Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aklıma şey geliyor acaba biberona alıştı da meme emmek zor mu geliyor ama öyle olsa hiç almaz memeyi galiba değil mi

Kızlar başına gelen varmı bilmiyorum ama özellikle emzirirken kasıklarıma ağrı giriyor benim bazen.cok yoğun değil öyle adet ağrısı gibi ama normaldir herhalde.rahim falanmi küçülüyor acaba.buyurken ağrı olmamıştı oysa

İlk hafta olmuştu ama bildiğin doğum sancısı gibi kıvrandıran bir sancıydı

Eki Görüntüle 3106931
Kızlar çok şükür kavuştuk her şey yolunda iyiyiz
Ayyyy maşallahhh çok sevindim canımmmmm
O bölüme onbeş gün sonraya. Veriyor canım bebegin altı aylık olunca gitmesi lazım sıra altı aya anca geliyor dedi yogun bakım yorgunlugu birde duy uyor deyince aklımda tutamadım
Banada kalça için 2-3 aya anca verirler dediler 20 gün sonraya verdiler randevu İnşallah bulursun

İlk hafta olmuştu ama bildiğin doğum sancısı gibi kıvrandıran bir sancıydı
Ayy yok benim öyle değil hafif hafif ama adet ağrısı bile çekmeyen insan olduğum için herhalde fark ediyorum var bir degisiklik diye.

Azcik karnına masaj yaotım
Banyo yaptırdım
Emzirdim ve yatırdım. İnşallah gaz saati geçmiştir 20 dakikadır beşikte gözler acik ama neyse...dalar uykuya heralde
Kızlar ben ikislerime mama konusunda çok araştırdım ve hipp in combiotic markasını seçtim..çok şükür gaz sancıları yok..her gün tuvaletlerini yapıyorlar..ve içerisinde probiotic olduğu için bağırsakları çalıştırıyor gaz damlasına falan gerek kalmıyor .iyice yelleniyorlar ..Aptamil aldığımda feci bi akşam üzeri sancı yapıyordu..hemde hipp yarıyor 15 günde 750 Gr almış buay bebişler..fiyat olarak biraz pahalı fakat değer..ilk 4 ay ben bu mamayı kullanacağım

Helal olsun valla
Biz bir tanesine zoe yetişiyoruz. Var mı yardim eden ? Ve elektrikli bısıler aldın mı? Almadıysan tavsiyemdir

Helal olsun valla
Biz bir tanesine zoe yetişiyoruz. Var mı yardim eden ? Ve elektrikli bısıler aldın mı? Almadıysan tavsiyemdir
Hiç elektrikli bişey almadım canım..güzelce bi döşeğinüzerine yatırıyorum.kendileri emzikle uyuyorlar öyle sallamaya, beşiğebile alıştırmılorum çünkü 2 tane de çok zor olur akşama kadar pusette anakucağında falan sallayamam ya..hafif bi uygulamadan müzik açıyorum uyuyorlar çok şükür..şimdi uyudular mesela..gece 1 e kadar uyuyrlar .gecede 2 kere uyanılorlar

Allahın sevgili kulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…