Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Taktik yok mu kızlar

Allahım ne büyük konuşmuşum, hiç bir emziği almayan bebem sadece bibs emziği tuttu Her ay ona para veremem derken şimdi iki üç yedeklerken buldum kendimi Neyse en azından bir tanesini tuttu artık
Emzik tutmanin bir süresi var mı, yani benimki her seferinde almıyor bazen alıyor, bir süre sonra çıkarıyor. Emzik tutan çocuk hiç reddetmiyor mu, çıkarmıyor mu? Philips avent var ben de ama olmadı alternatif deneyeyim ben de

Kulaak burun boğaz olabilirmi acaba kbb

Yaka iğnesi gibi kucağımda taşıyorum

Allahım ne büyük konuşmuşum, hiç bir emziği almayan bebem sadece bibs emziği tuttu Her ay ona para veremem derken şimdi iki üç yedeklerken buldum kendimi Neyse en azından bir tanesini tuttu artık
Bende mi denesem ultra air tutmuş gibiydi attı öğürüyor, tutar mı ki

Normal olan bu yani değil mi
Biz hastanedeyiz, hiç kıyamıyorum şuan o ne isterse vermeye hazırım, ama kızımda gayet sağlığı yerindeyken böyleydi. Bence normal olan bu bizim kokumuz, sesimiz, kalp atışımız bildikleri ve onları tek rahatlatan tek şey.

Ya da benim bebeler böyle yani hiç yatırıp Bi saat bakındığını falan görmedim ben

Anlamadığım şu kızlar ya yaklaşık 45 dk emdi ama dalmadı uykuya aç mı acaba diye 30 cc sandığım sütü verdim uyudu hemen açmış demek ki kuzum ama sütüm var ve sağımda çıkıyorken emdiğinde niye doymuyor?

Maşallah diyeyim nazar değmesin . Nasıl tutturdun emziği benimki tutmuyoooreeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…