Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bağırsak masajı da demiştin. Nasıl yapıyorsun?
Bezinin bantlarını açıyorum ama bezi cıkarmıyorum . İşeyip kaka yapıyor cunku :)

Karnını açıyorum elimi yağliyorum ve tek elimde saat yönünde masaj yapiyorum karnına
Biraz zaman geçince ayaklarını karnına ıttırıyorum .

Özellikle saat yönünde yapılan masaj baya etkili

2 aylık bebe yaylaya götürülür mü? İzmir'de yaşıyorum Karadenize gitmem gerekiyor yaylaya, ne yapsam bilemedim

Bizde biraz önce 4 saatlik meme maratonunu sonlandirip uyuduk . İlk defa bu kadar uzun sürdü dalması. Ben bir şey sormak istiyorum ,sürekli emdikçe midesine zarar gelir mi ? Tok biliyorum ama iç güdüsel sakinleşmek için emdikçe emiyor. Benim tek korkum midesine zarar gelmesi
2 aylık bebe yaylaya götürülür mü? İzmir'de yaşıyorum Karadenize gitmem gerekiyor yaylaya, ne yapsam bilemedim
Eğer ayrı odanız falan olacaksa bence tam zamanı. Benim ailenin de Ordu'da köy evi var ,İzmir'den o kadar kaçmak isterdim ki oraya. Havası oksijeni şuan bebeği nasıl da rahatlatirdi.

Tek korkum gaz krizi
Benimde burnumdan geldi yine saat 20 gibi başladı disardaydik arabasıyla gezdir yok otur emzir yok kucağa al gezdir yok. İki kere alt temizledik yok. Ne yaptıysam susmadı. Eve gdik dusunu aldı şimdi emiyor çok şükür sustu. Gözler kapandı.

Hiç susmazsa ve yalnız değilsen
O anda battaniye ile elde sallayın anında susuyor
Ben tabi bir de fön sesi acıyorum o anda :)

Evet ya ben de o aşamaya geçmek istiyorum benimki sık sık gülüyor ama refleks belli
Aynen o istemsiz oluyo bir sürü gülerken fotosu var elimde ama bana gülen yok dah beklicez mecbur
Yeni gülmeye başladı:) ama her zaman degil.
Saatlerce konuş dinliyor ama ben çok konuşmuyorum eşim, Kayınvalıdem, görümcen falan konuşuyor
Gevezeler
Bizde o geveze benim konuşuyom arada bi auuvv fln diyoda bilerek değil ama dinliyoo benidee en caf caflı bölüm oraları

Burç sancısı deniyor canım rahim toparlanırken oluyor ilk doğumda değil de ikinci ve sonrakilerde oluyo diye biliyorum ben. Elini değme değdikçe şiddetlenir. Bir iki hafta sürüp geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…