- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.681
Taktik yok mu kızlarKızlar çok şükür bebeğim çıktı yoğun bakımdanama eve geldiğimizde beri sürekli memede kalmak ister uyuyor tam çıkarıyorum memeden uyanıyor aranıyor memeyi bulamayınca sinirlenip uykusu açılıyor. Siz ne yapıyorsunuz böyle olunca
Emzik tutmanin bir süresi var mı, yani benimki her seferinde almıyor bazen alıyor, bir süre sonra çıkarıyor. Emzik tutan çocuk hiç reddetmiyor mu, çıkarmıyor mu? Philips avent var ben de ama olmadı alternatif deneyeyim ben deAllahım ne büyük konuşmuşum, hiç bir emziği almayan bebem sadece bibs emziği tuttuHer ay ona para veremem derken şimdi iki üç yedeklerken buldum kendimi Neyse en azından bir tanesini tuttu artık
Kulaak burun boğaz olabilirmi acaba kbbSlm kızlar yogun bakımda kaldıgımız için bebegimin kulagının teki duymuyor şimdi araştırma hastanesinde sıra al altı ayda geliyor dedi ogun panikten hangi alan olduğu unuttum 182aradım oyle bişey yok diyo doktor bana hemen al demişti bir bilginiz varmı
Beni anlaAllahım ne büyük konuşmuşum, hiç bir emziği almayan bebem sadece bibs emziği tuttuHer ay ona para veremem derken şimdi iki üç yedeklerken buldum kendimi Neyse en azından bir tanesini tuttu artık
Yaka iğnesi gibi kucağımda taşıyorumKızlar çok şükür bebeğim çıktı yoğun bakımdanama eve geldiğimizde beri sürekli memede kalmak ister uyuyor tam çıkarıyorum memeden uyanıyor aranıyor memeyi bulamayınca sinirlenip uykusu açılıyor. Siz ne yapıyorsunuz böyle olunca
Normal olan bu yani değil miYaka iğnesi gibi kucağımda taşıyorum
Bende mi denesemAllahım ne büyük konuşmuşum, hiç bir emziği almayan bebem sadece bibs emziği tuttuHer ay ona para veremem derken şimdi iki üç yedeklerken buldum kendimi Neyse en azından bir tanesini tuttu artık
Biz hastanedeyiz, hiç kıyamıyorum şuan o ne isterse vermeye hazırım, ama kızımda gayet sağlığı yerindeyken böyleydi. Bence normal olan bu bizim kokumuz, sesimiz, kalp atışımız bildikleri ve onları tek rahatlatan tek şey.Normal olan bu yani değil mi
Maşallah diyeyim nazar değmesinAllahım ne büyük konuşmuşum, hiç bir emziği almayan bebem sadece bibs emziği tuttuHer ay ona para veremem derken şimdi iki üç yedeklerken buldum kendimi Neyse en azından bir tanesini tuttu artık
3 2 1 0 duruma göre degisiyor3 çocukla birden mi çıkıyorsun? Ben 20 gün geçsin diyorum hedefim 14 ağustos siftah için
Mesela suan emzırıyorum ve kıvranmadıgı zaman problem yok memede .Ben de biberon hic vermedim ama sanrm artk verecegim. Biberona da alısıp memeyi de bırakmamayı ögrense iyi olacak sanrm
Özellikle kauçuk tutuyorlar . Gaz damlanız varsa sap sımplex emziği damlat ver deneMaşallah diyeyim nazar değmesin. Nasıl tutturdun emziği benimki tutmuyoooreeee
Primayı sadece gece kullan gündüz ziyan etme1000 ₺ primaya verdım
456 adet
Günde 3 adet kullansam 4,5 ay yetiyor.
Hadi dışarda fazla zaman geçirdim diyelim
4 ay yeter
Aynen canim zaten gece ve dışarı çıkarken kullanıcam . Yoksa bez mi dayanırPrimayı sadece gece kullan gündüz ziyan etme
Eskiden annem disarda hazır bez kullanır evde yıkanan bez kullanirmis aynı mantikAynen canim zaten gece ve dışarı çıkarken kullanıcam . Yoksa bez mi dayanır
Kullanır mıyım kiz günde nerden baksan 10-12 bez degıstıyorumEskiden annem disarda hazır bez kullanır evde yıkanan bez kullanirmis aynı mantik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?