Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doyurdum
Gazını çıkardım
Altını temizledim
Kundakladım
Müzik açtım ve beşiği açtım.bakalım ne zaman uyur cingöz o uyuyana kadar ben de kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.
Benimki asla durmuyor böyle yarım kundak
Bir kere yapabildim sadece
Basıyor çığlığı

Serum sıkıp çekiyorum. Çekmek doğru değil ama başka türlü rahatlamiyor cocuk
Aynen cekmeyin diyorlar benim aspiratör yok da zaten. Bi pompamsi bisey var öylesine aldiydim o işe yarar mı bilmiyorum.

Bununla burun temizlemeyi deneyen var mı?

Eklentiler

• images.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 72
Doyurdum
Gazını çıkardım
Altını temizledim
Kundakladım
Müzik açtım ve beşiği açtım.bakalım ne zaman uyur cingöz o uyuyana kadar ben de kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.
İşte benim ki bu durumda ağlıyor ne var sanki yatsa kendi uyusa ağlamadan bakinsa yok.. masallah senin kıza aman nazar değmesin benim oğlan şimdiye fbtl Ninki gibi kıyameti kopartmisti meme diye

İşte benim ki bu durumda ağlıyor ne var sanki yatsa kendi uyusa ağlamadan bakinsa yok.. masallah senin kıza aman nazar değmesin benim oğlan şimdiye fbtl Ninki gibi kıyameti kopartmisti meme diye
Canım benimki sallanan beşikte yatıyor yalnız:)
Kundak
Emzik ve fön sesi ta da pış pış sesi açık:))

Kendi kendine bayılmıyor yani

Şuan uyuyor benim de uyumam lazm kafam sallaniyor ama uyuyamiyorum evdeki kuş susmuyor simdi de gece ben de cartayı cektim balataları sıyırdım arkadaşlar. Ben bebenin dilinden anlayamadim bu gece. En son göğüşlerim catlayacak oldu aka aka ustüm başım ıslandi sağdım biberonu verdm valla ilk defa emdi huysuzlaniyordu uzandim koluma yatirdim bastım bagrima ısındı uyudu. Simdi benim uyumam lazım off

Yok ya ne uykusu 4.30 kalktı hala uyumadı , zombi gibiyim.
Bende halaa derin uykuya geçiremedim ne yaşadık anlamadım.. tüm gece sahilde uyudu esiyordu havada puseti sardık sarmaladik tüm uykuyu kandı hala da derin uykuya dalamadı acıktım kahvaltı yapicam ama 10 dk bir ağlıyor uykumda çok gene köşeye sıkışmış böcek gibi oldum etrafını çizmişler dönüp duruyorum

Serum sıkıp çekiyorum. Çekmek doğru değil ama başka türlü rahatlamiyor cocuk
Sürekli çekim iyi degil. Arada mecburi
Sabah burnuna serum sıktım bayadır çekmiyordum cekeyim dedim ve çektim. Kocaman sümük çıktı şaşırdım.

Bu arada sürekli hapşırıyor
Burnundan dolayı olduğunu anladım.

Kızlar tamamlayıcı sağlık sigortası teklifi aldım. Sadece bebek ve anne bebek şeklinde. İki kişiye 11 bin fiyat çıktı.

Sanki daha uygun fiyatlara yapılmıştı. Bu sene sağlık harcamaları arttığı için 3 kata kadar zamlanmış geçen seneye göre. Ama 11 de fazla geldi. Kim nereden yaptırmıştı daha uyguna? Yardımcı olun

Ben de onu aldım. Aşırı sıcak havalardan dolayı 1 2 saat ancak takıyorum. Ekstra da sıkmadım dikiş yerleri kasılıyor gibi oluyor sanki. Günde kaç saat takıyorsun?
Sabahtan başlıyorum ben takmaya aksam 9/10 gibi çıkartıyorum
Arada gün içinde uzanırsam veya çıkartmak istersem yarım saat bir saat çıkartıyorum

Benim 30 Ağustos'ta bitiyor oğluma benim üzerimden 2 aylık yapmışlardı 276 TL verdik.. senin şu an söylediğin miktar aşırı fazla eğer öyleyse ben yaptırmam Eylül'ün başında yeni teklif verecekler bakalım hayırlısı

Canım benimki sallanan beşikte yatıyor yalnız:)
Kundak
Emzik ve fön sesi ta da pış pış sesi açık:))

Kendi kendine bayılmıyor yani
Sallananlardan almadım ama böyle düzenli uyuyacaksa almalıyım. Akşamüstü bayılıp komple uyuyana kadar kucak,emzir,dolaştır, reflüye yatır geri kaldır geçiyor. Tek kaldığımda nasıl yapacağım işleri bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…