Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Arkana yastık koy. Bebeği kendine çek. Ayaklarının altına bir tabure ya da puf koy. Dizlerini dikerek çocuğu ittir. Dediğim gibi YouTube da bak.

İstanbuldan selamlar, bir daha ankara sıcak dersem ağzıma kürekle vurun

Ben burada onca sene nasil yaşamışım hayret
Hoşgeldinnnn bugun gündüz iyi esiyoduda gece birden nem bastırdı sanki çok sıcak ciddenAllahdan bahçeliymiş evvv dışarda oturursunuz gölgede iyi oluyo

Yapabilirsen kucağında yıka. Benim ki de kuvetinde çok ağlıyor ama kucağımda hiç ağlamıyor. Aglamalarinin sebebi korkmalari. Ama sarılınca hiç ağlamadan yıkanıyor.

Morkahve şortlu bit takım atmıştım düğün için üşür mu demiştim ya, sorumun ne kadar saçma olduğunu anladım. İklimler aynı Sapanca'da böyle olursa terler bile çocuk o kıyafetle
Ben dedim sana nemden durulmaz sapanca diye. Gerçi şu an hiç bir yerde durulmuyor.

Yok haklıymışsın. Şok oldum gelince asla alışamam dediğim ankaraya şükrettim ya
Ankara'da nem yok en azindan nemli yerlerde nefes alınmıyor. Bu mevsimde Sapanca İstanbul'dan daha beterdir ama bunu da düşün. Nemden nefes alınmadığını biliyorum Sapanca taraflarında. Ağustos ayı gidilecek en kötü zaman

Cidden sevmeyen bebeği yıkamakda bende zorlanırdım. Huyu değişmesse benimki şşimdkik çok seviyooo yatınca filenin üstüneeee boncuk bomcuk bakıyo resmen yıkayın beni köleler der gibi
Benimkide cogunlukla filesine miciyor yikanirken totisi durmuyor maşallah çok kazamiz var daha simdiden
Ben bezi baya yukarı kadar götürüyorum öyle altını kapatıyorum. Acaba çok alttanmı cırt cırtlarını kapatıyosumda taşıyo acaba.. benimkide sulu kaka yapıyo ama taşırmadı dahaa.
Bilemedim ki belkide öyle yapıyorum, deneyeyim daha yukardan kapatmayı ise yarar belki.cunku bezden desem başka hicbiyerden sızma tasma yok sanki benim hatam yani de hatam ne emin olamadım tam.

Evet evet çıkardım onu yetmiyor zaten. Direk bununla ya da müslin atıp kullanıyorum havaya göre. Avm falan klimalı oluyor bu kalın iyi oluyor ama disarda tek muslin atıyorum .
Bu sekilde her yerini kapatinca ici 40 derece oluyormuş gecem bi videoda gördüm canim

Bu sekilde her yerini kapatinca ici 40 derece oluyormuş gecem bi videoda gördüm canim
Bana da annem dedi onu, o da sanırım aynı videoyu izlemiş. Ben de kapatmıyorum artık çok az üstten yüzünü kapatacak kadar indiriyorum

Doktort direkt yazmadı mı hastaneden çıkmadan
Ben herkese öyle yapıyorlar diye biliyorum

Aaa aynı ben yazdım bende senden önce arkadaşa cevap olarak

Bir hafta arayla alınıyor diye biliyorum canım biz de iki defa verdik
Bız de iki defa verdik 3.yu talep ediyorlar . Hemşire arkadaşım %90 tam alamadılar kanı ondan tekrar istiyorlar dedi. Cocuga tekrar eziyet
2 gündür favorimiz sonu uykuyla biten yatarak emzirme normaldede futbol tutuşu emzirme yapıyorum bel için rahat oluyor
Biz de dün ilk banyomuzu yaptık . Eğer boncuk file kullanıyorsan , banyo öncesi yatakta filenin üstüne yatırıp hazırlık yapmıştım dokusu farklı gelip tedirgin olmasın diye . Belki o işe yaradı bilmiyorum gayet sakin bekledi .

Emzirme seansindan herkese İyi geceler kızlar . Bir şey soracağım bizim gece rutinimiz genelde uyanmadan oluyor . 21:30 da uyumuştu , 00:30 da uyandırdım alt değiştirip emzirip tekrar yatağına(35 -40dk ) . Zaten emerken uyumuş oluyor . Şimdi 04.00 gibi uyandiririm. Döngü böyle aralıksız devam ediyor . Aralarda hiç uyanmamasi normal midir?;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…