Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen benim de ikinci ve ben de ilkinde hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Emiyor emiyor emiyor sonra gaz sıkıştırıyor bazen kusuyor genelde de karnı ağrıyor gazı çok. Ben de çeşit çeşit emzik aldım inşallah tutar.

Sezeryanlıyım 2 gün oldu süt gelmesi için ne yapmalıyım yardım lütfen
Bir iki güne iner sütün merak etme Çeşme değil ki canım açınca aksın Stres yapma sütün inene kadar mama verirsin ama iki saatte bir de emzir süt olmasa da. Sütün gelmesi için bol emzirme bol su fırsat varsa uyku. Bir de ılık duş da iyi gelir.
Sağlıkla bol sütle büyüt bebişini

Normal doğumdan sonra tekrar o bölgeyle bir işlem istemiyorum ben ya iyice fobi oldu. Ya hap kullanırım ya da implant.

Bende midesi büyüyecek diye korkuyorum ama ilk oğlumda böyleydi açlıktan değil refleks ve anneye temas halinde olmak istedikleri

Sezeryanlıyım 2 gün oldu süt gelmesi için ne yapmalıyım yardım lütfen
Canım benim de hemen sütüm gelmez ilkinde 3 gün bu bebeğimde de 2 gün gelmeye başladı o da safi süt gelmiyor zaten ilk önce su gibi geldi sonra birkaç gün sonra sarı bakmaya başladı yani ilk günler damla bile gelmedi diyebilirim ama sabret bol bol emzir memeyi tutamıyorsa elektrikli pompa ile sağabilirsin malt içebilirsin incir ve hurma yiyebilirsin bunlar en iyi süt yapan şeylermiş ve bol su iç hiç üzülme ben çok üzüldüm çok ağladım özellikle ilk bebeğimde sonra emzirdikçe ve sadıkça sütüm gelmeye başladı ayrıca goguslerinevduşun altında yavaşça masaj yapabilirsin internette çok güzel videolar var istersen örnek olarak açıp seyret sonra duşta sen de uygula

Biogaia mi kızlar ? 2 isimli cunku
Bağırsak düzenleyici

Bigaia var bir de hangisi?

Bize devit 3 ve biogaia yazmıştı doktor..
Diğeri d vitaminli galiba.

Gün içinde o kadar çok damlası var ki keşke diğerini yazsaymış bize.
Ferrum, biogaia, devit 3, sab simplex.
Bunları aralıklı vereceğim diye kırk takla atıyorum. Hangisini verdiğimi unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…