- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.481
Benim doktorum uyandırma artık kendi acıkınca uyansın demişti iki haftalıkken bıraktım bende uyandırmayıKızlar uyuyan bebeklerinizi beslemek için uyandırmaya devam ediyor musunuz? Benim kız 3-4 saatte uyanıyor, uyandırmayı bıraktım 2 gündür.
Ne yapsam ki?
Bizim de 10.gün gecesi düşmüş sabah gördüm. 2-3 haftayı bulabilirmiş düşmesi.Kızlar 12 gün oldu göbeğimiz düşmedi, her gün bugün düşecek diyorum olmuyor, canım çok sıkılıyor hiç rahat yıkayamıyoruz
Ameliyattan hemen sonra başlamayıp sonra başlaması garip geldi banaKuzum ben de aynı senin gibiyim. Bak aramızda 1 gün var. Geçen gün 3 kiloluk yoğurt tenceresini kaldırdım, bildiğin adet başladı. Ama belki öyle olacaktıBildiğin büyük ped kullanıyorum 2-3 gündür.
Evet sanırım tek kalça açtırmak için bu bölüm, gittim direk normal muayene kilosu boyuna bakıyolar bide 28 gün içine yenidoğan deniliyomuş, büyükler çıkıyomuş yenidoğandanKayıt açtırmak için mi ordan randevu aldiriyolar o zamanbende sorcam bakalım işitmeye gidince anlaşılır.kalca usg si erken çekilmesi yanlış sonuç çıkartabiliyormus zaten iyi olmuş bence ileri tarihe alman.iyi bari o doğru olsun
Valla resmen sen kaldınn ama en azından gün belli senide kırmızıladım artık yarın bi kilo bide doğdu yazıcamListeye baktım da tek ben kalmışım ne hallere düşürdü beni bu oğlandualarınıza ihtiyacım var Güzel haberler vermek dileğiyle
Aaaa bi bakıyım canımGörkem hanımın postlarında (hekimanne) vardı sanırım mermer, cilt diye geçiyordu ben ona benzettim biraz Bi baksana canım
Başından beri hiç uyandırmadım 3 çocuğumu da hiç 2 saatte bir uyandırmadım 4 saati buluyor bazen kan uyuşmazlığımız var sarılık riski de vardı ama olmadı sarılık falan mama takviyesi de yaptığımdan heralde bol bol çiş kaka yaptı sıkıntı olmadı gece özellikle mama veriyorum tok tutsun diye benim de dinlenmeye ihtiyacım var.Kızlar uyuyan bebeklerinizi beslemek için uyandırmaya devam ediyor musunuz? Benim kız 3-4 saatte uyanıyor, uyandırmayı bıraktım 2 gündür.
Ne yapsam ki?
Evet evet çıkardım onu yetmiyor zaten. Direk bununla ya da müslin atıp kullanıyorum havaya göre. Avm falan klimalı oluyor bu kalın iyi oluyor ama disarda tek muslin atıyorum .Gezmekten unutmuşsundur normaldir
Darısı başıma bende gezmek istiyorum bende eğlenmek istiyorum bende bendee
Sen üst kılıfı çıkartmışsın anladım şimdi normalde yarıya kadar kendinden kılıflı ya ondan sormuştum.
Çözülen hiçbir şeyi dondurmam ben tekrar. Sütü verip risk alma bencede10 gün önce sağdığım sütü buzluğa atmıştım evde olmadığım bir zaman bebek içsin diye buzdolabına koyup buzdolabında çözdürmüştüm Hiç dışarı çıkarmadım bebek içmemiş daha sonra üstüne buzdolabında soğumuş O gün sağdığım sütü ekledim tekrar dondurucuya attım zararı var mıdır
Belki sizin çok elzem değildir, ben yarın ki deneyimimizi paylaşırım fikir olması adınaDoktor 3. Ayı bekleyelim diyor
Bizimde galiba ;(Benim boklunun bagirsagi tembelll
Günlük duş aldırıyor musun? Benimki saat 11 dedi mi başlıyor huzursuzlanmaya çünkü evde ısınmaya başlıyor. Hemen duş aldırıyorum rahatlıyorAynı durumu yaşıyoruz biz deasla uyumuyordu tamamen soydum en son, yarım kundak yaptim ince bir müslinle, anında uyudu ama tüm günün uykusuzluğundan mi kundaktan mi bilmiyorum, çok zorlanıyorum ben de yalnız başıma yetişemiyorum, dinlenecek vakit kalmıyor nedeni ne çok merak ediyorum ben de
