2 gün azalttım sadece meme verdim ama değişen birşey olmadı . Mamayla alakalı değil sanırım.
Kiz gazda çikartttirmadi oyle zart zurt yapamadi yavrum icinde kaldiBizde kaka problemi yok canim. Bağırsak gazi fazla. Çok çok osurması gerek
Ben biogaia düşündüm amaKiz gazda çikartttirmadi oyle zart zurt yapamadi yavrum icinde kaldi
Nurse harveys şurup oneririm gunde 6 defada veriyorsun sancilandikca veriyom
Biz de yapıyoruz kızlar çok ıkınıyor kolik masajı diye geçiyormuş netteBen de yapıyorum yoksa cocugun ikinmaktan rengi değişiyor
Bizimkine ne verirsen gömüyo. SonraCanim 3 tane mama denedim degisen olmuyor dedigin gibi
Azaltip vermeyi denedim ayniydi zaten gunde 2..3 kere veriyordum oyle mamayi seven bi çocukte degil ama biraz tombikleşsin geliştirsin diye vermek istiyorum severek icmiyor mamalari birde bunj deniycem♀
30 günlük olduCanım kaç günlük 1 2 gün ne ki biz 8 gün bekledik 30. Günde. Dünde 5.gundu yapmadı fitil yaptık en son.
Bende aynı mantikli veriyorum . Kaç cc veriyorsunuz mamayı ?Canim 3 tane mama denedim degisen olmuyor dedigin gibi
Azaltip vermeyi denedim ayniydi zaten gunde 2..3 kere veriyordum oyle mamayi seven bi çocukte degil ama biraz tombikleşsin geliştirsin diye vermek istiyorum severek icmiyor mamalari birde bunj deniycem♀
Seninki zaten tombik degil mıydıCanim 3 tane mama denedim degisen olmuyor dedigin gibi
Yeni başladım ama gaz kendiliğinden çıkıyor. Sanırım faydası oldu. Biogaia günde 5 damla. Şişe bir ay gider dedi Dr. Bitene kadar düzenli kullanacağım. Bağırsak gelişimi için 2-3. aya kadar kullanılabilir dedi.2 tane gaz damlası kullananlar nasıl kullanıyorsunuz detaylı anlatır mısınız ? Ve gervekten ise yaradığını hissediyor musunuz . Aslında bizim davamız tamamen bağırsak gazıyla ilişkili
Üst tarafta işimiz pek yok.
Bende aksine tombik olmasın istiyorum normal olsa yeter banaSeninki zaten tombik degil mıydı
Napacaksın daha da tombik bebeyı
Daha sarı ve yağlı gibi oluyor doğru yoldayım galibaDolaba koyduğun süt üzeri biraz da olsa bu sekilde yağ gibi oluyorsa boşver gerisini. Akışına bak.
Sab üstten cıkarttırıyorYeni başladım ama gaz kendiliğinden çıkıyor. Sanırım faydası oldu. Biogaia günde 5 damla. Şişe bir ay gider dedi Dr. Bitene kadar düzenli kullanacağım. Bağırsak gelişimi için 2-3. aya kadar kullanılabilir dedi.
Sab simplex gaz için 10 damla. Günde 4 kereye kadar verilebilir gaz durumunda. Ama şu dönemlerde gaz sorunu olduğu için rutinde 10 damla verin. Gaz sorunu devam eden günlerde artırın dedi.
Taşınmıyor bile kucaktaBende aksine tombik olmasın istiyorum normal olsa yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?