- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.381
Seninki daha yağlı o zaman. Aynen öyleDaha sarı ve yağlı gibi oluyor doğru yoldayım galibasudan çıkmış balık gibi hissediyorum kendimi acemi anne olmak ne zormuş
İnşallah yoğun bakımdan çıksın daSeninki daha yağlı o zaman. Aynen öyle
Artık bildiğini okuyacaksın
Kız Merve ben göğüs ucu yarasından dolayı zeytinyağ sürüyo göğsüme sen de yap bebek onu da emer böylece kaka rahat çıkar zeytinyağını önceden ısıtıp soğutup asidini aldır amaCanim 3 tane mama denedim degisen olmuyor dedigin gibi
Azaltip vermeyi denedim ayniydi zaten gunde 2..3 kere veriyordum oyle mamayi seven bi çocukte degil ama biraz tombikleşsin geliştirsin diye vermek istiyorum severek icmiyor mamalari birde bunj deniycem♀
Bizde alttan gaz olarak çıkarttı. Üstten çıkıyor zaten bir şekilde. Sadece gaz yokken versem mi bilemedim.Sab üstten cıkarttırıyor
Lâkin dünden beri baya huzursuz etti çocuğu
Sab simblex günde en fazla 4 kez atak zamanlarında. Ama her gün aynı saatte 1-2 kez verin dedi doktor. Gece 1 kez de maflor tok olarak.2 tane gaz damlası kullananlar nasıl kullanıyorsunuz detaylı anlatır mısınız ? Ve gervekten ise yaradığını hissediyor musunuz . Aslında bizim davamız tamamen bağırsak gazıyla ilişkili
Üst tarafta işimiz pek yok.
Şuan ne durumdaİnşallah yoğun bakımdan çıksın da
Düşer canım benimmide 11-12 de düştüKızlar 12 gün oldu göbeğimiz düşmedi, her gün bugün düşecek diyorum olmuyor, canım çok sıkılıyor hiç rahat yıkayamıyoruz
Ben similac kullanıyorum güzel bayaaa yani bi sorun yaşamıyorum şimdilik gazını çıkartıyorum olunca zaten. Kakada 2 günde bi yapıyor normal sanırım bunlarCanim 3 tane mama denedim degisen olmuyor dedigin gibi
Azaltip vermeyi denedim ayniydi zaten gunde 2..3 kere veriyordum oyle mamayi seven bi çocukte degil ama biraz tombikleşsin geliştirsin diye vermek istiyorum severek icmiyor mamalari birde bunj deniycem♀
Çok şükür idrar kültürü temiz geldi kandaki enfeksiyona bakılacak akşam o da temiz gelirse yarın taburcu edilecek boncuğumŞuan ne durumda
?
Aynı fikirdeym aksine benimki de hafif tombikBende aksine tombik olmasın istiyorum normal olsa yeter bana
Benim iri doğdu ama boyu uzun ondan tombik durmuyor bakalim ne olacak zaman geçtikçe kilo alsa dert almasa dertAynı fikirdeym aksine benimki de hafif tombik
Normal canım.doktor 10.gune kadar normal dedi. Bı oncekinde 8. Güne kadar hiç zorlanmadı kızım. Rahattı gaz çıkardı. Ama bu sefer zordu. 5. Gün ana bayağı zorlandı bende fitil yaptım. Gecede yaptı çok şükür30 günlük oldu
Hadi inşallahÇok şükür idrar kültürü temiz geldi kandaki enfeksiyona bakılacak akşam o da temiz gelirse yarın taburcu edilecek boncuğum
Gozunaydin sağ salim insaallahÇok şükür idrar kültürü temiz geldi kandaki enfeksiyona bakılacak akşam o da temiz gelirse yarın taburcu edilecek boncuğum
Çok teşekkür ederim canımmGozunaydin sağ salim insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?