- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.721
Sabahları 5 damla kaşığa damlatıp verdim canım bugün başladık bizdeKızlar biogaıa 'yi nasıl kullanıyorsunuz?
Aklıma şey geliyor acaba biberona alıştı da meme emmek zor mu geliyor ama öyle olsa hiç almaz memeyi galiba değil miCanım böyle olduğu zaman emzirmeye devam ediyorum bazen 3_ 4 saat memede kalıyor sabırla bekliyorum çünkü bırakınca çok ağlıyor benim gibi olan birkaç arkadaş daha var onlar da aynı şekilde emzirmeye devam ediyoruz ele ki bir de seninki hastaneden çıktı şu an sana kavuşmuşken bence boş ver emzirmeye devam et tam anlamıyla emmese bile memede kalmak onları huzur veriyor İlk 3 ay önemli olduğu için ben de sıkılsam da bazen sinirlensem de yine de emzirmeye devam ediyorum çoğu zaman
Uyusmasi icin igne vurcak işte onda ağlayacak sadeceEvet yarin olcaz amin insallah icime acisi dustu umarim cok cani yanmaz
Akşam aynı saatte 5 damlaLen bıogaıa kullananlar nasıl kullanıyorsunuz cevap verenize
İlk hafta olmuştu ama bildiğin doğum sancısı gibi kıvrandıran bir sancıydıKızlar başına gelen varmı bilmiyorum ama özellikle emzirirken kasıklarıma ağrı giriyor benim bazen.cok yoğun değil öyle adet ağrısı gibi ama normaldir herhalde.rahim falanmi küçülüyor acaba.buyurken ağrı olmamıştı oysa
Ayyyy maşallahhh
Banada kalça için 2-3 aya anca verirler dediler 20 gün sonraya verdiler randevuO bölüme onbeş gün sonraya. Veriyor canım bebegin altı aylık olunca gitmesi lazım sıra altı aya anca geliyor dedi yogun bakım yorgunlugu birde duy uyor deyince aklımda tutamadım
Cidden bu havada inatla giydirmelerini üstlerini örtmelerini anlamıyorumBnm kaynanamda giydirme cabasinda evden ciktigim gibi pijama giydirmis usurmus gazlanirmis ev 29 derece yanmis bebem
Ayy yok benim öyle değil hafif hafif ama adet ağrısı bile çekmeyen insan olduğum için herhalde fark ediyorum var bir degisiklik diye.İlk hafta olmuştu ama bildiğin doğum sancısı gibi kıvrandıran bir sancıydı
Kız 2 bebekle çok zor..sırt ağrılarım çok fazla..neyseki uykuları iyi..1ay 17 günlük oldular..sürekli bi tempo..bivbiri acıkılo bi biri işiyor..hergün banyo yaptırıyorim derken akşam parti çıkılorumE bebekle nasıl gidiyor yasam?
Kızlar ben ikislerime mama konusunda çok araştırdım ve hipp in combiotic markasını seçtim..çok şükür gaz sancıları yok..her gün tuvaletlerini yapıyorlar..ve içerisinde probiotic olduğu için bağırsakları çalıştırıyor gaz damlasına falan gerek kalmıyor .iyice yelleniyorlar ..Aptamil aldığımda feci bi akşam üzeri sancı yapıyordu..hemde hipp yarıyor 15 günde 750 Gr almış buay bebişler..fiyat olarak biraz pahalı fakat değer..ilk 4 ay ben bu mamayı kullanacağımAzcik karnına masaj yaotım
Banyo yaptırdım
Emzirdim ve yatırdım. İnşallah gaz saati geçmiştir20 dakikadır beşikte gözler acik ama neyse...dalar uykuya heralde
Helal olsun vallaKız 2 bebekle çok zor..sırt ağrılarım çok fazla..neyseki uykuları iyi..1ay 17 günlük oldular..sürekli bi tempo..bivbiri acıkılo bi biri işiyor..hergün banyo yaptırıyorim derken akşam parti çıkılorum
Bağırsak masajı da demiştin. Nasıl yapıyorsun?Azcik karnına masaj yaotım
Banyo yaptırdım
Emzirdim ve yatırdım. İnşallah gaz saati geçmiştir20 dakikadır beşikte gözler acik ama neyse...dalar uykuya heralde
Hiç elektrikli bişey almadım canım..güzelce bi döşeğinüzerine yatırıyorum.kendileri emzikle uyuyorlar öyle sallamaya, beşiğebile alıştırmılorum çünkü 2 tane de çok zor olur akşama kadar pusette anakucağında falan sallayamam ya..hafif bi uygulamadan müzik açıyorum uyuyorlar çok şükür..şimdi uyudular mesela..gece 1 e kadar uyuyrlar .gecede 2 kere uyanılorlarHelal olsun valla
Biz bir tanesine zoe yetişiyoruz. Var mı yardim eden ? Ve elektrikli bısıler aldın mı? Almadıysan tavsiyemdir
3 ay falanBu bebişkolar bize nezman tepki vermeye başlıcak agulıcak fln
Allahın sevgili kuluHiç elektrikli bişey almadım canım..güzelce bi döşeğinüzerine yatırıyorum.kendileri emzikle uyuyorlar öyle sallamaya, beşiğebile alıştırmılorum çünkü 2 tane de çok zor olur akşama kadar pusette anakucağında falan sallayamam ya..hafif bi uygulamadan müzik açıyorum uyuyorlar çok şükür..şimdi uyudular mesela..gece 1 e kadar uyuyrlar .gecede 2 kere uyanılorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?