Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben direk yatarak emziriyorum hem o rahat hem ben hissetme hepimiz yeni anneyiz yavaş yavaş öğreniyoruz

Hastanede hemşireler falan hiç göstermedi mi nasıl emzirecegini ? İlk emzirmeni kendi kendine mi yapdin.sadece ilk değil biz hastaneden çıkana kadar hemşire her gördüğü yanlış hareketimi anlattı bana birde o zaman sütte yokdu kolosturum sadece oda çok azdı ona rağmen ben süt cikaramazken becerip de onlar çıkardılar.

Iste ben de bu minigin bana yapışılı kalmasindan emin olamiyorum zira sonra caliscam oyle gorunuyor. Onu da gectm dedgn gjbi insan depresyona gircek gibi oluyo sürekli sana baglı bişey insanın aklı da kalıyor rahat olmuyor. Emiyor ve kilo aliyor o yuzden mama vermedim. Ama bazen diyrm źoru mu seciyorum hep ben diye.

Bende yaklaşık 2 senedir boyamadan kullanıyorum beyazlarım da var biraz ama alıştım memnunum biraz daha böyle kullanacağım sanırım

Yeteneksiz hisseden tek degilsn. Ben kavratamadim bile. Silikon uc kullaniyorum. Ama sen bi tane daha yastik koy alta birax daha yükseltirsen hallolablr

Çalışmaya ek gıdadan sonra başlayacaksan çok sıkıntı olmaz heralde o zaman mecburen biberon kaşık vs alışmış olacak uyurken seni aramamasını ayarlaman lazım işe dönmeden memede uyumasını bıraktırırsan gerisi hallolur bence. Ben çalışmadığım için zorlamadım çocuğu ama emzik gibi de kullandı beni hatta 6 yaşındaydı ara ara açıp emiyordu hala

Canım garmastan pomad sen kullanmıştım değşl mi nasıl kullanılıyor emzirdikten sonra sürüp emzirme öncesi silicez mi?

Bence bol bol YouTube video izle ve denemeye devam et canım biri olmazsa biri mutlaka size uygun ve rahat olacaktir

Gündüz uyumuyor mu yorgunluktan uyumuştur belki benim öyle canıma okudu yorgunluktan ağlıcaktım en sonunda uyudu sabaha kadar bıraksam deliksiz uyuycaktı 4 saat sonra biberonla besledim gene uyudu öğleye doğru uykusunu alır geceye kadar canıma okur sonra

Kız ne yeteneksizi benim 3.bebe bende yastığa koyup emziriyorum 2.yi yanıma yatırır verirdim ağzına memeyi birlikte uyurduk bu tutamıyor öyle belki dil bağından belki başka bir şey ama illa kucakta tutmam gerekiyor kolum kafasını acıtıyor gibi geliyor bir zaman sonra ya da dediğin gibi sırtım ağrıyor o yüzden bende yastığa yatırıyorum o raha ben rahat gayet doğal durumlar bunlar.

Gündüz de uyuyor canim.

Ben de bazen uyandirmak da zorlaniyorum 4 saat uyumuş kalmisiz bi de bu gece. Seninki büyük en azndan benimki niye acikip uyanmiyor amlamiyorum

Masallah iste bilmiyrm biseyler yapiyorum ama cahilligimle kendi topuguma sıkmak istemiyorum.

Kızlar bi şey soracağım . Sezeryan sonrası ilk muayene nasıl oluyor? Ultrason ile bakılıyor değil mi ? Alttan muayene tek korkum şu an

Hamileyken bile boyanın deri ile temasında bebeğe geçtiğine dair kanıtlanmış bir veri yokmuş, tedbirli olmak adına ilk 12 hafta önerilmiyor sadece, çok solumayın deniliyor. Bir videoda solunan çamaşır suyunun daha zararlı olabileceğini duymuştum.
Hamileyken bile sorun olmayan şeyin emzirme sırasında sorun olacağına asla inanmıyorum. Ki lazer bile yapılabiliyormuş düşün.

Kızlar bi şey soracağım . Sezeryan sonrası ilk muayene nasıl oluyor? Ultrason ile bakılıyor değil mi ? Alttan muayene tek korkum şu an
Benim 5. Günn ultrasonla bakıldı dikişler nasıl diye. Sanırım bide 40. Gün gidiliyomuş orda nasıl bakılır bilmiyorum

Korkutmak istemem ama alttan bakdilar bana daha iyi goruecegim bu şekilde deyip.bu son inşallah öyle düşün.hem belki bakmazlar kimisi karından bakiyormus.

Bence emzirme ile ilgili eğitici videoları incele biraz. Çok yanlış bir yöntem kucağında çocuğa eğilerek meme vermek. Bu sebeple de uzun emziremiyor olabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…