- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.581
Al benden de o kadarBu gece yine nobetciyim ne olduysa bugün beste yıkandı ama derin uykuya dalamadıyarım saat olmadan uyanıyor emiyor...şuan hala aynı gözümden uyku akıyor nasıl uyuyacak bilmiyorum emzikte almıyor... Emzirmekten yoruldum meme uçlarım açıyor çok.. sırtım ağrıdı.. uykum geldi..
Canım maşallah uyanmamasi aslında uyumamış acisindan çok iyi ama onun beslenmesi için uyanmasi gerekli uyandırman çok iyi..Emzirme seansindan herkese İyi geceler kızlar . Bir şey soracağım bizim gece rutinimiz genelde uyanmadan oluyor . 21:30 da uyumuştu , 00:30 da uyandırdım alt değiştirip emzirip tekrar yatağına(35 -40dk ) . Zaten emerken uyumuş oluyor . Şimdi 04.00 gibi uyandiririm. Döngü böyle aralıksız devam ediyor . Aralarda hiç uyanmamasi normal midir?;
Öyle valla dillerini düsersen bi de sadece kv degil ailede herkesjn dilinde ondan bilmiyrmNe çok biliyor kv ler
Insallah valla bazen posa mosa ne varsa cikariveriyor saglikocagindaki doktor normal dedi. Emzirirken rahat olamiyorum cok emdiyse cikarir simdi yine bi sürü diye sarsmadan yatiriyrm falan bekliyrz baya biNe kadar doğru bilmiyorum ama derlwr ki bebek vitamini alır posasını kusar.
Maşallah Allah artırsın iler de hasta olmaz güçlü bağışıklığı olur inşallah
Masallah valla. Çanakkaledeyiz biz. Burasi bogaz f3laket bi rüzgar oluyor ondan c3kiniyorum aslnda tabi en cok da milletin dilindenBenim 3. ya bide hepsinde çıktım ben böyle. Süt bile farkediyor hava alınca. Ben çık derim bu havada bronşit olmaz zaten.
Hımm anladmÇocuk hastalıkları bölümünden randevu aldım , o normal bebek muayenesi içinnn. Oraya gidince kalça usg için gün veriyo sanaaaa randevu oluşturuluyo. Yeni doğan bebeklerinde bu şekilde oluyomuşBazı hasteneler doluymuş bana samatyaya verdi istanbuldaki
Aynı ben öldüm bu gece resmenİki saattir emzir, gaz çıkar, alt temizle, yatır, kaldır, tekrar emzir, tekrar alt temizle... hala uyumamakta kararlı
Yok canım yazmadı. Bu hafta sorup oe alicam bakalım. Aslında geçen telefonda konuştum ama sormayı unuttumDoktort direkt yazmadı mı hastaneden çıkmadan
Ben herkese öyle yapıyorlar diye biliyorum
Canım ben öyle durumda uyandirmiyorum. Biberonla veriyorum. Memeyi sokmak zor ağzına. Ama biberonu uyanmadan emiyor.Emzirme seansindan herkese İyi geceler kızlar . Bir şey soracağım bizim gece rutinimiz genelde uyanmadan oluyor . 21:30 da uyumuştu , 00:30 da uyandırdım alt değiştirip emzirip tekrar yatağına(35 -40dk ) . Zaten emerken uyumuş oluyor . Şimdi 04.00 gibi uyandiririm. Döngü böyle aralıksız devam ediyor . Aralarda hiç uyanmamasi normal midir?;
Vallahi bilmiyorum ki bir yerde süte geçiyor diye okudum. Bende hamilelikten önce bir süre boyayamamjstim. Hamilelikte de boyamadim. Şimdi kendi rengime döndüm. Artık emzirme bitene kadar böyle kalırım diye düşündümValla onca kakanın gazın arasına biraz şey olacak ama soracağım
Ben artık bu saçlarımı boyamak istiyorum
Hamilelikte riske atmayayım dedim ellemedim ama canıma tak etti artık
Emzirirken saç boyanıyor mu? İnternette bir sürü farklı görüş var
Şaşırdım.
6 ay bekle diyen var bekleme diyen var
Emzirirken olmaz diyen var
Bu arada istedğim renk doğal boyayla pek olacak bir boya değil mecbur amonyaklı olacak
Benim ilk çocuğum memeyi alamadı sütüm gelmedi vs mamayla büyüdü dışarıdan gelen yorumları saymazsak gayet rahattı babama bile bırakıp çıkabiliyordum adam mamasını yapıp içiriyorduValla mama verebilen annelere hayranim ben zorumu seciyorum napiyorum diyorum. Biberon da vermedim mama da. Aklimi peynir ekmekle yemiş olablrm
Ben 2.çocukta 10 günlükken boyamıştım bi sıkıntı olmadı.Valla onca kakanın gazın arasına biraz şey olacak ama soracağım
Ben artık bu saçlarımı boyamak istiyorum
Hamilelikte riske atmayayım dedim ellemedim ama canıma tak etti artık
Emzirirken saç boyanıyor mu? İnternette bir sürü farklı görüş var
Şaşırdım.
6 ay bekle diyen var bekleme diyen var
Emzirirken olmaz diyen var
Bu arada istedğim renk doğal boyayla pek olacak bir boya değil mecbur amonyaklı olacak
3 çocukla birden mi çıkıyorsun? Ben 20 gün geçsin diyorum hedefim 14 ağustos siftah için4 günde başladım hep çıkıyorum
Kesinlikleeee doğru bi karar , kadi kv geçtim o düşünmüyo, eşin nasıl düşünmüyo bunu yani .. küçük bebek var evde yaaaGünaydın arkadaşlar o kadar sinirliyim ki bıktım bu eşimden ve ailesinden. Bugün kayınvalidemi hastaneye götürecekti eşim dizlerinde ki rahatsızlık için sabah aradı evdeki kaynım covitmis iki maske takta gel diye. Aldıkları tedbire bakın bende çok sinirlendim eşime taksiyle gitsin sen gidemessin dedim dinlemedi arkaya oturur camları açar filan dedi. Baya büyük tartıştık gidersen gelme dedim çıkarken gerçekten de gelince kapıyı açmayı düşünmüyorum bir hafta bebeğime bişey olur mu covit olabilir miyiz diye supeyle durmak istemiyorum
Tamamen haklısınGünaydın arkadaşlar o kadar sinirliyim ki bıktım bu eşimden ve ailesinden. Bugün kayınvalidemi hastaneye götürecekti eşim dizlerinde ki rahatsızlık için sabah aradı evdeki kaynım covitmis iki maske takta gel diye. Aldıkları tedbire bakın bende çok sinirlendim eşime taksiyle gitsin sen gidemessin dedim dinlemedi arkaya oturur camları açar filan dedi. Baya büyük tartıştık gidersen gelme dedim çıkarken gerçekten de gelince kapıyı açmayı düşünmüyorum bir hafta bebeğime bişey olur mu covit olabilir miyiz diye supheyle durmak istemiyorum
Aynen eşime sinir oldum ailesine hayır diyemez bıktım artıkKesinlikleeee doğru bi karar , kadi kv geçtim o düşünmüyo, eşin nasıl düşünmüyo bunu yani .. küçük bebek var evde yaaa
Valla kimse sana bişi diyemez kızsan etsen azcık düşünceli olsunlar yaaaa insanlar cidden hayret edilesi derecedeler artıkAynen eşime sinir oldum ailesine hayır diyemez bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?