Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
yoncambenim kızlar benim kiracının hala çıkmaya niyeti yokmuş mecbur icra yoluyla çıkarıcaz yarın saat 12.00de sezeryana giriyorum değişik bir duyguymuş
Allah allah bildiğin sevdi yerini bu haylaz bebiş yaaa haber ver yarın kendine gelince sonnn annemiz olarak artıkkk bekliyoruz listeyi kapatalım

Evet kan grubu belli oldu dogumda ,
hemen asi kartına yazmışlardı.
Inşallah bi sıkıntı çıkmaz düzelir 6 ay içinde

Benide gecen hafta aradilar birtane degerin kani net çıkmamis onu tekrarlamak icin bende tabikide gitmedim duzgun alsalardi yavrum.ne acilar icinde verdirdim o kani birdaha gidermiyim hic
Sebebini net söyleseler bende tekrar gitmezdim açıkçası. Acaba bir değeri yüksek ciktida onun için mi tekrar istiyorlar bilemedim. Bebisten çok ben ağladım gerçi topuk kanı alınırken . Boşu boşuna çocuğu ağlatmaya gerek yok

Annem ilk 20 gün yanımda kaldı.Bizim de aramız 1 saat. O gidince 4 gün kendim baktım.Dedigin gibi insana bi güvence oluyor ama alışmak lazım.Bebisler biraz daha büyüsün daha kolay olacak eminim

yoncambenim ne yapdin gttinmi doktora cektiredebildin mi ultrasonu.
Yok canımmm gittimde , o bölüm normal kontrol için amaa kalça usg için kayıt açıyolar, boş bi hastane varsa oraya kaydını oluşturuyo bana 25 ağustosa verdi tarih göz muayeneside doğru bölüm müş,

Similac alıyoduk mama memnundumda baya, e bebekde azalmaya başladı resmen zor buluyoduk, meğerse türkiyeden çekiliyomuş maması satılmıcakmış artık bizimş buldu yani
Sma comfortan devam edicem artık

10 gün önce sağdığım sütü buzluğa atmıştım evde olmadığım bir zaman bebek içsin diye buzdolabına koyup buzdolabında çözdürmüştüm Hiç dışarı çıkarmadım bebek içmemiş daha sonra üstüne buzdolabında soğumuş O gün sağdığım sütü ekledim tekrar dondurucuya attım zararı var mıdır

Ben çözdürdüğüm hiçbir şeyi tekrar dondurmam.
Bence verme o sütü, riske atma.

Kayıt açtırmak için mi ordan randevu aldiriyolar o zaman bende sorcam bakalım işitmeye gidince anlaşılır.kalca usg si erken çekilmesi yanlış sonuç çıkartabiliyormus zaten iyi olmuş bence ileri tarihe alman.iyi bari o doğru olsun

Hatunlar siz kilo verdiniz mi? Hani doğumdan sonraki 10 günde 5-10 kilo gidiyordu, emzirmek kilo verdiriyordu falan? Verdiğim 4 kiloyla kaldım ya ben, o da çocukla suyu zaten
Ben verdim. Dogurdugumda 5 kilo gitti. Sonraki 1 haftada 6 kilo gitti. Suan 4 kilo duruyor. Kilo az ama iste catlaklarim ve kocaman oyukbir göbek deliğim ve bir miktar da sarkık göbüşümle kendimden soguyorum ama

Dolaptan çıkmasa bile mi kolostrumdu acıdım süte
Kuzum yanlış bilgi vermeyeyim. Ben genel olarak buzluktan çıkıp çözdürdüğümüz şeyleri (dolapta olsa bile) tekrar dondurmamamız gerektiğini biliyorum. Mesela kıymayı dolapta çözdürüp hiç geri dondurmadım
Süte de o mantıkla yaklaştım.

Kullanılamaz kesinlikle.

Benim vücudumda kalanlar kaldı o zaman desenize... ne güzel hepiniz çok çok kilo vermişsiniz çok sevindim vallahi darısı bana. Kaldı 8 kilo
Bol su iciyordum o zaman baya gitmisti. Su aralar suyu ihmal ettm kabizlik da oldu. Limonlu su icsen belki cabuk yakarsin odemi de atarsn hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…