Benim ilk 10 gün kanamam oldu sonra hafif lekelenme oldu akıntı gibi kanama yoktu son bir hafta tekrar kanama gibi geldi şimdi geri bitti. Anlamadım bende bitti mi tamamenKızlar ben resmen 10 gün sonra kanama olmaya başladım ya bugün çok yoğun pede güvenemedim depend kullanıyorum korse giymeye başladım onun etkisi midir nedir bir yandan da tırsmadım değil
3 gündür aldırıyorum, burdaki yorumlarda görmüştüm hemen uyuyor diye ama yine ağlıyor, evimiz çok ısındı 30 dereceye yakın, sıcaktan sanki huyu değişti resmen çocuğun.bugun o kadar çok ağladı ki çok çaresiz hissettimGünlük duş aldırıyor musun? Benimki saat 11 dedi mi başlıyor huzursuzlanmaya çünkü evde ısınmaya başlıyor. Hemen duş aldırıyorum rahatlıyor
Evet sıcaktan uyumuyor çocuklar servis öyle soğuk ki, ben üşüyorum ama hastaneye yattığımızdan beri bir güzel uyuyo size anlatamam. Resmen sıcaktan uyuysmıyomuşGünlük duş aldırıyor musun? Benimki saat 11 dedi mi başlıyor huzursuzlanmaya çünkü evde ısınmaya başlıyor. Hemen duş aldırıyorum rahatlıyor
Gerekirse 2 kere aldırın bence, sabah aksam3 gündür aldırıyorum, burdaki yorumlarda görmüştüm hemen uyuyor diye ama yine ağlıyor, evimiz çok ısındı 30 dereceye yakın, sıcaktan sanki huyu değişti resmen çocuğun.bugun o kadar çok ağladı ki çok çaresiz hissettim
Evet kesinlikleEvet sıcaktan uyumuyor çocuklar servis öyle soğuk ki, ben üşüyorum ama hastaneye yattığımızdan beri bir güzel uyuyo size anlatamam. Resmen sıcaktan uyuysmıyomuş
Tek başıma yikamadim hiçGünlük duş aldırıyor musun? Benimki saat 11 dedi mi başlıyor huzursuzlanmaya çünkü evde ısınmaya başlıyor. Hemen duş aldırıyorum rahatlıyor
Kısa kollu veya kolsuz zıbın sadece. kv varken ısrarla çorap giydirip bir de uyuyunca müslin örtmek istiyordu bu sıcaktaGerekirse 2 kere aldırın bence, sabah aksam
Sabah duşunu da geç bırakmayın
Ben saat 1e kaydırdım bir gün çocuk sıcaktan kızardı resmen
Bizim ev de genelde 27 derece sizi düşünemiyorum
Ne giydiriyorsunuz?
Hiç korkma klimadan, diyorum ya buuuuz gibi servis ben uzun kollu bişiler istedim düşün ama çocuklar çok huzurlu. Hastada olmuyorlarEvet kesinlikle
Geceleri de ince giydirmeye basladığımdan beri rahat etti tamn anlamıyla çocuk
Bir memeyi emdi uyudu uyanınca tekrar o memeden başlıyorum yağlı sütü alsın diye sonra diğer memeye geçiyorum. İkinci memeyi de biraz emip uyuyunca uyandığında tekrar ikinci memeden başlıyorum.Ben bu emzirme işini bir türlü öğrenemedim. Mesela 1 memeyi verdik ,sonra çocuk 1 saat sonra kalktı. Hangi memeden baslicaz. Birini bitirip diğerine gecin diyen var .Her bir emzirmede birini verin diyen var
Canım bizim bebişler de saatlerce kalıyor ama saatlerce emmiyor. Memede uyuyor mesela çıkarınca uyanıyor. Benimki karnı doyduktan sonda tek emzik gibi emiyor memeyi. Karnı doyuyor kilo alıyorsa kaka da düzelir zamanla inşallah merak etme.Bunu düşündüm çünkü sütüm coook az ve bebek 5 dk anca emiyor öyle burada yazan kızlar gibi yarim saat bi saat emme hiç olmuyor zaten sonra bos çekiyor süt bitiyor yutmuyo ama mama da veriyorum bu yüzden doymama ihtimali bence Yok, çiş yapıyor doyma çiş ile anlaşılır dediler. Dün 1 aylık aşı için gittik sağlık ocagina kilo alımı normal yani doymama durumu yok genel olarak kaka yapmıyor
Benimki heeepp öyle. Kaç aylık olunca düzelir acaba merak ediyorumKızlar son 4 5 gündür adet edindi bebeğim, bu saat oldu tam uykuya geçmiyor. Emiyor,kucağımda uyuyor,yatırınca uyanıyor. Veya gözleri kapalıyken açıyor bir anda. En azından bir kere 2 saat kadar düzenli uyurdu. Sizin de böyle mi? Ne yapmak lazım uyuması için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?