Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gerçekden boşuna gittim keşke gitmeseydiö hemde korkutuyolar yani madem %95nde oluyo 2-3 ayda çağır İnşallah düzgün çıkar düzelirrr cidden

Bende öğlen ve akşam 2 kere aldiriyorum duş. Bizimde 28-29 derece ev. Biraz evvel yine krizdeydi. Normalde 22 gibi başlardı krizi bugün 20 gibi başladı. Mahvolduk ağıt figan memeyi alıyor bırakıyor itiyor ağlıyor. Bu sefer fon sesi de yetmedi. Banyoyu yapti sonra kaka biraz daha huysuzluk. Şimdi daldı bakalım ne olacak. Ama kucağımda bırakırsam kesin uyanır. Şu gaz damlalarindan acilen almam lazım ama doktora sormadan almayın dedim. Bu hafta gidicez zaten ondan almadım.

Valla mama verebilen annelere hayranim ben zorumu seciyorum napiyorum diyorum. Biberon da vermedim mama da. Aklimi peynir ekmekle yemiş olablrm

Evet evet çıkardım onu yetmiyor zaten. Direk bununla ya da müslin atıp kullanıyorum havaya göre. Avm falan klimalı oluyor bu kalın iyi oluyor ama disarda tek muslin atıyorum .
Bebiş ne kadarlik olunca disari cikmaya basladiniz ya ben cikmadim hic oyle eşim de dur daha erken diyor. Burda aşırı rüzgar oluyor ondan da korkuyrm ne guzel gezmek az soluklanmak valla imrendim

Bebiş ne kadarlik olunca disari cikmaya basladiniz ya ben cikmadim hic oyle eşim de dur daha erken diyor. Burda aşırı rüzgar oluyor ondan da korkuyrm ne guzel gezmek az soluklanmak valla imrendim
Ben 1. Haftadan sonra çıkmaya başladım sende yavaş yavaş çık artık hem değişiklik hava almak güzel oluyo

Valla mama verebilen annelere hayranim ben zorumu seciyorum napiyorum diyorum. Biberon da vermedim mama da. Aklimi peynir ekmekle yemiş olablrm
Aç kalmadığını düşünüyosan gerek yok tabi , ama ben emzirdiğim yetmiyo saha da istiyo oyuzden mecbur takviye yapıyoruz. Ama gerek yoksa sana tabikide vermee

Aç kalmadığını düşünüyosan gerek yok tabi , ama ben emzirdiğim yetmiyo saha da istiyo oyuzden mecbur takviye yapıyoruz. Ama gerek yoksa sana tabikide vermee
Emdigi yetiyor daha emse emer ama bu sefer kusuyor baya o yüzden az emziriyorum ucunu kaçırır yoksa.

Bu arada kalca usg için devletten mi randevu aldin? Nasil oluyormuş gidip poliklinige giriş yapip sonra usg icin randevu mu aliyoruz?

Canım neden egiliyorsun sen tekli koltuğa oturuyorum arkama yaşlanıyorum. Bebeği koluma alıp altına yastık koyuyorum egilmiyorum. O şekilde saatlerce duramam tabi. Yatakta da yanıma yatırıp memeyi ağzına veriyorum.

Tecrübeli anneler sıvı kaka bel kısmından neden taşar ?bacaklarda sorun yok. Bezi sıkı bağlamiyorum fazla bacaklarını acitir diye ordami hata yapıyorum acaba yoksa bezden mıdır.bacak kısımlarında hiç tasma yok ama o nasıl oluyor onuda anlamadım.cis vs hiç sızmadi ama iki kere sıvı kaka belinden çıktı battı heryer

Bebek kolunda ya hani, kolunu memene yaklaştır. Neden uzak kalsın ki bebek onu anlamadım. Kucağına yatırıp o şekilde mi emziriyorum sen bebeği kolunla tutmuyo musun?

Canım bir aylık oldu istediğin gibi emzirebilirsin acemisin ondan ben yanıma yatırarak ki en rahatı bu çünkü bende uzaniyorm, hafif arkaya eyimli oturarak onuda karnım ve mememe doğru yatırır gibi, ters tutuş vererek, sırtıma yastık koyup dik oturarak, emzirme yastığı kullanarak yani bir çok şekilde rahat rahat emziriyorum.. korkma her türlü denemelisin bence bugün gelen giden oldu çok oturarak emzirdim benimde sirtlarim ağrıyor simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…