- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.401
Bu damlalar gunde 1 kere verildigi fayda etmiyor benceBen biogaia düşündüm ama
Bilemedim. Bir de sap sımplex den sonra cocuk daha huzursuz oldu nedense
Düzenli verilmeli. Ama sap yerine bağırsak düzenleyici alsaydım keşke diyorumBu damlalar gunde 1 kere verildigi fayda etmiyor bence
Kiz emmiyor dogru düzgün gecmeyen pamukcugu var dilinde tabaka gibi , gunde 6..7 defa karbonatli suyla silmeye çalışyorum hafif söndü ama gecmediSeninki zaten tombik degil mıydı
Napacaksın daha da tombik bebeyı
Benim boklunun bagirsagi tembelllBen similac kullanıyorum güzel bayaaa yani bi sorun yaşamıyorum şimdilik gazını çıkartıyorum olunca zaten. Kakada 2 günde bi yapıyor normal sanırım bunlar
Bızım dilde geçtiKiz emmiyor dogru düzgün gecmeyen pamukcugu var dilinde tabaka gibi , gunde 6..7 defa karbonatli suyla silmeye çalışyorum hafif söndü ama gecmedi
Kuzum veriyom zaten 1 cay kaşığı veriyom ama col tembel bagirsaklariKız Merve ben göğüs ucu yarasından dolayı zeytinyağ sürüyo göğsüme sen de yap bebek onu da emer böylece kaka rahat çıkar zeytinyağını önceden ısıtıp soğutup asidini aldır ama
Gorsen emerken ses cikariyor hani tam tutamaz ama yinede emmek ister ya oyle biseyBızım dilde geçti
Ama baktim dün dudakta hafif var . Karbonatlı suyla siliyorum ve 1 çay kaşığı da su verıyorum arkasından.
Söndüyse geçer
Azalarak geçiyor zaten
Geçmiş olsun bizde enfeksiyon ongün yattık irsali halen geçmedi tahlil temiz çıkmıştı gözüm üstünde zor zamanlar geçirdikÇok şükür idrar kültürü temiz geldi kandaki enfeksiyona bakılacak akşam o da temiz gelirse yarın taburcu edilecek boncuğum
Basima neler geldi bilsenizsutumu sagip dolaba koymustum o arada oğlum uyandi emzirdim doymadi kiyameti kopardi sutu hemen cikario istip biberonla verdim sakinlesio uyudu nolcak boyle sagmiycam galuba artik
Benimki iri de doğmadıBenim iri doğdu ama boyu uzun ondan tombik durmuyor bakalim ne olacak zaman geçtikçe kilo alsa dert almasa dert
Bizimkine hemşire var dedi ama ara ara beyazlık görüyorum süt ictihi için o gibi geliyor bana. Anlayamadım olup olmadığını bıraktım. Devam mı etsem acabaBızım dilde geçti
Ama baktim dün dudakta hafif var . Karbonatlı suyla siliyorum ve 1 çay kaşığı da su verıyorum arkasından.
Söndüyse geçer
Azalarak geçiyor zaten
Görüyorsan devam et . Her öğün arkası vçsürdüm ben ama abartmamak icin suan günde 2 kez falan sürüyorum. Ama su muhakkak verıyorumBizimkine hemşire var dedi ama ara ara beyazlık görüyorum süt ictihi için o gibi geliyor bana. Anlayamadım olup olmadığını bıraktım. Devam mı etsem acaba
Sanırım en az ödemsiz doğan benimki. 30 gram kaybetmişti doğumdan sonraSurrender kiz bu arada yavrum şiş doğmuştu söndü balon gibi sanki bi 300 gram verdi simdi gören bununla o ayni bebekmi diyor 1 ay aşımız var persembe günü bakicam kac kilo almis
Bunu düşündüm çünkü sütüm coook az ve bebek 5 dk anca emiyor öyle burada yazan kızlar gibi yarim saat bi saat emme hiç olmuyor zaten sonra bos çekiyor süt bitiyor yutmuyo ama mama da veriyorum bu yüzden doymama ihtimali bence Yok, çiş yapıyor doyma çiş ile anlaşılır dediler. Dün 1 aylık aşı için gittik sağlık ocagina kilo alımı normal yani doymama durumu yok genel olarak kaka yapmıyorCanım kilo alımı nasıl bebek doymuyor mu acaba. Benim bir numara da kabızlık yaşamıştım doktor şurup vermişti kullandık ama meğer çocuk doymuyormuş az az emiyordu beni. Emme süresi uzadı karnı soymaya başladı kaka sorunu da düzeldi.
Ben doğumdan önceki kiloma döndümmHatunlar siz kilo verdiniz mi? Hani doğumdan sonraki 10 günde 5-10 kilo gidiyordu, emzirmek kilo verdiriyordu falan? Verdiğim 4 kiloyla kaldım ya ben, o da çocukla suyu zaten
Benimki de baya ödemsizdiSanırım en az ödemsiz doğan benimki. 30 gram kaybetmişti doğumdan sonra
1 kilo almıstır
Yerinde besleniorsa öyle oluyor :)
Ben 12 kilo verdim. 10 kilosu çabasız gitti. Sonra yürüyüşe başladım ve dikkat ediyorum edebildiğim kadar 2 kilo da öyle gitti.Hatunlar siz kilo verdiniz mi? Hani doğumdan sonraki 10 günde 5-10 kilo gidiyordu, emzirmek kilo verdiriyordu falan? Verdiğim 4 kiloyla kaldım ya ben, o da çocukla suyu zaten
Ben tam 10 kilo vermişim canım bu sabah tartıldım, 20 almıştım amaHatunlar siz kilo verdiniz mi? Hani doğumdan sonraki 10 günde 5-10 kilo gidiyordu, emzirmek kilo verdiriyordu falan? Verdiğim 4 kiloyla kaldım ya ben, o da çocukla suyu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?