- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.781
Ben de onu aldım. Aşırı sıcak havalardan dolayı 1 2 saat ancak takıyorum. Ekstra da sıkmadım dikiş yerleri kasılıyor gibi oluyor sanki. Günde kaç saat takıyorsun?E bebekten aldım babyjem di sanırım. Doğum sonrası korsesi diye yazıyordu
Fon sesi açtık yarın battaniyeyi de deneyelim bakalımHiç susmazsa ve yalnız değilsen
O anda battaniye ile elde sallayın anında susuyor
Ben tabi bir de fön sesi acıyorum o anda :)
Aynen benim de ikinci ve ben de ilkinde hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Emiyor emiyor emiyor sonra gaz sıkıştırıyor bazen kusuyor genelde de karnı ağrıyor gazı çok. Ben de çeşit çeşit emzik aldım inşallah tutar.Benimki de çyle ama ilk kızımdan bildiğin için bu anormal geliyor. Şöyle ki emzik tutan bebek emziği verince tutaruyuyunca atabilir onda problem yok. Ama ben bunda savaş veriyorum tutturana kadar. Diliyle itiyo genelde
Ben anlamadım ilk gün uktra air tuttu sonra hep öğürdü bir daha denemedim. Sonra chicconun 0-2 ay olanları var daha küçük ondan aldım onu zorla tutar gibi oldu. Tutsa da uzun sürmedi. Kauçuk olanda ilk öğürdü ama sonra tuttu hatta bugün emzikle uyuttum ilk defa. Yani tutarken yine sorun ama tuttuğunda baya baya atmıyor.
Valla ben birşey yapmadımFarklı emzikler deniyorum işte. Tokken kesinlikle almıyor, acıkınca ve yarı uykuluyken tutuyo. Benim de istediğim bebek arabasında mızıldanınca vereyim en azından çünkü uykuya dalamadıkça meme istiyor, meme istedikçe kusuyo, gaz sancısı oluyo, gaz sancısı oldukça tekrar meme istiyo ve sonuç olarak uyuyamıyor. Resmen kısır döngüdeyiz Yani bu benim ikinci ona rağmen bambaşka şeyler yaşıyorum
En erken 3 günde geliyor bir haftada gelen bile var stres yapma imkanın varsa dinlen uyu sağlıkla büyüsün bebiş2 gün oldu süt gelmesi için ne yapmalıyım yardım lütfen
Benim 3.gün geldi canım korkma bende hiç gelmicek sandımSezeryanlıyım 2 gün oldu süt gelmesi için ne yapmalıyım yardım lütfen
Ikisini birden deneyeceksinizFon sesi açtık yarın battaniyeyi de deneyelim bakalım
Canım ben 30 cc veriyordum ama üç saatte bir falan emzirdikten sonra doymuyorsaMerhaba anneler 2 günlük bebeğime sadece mama yiyor 2 saatte bir ne kadar vermeliyim lütfen yardımcı olur musunhz
Sıcak suyla göğüslerine masaj yaparak duş al canımSezeryanlıyım 2 gün oldu süt gelmesi için ne yapmalıyım yardım lütfen
Bir iki güne iner sütün merak etme Çeşme değil ki canım açınca aksınSezeryanlıyım 2 gün oldu süt gelmesi için ne yapmalıyım yardım lütfen
Normal doğumdan sonra tekrar o bölgeyle bir işlem istemiyorum ben ya iyice fobi oldu. Ya hap kullanırım ya da implant.Bende spiral düşünüyorum ilkinde 40 cıkınca taktırdım devlette kaydı bu sefer biraz daha iyileşip gideceğim eşime güvendim 2. Oldu ona güvenirsem 10 tane bebemiz olur özelde taktırayım diyorum en iyisi hangisiyle 10 yıl falan korusa cok iyi olur
Implant ne oluyoNormal doğumdan sonra tekrar o bölgeyle bir işlem istemiyorum ben ya iyice fobi oldu. Ya hap kullanırım ya da implant.
Deri altına yerleştiriliyor üç yıl koruyor. Doktor bazen şişkinlik yapabilir bir yıldan sonra da adetlerin lekelenme şeklinde olabilir ama kesin değil dedi. Tüpleri bağlatmadan sonraki en etkili korunma yöntemiymiş.Implant ne oluyo
Bende midesi büyüyecek diye korkuyorum ama ilk oğlumda böyleydi açlıktan değil refleks ve anneye temas halinde olmak istedikleriBizde biraz önce 4 saatlik meme maratonunu sonlandirip uyuduk . İlk defa bu kadar uzun sürdü dalması. Ben bir şey sormak istiyorum ,sürekli emdikçe midesine zarar gelir mi ? Tok biliyorum ama iç güdüsel sakinleşmek için emdikçe emiyor. Benim tek korkum midesine zarar gelmesi
Eğer ayrı odanız falan olacaksa bence tam zamanı. Benim ailenin de Ordu'da köy evi var ,İzmir'den o kadar kaçmak isterdim ki oraya. Havası oksijeni şuan bebeği nasıl da rahatlatirdi.
Aynı benim oğlanı tarif ettinMemede kıvranırken veya tutamazken sinirleniyor mu kafasını deli gibi salliyor yumruklarini sıkiyor ve kaslarını catiyor meme ucuna odaklanmiyor deli gibi kafasini sallamaktan agzina yonlendiremiyorum ben.
Aynisini yine yasadik biraz önce simdi eşim kucaginda gezidiriyor uyudu sanrm yani inşAynı benim oğlanı tarif ettin
Canım benim de hemen sütüm gelmez ilkinde 3 gün bu bebeğimde de 2 gün gelmeye başladı o da safi süt gelmiyor zaten ilk önce su gibi geldi sonra birkaç gün sonra sarı bakmaya başladı yani ilk günler damla bile gelmedi diyebilirim ama sabret bol bol emzir memeyi tutamıyorsa elektrikli pompa ile sağabilirsin malt içebilirsin incir ve hurma yiyebilirsin bunlar en iyi süt yapan şeylermiş ve bol su iç hiç üzülme ben çok üzüldüm çok ağladım özellikle ilk bebeğimde sonra emzirdikçe ve sadıkça sütüm gelmeye başladı ayrıca goguslerinevduşun altında yavaşça masaj yapabilirsin internette çok güzel videolar var istersen örnek olarak açıp seyret sonra duşta sen de uygulaSezeryanlıyım 2 gün oldu süt gelmesi için ne yapmalıyım yardım lütfen
Biogaia mi kızlar ? 2 isimli cunku
Bağırsak düzenleyici
Bigaia var bir de hangisi?
Genzi de dolu bizimkininBurnu tikali mı oluyor? Benimki bakiyorum burun acik gorünüyor nefes alabiliyor ama bogazinda bi kuruluk mu var tikaniklık mı anlayamıyorum. Bogazi da skntı mi var yoksa genzi mi dolu cözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?