- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.741
Benınkı konuşunca gülüyor ve dinliyor dakikalarca.Bu bebişkolar bize nezman tepki vermeye başlıcak agulıcak fln
Hadi yaaa yine bakıp gülüyosa iyi onada razıyım. Benimki bana bu napıyo der gibi bakıyoBenınkı konuşunca gülüyor ve dinliyor dakikalarca.
Aguya var daha
Bezinin bantlarını açıyorum ama bezi cıkarmıyorum . İşeyip kaka yapıyor cunku :)Bağırsak masajı da demiştin. Nasıl yapıyorsun?
Evet ya ben de o aşamaya geçmek istiyorumBu bebişkolar bize nezman tepki vermeye başlıcak agulıcak fln
Yeni gülmeye başladı:) ama her zaman degil.Hadi yaaa yine bakıp gülüyosa iyi onada razıyım. Benimki bana bu napıyo der gibi bakıyo
Tek korkum gaz kriziSizin de gece olunca içinize bı sıkıntı çöküyor mulohusalık mi bu yoksa gece uykusuz kalacağım için gelen bı sıkıntı mı
İkincisi olduğunu düşünüyorum bu saatlerde bıkkınlık yükleniyorSizin de gece olunca içinize bı sıkıntı çöküyor mulohusalık mi bu yoksa gece uykusuz kalacağım için gelen bı sıkıntı mı
Uykusuz luktan sankrım içim daralıyo sıcak basıyo üç dört kere düş alıyorumSizin de gece olunca içinize bı sıkıntı çöküyor mulohusalık mi bu yoksa gece uykusuz kalacağım için gelen bı sıkıntı mı
Bende ultra Air almıştım ogurup atıyorBende mi denesemultra air tutmuş gibiydi attı öğürüyor, tutar mı ki
Saglık ocagımı veriyor kendinizmi aldınız biz hiç bişey kullanmıyoruz benide aydınlatınSabahları 5 damla kaşığa damlatıp verdim canım bugün başladık bizde
Banada aşırı zor gelmistiİlk hafta olmuştu ama bildiğin doğum sancısı gibi kıvrandıran bir sancıydı
Bizde biraz önce 4 saatlik meme maratonunu sonlandirip uyuduk . İlk defa bu kadar uzun sürdü dalması. Ben bir şey sormak istiyorum ,sürekli emdikçe midesine zarar gelir mi ? Tok biliyorum ama iç güdüsel sakinleşmek için emdikçe emiyor. Benim tek korkum midesine zarar gelmesiCanım böyle olduğu zaman emzirmeye devam ediyorum bazen 3_ 4 saat memede kalıyor sabırla bekliyorum çünkü bırakınca çok ağlıyor benim gibi olan birkaç arkadaş daha var onlar da aynı şekilde emzirmeye devam ediyoruz ele ki bir de seninki hastaneden çıktı şu an sana kavuşmuşken bence boş ver emzirmeye devam et tam anlamıyla emmese bile memede kalmak onları huzur veriyor İlk 3 ay önemli olduğu için ben de sıkılsam da bazen sinirlensem de yine de emzirmeye devam ediyorum çoğu zaman
Eğer ayrı odanız falan olacaksa bence tam zamanı. Benim ailenin de Ordu'da köy evi var ,İzmir'den o kadar kaçmak isterdim ki oraya. Havası oksijeni şuan bebeği nasıl da rahatlatirdi.2 aylık bebe yaylaya götürülür mü? İzmir'de yaşıyorum Karadenize gitmem gerekiyor yaylaya, ne yapsam bilemedim
Günde beş damla veriyorum ama saatle değil her gün öğleden sonra oluyorLen bıogaıa kullananlar nasıl kullanıyorsunuz cevap verenize
BenimdeTek korkum gaz krizi
Hiç susmazsa ve yalnız değilsenBenimdeburnumdan geldi yine saat 20 gibi başladı disardaydik arabasıyla gezdir yok otur emzir yok kucağa al gezdir yok. İki kere alt temizledik yok. Ne yaptıysam susmadı. Eve gdik dusunu aldı şimdi emiyor çok şükür sustu. Gözler kapandı.
Aynen o istemsiz oluyo bir sürü gülerken fotosu var elimde ama bana gülen yok dahEvet ya ben de o aşamaya geçmek istiyorumbenimki sık sık gülüyor ama refleks belli
Bizde o geveze benim konuşuyom arada bi auuvv fln diyoda bilerek değil ama dinliyoo benideeYeni gülmeye başladı:) ama her zaman degil.
Saatlerce konuş dinliyorama ben çok konuşmuyorum eşim, Kayınvalıdem, görümcen falan konuşuyor
Gevezeler
Burç sancısı deniyor canım rahim toparlanırken oluyor ilk doğumda değil de ikinci ve sonrakilerde oluyo diye biliyorum ben. Elini değme değdikçe şiddetlenir. Bir iki hafta sürüp geçiyor.Kızlar başına gelen varmı bilmiyorum ama özellikle emzirirken kasıklarıma ağrı giriyor benim bazen.cok yoğun değil öyle adet ağrısı gibi ama normaldir herhalde.rahim falanmi küçülüyor acaba.buyurken ağrı olmamıştı oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?