- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.561
Arkana yastık koy. Bebeği kendine çek. Ayaklarının altına bir tabure ya da puf koy. Dizlerini dikerek çocuğu ittir. Dediğim gibi YouTube da bak.Bende mi sorun var anlamadım geriye yaşlanınca çocuğun altına yastık da koysam çocuğun ağzına yani başı ile meme ucum arasında beş karış mesafe kalıyor öne eğilmeden meme ucum ve bebek arasındaki mesafe gitmiyor memem küçük olduğu için mi böyle öne eğilmeden mümkün değil yani
Hoşgeldinnnnİstanbuldan selamlar, bir daha ankara sıcak dersem ağzıma kürekle vurun
Ben burada onca sene nasil yaşamışım hayret
Öne eğilerek emzirmek zararlı mı? Ben eğiliyorum bazen.Arkana yastık koy. Bebeği kendine çek. Ayaklarının altına bir tabure ya da puf koy. Dizlerini dikerek çocuğu ittir. Dediğim gibi YouTube da bak.
Bende bazen düşünüyorum sen ben misin diyeBen diyim 8 sen de 9 yoksa ben senmiyim sen ben
Umarım iyi olur bu kadar eşyayla geri dönemem artık çok geçHoşgeldinnnnbugun gündüz iyi esiyoduda gece birden nem bastırdı sanki çok sıcak cidden Allahdan bahçeliymiş evvv dışarda oturursunuz gölgede iyi oluyo
Aminnnnn inşallahhhUmarım iyi olur bu kadar eşyayla geri dönemem artık çok geç
Yok zararlı değil ben de emziriyorum öyle bazen. Ama yıldız rahat edemediğini söyledi ondan tarif ettikÖne eğilerek emzirmek zararlı mı? Ben eğiliyorum bazen.
Yapabilirsen kucağında yıka. Benim ki de kuvetinde çok ağlıyor ama kucağımda hiç ağlamıyor. Aglamalarinin sebebi korkmalari. Ama sarılınca hiç ağlamadan yıkanıyor.Bugün 10tane bebek yıkama videosu izledim …kendime çok güveniyordum ama
Sonuç :berbatkendini yırttı ya banyo yaparken nasıl olcak bu banyo işi Allah bilir valla . Videodaki bebekler çok sakindi. Benim kız fazla sinirli galiba
Hahaaahaa dedim 3.ama bilmeden ne yaptım benYok zararlı değil ben de emziriyorum öyle bazen. Ama yıldız rahat edemediğini söyledi ondan tarif ettikistediğin gibi takıl
Ben dedim sana nemden durulmaz sapanca diye.Morkahve şortlu bit takım atmıştım düğün için üşür mu demiştim ya, sorumun ne kadar saçma olduğunu anladım. İklimler aynı Sapanca'da böyle olursa terler bile çocuk o kıyafetle
Yok haklıymışsın. Şok oldum gelince asla alışamam dediğim ankaraya şükrettim yaBen dedim sana nemden durulmaz sapanca diye.Gerçi şu an hiç bir yerde durulmuyor.
Ankara'da nem yok en azindan nemli yerlerde nefes alınmıyor. Bu mevsimde Sapanca İstanbul'dan daha beterdir ama bunu da düşün. Nemden nefes alınmadığını biliyorum Sapanca taraflarında. Ağustos ayı gidilecek en kötü zamanYok haklıymışsın. Şok oldum gelince asla alışamam dediğim ankaraya şükrettim ya
Benimkide cogunlukla filesine miciyor yikanirkenCidden sevmeyen bebeği yıkamakda bende zorlanırdım. Huyu değişmesse benimki şşimdkik çok seviyooo yatınca filenin üstüneeee boncuk bomcuk bakıyo resmen yıkayın beni köleler der gibi
Bilemedim ki belkide öyle yapıyorum, deneyeyim daha yukardan kapatmayı ise yarar belki.cunku bezden desem başka hicbiyerden sızma tasma yok sanki benim hatam yani de hatam ne emin olamadım tam.Ben bezi baya yukarı kadar götürüyorum öyle altını kapatıyorum. Acaba çok alttanmı cırt cırtlarını kapatıyosumda taşıyo acaba.. benimkide sulu kaka yapıyo ama taşırmadı dahaa.
Bu sekilde her yerini kapatinca ici 40 derece oluyormuş gecem bi videoda gördüm canimEvet evet çıkardım onu yetmiyor zaten. Direk bununla ya da müslin atıp kullanıyorum havaya göre. Avm falan klimalı oluyor bu kalın iyi oluyor ama disarda tek muslin atıyorum .
Bana da annem dedi onu, o da sanırım aynı videoyu izlemiş. Ben de kapatmıyorum artık çok az üstten yüzünü kapatacak kadar indiriyorumBu sekilde her yerini kapatinca ici 40 derece oluyormuş gecem bi videoda gördüm canim
Doktort direkt yazmadı mı hastaneden çıkmadanBende öğlen ve akşam 2 kere aldiriyorum duş. Bizimde 28-29 derece ev. Biraz evvel yine krizdeydi. Normalde 22 gibi başlardı krizi bugün 20 gibi başladı. Mahvoldukağıt figan memeyi alıyor bırakıyor itiyor ağlıyor. Bu sefer fon sesi de yetmedi. Banyoyu yapti sonra kaka biraz daha huysuzluk. Şimdi daldı bakalım ne olacak. Ama kucağımda bırakırsam kesin uyanır. Şu gaz damlalarindan acilen almam lazım ama doktora sormadan almayın dedim. Bu hafta gidicez zaten ondan almadım.
Aaa aynı benCanım neden egiliyorsun sentekli koltuğa oturuyorum arkama yaşlanıyorum. Bebeği koluma alıp altına yastık koyuyorum egilmiyorum. O şekilde saatlerce duramam tabi. Yatakta da yanıma yatırıp memeyi ağzına veriyorum.
Bız de iki defa verdik 3.yu talep ediyorlar . Hemşire arkadaşım %90 tam alamadılar kanı ondan tekrar istiyorlar dedi. Cocuga tekrar eziyetBir hafta arayla alınıyor diye biliyorum canım biz de iki defa verdik
2 gündür favorimiz sonu uykuyla biten yatarak emzirme
Biz de dün ilk banyomuzu yaptık . Eğer boncuk file kullanıyorsan , banyo öncesi yatakta filenin üstüne yatırıp hazırlık yapmıştım dokusu farklı gelip tedirgin olmasın diye . Belki o işe yaradı bilmiyorum gayet sakin bekledi .Bugün 10tane bebek yıkama videosu izledim …kendime çok güveniyordum ama
Sonuç :berbatkendini yırttı ya banyo yaparken nasıl olcak bu banyo işi Allah bilir valla . Videodaki bebekler çok sakindi. Benim kız fazla sinirli galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?