Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet kesinlikle bu üçü değilse ya sıcak ya burnu tıkalı
Kesin eminim
Aynen insan zamanla bebeğinin dilinden anlıyo diyolardı gerçekden öyle anlıyosun
Tek cesaret edemediğim burun tıkanıklığı serum fizyolojiyi sıkamıyorum ben burnuna

Anteplililili bebis nasıl oldu huysuzlugu gectimi pipisi iyileştimi ? Son gunumuz bugun cok korkuyorum
Cok şükür canim eski hali pek kalmadi , yarin kontrolu aşısı var sunneti iyilesti sayilir bide doktor görcek iyi derse buda gecip gidecek cok şükür

Merhaba kızlar bebeğin 40ı nasıl hesaplaniyor bizimki 5 temmuz dogumlu 40 banuosunu hangi gun yaptirmamiz lazim? 1.gun 5 temmuzdan mi sayiliyor. 40.gunde mi banyo 41.gunde mi?

Merhaba kızlar bebeğin 40ı nasıl hesaplaniyor bizimki 5 temmuz dogumlu 40 banuosunu hangi gun yaptirmamiz lazim? 1.gun 5 temmuzdan mi sayiliyor. 40.gunde mi banyo 41.gunde mi?
Biz doğduğu günden sayıyoruz canım dünde yarı kırkımızdı bizimde. Nette kız bebekler bir gün önce erkek bebekler gününde diyor biz 40. Günde banyosunu yaptırıcaz.

Çok şükür canımmm Hoşgeldiniz

Slm kızlar yogun bakımda kaldıgımız için bebegimin kulagının teki duymuyor şimdi araştırma hastanesinde sıra al altı ayda geliyor dedi ogun panikten hangi alan olduğu unuttum 182aradım oyle bişey yok diyo doktor bana hemen al demişti bir bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…