- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.521
Ben haftaya götürcemm ama istanbuldayım benBaby spaya götüren var mı bebişleri? Ankarada önereceğiniz yer var mı? Bebisler duruyor mu?
Bende 11 kilo verdim ama 9 kilo fazlam kaldı.Ben 11 kg verdim ama zaten hafif kilolu bir sunan bı 8 kg versem çok iyi olur
Gerçekden boşuna gittim keşke gitmeseydiö hemde korkutuyolar yani madem %95nde oluyo 2-3 ayda çağırOzeldeki yer ozelliklemi 1.ayda gel dedi sanaboşa gtmissin resmen kağıda 1 buçuk ay yazmışlar bana oda erkenmi acaba diye düşünüyordum bende bazı sayfalarda Instagram'da hrmsireler falan paylaşıyoruz kimisi 2.ay falan demiş hatta.iyi bari bu seferki tam zamaninda iyi çıksın inşallah sonuçların hayırlısı bakalım artık zamanında yapsinlar yinede sonra boşa gerilmeyeyim yok yere
Bende öğlen ve akşam 2 kere aldiriyorum duş. Bizimde 28-29 derece ev. Biraz evvel yine krizdeydi. Normalde 22 gibi başlardı krizi bugün 20 gibi başladı. MahvoldukGerekirse 2 kere aldırın bence, sabah aksam
Sabah duşunu da geç bırakmayın
Ben saat 1e kaydırdım bir gün çocuk sıcaktan kızardı resmen
Bizim ev de genelde 27 derece sizi düşünemiyorum
Ne giydiriyorsunuz?
Valla mama verebilen annelere hayranim ben zorumu seciyorum napiyorum diyorum. Biberon da vermedim mama da. Aklimi peynir ekmekle yemiş olablrmBaşından beri hiç uyandırmadım 3 çocuğumu da hiç 2 saatte bir uyandırmadım 4 saati buluyor bazen kan uyuşmazlığımız var sarılık riski de vardı ama olmadı sarılık falan mama takviyesi de yaptığımdan heralde bol bol çiş kaka yaptı sıkıntı olmadı gece özellikle mama veriyorum tok tutsun diye benim de dinlenmeye ihtiyacım var.
Bebiş ne kadarlik olunca disari cikmaya basladiniz ya ben cikmadim hic oyle eşim de dur daha erken diyor. Burda aşırı rüzgar oluyor ondan da korkuyrm ne guzel gezmek az soluklanmak valla imrendimEvet evet çıkardım onu yetmiyor zaten. Direk bununla ya da müslin atıp kullanıyorum havaya göre. Avm falan klimalı oluyor bu kalın iyi oluyor ama disarda tek muslin atıyorum .
Ben 1. Haftadan sonra çıkmaya başladım sende yavaş yavaş çık artık hem değişiklik hava almak güzel oluyoBebiş ne kadarlik olunca disari cikmaya basladiniz ya ben cikmadim hic oyle eşim de dur daha erken diyor. Burda aşırı rüzgar oluyor ondan da korkuyrm ne guzel gezmek az soluklanmak valla imrendim
Aç kalmadığını düşünüyosan gerek yok tabi , ama ben emzirdiğim yetmiyo saha da istiyo oyuzden mecbur takviye yapıyoruz. Ama gerek yoksa sana tabikide vermeeValla mama verebilen annelere hayranim ben zorumu seciyorum napiyorum diyorum. Biberon da vermedim mama da. Aklimi peynir ekmekle yemiş olablrm
Emdigi yetiyor daha emse emer ama bu sefer kusuyor baya o yüzden az emziriyorum ucunu kaçırır yoksa.Aç kalmadığını düşünüyosan gerek yok tabi , ama ben emzirdiğim yetmiyo saha da istiyo oyuzden mecbur takviye yapıyoruz. Ama gerek yoksa sana tabikide vermee
Canım neden egiliyorsun senNasil öyle uzun emziriyorsunuz ben hiç rahat olamıyorum memeyi bıraktığı an emme bitiyor öne eğilmekten belim kopuyor ağrıyor. Arkaya yaslanamiyorum henüz kafayı tutamadığı için mecbur yatması gerekiyor emerken . Yüksek yastığa koysam da belimi dayamadan öne eğilmek yoruyor beni
Bende mi sorun var anlamadım geriye yaşlanınca çocuğun altına yastık da koysam çocuğun ağzına yani başı ile meme ucum arasında beş karış mesafe kalıyor öne eğilmeden meme ucum ve bebek arasındaki mesafe gitmiyor memem küçük olduğu için mi böyle öne eğilmeden mümkün değil yani
4 günde başladım hep çıkıyorumBebiş ne kadarlik olunca disari cikmaya basladiniz ya ben cikmadim hic oyle eşim de dur daha erken diyor. Burda aşırı rüzgar oluyor ondan da korkuyrm ne guzel gezmek az soluklanmak valla imrendim
Bebek kolunda ya hani, kolunu memene yaklaştır. Neden uzak kalsın ki bebek onu anlamadım. Kucağına yatırıp o şekilde mi emziriyorum sen bebeği kolunla tutmuyo musun?Bende mi sorun var anlamadım geriye yaşlanınca çocuğun altına yastık da koysam çocuğun ağzına yani başı ile meme ucum arasında beş karış mesafe kalıyor öne eğilmeden meme ucum ve bebek arasındaki mesafe gitmiyor memem küçük olduğu için mi böyle öne eğilmeden mümkün değil yani
Bende 11 kilo verdim ama 9 kilo fazlam kaldı.
Canım bir aylık oldu istediğin gibi emzirebilirsin acemisin ondan ben yanıma yatırarak ki en rahatı bu çünkü bende uzaniyorm, hafif arkaya eyimli oturarak onuda karnım ve mememe doğru yatırır gibi, ters tutuş vererek, sırtıma yastık koyup dik oturarak, emzirme yastığı kullanarak yani bir çok şekilde rahat rahat emziriyorum.. korkma her türlü denemelisin bence bugün gelen giden oldu çok oturarak emzirdim benimde sirtlarim ağrıyor simdiNasil öyle uzun emziriyorsunuz ben hiç rahat olamıyorum memeyi bıraktığı an emme bitiyor öne eğilmekten belim kopuyor ağrıyor. Arkaya yaslanamiyorum henüz kafayı tutamadığı için mecbur yatması gerekiyor emerken . Yüksek yastığa koysam da belimi dayamadan öne eğilmek yoruyor beni
4 mü4 günde başladım hep çıkıyorum
Süt yoksa el mahkum ama varsa hiç düşünmeyin mmayıValla mama verebilen annelere hayranim ben zorumu seciyorum napiyorum diyorum. Biberon da vermedim mama da. Aklimi peynir ekmekle yemiş olablrm
Ne çok biliyor kv ler4 müo kadar yapamazdm da artik cikmak istiyrm da hasta neyi olursa dilinden kurtulamam kimsenin. Eltim öyle cikarmis cocuk bronşit oldu smdi 4 yasinda zirt pirt hasta. Kv kp ve bilumum herkesin dilinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?