- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.761
Melekler güldürüyor derlerAynen o istemsiz oluyo bir sürü gülerken fotosu var elimde ama bana gülen yok dahbeklicez mecbur
Bizde o geveze benim konuşuyom arada bi auuvv fln diyoda bilerek değil ama dinliyoo benideeen caf caflı bölüm oraları
Gaz desen var, uykusuzluk desen varTek korkum gaz krizi
Burnu tikali mı oluyor? Benimki bakiyorum burun acik gorünüyor nefes alabiliyor ama bogazinda bi kuruluk mu var tikaniklık mı anlayamıyorum. Bogazi da skntı mi var yoksa genzi mi dolu cözemedim.Bu ara benimkinin burnu her sabah tıkalı oluyor. Serum ile açıp maalesef çekiyorum sumukleriburun tıkanıklığı ne ile ilgili olabilir? Ev mi havasız ya da evin havası mi kuru acaba
Memede kıvranırken veya tutamazken sinirleniyor mu kafasını deli gibi salliyor yumruklarini sıkiyor ve kaslarını catiyor meme ucuna odaklanmiyor deli gibi kafasini sallamaktan agzina yonlendiremiyorum ben.Mesela suan emzırıyorum ve kıvranmadıgı zaman problem yok memede .
Ben de ondan korkuyorum o yuzden iyice memeye alışsa sonra mi biberon denesem diye bekliyrm. Hangi biberon kullaniyorsun?Bnm ki biberona ağzını aciyo kus gibi beni emmiyor insallah sende öyle problem olmaz zor iş çünkü geri döndürmek
Annem yanimda kaldigi sürece bebe mızmızlaninca alirdi kucaginda sallaya sallaya gezdirir sonra haliyle bebe aranınca kızim ac bu ac emzir dedi. Ne zaman aransa ac bu ac emzir diye diye bebe memeye yapışmaya başladi tabi cok emdikce kustu suan reflü bile olablr neyse azalttim zamanla emzirdikce uzaniyor bekliyor kusmasin diye gerekirse cok isterse emzik veriyorum ki annem emziği verme diyip surat sallamıstı. Ki kendisi kardeşime emzik vermişAnneme bu bebeyi ne zaman bıraksam neden sürekli beslemeye çalışıyor yaaç diye 120 süt vermiş ve kusmuş bebe. Şimdi eve geciyorm zaten emzirecegim 15 dk oyalamamis. Yardımcı oluyor ama çok sıkılıyorum bu durumlara.
Aynenn bizdede güldürsünler korkutmasınlarMelekler güldürüyor derler
Bana da oluyor bazen bence memeyle baglantili uyariliyor kasilma oluyor. Rahim kasilarak kücülmeye ve kanamayi bitirmeye calisiyor sanrm.Kızlar başına gelen varmı bilmiyorum ama özellikle emzirirken kasıklarıma ağrı giriyor benim bazen.cok yoğun değil öyle adet ağrısı gibi ama normaldir herhalde.rahim falanmi küçülüyor acaba.buyurken ağrı olmamıştı oysa
Doktor verdi bize canım gazı var zorlanıyor demiştim o şekilde yazdıSaglık ocagımı veriyor kendinizmi aldınız biz hiç bişey kullanmıyoruz benide aydınlatın
Analık işte herseyi kafama takıyorum bu benim 2. Kızım lafta rahat olacagım dedim yok ya dogar dogamaz yükleniyor pimpirikli olmakBence kilo alımı iyi her hafta 200 Gr alması gerekiyormuş zaten seninkide almış .. hem biraz da çocuğun bunyeside önemli arkadaşımin çocuğu doğduğundan buyana cok iyi emiyor iştahı iyi şuan iki yaşında hala emiyor ve her şeyi de yiyor ama bebekliginden beri zayıf bir çocuk o yüzden sağlıklı olsun da canım gerisi çok önemli değil
Dogumdan 1 hafta sonra takmaya baslamistm. Rahim agzi gerilir gibi oldu hatta o ara kanama arþi korkuma biraktm. Smdi tekrar baslasam mi bilemiyorum. Günlük bi iki saat günun en serin oldugu vakitte giyilebilir belkiKorse kullanlar işe yaradığını hissediyor musunuz kızlar henüz ben başlamadım çok sıcakta nasıl takıcam bilemiyorum
