- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.441
Allah allah bildiğin sevdi yerini bu haylaz bebiş yaaayoncambenim kızlar benim kiracının hala çıkmaya niyeti yokmuş mecbur icra yoluyla çıkarıcaz yarın saat 12.00de sezeryana giriyorum değişik bir duyguymuş
Evet kan grubu belli oldu dogumda ,Sanırım bizimde hava değişimi olunca ıkınınca oluyo fln
İnsanı korkutuyolar meselaaa neden böyle bişi söylüyolarki herkesde oluyomuş
Herhalde bakalım 5-6 ayına kadar nasıl olucak. Hem kalçaada sorun var dediler hem üstüne teni söyleyince moralimizi bozdular
Aynennnn valla bi şekilde halletmek lazım
Sağlık ocsğındaki ebe söyledi dr sor dedi. Sordum o aslında önemli dğeil 5-6 ay kontrol et sonra kan tahlili yaparız dedi. Senin bebeğim kanı belli oldumu. Doğumda öğrenememişlerdi bugun ben onu bedavaya hallettim siz bulamadınızz giriş yapmam bulun dedim
Yok o farkli. Hamilelikte sürekli oluyor. İlişki sırasında gelen gibi ama gün içinde sürekli oluyor.Bu akıntı sadece ilişki sırasında geliyor losyon gibi beyaz , buda olabilir mi belirti
Sebebini net söyleseler bende tekrar gitmezdim açıkçası. Acaba bir değeri yüksek ciktida onun için mi tekrar istiyorlar bilemedim. Bebisten çok ben ağladım gerçi topuk kanı alınırken . Boşu boşuna çocuğu ağlatmaya gerek yokBenide gecen hafta aradilar birtane degerin kani net çıkmamis onu tekrarlamak icin bende tabikide gitmedim duzgun alsalardi yavrum.ne acilar icinde verdirdim o kani birdaha gidermiyim hic
Annem ilk 20 gün yanımda kaldı.Bizim de aramız 1 saat. O gidince 4 gün kendim baktım.Dedigin gibi insana bi güvence oluyor ama alışmak lazım.Bebisler biraz daha büyüsün daha kolay olacak eminimKızlar aranızda kaç kişi bebişine yalnız bakıyor?
Benim kayınvalidem yan sokakta ama onunla rahat edemiyorum. Bebeği hemen kucağına alıyor, saatlerce öyle kucakta uyutmak istiyor.
Annem 4 gündür yanımda. Bu akşam gidecek. Aramız 1 saat, sık sık geliyor, yine gelir.
Ama annem gidince kendimi kötü hissediyorum. O yanımdayken daha güvende gibiyim.
Yok canımmm gittimde , o bölüm normal kontrol için amaa kalça usg için kayıt açıyolar, boş bi hastane varsa oraya kaydını oluşturuyo bana 25 ağustosa verdi tarih göz muayeneside doğru bölüm müş,yoncambenim ne yapdin gttinmi doktora cektiredebildin mi ultrasonu.
Sağlıcakla al kucağına insallahyoncambenim kızlar benim kiracının hala çıkmaya niyeti yokmuş mecbur icra yoluyla çıkarıcaz yarın saat 12.00de sezeryana giriyorum değişik bir duyguymuş
Amin inşallahEvet kan grubu belli oldu dogumda ,
hemen asi kartına yazmışlardı.
Inşallah bi sıkıntı çıkmaz düzelir 6 ay içinde
Bizde dışardayız
Ben çözdürdüğüm hiçbir şeyi tekrar dondurmam.10 gün önce sağdığım sütü buzluğa atmıştım evde olmadığım bir zaman bebek içsin diye buzdolabına koyup buzdolabında çözdürmüştüm Hiç dışarı çıkarmadım bebek içmemiş daha sonra üstüne buzdolabında soğumuş O gün sağdığım sütü ekledim tekrar dondurucuya attım zararı var mıdır
Kayıt açtırmak için mi ordan randevu aldiriyolar o zamanYok canımmm gittimde , o bölüm normal kontrol için amaa kalça usg için kayıt açıyolar, boş bi hastane varsa oraya kaydını oluşturuyo bana 25 ağustosa verdi tarih göz muayeneside doğru bölüm müş,
Dolaptan çıkmasa bile mi kolostrumdu acıdım süteBen çözdürdüğüm hiçbir şeyi tekrar dondurmam.
Bence verme o sütü, riske atma.
Ben verdim. Dogurdugumda 5 kilo gitti. Sonraki 1 haftada 6 kilo gitti. Suan 4 kilo duruyor. Kilo az ama iste catlaklarim ve kocaman oyukbir göbek deliğim ve bir miktar da sarkık göbüşümle kendimden soguyorum amaHatunlar siz kilo verdiniz mi? Hani doğumdan sonraki 10 günde 5-10 kilo gidiyordu, emzirmek kilo verdiriyordu falan? Verdiğim 4 kiloyla kaldım ya ben, o da çocukla suyu zaten
Kuzum yanlış bilgi vermeyeyim. Ben genel olarak buzluktan çıkıp çözdürdüğümüz şeyleri (dolapta olsa bile) tekrar dondurmamamız gerektiğini biliyorum. Mesela kıymayı dolapta çözdürüp hiç geri dondurmadımDolaptan çıkmasa bile mi kolostrumdu acıdım süte
Kullanılamaz kesinlikle.10 gün önce sağdığım sütü buzluğa atmıştım evde olmadığım bir zaman bebek içsin diye buzdolabına koyup buzdolabında çözdürmüştüm Hiç dışarı çıkarmadım bebek içmemiş daha sonra üstüne buzdolabında soğumuş O gün sağdığım sütü ekledim tekrar dondurucuya attım zararı var mıdır
Bol su iciyordum o zaman baya gitmisti. Su aralar suyu ihmal ettm kabizlik da oldu. Limonlu su icsen belki cabuk yakarsin odemi de atarsn hemenBenim vücudumda kalanlar kaldı o zaman desenize... ne güzel hepiniz çok çok kilo vermişsiniz çok sevindim vallahi darısı bana. Kaldı 8 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?