Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu ara benimkinin burnu her sabah tıkalı oluyor. Serum ile açıp maalesef çekiyorum sumukleri burun tıkanıklığı ne ile ilgili olabilir? Ev mi havasız ya da evin havası mi kuru acaba
Burnu tikali mı oluyor? Benimki bakiyorum burun acik gorünüyor nefes alabiliyor ama bogazinda bi kuruluk mu var tikaniklık mı anlayamıyorum. Bogazi da skntı mi var yoksa genzi mi dolu cözemedim.

Mesela suan emzırıyorum ve kıvranmadıgı zaman problem yok memede .
Memede kıvranırken veya tutamazken sinirleniyor mu kafasını deli gibi salliyor yumruklarini sıkiyor ve kaslarını catiyor meme ucuna odaklanmiyor deli gibi kafasini sallamaktan agzina yonlendiremiyorum ben.

Annem yanimda kaldigi sürece bebe mızmızlaninca alirdi kucaginda sallaya sallaya gezdirir sonra haliyle bebe aranınca kızim ac bu ac emzir dedi. Ne zaman aransa ac bu ac emzir diye diye bebe memeye yapışmaya başladi tabi cok emdikce kustu suan reflü bile olablr neyse azalttim zamanla emzirdikce uzaniyor bekliyor kusmasin diye gerekirse cok isterse emzik veriyorum ki annem emziği verme diyip surat sallamıstı. Ki kendisi kardeşime emzik vermiş o da ayrı muamma. Gel gör ki anneler boyle agladikca sızladikca meme dayayarak susturmuslar. O kadar kusunca ne anlamı kaliyorsa fuzuli midesi ypruluyor reflü oluyorlar

Sonuç tüm anneler aynı canim. Allahtan uzakta kendisine bırakamam emzik emiyor suan görmedigi bilmedigi icin problem yok.

Bana da oluyor bazen bence memeyle baglantili uyariliyor kasilma oluyor. Rahim kasilarak kücülmeye ve kanamayi bitirmeye calisiyor sanrm.

Analık işte herseyi kafama takıyorum bu benim 2. Kızım lafta rahat olacagım dedim yok ya dogar dogamaz yükleniyor pimpirikli olmak

Korse kullanlar işe yaradığını hissediyor musunuz kızlar henüz ben başlamadım çok sıcakta nasıl takıcam bilemiyorum
Dogumdan 1 hafta sonra takmaya baslamistm. Rahim agzi gerilir gibi oldu hatta o ara kanama arþi korkuma biraktm. Smdi tekrar baslasam mi bilemiyorum. Günlük bi iki saat günun en serin oldugu vakitte giyilebilir belki

Korse kullanlar işe yaradığını hissediyor musunuz kızlar henüz ben başlamadım çok sıcakta nasıl takıcam bilemiyorum
Kesinlikle hissediyorum. Güzel ter attırıyor
Karnım belli bir seviyeye kadar kendi inmişti zaten. Simdi iyice düzleşmeye başladı sıkmayı da arttırdıkça

Bu ara benimkinin burnu her sabah tıkalı oluyor. Serum ile açıp maalesef çekiyorum sumukleri burun tıkanıklığı ne ile ilgili olabilir? Ev mi havasız ya da evin havası mi kuru acaba
Bence ikisi de olabilir
Nem oranına bakmak lazım

Dogumdan 1 hafta sonra takmaya baslamistm. Rahim agzi gerilir gibi oldu hatta o ara kanama arþi korkuma biraktm. Smdi tekrar baslasam mi bilemiyorum. Günlük bi iki saat günun en serin oldugu vakitte giyilebilir belki
Doğumdan 1 hafta sonra kontrole gidince 15 gün sonra takabilirsin dedi ama hala takmadım dikiş yerlerim bile eğilince bile aciyor bende tereddüt ettim

Kesinlikle hissediyorum. Güzel ter attırıyor
Karnım belli bir seviyeye kadar kendi inmişti zaten. Simdi iyice düzleşmeye başladı sıkmayı da arttırdıkça
Benimde çok şişlinlik kalmadı birazcık var ama sanki sarkık gibi göbek deliğimin etrafı falan, korseyi takınca düzelir mi bilmem . Hangi marka kullanıyosum canım

Benimki de çyle ama ilk kızımdan bildiğin için bu anormal geliyor. Şöyle ki emzik tutan bebek emziği verince tutar uyuyunca atabilir onda problem yok. Ama ben bunda savaş veriyorum tutturana kadar. Diliyle itiyo genelde
Bende mi denesem ultra air tutmuş gibiydi attı öğürüyor, tutar mı ki
Ben anlamadım ilk gün uktra air tuttu sonra hep öğürdü bir daha denemedim. Sonra chicconun 0-2 ay olanları var daha küçük ondan aldım onu zorla tutar gibi oldu. Tutsa da uzun sürmedi. Kauçuk olanda ilk öğürdü ama sonra tuttu hatta bugün emzikle uyuttum ilk defa. Yani tutarken yine sorun ama tuttuğunda baya baya atmıyor.
Maşallah diyeyim nazar değmesin . Nasıl tutturdun emziği benimki tutmuyoooreeee
Valla ben birşey yapmadım Farklı emzikler deniyorum işte. Tokken kesinlikle almıyor, acıkınca ve yarı uykuluyken tutuyo. Benim de istediğim bebek arabasında mızıldanınca vereyim en azından çünkü uykuya dalamadıkça meme istiyor, meme istedikçe kusuyo, gaz sancısı oluyo, gaz sancısı oldukça tekrar meme istiyo ve sonuç olarak uyuyamıyor. Resmen kısır döngüdeyiz Yani bu benim ikinci ona rağmen bambaşka şeyler yaşıyorum

Benimde çok şişlinlik kalmadı birazcık var ama sanki sarkık gibi göbek deliğimin etrafı falan, korseyi takınca düzelir mi bilmem . Hangi marka kullanıyosum canım
E bebekten aldım babyjem di sanırım. Doğum sonrası korsesi diye yazıyordu

Bende spiral düşünüyorum ilkinde 40 cıkınca taktırdım devlette kaydı bu sefer biraz daha iyileşip gideceğim eşime güvendim 2. Oldu ona güvenirsem 10 tane bebemiz olur özelde taktırayım diyorum en iyisi hangisiyle 10 yıl falan korusa cok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…