- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.821
Servise çıktı birlikte kalıyoruz alışmaya çalışıyoruz birbirimizegulumsebebek ne yaptın bebiş nasıl oldu
Owli marka aldım. Foto yüklemeyi pek bilemiyorum ama deneyeyim. Çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederimNasıl bir korse aldın foto atabilir misin
Ben artık mama vermiyorum ama sagdiğım sütü veriyorum. 40 CC ancak içiyor, taş çatlasın 50 ccKizlar benim oglanin dilindeki pamukcuk yeşilimsi olmuş geçmiyor yarin doktora gostercem ,cocuk hala 30 ml mama iciyor ama midesi bulanarak oda
Memeyide en fazla 10 dk emiyor ne kaderim varmis yarabbimr burda bakiyorum 120 ml icen bebekler var ben 30 ml i zor iciriuorum kizimda ayni boyleydi sinir olurdum
Aynen soğuk uygulaaa evde buz gibi bişi varsa göğüsünde gezdir masaj yapa yapaaa. Hem ateşini alsın göğüsünün hemdeeee masaj yaparak kanalları açarsınnyoncambenim canım mastit olmamak için ne yapıyorduk şiş göğsü buz uygulayıp sağcak mıydık nasıldı?
Her bebek farklıdır canim benimki taş catlasın 80 cc içiyor mesela .Kizlar benim oglanin dilindeki pamukcuk yeşilimsi olmuş geçmiyor yarin doktora gostercem ,cocuk hala 30 ml mama iciyor ama midesi bulanarak oda
Memeyide en fazla 10 dk emiyor ne kaderim varmis yarabbimr burda bakiyorum 120 ml icen bebekler var ben 30 ml i zor iciriuorum kizimda ayni boyleydi sinir olurdum
Serum sıkıp çekiyorum. Çekmek doğru değil ama başka türlü rahatlamiyor cocukSerum fizyolojik sıkıp aspiratör mu yapıyorsun o zmn ben bu burun temizleme kısmından korkuyorum sanrm ya
Benimki de hıçkırıyor suanAkşam üstü sahile indik ve gece 12 de eve döndük tüm akşam uyudu bir kaç kez zorla emzirdim gece ikide uyandı temelli hala ayakta son yarım saattir de hıçkırık tutuyor deliye döndü iki kasik kimyon çayı icirdim gazida var diye,. hickiriga bir çare yokmu cildiricam artık ne kadar karşıda olsam ayağıma aldım sallıyorum şu an dabagirdikca hizlanıyorum susuyor.. galiba yaslanmisim ilk oglanda günlerce uykusuz kalsam böyle olmuyordum şuan yıkılıyor um
Benimki de gece boyu mik mik hiç durmadı. O kadar uykum var kiKızlar bıogıa 'yi akşam 20,30 da verdım
Gece cocuk hic durmadı yani uyanıktı hep
Gündüz deneyeceğim vermeyi
Damladam bence . Sende mi akşam saatlerinde verdın ?Benimki de gece boyu mik mik hiç durmadı. O kadar uykum var ki
Benim içiyor ama anında hepsini kusuyor Merve. Yani icmesi anlamsız farkında değil balık gibi. Ben sagdigimi veriyorum bide oda önemli mamada daha farkli hemen doyuyor.Kizlar benim oglanin dilindeki pamukcuk yeşilimsi olmuş geçmiyor yarin doktora gostercem ,cocuk hala 30 ml mama iciyor ama midesi bulanarak oda
Uykusuzluktan aglayabilirim
Damladam bence . Sende mi akşam saatlerinde verdın ?
Emziriyor musun böyle bakıyor mu
Emziriyorum tabi 3 4 dk bakıyor sonra tekrar sar başa.Emziriyor musun böyle bakıyor mu
Akşam veriyorum ama duruma göre öğlene çekeyimDamladam bence . Sende mi akşam saatlerinde verdın ?
Dün tam beş saatlik bı döngü içinde hapsoldum. Doyur, gazını çıkart, altını al, uyutmaya çalış, uyumasin. Don başa tekrardanEmziriyorum tabi 3 4 dk bakıyor sonra tekrar sar başa.emzir gaz olsun onu çıkaramayinca ağlama tekrar emzirme. Bazen dalıyor bırakıyorum 5 dk sonra aynı.
Ayy seninki daha kötü kucakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?