- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.661
Bu ara benimkinin burnu her sabah tıkalı oluyor. Serum ile açıp maalesef çekiyorum sumukleriEvet kesinlikle bu üçü değilse ya sıcak ya burnu tıkalı
Kesin eminim
Aynen insan zamanla bebeğinin dilinden anlıyo diyolardı gerçekden öyle anlıyosunEvet kesinlikle bu üçü değilse ya sıcak ya burnu tıkalı
Kesin eminim
Evet hava sicak olmasa neysede hem sicak hem tamamen kapatmak iyi olmazBana da annem dedi onu, o da sanırım aynı videoyu izlemiş. Ben de kapatmıyorum artık çok az üstten yüzünü kapatacak kadar indiriyorum
Annesinin kokusunu istiyo herhaldeeee anneci olucak sanırımmmValla benim kız durmuyor bir sikintisi yokken ağlıyor çok arsızoğlan böyle değildi. Bıraktığım yerde duruyordu. Kendi kendine oyalaniyordu. Bu illa kucakta olacak
Cok şükür canim eski hali pek kalmadi , yarin kontrolu aşısı var sunneti iyilesti sayilir bide doktor görcek iyi derse buda gecip gidecek cok şükürAnteplililili bebis nasıl oldu huysuzlugu gectimi pipisi iyileştimi ? Son gunumuz bugun cok korkuyorum
Yandık vallaAnnesinin kokusunu istiyo herhaldeeee anneci olucak sanırımmm
Birisinde d vitamini var canım biz ayrı kullanıyoruz d vitamini o yüzden biogaia verdiBiogaia mi kızlar ? 2 isimli cunku
Bağırsak düzenleyici
Bigaia var bir de hangisi?
Biz doğduğu günden sayıyoruz canım dünde yarı kırkımızdı bizimde. Nette kız bebekler bir gün önce erkek bebekler gününde diyor biz 40. Günde banyosunu yaptırıcaz.Merhaba kızlar bebeğin 40ı nasıl hesaplaniyor bizimki 5 temmuz dogumlu 40 banuosunu hangi gun yaptirmamiz lazim? 1.gun 5 temmuzdan mi sayiliyor. 40.gunde mi banyo 41.gunde mi?
Aynı benim kızda öyle kucağıma alınca iyice kokluyor birde asla yatıp bakınmıyorValla benim kız durmuyor bir sikintisi yokken ağlıyor çok arsızoğlan böyle değildi. Bıraktığım yerde duruyordu. Kendi kendine oyalaniyordu. Bu illa kucakta olacak
Bende dün başladım. Bilmiyorum ondan sebep mi sabah 2 kere üst üste uaotiBiogaia damlaya başladık. Ama sizin anlattiginizla mi ilgili bilemedim. Danismakta fayda var
Ben de biberon hic vermedim ama sanrm artk verecegim. Biberona da alısıp memeyi de bırakmamayı ögrense iyi olacak sanrmBöyle uyumaya devam edeceği gece bir müddet biberonla beslenmek zorunda kalıcam.
Çok şükür canımmmKızlar çok şükür bebeğim çıktı yoğun bakımdanama eve geldiğimizde beri sürekli memede kalmak ister uyuyor tam çıkarıyorum memeden uyanıyor aranıyor memeyi bulamayınca sinirlenip uykusu açılıyor. Siz ne yapıyorsunuz böyle olunca
Ohh çok şükür darisida bize insallahCok şükür canim eski hali pek kalmadi , yarin kontrolu aşısı var sunneti iyilesti sayilir bide doktor görcek iyi derse buda gecip gidecek cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?