Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben ilkinde demir hic kullanmadım. Bunda da kullanmayacağım.bu arada ferrum 5-6. Ayda başlamıyor muydu ?

Memede kıvranırken veya tutamazken sinirleniyor mu kafasını deli gibi salliyor yumruklarini sıkiyor ve kaslarını catiyor meme ucuna odaklanmiyor deli gibi kafasini sallamaktan agzina yonlendiremiyorum ben.
Sayılır . Dün gece uyuyordu memeyi 30 dk vermeye çalıştım almadı. Vurdum poposuna geri uyudum

Ben de ilk çocukta hipp kullandım. Bunda da başka marka düşünmedim hiç. Dün aldırdım eşime.

Kaç gündür o karar çok terledimki su kaybettim sanki. Habire su içsem de akşam oldu mu memeler bir boşalıyor tekrar tekrar yatır kaldır emzir derken. Ben de arada mama vermeye başladım

Ben ilkinde demir hic kullanmadım. Bunda da kullanmayacağım.bu arada ferrum 5-6. Ayda başlamıyor muydu ?
4.ayda dediler bana da sağlık ocağında ama bende kullanmıcam her yer kırmızı leke olsun istemiyorum başka marka gördüm renksiz ondan alırım.

Aaa ilk defa duyuyorum bu yontemi
Peki deri alti derken neremize yerlestircekler, basit bir işlemmi eger bu kafama yatan biseyse yaptirirm

Kizlar benim oglanin dilindeki pamukcuk yeşilimsi olmuş geçmiyor yarin doktora gostercem ,cocuk hala 30 ml mama iciyor ama midesi bulanarak oda

Memeyide en fazla 10 dk emiyor ne kaderim varmis yarabbim r burda bakiyorum 120 ml icen bebekler var ben 30 ml i zor iciriuorum kizimda ayni boyleydi sinir olurdum

Akşam üstü sahile indik ve gece 12 de eve döndük tüm akşam uyudu bir kaç kez zorla emzirdim gece ikide uyandı temelli hala ayakta son yarım saattir de hıçkırık tutuyor deliye döndü iki kasik kimyon çayı icirdim gazida var diye,. hickiriga bir çare yokmu cildiricam artık ne kadar karşıda olsam ayağıma aldım sallıyorum şu an da bagirdikca hizlanıyorum susuyor.. galiba yaslanmisim ilk oglanda günlerce uykusuz kalsam böyle olmuyordum şuan yıkılıyor um

Hıçkırık benim bebeğimde de çok oluyor, mama veriyorum biberonla geçiyor. Kendi kendime denedim, bir yerde izlemedim/okumadım. Zararı olma ihtimali var mı bilmiyorum tabi

Ben hıçkırırken emziriyorum. Geçince bıraktırıyorum. Tokken hıçkırıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…