Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu gece yine nobetciyim ne olduysa bugün beste yıkandı ama derin uykuya dalamadı yarım saat olmadan uyanıyor emiyor...şuan hala aynı gözümden uyku akıyor nasıl uyuyacak bilmiyorum emzikte almıyor... Emzirmekten yoruldum meme uçlarım açıyor çok.. sırtım ağrıdı.. uykum geldi..

Al benden de o kadar emzik asla almıyor, beni emzik yapti

Canım maşallah uyanmamasi aslında uyumamış acisindan çok iyi ama onun beslenmesi için uyanmasi gerekli uyandırman çok iyi..

Ne çok biliyor kv ler
Öyle valla dillerini düsersen bi de sadece kv degil ailede herkesjn dilinde ondan bilmiyrm
Ne kadar doğru bilmiyorum ama derlwr ki bebek vitamini alır posasını kusar.
Maşallah Allah artırsın iler de hasta olmaz güçlü bağışıklığı olur inşallah
Insallah valla bazen posa mosa ne varsa cikariveriyor saglikocagindaki doktor normal dedi. Emzirirken rahat olamiyorum cok emdiyse cikarir simdi yine bi sürü diye sarsmadan yatiriyrm falan bekliyrz baya bi
Benim 3. ya bide hepsinde çıktım ben böyle. Süt bile farkediyor hava alınca. Ben çık derim bu havada bronşit olmaz zaten.
Masallah valla. Çanakkaledeyiz biz. Burasi bogaz f3laket bi rüzgar oluyor ondan c3kiniyorum aslnda tabi en cok da milletin dilinden
Hımm anladm bana 182 mhrs den al dediler de onu nasıl olcakki diyrdm seninki daha mantikli

Canım ben öyle durumda uyandirmiyorum. Biberonla veriyorum. Memeyi sokmak zor ağzına. Ama biberonu uyanmadan emiyor.

Valla onca kakanın gazın arasına biraz şey olacak ama soracağım
Ben artık bu saçlarımı boyamak istiyorum
Hamilelikte riske atmayayım dedim ellemedim ama canıma tak etti artık
Emzirirken saç boyanıyor mu? İnternette bir sürü farklı görüş var
Şaşırdım.
6 ay bekle diyen var bekleme diyen var
Emzirirken olmaz diyen var
Bu arada istedğim renk doğal boyayla pek olacak bir boya değil mecbur amonyaklı olacak

Vallahi bilmiyorum ki bir yerde süte geçiyor diye okudum. Bende hamilelikten önce bir süre boyayamamjstim. Hamilelikte de boyamadim. Şimdi kendi rengime döndüm. Artık emzirme bitene kadar böyle kalırım diye düşündüm en azından saçım dinlernir biraz.
Sen doktora sor olmazsa.

Valla mama verebilen annelere hayranim ben zorumu seciyorum napiyorum diyorum. Biberon da vermedim mama da. Aklimi peynir ekmekle yemiş olablrm
Benim ilk çocuğum memeyi alamadı sütüm gelmedi vs mamayla büyüdü dışarıdan gelen yorumları saymazsak gayet rahattı babama bile bırakıp çıkabiliyordum adam mamasını yapıp içiriyordu

İkinci doğduğu gibi memeye yapıştı biberon ve mama asla kabul etmedi ama çok zor oldu sütüm çok verimli değildi 4 kg doğan çocuk büyüdükçe zayıfladı bana çok bağımlı oldu emmeden uyumuyordu öyle olunca kimseye bırakamadım 2 sene boyunca tek başıma hiçbir yere gidemedim depresyona girecektim artık.

Bu kez emzirmeye bile niyetim yoktu ama sütüm çok geldi kıyamadım nasibinde varmış dedim hastanede hiç sütüm gelmedi 2 gün aç bıraksam kesin sarılık olurdu orada biberon ve mamaya alıştı evde meme için biraz zorladım onu da tuttu ikisi birden götürmeye çalışıyoruz.
Artık bebek için eve kapanma lüksüm zaten yok 2 büyük kızım daha var okulları var etkinlikleri istekleri var anneannede de babaannede de kalmaya alışmak zorunda bu minik.

Yani şartlara göre durum değişiyor en güzeli sadece meme ile beslenmesi tabi ki hele de sütün yarıyorsa ama olmayınca da zorlamak insanı yıpratıyor.

Ben 2.çocukta 10 günlükken boyamıştım bi sıkıntı olmadı.

Günaydın arkadaşlar o kadar sinirliyim ki bıktım bu eşimden ve ailesinden . Bugün kayınvalidemi hastaneye götürecekti eşim dizlerinde ki rahatsızlık için sabah aradı evdeki kaynım covitmis iki maske takta gel diye. Aldıkları tedbire bakın bende çok sinirlendim eşime taksiyle gitsin sen gidemessin dedim dinlemedi arkaya oturur camları açar filan dedi. Baya büyük tartıştık gidersen gelme dedim çıkarken gerçekten de gelince kapıyı açmayı düşünmüyorum bir hafta bebeğime bişey olur mu covit olabilir miyiz diye supheyle durmak istemiyorum

Kesinlikleeee doğru bi karar , kadi kv geçtim o düşünmüyo, eşin nasıl düşünmüyo bunu yani .. küçük bebek var evde yaaa

Tamamen haklısın

Kizlar alıntı yapamadım da bu emzirme yorumlarına. Ya ben kolumda değil dizime yastık koyup bağdaş kurup oturup bebeği de yastığın üstüne koyup emziriyorum öne egilmezsem meme ve ağız arası beş karış mesafe oluyor öne egilince belim kopuyor . Dediğiniz şekilde arkaya yaslanıp bebeği ittirip denemiştim ama olmuyor ben yapamadım ya da bilmiyorum çok denedim olmayınca öne eğip devam ettim . Memem cok küçük ondan da olabilir mi bilmiyorum ama yatarak da beceremedik bebek memeye tam ulaşamıyor. Bir de ben elimle C tutuş yapmadan emziremiyorum o yüzden elim boşta olmadığı için bebeği iyi kavrayamayinca öne eğiliyorum galiba. Çünkü memelerin coooookk cıvık, sönük bu yüzden c tutuş ile kavramadan bebek meme ucunu ağzına alsana sönük sarktigi için dolu olmadığı için durmuyor ağzından kayıyor çocuğun emzirme konusunda oldukça yeteneksiz hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…