- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.841
Bence bu her istediğinde emzir mantığı yanlış. Her istediğinde versen bu çocuklar 24 saat emerler .1 kere emecek ve üzerinden en az 2 saat geçecek. 2 saatte bile gazi tam çıkmıyor. E oldu o zaman 15 dakika sonra istedi bir daha emzir .tamam süt bebek emdikce geliyor ama bu kadar da hızlı dolmuyor .inek değiliz neticedeEmziriyorum tabi 3 4 dk bakıyor sonra tekrar sar başa.emzir gaz olsun onu çıkaramayinca ağlama tekrar emzirme. Bazen dalıyor bırakıyorum 5 dk sonra aynı.
Önce kendini asla yetersiz hissetme çünkü bu sonrasında sende kaygiya neden olur .belki gaz sorunu başlamıştır. Haline tavrına bak bebeğin tepiniyor muAy kızlar çok kötüyüm bengece boyu uyumadı sabaha karşı uyudu şimdi etmesi gerek asla uyanmıyor çokmkorkuyorum aç kalacak yine hasta olacak diye nolur bi.çözüm gösterin bana kendimi çok yetersiz hissediyorum
Tamam canım bazen Bi uyanıyorum göğsüm taş gibi olmuş acıyo felanAynen soğuk uygulaaa evde buz gibi bişi varsa göğüsünde gezdir masaj yapa yapaaa. Hem ateşini alsın göğüsünün hemdeeee masaj yaparak kanalları açarsınnBunları uyguladıkdan sonra emzirrrr bebeği bebek zaten 2-3 çekişde o göğüsü indiriyo şişikliğini . Sonra kalanı saağğ
Evet gece tepiniyordu sonra 5 gibi kaka yaptı uyudu. O saatten beri doğru düzgün uyanıp beslenmedi bi 5 dk emdi birde 20 cc anne sütü veridm biberonla bu kadarla duruyor. Şu an aç olması lazım ama uyanmıyorÖnce kendini asla yetersiz hissetme çünkü bu sonrasında sende kaygiya neden olur .belki gaz sorunu başlamıştır. Haline tavrına bak bebeğin tepiniyor mu
Böyle sanırımOwli marka aldım. Foto yüklemeyi pek bilemiyorum ama deneyeyim. Çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim
Ayyy gözün aydın canım. Çok ama çok sevindim. Allah bir daha ayırmasın siziServise çıktı birlikte kalıyoruz alışmaya çalışıyoruz birbirimize
Benim bebeğim de öyleydi . Yüzünü ıslak besle silip öyle uyandiriyordum . Veya bezini üstünü degistiriyordum. Sarılık olmaması için sütumu sagip biberonla bir anda veriyordumAy kızlar çok kötüyüm bengece boyu uyumadı sabaha karşı uyudu şimdi etmesi gerek asla uyanmıyor çokmkorkuyorum aç kalacak yine hasta olacak diye nolur bi.çözüm gösterin bana kendimi çok yetersiz hissediyorum
Kola yerleştiriliyor galiba. Ama iyice araştırmak lazım tabiAaa ilk defa duyuyorum bu yontemi
Peki deri alti derken neremize yerlestircekler, basit bir işlemmi eger bu kafama yatan biseyse yaptirirm
Ben akşam verdim ama uyudu canım benim kızDamladam bence . Sende mi akşam saatlerinde verdın ?
Bende siliyorum ıslak bezle uyanıyor 5 dk emip geri uyuyorBenim bebeğim de öyleydi . Yüzünü ıslak besle silip öyle uyandiriyordum . Veya bezini üstünü degistiriyordum. Sarılık olmaması için sütumu sagip biberonla bir anda veriyordum
Canım uyandırma sorununu çözdün müBende uyandıramıyorum sarılık için uyandırmam lazım ama olmuyor uyanmıyor
Biberonla süt veriyorum ben öyle durumlarda. Memeyi almıyor ama biberonu aliyorAy kızlar çok kötüyüm bengece boyu uyumadı sabaha karşı uyudu şimdi etmesi gerek asla uyanmıyor çokmkorkuyorum aç kalacak yine hasta olacak diye nolur bi.çözüm gösterin bana kendimi çok yetersiz hissediyorum
Aynen korse bu kızlarBöyle sanırım
Hangi biberonu kullanıyorsunBiberonla süt veriyorum ben öyle durumlarda. Memeyi almıyor ama biberonu aliyor
O kadar haklısın ki ama asla susmuyor kıyamet kopuyorBence bu her istediğinde emzir mantığı yanlış. Her istediğinde versen bu çocuklar 24 saat emerler .1 kere emecek ve üzerinden en az 2 saat geçecek. 2 saatte bile gazi tam çıkmıyor. E oldu o zaman 15 dakika sonra istedi bir daha emzir .tamam süt bebek emdikce geliyor ama bu kadar da hızlı dolmuyor .inek değiliz neticede
Üstünü soy yüzünü ıslat ıslak bezle dokun ayağını tırnakla mutlaka uyandır onu yetersiz hissetme hepimiz aynı süreçten geçtik geçiyoruzAy kızlar çok kötüyüm bengece boyu uyumadı sabaha karşı uyudu şimdi etmesi gerek asla uyanmıyor çokmkorkuyorum aç kalacak yine hasta olacak diye nolur bi.çözüm gösterin bana kendimi çok yetersiz hissediyorum
Ve uyudu nihayetDoyurdum
Gazını çıkardım
Altını temizledim
Kundakladım
Müzik açtım ve beşiği açtım.bakalım ne zaman uyur cingözo uyuyana kadar ben de kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?