Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kiz emmiyor dogru düzgün gecmeyen pamukcugu var dilinde tabaka gibi , gunde 6..7 defa karbonatli suyla silmeye çalışyorum hafif söndü ama gecmedi
Bızım dilde geçti
Ama baktim dün dudakta hafif var . Karbonatlı suyla siliyorum ve 1 çay kaşığı da su verıyorum arkasından.

Söndüyse geçer
Azalarak geçiyor zaten

Bızım dilde geçti
Ama baktim dün dudakta hafif var . Karbonatlı suyla siliyorum ve 1 çay kaşığı da su verıyorum arkasından.

Söndüyse geçer
Azalarak geçiyor zaten
Gorsen emerken ses cikariyor hani tam tutamaz ama yinede emmek ister ya oyle bisey

Suda veriyom hepsi ust uste geldi yavruma sanki gazdi kakaydi sanciydi pamukcuk

Basima neler geldi bilseniz sutumu sagip dolaba koymustum o arada oğlum uyandi emzirdim doymadi kiyameti kopardi sutu hemen cikario istip biberonla verdim sakinlesio uyudu nolcak boyle sagmiycam galuba artik

Sadece anne sütü verirken hem sağıp hem yedeklemek neredeyse imkansız.

Bunun için çook sütün olması lazım. Ama her emmede bebeğe yetiyorsa sağıp yedekleyemezsin.

Ben ilk çocukta sadece işyerindeyken sağardım. Bunda da hep yanında olduğum ve sık emdiği için sağmaya uğraşmıyorum.

Bızım dilde geçti

Söndüyse geçer
Azalarak geçiyor zaten
Bizimkine hemşire var dedi ama ara ara beyazlık görüyorum süt ictihi için o gibi geliyor bana. Anlayamadım olup olmadığını bıraktım. Devam mı etsem acaba

Bizimkine hemşire var dedi ama ara ara beyazlık görüyorum süt ictihi için o gibi geliyor bana. Anlayamadım olup olmadığını bıraktım. Devam mı etsem acaba
Görüyorsan devam et . Her öğün arkası vçsürdüm ben ama abartmamak icin suan günde 2 kez falan sürüyorum. Ama su muhakkak verıyorum

Surrender kiz bu arada yavrum şiş doğmuştu söndü balon gibi sanki bi 300 gram verdi simdi gören bununla o ayni bebekmi diyor 1 ay aşımız var persembe günü bakicam kac kilo almis
Sanırım en az ödemsiz doğan benimki. 30 gram kaybetmişti doğumdan sonra
1 kilo almıstır
Yerinde besleniorsa öyle oluyor :)

Bunu düşündüm çünkü sütüm coook az ve bebek 5 dk anca emiyor öyle burada yazan kızlar gibi yarim saat bi saat emme hiç olmuyor zaten sonra bos çekiyor süt bitiyor yutmuyo ama mama da veriyorum bu yüzden doymama ihtimali bence Yok, çiş yapıyor doyma çiş ile anlaşılır dediler. Dün 1 aylık aşı için gittik sağlık ocagina kilo alımı normal yani doymama durumu yok genel olarak kaka yapmıyor

Sanırım en az ödemsiz doğan benimki. 30 gram kaybetmişti doğumdan sonra
1 kilo almıstır
Yerinde besleniorsa öyle oluyor :)
Benimki de baya ödemsizdi 3.630 doğdu hastaneden 3.625 çıktı
Hatunlar siz kilo verdiniz mi? Hani doğumdan sonraki 10 günde 5-10 kilo gidiyordu, emzirmek kilo verdiriyordu falan? Verdiğim 4 kiloyla kaldım ya ben, o da çocukla suyu zaten
Ben 12 kilo verdim. 10 kilosu çabasız gitti. Sonra yürüyüşe başladım ve dikkat ediyorum edebildiğim kadar 2 kilo da öyle gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…