Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben artık mama vermiyorum ama sagdiğım sütü veriyorum. 40 CC ancak içiyor, taş çatlasın 50 cc

yoncambenim canım mastit olmamak için ne yapıyorduk şiş göğsü buz uygulayıp sağcak mıydık nasıldı?
Aynen soğuk uygulaaa evde buz gibi bişi varsa göğüsünde gezdir masaj yapa yapaaa. Hem ateşini alsın göğüsünün hemdeeee masaj yaparak kanalları açarsınn Bunları uyguladıkdan sonra emzirrrr bebeği bebek zaten 2-3 çekişde o göğüsü indiriyo şişikliğini . Sonra kalanı saağğ

Her bebek farklıdır canim benimki taş catlasın 80 cc içiyor mesela .
Ve bebeği çatlayana kadar doyurmak iyi degil. Kendi kusar fazlasını, veya istemezse bırakır mantığı yanlısmıs.

Benimki de hıçkırıyor suan
Emse anında geçer ama istemiyor.
Kendi bilir

Benim içiyor ama anında hepsini kusuyor Merve. Yani icmesi anlamsız farkında değil balık gibi. Ben sagdigimi veriyorum bide oda önemli mamada daha farkli hemen doyuyor.

Dün konuşulmuş galiba ama korse önerisi olan var mı Owli en iyisi mi? Memnun kalınan başka markalar da var mı çok kararsız kaldım

Emziriyorum tabi 3 4 dk bakıyor sonra tekrar sar başa. emzir gaz olsun onu çıkaramayinca ağlama tekrar emzirme. Bazen dalıyor bırakıyorum 5 dk sonra aynı.
Dün tam beş saatlik bı döngü içinde hapsoldum. Doyur, gazını çıkart, altını al, uyutmaya çalış, uyumasin. Don başa tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…