Kesinlikle hissediyorum. Güzel ter attırıyorKorse kullanlar işe yaradığını hissediyor musunuz kızlar henüz ben başlamadım çok sıcakta nasıl takıcam bilemiyorum
Bence ikisi de olabilirBu ara benimkinin burnu her sabah tıkalı oluyor. Serum ile açıp maalesef çekiyorum sumukleriburun tıkanıklığı ne ile ilgili olabilir? Ev mi havasız ya da evin havası mi kuru acaba
Doğumdan 1 hafta sonra kontrole gidince 15 gün sonra takabilirsin dedi ama hala takmadım dikiş yerlerim bile eğilince bile aciyor bende tereddüt ettimDogumdan 1 hafta sonra takmaya baslamistm. Rahim agzi gerilir gibi oldu hatta o ara kanama arþi korkuma biraktm. Smdi tekrar baslasam mi bilemiyorum. Günlük bi iki saat günun en serin oldugu vakitte giyilebilir belki
Benimde çok şişlinlik kalmadı birazcık var ama sanki sarkık gibi göbek deliğimin etrafı falan, korseyi takınca düzelir mi bilmem . Hangi marka kullanıyosum canımKesinlikle hissediyorum. Güzel ter attırıyor
Karnım belli bir seviyeye kadar kendi inmişti zaten. Simdi iyice düzleşmeye başladı sıkmayı da arttırdıkça
Şuan ben korse şort giydim onu kullanıyorumKorse kullanlar işe yaradığını hissediyor musunuz kızlar henüz ben başlamadım çok sıcakta nasıl takıcam bilemiyorum
Benimki de çyle ama ilk kızımdan bildiğin için bu anormal geliyor. Şöyle ki emzik tutan bebek emziği verince tutarEmzik tutmanin bir süresi var mı, yani benimki her seferinde almıyor bazen alıyor, bir süre sonra çıkarıyor. Emzik tutan çocuk hiç reddetmiyor mu, çıkarmıyor mu? Philips avent var ben de ama olmadı alternatif deneyeyim ben de
Ben anlamadım ilk gün uktra air tuttu sonra hep öğürdü bir daha denemedim. Sonra chicconun 0-2 ay olanları var daha küçük ondan aldım onu zorla tutar gibi oldu. Tutsa da uzun sürmedi. Kauçuk olanda ilk öğürdü ama sonra tuttu hatta bugün emzikle uyuttum ilk defa. Yani tutarken yine sorun ama tuttuğunda baya baya atmıyor.Bende mi denesemultra air tutmuş gibiydi attı öğürüyor, tutar mı ki
Valla ben birşey yapmadımMaşallah diyeyim nazar değmesin. Nasıl tutturdun emziği benimki tutmuyoooreeee
E bebekten aldım babyjem di sanırım. Doğum sonrası korsesi diye yazıyorduBenimde çok şişlinlik kalmadı birazcık var ama sanki sarkık gibi göbek deliğimin etrafı falan, korseyi takınca düzelir mi bilmem . Hangi marka kullanıyosum canım
Bende spiral düşünüyorum ilkinde 40 cıkınca taktırdım devlette kaydı bu sefer biraz daha iyileşip gideceğim eşime güvendim 2. Oldu ona güvenirsem 10 tane bebemiz olur özelde taktırayım diyorum en iyisi hangisiyle 10 yıl falan korusa cok iyi olurKizlar doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz ? İğneler kilo yapıyormuş ve düzensizlik oluşturuyormus .hapları da kullanmak istemiyorum . Eşime de korunma konusunda güvenmiyorum2-3 sene sonra çocuk düşünüyorum tekrardan . spiral kullanmayı düşünüyorum ama spiral daha uzun süre bebek istemeyenler için mi daha uygun ? . Sezeryandan ne kadar süre sonra takılır acaba ? Siz nasil korunmayı düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?