Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

O sütü kullanmayın bence

E c e nin dedigi gibi , çözünmüş hiç bir şey geri dondurulmaz. Bende buzdolabına koymuştum ilk sutleri onlarinda kalma süresi 3 gün , keşke buzluğa atsaymisim . Çöpe atarken çok üzüldüm

Allah allah bildiğin sevdi yerini bu haylaz bebiş yaaa haber ver yarın kendine gelince sonnn annemiz olarak artıkkk bekliyoruz listeyi kapatalım
Listeye baktım da tek ben kalmışım ne hallere düşürdü beni bu oğlan dualarınıza ihtiyacım var Güzel haberler vermek dileğiyle

Taşınmıyor bile kucakta ben ayarında istiyorum
Valla bende.. ilk oğlum çok kiloluydu herkes fildir fildir gezerken ben çok gidemezdim bebek arabasına koysan aç kapalarda kilodan taşınmiyor.. çanta bebek arabasız çok zor o yüzden ayarında olması en uygun olani

Kızlar ben resmen 10 gün sonra kanama olmaya başladım ya bugün çok yoğun pede güvenemedim depend kullanıyorum korse giymeye başladım onun etkisi midir nedir bir yandan da tırsmadım değil

Halledemiyorum devamlı memede derin uykusu 2 saat ona dalana kadar da beş altı kez ağlayıp meme istiyor... Hem uçlarında hemde içinde sızılar var benim de bazen elektrik çarpmış gibi oluyor bazen de büyük iğne batırır gibi

Napcaz böyle ya zeytinyağı sürüyorum şimdilik nasıl çözücez bu sorunu acaba

Kızlar ben resmen 10 gün sonra kanama olmaya başladım ya bugün çok yoğun pede güvenemedim depend kullanıyorum korse giymeye başladım onun etkisi midir nedir bir yandan da tırsmadım değil
Kuzum ben de aynı senin gibiyim. Bak aramızda 1 gün var. Geçen gün 3 kiloluk yoğurt tenceresini kaldırdım, bildiğin adet başladı. Ama belki öyle olacaktı Bildiğin büyük ped kullanıyorum 2-3 gündür.

Kızlar uyuyan bebeklerinizi beslemek için uyandırmaya devam ediyor musunuz? Benim kız 3-4 saatte uyanıyor, uyandırmayı bıraktım 2 gündür.
Ne yapsam ki?
Ben devam ediyorum. Gerçi uyanmadigi çok nadir ama uykudan kaldırınca sinir oluyor meme tutmuyor, sağıp veriyorum sarılık riskinden kurtulalım ben de uyandırmam, ins da uyur

Aynısını yapıyor atak falan mı diye düşündüm ben de

Aynı durumu yaşıyoruz biz de asla uyumuyordu tamamen soydum en son, yarım kundak yaptim ince bir müslinle, anında uyudu ama tüm günün uykusuzluğundan mi kundaktan mi bilmiyorum, çok zorlanıyorum ben de yalnız başıma yetişemiyorum, dinlenecek vakit kalmıyor nedeni ne çok merak ediyorum ben de

Bir hafta arayla alınıyor diye biliyorum canım biz de iki defa verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…