- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.801
Doğumun haftasına başladım. Kesinlikle faydasını gördüm, karın ve bel çevresi yaklaşık 10 cm azalmistirKorse kullanlar işe yaradığını hissediyor musunuz kızlar henüz ben başlamadım çok sıcakta nasıl takıcam bilemiyorum
Ben ilkinde demir hic kullanmadım. Bunda da kullanmayacağım.bu arada ferrum 5-6. Ayda başlamıyor muydu ?Bize devit 3 ve biogaia yazmıştı doktor..
Diğeri d vitaminli galiba.
Gün içinde o kadar çok damlası var ki keşke diğerini yazsaymış bize.
Ferrum, biogaia, devit 3, sab simplex.
Bunları aralıklı vereceğim diye kırk takla atıyorum. Hangisini verdiğimi unutuyorum
Sayılır . Dün gece uyuyordu memeyi 30 dk vermeye çalıştım almadı. Vurdum poposuna geri uyudumMemede kıvranırken veya tutamazken sinirleniyor mu kafasını deli gibi salliyor yumruklarini sıkiyor ve kaslarını catiyor meme ucuna odaklanmiyor deli gibi kafasini sallamaktan agzina yonlendiremiyorum ben.
Nasıl bir korse aldın foto atabilir misinDoğumun haftasına başladım. Kesinlikle faydasını gördüm, karın ve bel çevresi yaklaşık 10 cm azalmistir
Kızlar ben ikislerime mama konusunda çok araştırdım ve hipp in combiotic markasını seçtim..çok şükür gaz sancıları yok..her gün tuvaletlerini yapıyorlar..ve içerisinde probiotic olduğu için bağırsakları çalıştırıyor gaz damlasına falan gerek kalmıyor .iyice yelleniyorlar ..Aptamil aldığımda feci bi akşam üzeri sancı yapıyordu..hemde hipp yarıyor 15 günde 750 Gr almış buay bebişler..fiyat olarak biraz pahalı fakat değer..ilk 4 ay ben bu mamayı kullanacağım
4.ayda dediler bana da sağlık ocağında ama bende kullanmıcam her yer kırmızı leke olsun istemiyorum başka marka gördüm renksiz ondan alırım.Ben ilkinde demir hic kullanmadım. Bunda da kullanmayacağım.bu arada ferrum 5-6. Ayda başlamıyor muydu ?
Aaa ilk defa duyuyorum bu yontemiDeri altına yerleştiriliyor üç yıl koruyor. Doktor bazen şişkinlik yapabilir bir yıldan sonra da adetlerin lekelenme şeklinde olabilir ama kesin değil dedi. Tüpleri bağlatmadan sonraki en etkili korunma yöntemiymiş.
Ben ilkinde demir hic kullanmadım. Bunda da kullanmayacağım.bu arada ferrum 5-6. Ayda başlamıyor muydu ?
Ne kadar sıkkıkla ne kadar mama. Verdiniz 3 günBenim 3.gün geldi canım korkma bende hiç gelmicek sandım
Imkaniniz varsa hastane tipi süt sagma makinasi kiralayın. Satilik olacagina 2 3 gun mama yesin daha iyi ayni durumu yasadim. 5. Gun o makinayla sutum geldi. Damarları açıyor ilk 2-3 gun.Sezeryanlıyım 2 gün oldu süt gelmesi için ne yapmalıyım yardım lütfen
Bu gece herkes uykuda sanırım selam olsun ayakta benim gibi zorla durmaya çalışanaEmzirme savaşlarından selamlar
Serum fizyolojik sıkıp aspiratör mu yapıyorsun o zmn ben bu burun temizleme kısmından korkuyorum sanrm yaGenzi de dolu bizimkinin
Sayılır . Dün gece uyuyordu memeyi 30 dk vermeye çalıştım almadı. Vurdum poposuna geri uyudum
Aleykum selamBu gece herkes uykuda sanırım selam olsun ayakta benim gibi zorla durmaya çalışana
Hıçkırık benim bebeğimde de çok oluyor, mama veriyorum biberonla geçiyor. Kendi kendime denedim, bir yerde izlemedim/okumadım. Zararı olma ihtimali var mı bilmiyorum tabiAkşam üstü sahile indik ve gece 12 de eve döndük tüm akşam uyudu bir kaç kez zorla emzirdim gece ikide uyandı temelli hala ayakta son yarım saattir de hıçkırık tutuyor deliye döndü iki kasik kimyon çayı icirdim gazida var diye,. hickiriga bir çare yokmu cildiricam artık ne kadar karşıda olsam ayağıma aldım sallıyorum şu an dabagirdikca hizlanıyorum susuyor.. galiba yaslanmisim ilk oglanda günlerce uykusuz kalsam böyle olmuyordum şuan yıkılıyor um
Akşam üstü sahile indik ve gece 12 de eve döndük tüm akşam uyudu bir kaç kez zorla emzirdim gece ikide uyandı temelli hala ayakta son yarım saattir de hıçkırık tutuyor deliye döndü iki kasik kimyon çayı icirdim gazida var diye,. hickiriga bir çare yokmu cildiricam artık ne kadar karşıda olsam ayağıma aldım sallıyorum şu an dabagirdikca hizlanıyorum susuyor.. galiba yaslanmisim ilk oglanda günlerce uykusuz kalsam böyle olmuyordum şuan yıkılıyor um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?