- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.541
Dusunmedim sukur yetecek kadar var. Cocuk bana yapisik emse hep emer sonunda kusup cikariyor o da bişeye yaramiyor ama ben iş güc yapamiyorum gece kalkiyoruz habire bilmiyorum cefasi cok ama inş devami güzel olurSüt yoksa el mahkum ama varsa hiç düşünmeyin mmayı
Ne kadar doğru bilmiyorum ama derlwr ki bebek vitamini alır posasını kusar.Dusunmedim sukur yetecek kadar var. Cocuk bana yapisik emse hep emer sonunda kusup cikariyor o da bişeye yaramiyor ama ben iş güc yapamiyorum gece kalkiyoruz habire bilmiyorum cefasi cok ama inş devami güzel olur
10 gün önce sağdığım sütü buzluğa atmıştım evde olmadığım bir zaman bebek içsin diye buzdolabına koyup buzdolabında çözdürmüştüm Hiç dışarı çıkarmadım bebek içmemiş daha sonra üstüne buzdolabında soğumuş O gün sağdığım sütü ekledim tekrar dondurucuya attım zararı var mıdır
Yıkamadan omce karnı çok aç olmasın tok da olmasın.Bugün 10tane bebek yıkama videosu izledim …kendime çok güveniyordum ama
Sonuç :berbatkendini yırttı ya banyo yaparken nasıl olcak bu banyo işi Allah bilir valla . Videodaki bebekler çok sakindi. Benim kız fazla sinirli galiba
Yaa çok mantıklı.üstü çıkınca başlıyor bağırmaya . Açlık seviyesi iyiydi ama fileye koyunca olmadı bi de sen gibi deneyeyimYıkamadan omce karnı çok aç olmasın tok da olmasın.
Nasıl yıkıyorsun bilmiyorum ama, ben her şeyi hazırlıyorum suyu hariç.
Küvetin içine havlu seriyorum ve içine yatırıyorum bekliyor biraz orda. O süreçte şu hazırlanıyor ve ayaklarından itibaren yıkamaya başlıyorum. En son ters ceviriyorum, saçlarını ve sırtını yıkıyorum
Bitiyor banyo :) çok seviyor bu sekilde olursa .
Çıplaklık suan bebeği korkutuyor
Bu sekilde yıkanırsa problem yok
Ellerin soğuk olmasın bu cok önemli. İşe yarar insallah biz de yarıyor artık. Hergün yıkıyorum ve sesi cıkmıyor :)Yaa çok mantıklı.üstü çıkınca başlıyor bağırmaya . Açlık seviyesi iyiydi ama fileye koyunca olmadı bi de sen gibi deneyeyim
Baby turco marka bez kullanan var mı kızlar memnun musunuz? Sleepy kullanıyorum normalde baby turco da 2. 1 TL kampanya o yüzden güzelse ondan alayım diyorum
Ben gündüz kullanıyorum. Sızdırma yaşamadım daha ama emıcılıgı cok iyi sayılmaz .işimi görüyor sık degistiriyorum zaten.Baby turco marka bez kullanan var mı kızlar memnun musunuz? Sleepy kullanıyorum normalde baby turco da 2. 1 TL kampanya o yüzden güzelse ondan alayım diyorum
Benim 3. ya bide hepsinde çıktım ben böyle. Süt bile farkediyor hava alınca. Ben çık derim bu havada bronşit olmaz zaten.4 müo kadar yapamazdm da artik cikmak istiyrm da hasta neyi olursa dilinden kurtulamam kimsenin. Eltim öyle cikarmis cocuk bronşit oldu smdi 4 yasinda zirt pirt hasta. Kv kp ve bilumum herkesin dilinde
Len bebe ne sanıyordun senİstanbuldan selamlar, bir daha ankara sıcak dersem ağzıma kürekle vurun
Ben burada onca sene nasil yaşamışım hayret
Üzerine incecik birsey sar belki çıplak olmaktan korkuyordur. Bide sen tedirginsen hisseder. Ben hep kendim yıkadım 3ünude. Kucakta bile yıkıyorum. Ama ilk yıkamada oturup ağlamıştım asla yıkayamacagim diye yani zamanla alışacaksınızBugün 10tane bebek yıkama videosu izledim …kendime çok güveniyordum ama
Sonuç :berbatkendini yırttı ya banyo yaparken nasıl olcak bu banyo işi Allah bilir valla . Videodaki bebekler çok sakindi. Benim kız fazla sinirli galiba
Çocuk hastalıkları bölümünden randevu aldım , o normal bebek muayenesi içinnn. Oraya gidince kalça usg için gün veriyo sanaaaa randevu oluşturuluyo. Yeni doğan bebeklerinde bu şekilde oluyomuşEmdigi yetiyor daha emse emer ama bu sefer kusuyor baya o yüzden az emziriyorum ucunu kaçırır yoksa.
Bu arada kalca usg için devletten mi randevu aldin? Nasil oluyormuş gidip poliklinige giriş yapip sonra usg icin randevu mu aliyoruz?
Ankaranin kıymetini bilmemisimLen bebe ne sanıyordun sen
Cidden sevmeyen bebeği yıkamakda bende zorlanırdım. Huyu değişmesse benimki şşimdkik çok seviyooo yatınca filenin üstüneeee boncuk bomcuk bakıyo resmen yıkayın beni köleler der gibiBugün 10tane bebek yıkama videosu izledim …kendime çok güveniyordum ama
Kime geldiniz annene mi?Ankaranin kıymetini bilmemisimbide 1 ay buradayız çok maceralı olacak
Evet canım çok kullanılıyor hele bizim oğlan altını değiştiriyorum hop temiz bezeBen gündüz kullanıyorum. Sızdırma yaşamadım daha ama emıcılıgı cok iyi sayılmaz .işimi görüyor sık degistiriyorum zaten.
Gece bezi olarak memnun kalmadım .
Gece ve dışarı çıktığın zaman prima aktif bebek, gündüz ve akşam baby turco kullanıyorum.
Bence gündüz kullanabilirsin. Heleki bu zamanlar aşırı bez tüketiliyor.
Baby turco stoklarım var
Bitince yine alİrim gündüz iş görüyor:)
Ben bezi baya yukarı kadar götürüyorum öyle altını kapatıyorum. Acaba çok alttanmı cırt cırtlarını kapatıyosumda taşıyo acaba.. benimkide sulu kaka yapıyo ama taşırmadı dahaa.Tecrübeli anneler sıvı kaka bel kısmından neden taşar ?bacaklarda sorun yok. Bezi sıkı bağlamiyorum fazla bacaklarını acitir diye ordami hata yapıyorum acabayoksa bezden mıdır.bacak kısımlarında hiç tasma yok ama o nasıl oluyor onuda anlamadım.cis vs hiç sızmadi ama iki kere sıvı kaka belinden çıktı battı heryer
Evet annemdeyiz bahçeli evi çocuklarla rahat olur diye. Umarım pişman olmam çünkü çok eşya getiridmKime geldiniz annene mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?