- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.701
Bnm ki biberona ağzını aciyo kus gibi beni emmiyor insallah sende öyle problem olmaz zor iş çünkü geri döndürmekBen de biberon hic vermedim ama sanrm artk verecegim. Biberona da alısıp memeyi de bırakmamayı ögrense iyi olacak sanrm
Gözünüz aydın
O bölüme onbeş gün sonraya. Veriyor canım bebegin altı aylık olunca gitmesi lazım sıra altı aya anca geliyor dedi yogun bakım yorgunlugu birde duy uyor deyince aklımda tutamadımKulaak burun boğaz olabilirmi acaba kbb
Biogaia var onunla deneyeyim. Silikon kauçuk çeşit çeşit emzik aldım.Özellikle kauçuk tutuyorlar . Gaz damlanız varsa sap sımplex emziği damlat ver dene
1 hafta oldu tam ,sizde yarinmi olcaksiniz allahim kolay gecirsinOhh çok şükür darisida bize insallahkac gun olmustu tam?
Akşam aynı saatte 5 damla veriyorum.Len bıogaıa kullananlar nasıl kullanıyorsunuz cevap verenize
Aç tok fark eder mi?Akşam aynı saatte 5 damla veriyorum.
Anneler böyle:)Anneme bu bebeyi ne zaman bıraksam neden sürekli beslemeye çalışıyor yaaç diye 120 süt vermiş ve kusmuş bebe. Şimdi eve geciyorm zaten emzirecegim 15 dk oyalamamis. Yardımcı oluyor ama çok sıkılıyorum bu durumlara.
Yok farketmez ama ben kusmasin diye hemen emzirme sonrası vermiyorumAç tok fark eder mi?
Gerçekten elinden geleni yapıyor ama bu konuda asla anlaşamıyoruz.Anneler böyle:)
Zamanla anlarGerçekten elinden geleni yapıyor ama bu konuda asla anlaşamıyoruz.
Aynı saat olması şart mı? Ben öğleden sonra veriyorum gün içindeAkşam aynı saatte 5 damla veriyorum.
Canım böyle olduğu zaman emzirmeye devam ediyorum bazen 3_ 4 saat memede kalıyor sabırla bekliyorum çünkü bırakınca çok ağlıyor benim gibi olan birkaç arkadaş daha var onlar da aynı şekilde emzirmeye devam ediyoruz ele ki bir de seninki hastaneden çıktı şu an sana kavuşmuşken bence boş ver emzirmeye devam et tam anlamıyla emmese bile memede kalmak onları huzur veriyor İlk 3 ay önemli olduğu için ben de sıkılsam da bazen sinirlensem de yine de emzirmeye devam ediyorum çoğu zamanKızlar çok şükür bebeğim çıktı yoğun bakımdanama eve geldiğimizde beri sürekli memede kalmak ister uyuyor tam çıkarıyorum memeden uyanıyor aranıyor memeyi bulamayınca sinirlenip uykusu açılıyor. Siz ne yapıyorsunuz böyle olunca
Bende öyle yapıyorum. 3 saati buluyor cevire çevire ama önemli olan bu süreç ilerde rahat edeceğiz. Gün geçtikçe biraz daha oturuyor gibi diyorum ertesi gün daha beter yapışıyor memeyeCanım böyle olduğu zaman emzirmeye devam ediyorum bazen 3_ 4 saat memede kalıyor sabırla bekliyorum çünkü bırakınca çok ağlıyor benim gibi olan birkaç arkadaş daha var onlar da aynı şekilde emzirmeye devam ediyoruz ele ki bir de seninki hastaneden çıktı şu an sana kavuşmuşken bence boş ver emzirmeye devam et tam anlamıyla emmese bile memede kalmak onları huzur veriyor İlk 3 ay önemli olduğu için ben de sıkılsam da bazen sinirlensem de yine de emzirmeye devam ediyorum çoğu zaman
3.artik benim anlamasa da ne yapalimZamanla anlar
Evet yarin olcaz amin insallah icime acisi dustu umarim cok cani yanmaz1 hafta oldu tam ,sizde yarinmi olcaksiniz allahim kolay gecirsin
Bnm kaynanamda giydirme cabasinda evden ciktigim gibi pijama giydirmis usurmus gazlanirmis ev 29 derece yanmis bebemAnneme bu bebeyi ne zaman bıraksam neden sürekli beslemeye çalışıyor yaaç diye 120 süt vermiş ve kusmuş bebe. Şimdi eve geciyorm zaten emzirecegim 15 dk oyalamamis. Yardımcı oluyor ama çok sıkılıyorum bu durumlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?