- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.501
Aslında dilin tam ucunda canimBelki sizin çok elzem değildir, ben yarın ki deneyimimizi paylaşırım fikir olması adına
Ben de çok korktum ilk başta ama hep birini beklesem çocuk mahvolurdu. İlk yıkamamda kafasına bir kere su dökebildim su kaçırırım korkusundanTek başıma yikamadim hiçdenemek istiyorum. Yarın Dr sonrası bı deneyecegim
Allah bu kvleri bildiği gibi yapsınKısa kollu veya kolsuz zıbın sadece. kv varken ısrarla çorap giydirip bir de uyuyunca müslin örtmek istiyordu bu sıcakta
Ben gazdan dolayı diyorum ve meme ucunu tam alamıyor olabilir. Mesela benimkinin ağzı kuş ağzı kadar küçük:) kan ter içinde kalıyorum memeyi ağzına solana kadar bazen. Mesela bugün sorunsuz emdi. Ağzından çıktı meme yine aldı emdi. Çıktı, yine aldı emdi.
Kıvranmadıgı zaman problem yok.
Bizimkinin agzı tüm meme lere uyumlu sanırımAynı bizimki ağzı minicik bazen sorunsuz alıyor tüm gün bzende bugünkü gibi deli oluyoruz ikimizde
Ben kullanıyorum çok memnunumBaby turco marka bez kullanan var mı kızlar memnun musunuz? Sleepy kullanıyorum normalde baby turco da 2. 1 TL kampanya o yüzden güzelse ondan alayım diyorum
Alayım o zamansa çok kullanılıyor nasılsaBen kullanıyorum çok memnunum
Bazen gece çok işemiş oluyor bir kalkıyorum bez taş gibi
Gram sızdırma yok ve kuru
Link atabilir misin
Kafayı tutmasın senin yaslanmanla ne alakası var ki anlamadım?Nasil öyle uzun emziriyorsunuz ben hiç rahat olamıyorum memeyi bıraktığı an emme bitiyor öne eğilmekten belim kopuyor ağrıyor. Arkaya yaslanamiyorum henüz kafayı tutamadığı için mecbur yatması gerekiyor emerken . Yüksek yastığa koysam da belimi dayamadan öne eğilmek yoruyor beni
Kolumu başının altına koyarsam diğer elim ile memeyi rahat kavrayamiyorum o zaman da burnu kapanıyor memeden . Kolum değil de avucum ile tutuyorum kafasını o zaman da one eğilerek pozisyon alıyorumKafayı tutmasın senin yaslanmanla ne alakası var ki anlamadım?
Çift yastık koy sırtına çocuğu da koluna yatır kafası çok hafif dik olsun istersen bu sekilde gayet emebilir ki
Kavramadan yapmayı denedin miKolumu başının altına koyarsam diğer elim ile memeyi rahat kavrayamiyorum o zaman da burnu kapanıyor memeden . Kolum değil de avucum ile tutuyorum kafasını o zaman da one eğilerek pozisyon alıyorum
Sırt ve bel ağrısı oluyor canım ben yastıkla destekliyorum sırtımı ve belimi, başını dirseğine doğru yatır elinle de belini destekle kafasını hafif dik tut burnu kapanmaz canımNasil öyle uzun emziriyorsunuz ben hiç rahat olamıyorum memeyi bıraktığı an emme bitiyor öne eğilmekten belim kopuyor ağrıyor. Arkaya yaslanamiyorum henüz kafayı tutamadığı için mecbur yatması gerekiyor emerken . Yüksek yastığa koysam da belimi dayamadan öne eğilmek yoruyor beni
3 doktordan 2si kesmem taraftarı neden bilmiyorum.Aslında dilin tam ucunda canim
Ama nedense biraz toparlansın dedi
Deneye deneye kendine en konforlu şekli bul ki emzirme işi senin içinde keyifli hale gelsin yoksa bebişin seni 6 ay olmadan bırakır. Zaten çok hevesli değildi diye hatırlıyorum.Nasil öyle uzun emziriyorsunuz ben hiç rahat olamıyorum memeyi bıraktığı an emme bitiyor öne eğilmekten belim kopuyor ağrıyor. Arkaya yaslanamiyorum henüz kafayı tutamadığı için mecbur yatması gerekiyor emerken . Yüksek yastığa koysam da belimi dayamadan öne eğilmek yoruyor beni
Ama süt memede şişede durduğu gibi duran bişi değil ki, mesela meme boş bebek emmeye başlıyor, süt üretimi oluyor bir yandan emiyor bebek bir yandan süt gelmemeye başlıyor memeden. Yani meme doluyken elbette daha çok emer çocuk ama boşkende süt alıyor bebekler. Süt yok diye emzirmemezlik etme emzirdikçe sütün artacak öyle düşünBunu düşündüm çünkü sütüm coook az ve bebek 5 dk anca emiyor öyle burada yazan kızlar gibi yarim saat bi saat emme hiç olmuyor zaten sonra bos çekiyor süt bitiyor yutmuyo ama mama da veriyorum bu yüzden doymama ihtimali bence Yok, çiş yapıyor doyma çiş ile anlaşılır dediler. Dün 1 aylık aşı için gittik sağlık ocagina kilo alımı normal yani doymama durumu yok genel olarak kaka yapmıyor
Ozeldeki yer ozelliklemi 1.ayda gel dedi sanaEvet sanırım tek kalça açtırmak için bu bölüm, gittim direk normal muayene kilosu boyuna bakıyolar bide 28 gün içine yenidoğan deniliyomuş, büyükler çıkıyomuş yenidoğandandünnn 1000 tl verip özelde yaptırdım zaten solda sıkıntı çıktı ama dediğin gibi yanlış sonuç çıkabiliyo dediler iyide ozöan 2. Ay çağır beni madem böyle bişi oluyorsa. Hem 2. Aya denk gelşyo bu randevu iyi oldu inşallah srni hemen alırlarda bakarlar
Valla resmen sen kaldınn ama en azından gün belli senide kırmızıladım artık yarın bi kilo bide doğdu yazıcamsağ salim çıkn ikinizde dualarımız seninleeeee güzel haberlerini bekliyoruz
Aaaa bi bakıyım canım
Bende 40 mızda götürmek istiyorum şuan duş alırken ağlıyor bazen spa nasıl olur merak ediyorum belki alışır o zamana kadar diyorum.Baby spaya götüren var mı bebişleri? Ankarada önereceğiniz yer var mı? Bebisler duruyor mu?
Şuan biraz daha iyiymiş ama mastit olan memeyi emmiyomuş şimdide bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?