- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.461
10 gün önce sağdığım sütü buzluğa atmıştım evde olmadığım bir zaman bebek içsin diye buzdolabına koyup buzdolabında çözdürmüştüm Hiç dışarı çıkarmadım bebek içmemiş daha sonra üstüne buzdolabında soğumuş O gün sağdığım sütü ekledim tekrar dondurucuya attım zararı var mıdır
10 gün önce sağdığım sütü buzluğa atmıştım evde olmadığım bir zaman bebek içsin diye buzdolabına koyup buzdolabında çözdürmüştüm Hiç dışarı çıkarmadım bebek içmemiş daha sonra üstüne buzdolabında soğumuş O gün sağdığım sütü ekledim tekrar dondurucuya attım zararı var mıdır
Listeye baktım da tek ben kalmışım ne hallere düşürdü beni bu oğlanAllah allah bildiğin sevdi yerini bu haylaz bebiş yaaahaber ver yarın kendine gelince sonnn annemiz olarak artıkkk bekliyoruz listeyi kapatalım
Gezmekten unutmuşsundur normaldir
Valla bende.. ilk oğlum çok kiloluydu herkes fildir fildir gezerken ben çok gidemezdim bebek arabasına koysan aç kapalarda kilodan taşınmiyor.. çanta bebek arabasız çok zor o yüzden ayarında olması en uygun olaniTaşınmıyor bile kucaktaben ayarında istiyorum
Halledemiyorum devamlı memede derin uykusu 2 saat ona dalana kadar da beş altı kez ağlayıp meme istiyor... Hem uçlarında hemde içinde sızılar var benim de bazen elektrik çarpmış gibi oluyor bazen de büyük iğne batırır gibiKızlar bu göğüs ucu sızlamaya başladı dün üst üste çok emzirmiştim gazdan dolayı sanırım çok huzursuzdu ben de anlamadım pek aç sandım bugün göğüslerim pert siz nasıl hallediyorsunuz?
Canım yeni muayene olduk biz, yarın kesicrkler dil bağını, siz naptınız?Ne yapmayı düşünürsün doktor bisi dedi mi?
Görkem hanımın postlarında (hekimanne) vardı sanırım mermer, cilt diye geçiyordu ben ona benzettim biraz Bi baksana canımBu olay kimsenin başına gelmedi sanırımFotodaki gibi
Napcaz böyle ya zeytinyağı sürüyorum şimdilik nasıl çözücez bu sorunu acabaHalledemiyorum devamlı memede derin uykusu 2 saat ona dalana kadar da beş altı kez ağlayıp meme istiyor... Hem uçlarında hemde içinde sızılar var benim de bazen elektrik çarpmış gibi oluyor bazen de büyük iğne batırır gibi
Kuzum ben de aynı senin gibiyim. Bak aramızda 1 gün var. Geçen gün 3 kiloluk yoğurt tenceresini kaldırdım, bildiğin adet başladı. Ama belki öyle olacaktıKızlar ben resmen 10 gün sonra kanama olmaya başladım ya bugün çok yoğun pede güvenemedim depend kullanıyorum korse giymeye başladım onun etkisi midir nedir bir yandan da tırsmadım değil
Ben 11 kg verdim ama zaten hafif kilolu bir sunan bı 8 kg versem çok iyi olurHatunlar siz kilo verdiniz mi? Hani doğumdan sonraki 10 günde 5-10 kilo gidiyordu, emzirmek kilo verdiriyordu falan? Verdiğim 4 kiloyla kaldım ya ben, o da çocukla suyu zaten
Canım ilk çocuğumda da böyleydi büyüdükçe çözüldü benim bebeler demek böyle oluyor doyamiyo memeye anaya diye bende.kendimi teselli ediyorumNapcaz böyle ya zeytinyağı sürüyorum şimdilik nasıl çözücez bu sorunu acaba
Doktor 3. Ayı bekleyelim diyorCanım yeni muayene olduk biz, yarın kesicrkler dil bağını, siz naptınız?
3 kilom kaldiHatunlar siz kilo verdiniz mi? Hani doğumdan sonraki 10 günde 5-10 kilo gidiyordu, emzirmek kilo verdiriyordu falan? Verdiğim 4 kiloyla kaldım ya ben, o da çocukla suyu zaten
Ben devam ediyorum. Gerçi uyanmadigi çok nadir amaKızlar uyuyan bebeklerinizi beslemek için uyandırmaya devam ediyor musunuz? Benim kız 3-4 saatte uyanıyor, uyandırmayı bıraktım 2 gündür.
Ne yapsam ki?
Aynısını yapıyorKızlar son 4 5 gündür adet edindi bebeğim, bu saat oldu tam uykuya geçmiyor. Emiyor,kucağımda uyuyor,yatırınca uyanıyor. Veya gözleri kapalıyken açıyor bir anda. En azından bir kere 2 saat kadar düzenli uyurdu. Sizin de böyle mi? Ne yapmak lazım uyuması için?
Aynı durumu yaşıyoruz biz deKızlar son 4 5 gündür adet edindi bebeğim, bu saat oldu tam uykuya geçmiyor. Emiyor,kucağımda uyuyor,yatırınca uyanıyor. Veya gözleri kapalıyken açıyor bir anda. En azından bir kere 2 saat kadar düzenli uyurdu. Sizin de böyle mi? Ne yapmak lazım uyuması için?
Bir hafta arayla alınıyor diye biliyorum canım biz de iki defa verdikKızlar şimdi sağlık ocagindan aradılar topuk kanının tekrarlanmasi gerekiyormuş diye . Sebebini sorduğumda onlarda bilmiyormuş , sistemde tekrarlanmasi gerekiyor diyorlar dedi. Başına gelen oldu mu ? Çok zorlu bir işlemdi topuk kanı o gün cok huzursuz geçmişti bizim için , yarın tekrarını yaşayacağımız için çok geriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?