Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar uyuyan bebeklerinizi beslemek için uyandırmaya devam ediyor musunuz? Benim kız 3-4 saatte uyanıyor, uyandırmayı bıraktım 2 gündür.
Ne yapsam ki?
Benim doktorum uyandırma artık kendi acıkınca uyansın demişti iki haftalıkken bıraktım bende uyandırmayı

Kızlar 12 gün oldu göbeğimiz düşmedi, her gün bugün düşecek diyorum olmuyor, canım çok sıkılıyor hiç rahat yıkayamıyoruz
Bizim de 10.gün gecesi düşmüş sabah gördüm. 2-3 haftayı bulabilirmiş düşmesi.
Ameliyattan hemen sonra başlamayıp sonra başlaması garip geldi bana

Evet sanırım tek kalça açtırmak için bu bölüm, gittim direk normal muayene kilosu boyuna bakıyolar bide 28 gün içine yenidoğan deniliyomuş, büyükler çıkıyomuş yenidoğandandünnn 1000 tl verip özelde yaptırdım zaten solda sıkıntı çıktı ama dediğin gibi yanlış sonuç çıkabiliyo dediler iyide ozöan 2. Ay çağır beni madem böyle bişi oluyorsa. Hem 2. Aya denk gelşyo bu randevu iyi oldu inşallah srni hemen alırlarda bakarlar
Listeye baktım da tek ben kalmışım ne hallere düşürdü beni bu oğlan dualarınıza ihtiyacım var Güzel haberler vermek dileğiyle
Valla resmen sen kaldınn ama en azından gün belli senide kırmızıladım artık yarın bi kilo bide doğdu yazıcam sağ salim çıkn ikinizde dualarımız seninleeeee güzel haberlerini bekliyoruz
Görkem hanımın postlarında (hekimanne) vardı sanırım mermer, cilt diye geçiyordu ben ona benzettim biraz Bi baksana canım
Aaaa bi bakıyım canım

Kızlar uyuyan bebeklerinizi beslemek için uyandırmaya devam ediyor musunuz? Benim kız 3-4 saatte uyanıyor, uyandırmayı bıraktım 2 gündür.
Ne yapsam ki?
Başından beri hiç uyandırmadım 3 çocuğumu da hiç 2 saatte bir uyandırmadım 4 saati buluyor bazen kan uyuşmazlığımız var sarılık riski de vardı ama olmadı sarılık falan mama takviyesi de yaptığımdan heralde bol bol çiş kaka yaptı sıkıntı olmadı gece özellikle mama veriyorum tok tutsun diye benim de dinlenmeye ihtiyacım var.

Evet evet çıkardım onu yetmiyor zaten. Direk bununla ya da müslin atıp kullanıyorum havaya göre. Avm falan klimalı oluyor bu kalın iyi oluyor ama disarda tek muslin atıyorum .

Eklentiler

• 20220728_172030.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 66
Çözülen hiçbir şeyi dondurmam ben tekrar. Sütü verip risk alma bencede

Günlük duş aldırıyor musun? Benimki saat 11 dedi mi başlıyor huzursuzlanmaya çünkü evde ısınmaya başlıyor. Hemen duş aldırıyorum rahatlıyor

Kızlar ben resmen 10 gün sonra kanama olmaya başladım ya bugün çok yoğun pede güvenemedim depend kullanıyorum korse giymeye başladım onun etkisi midir nedir bir yandan da tırsmadım değil
Benim ilk 10 gün kanamam oldu sonra hafif lekelenme oldu akıntı gibi kanama yoktu son bir hafta tekrar kanama gibi geldi şimdi geri bitti. Anlamadım bende bitti mi tamamen

Günlük duş aldırıyor musun? Benimki saat 11 dedi mi başlıyor huzursuzlanmaya çünkü evde ısınmaya başlıyor. Hemen duş aldırıyorum rahatlıyor
3 gündür aldırıyorum, burdaki yorumlarda görmüştüm hemen uyuyor diye ama yine ağlıyor, evimiz çok ısındı 30 dereceye yakın, sıcaktan sanki huyu değişti resmen çocuğun.bugun o kadar çok ağladı ki çok çaresiz hissettim

Evet sıcaktan uyumuyor çocuklar servis öyle soğuk ki, ben üşüyorum ama hastaneye yattığımızdan beri bir güzel uyuyo size anlatamam. Resmen sıcaktan uyuysmıyomuş

Gerekirse 2 kere aldırın bence, sabah aksam
Sabah duşunu da geç bırakmayın
Ben saat 1e kaydırdım bir gün çocuk sıcaktan kızardı resmen
Bizim ev de genelde 27 derece sizi düşünemiyorum
Ne giydiriyorsunuz?

Evet sıcaktan uyumuyor çocuklar servis öyle soğuk ki, ben üşüyorum ama hastaneye yattığımızdan beri bir güzel uyuyo size anlatamam. Resmen sıcaktan uyuysmıyomuş
Evet kesinlikle
Geceleri de ince giydirmeye basladığımdan beri rahat etti tamn anlamıyla çocuk

Kısa kollu veya kolsuz zıbın sadece. kv varken ısrarla çorap giydirip bir de uyuyunca müslin örtmek istiyordu bu sıcakta

Evet kesinlikle
Geceleri de ince giydirmeye basladığımdan beri rahat etti tamn anlamıyla çocuk
Hiç korkma klimadan, diyorum ya buuuuz gibi servis ben uzun kollu bişiler istedim düşün ama çocuklar çok huzurlu. Hastada olmuyorlar

Kızlar ben çok üşüyorum. Aynı grip gibiyim .Bir kalktım tansiyonum 7 ye 5 e düşmüş. Niye böyle oldum ki acaba

Ben bu emzirme işini bir türlü öğrenemedim. Mesela 1 memeyi verdik ,sonra çocuk 1 saat sonra kalktı. Hangi memeden baslicaz. Birini bitirip diğerine gecin diyen var .Her bir emzirmede birini verin diyen var
Bir memeyi emdi uyudu uyanınca tekrar o memeden başlıyorum yağlı sütü alsın diye sonra diğer memeye geçiyorum. İkinci memeyi de biraz emip uyuyunca uyandığında tekrar ikinci memeden başlıyorum.
Canım bizim bebişler de saatlerce kalıyor ama saatlerce emmiyor. Memede uyuyor mesela çıkarınca uyanıyor. Benimki karnı doyduktan sonda tek emzik gibi emiyor memeyi. Karnı doyuyor kilo alıyorsa kaka da düzelir zamanla inşallah merak etme.
Benimki heeepp öyle. Kaç aylık olunca düzelir acaba merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…