- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.051
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.861
Benimki asla durmuyor böyle yarım kundakDoyurdum
Gazını çıkardım
Altını temizledim
Kundakladım
Müzik açtım ve beşiği açtım.bakalım ne zaman uyur cingözo uyuyana kadar ben de kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.
Hem açlıktan hem uykusuzluktan bayılıcam evetHerkeşler bayıldı galiba
Dur daha bu fragmanHem açlıktan hem uykusuzluktan bayılıcam evet
Aynen cekmeyin diyorlar benim aspiratör yok da zaten. Bi pompamsi bisey var öylesine aldiydim o işe yarar mı bilmiyorum.Serum sıkıp çekiyorum. Çekmek doğru değil ama başka türlü rahatlamiyor cocuk
Aa ne güzel çok sevindimServise çıktı birlikte kalıyoruz alışmaya çalışıyoruz birbirimize
Yok ya ne uykusu 4.30 kalktı hala uyumadı ,Bu gece herkes uykuda sanırım selam olsun ayakta benim gibi zorla durmaya çalışana
İşte benim ki bu durumda ağlıyor ne var sanki yatsa kendi uyusa ağlamadan bakinsa yok.. masallah senin kıza aman nazar değmesinDoyurdum
Gazını çıkardım
Altını temizledim
Kundakladım
Müzik açtım ve beşiği açtım.bakalım ne zaman uyur cingözo uyuyana kadar ben de kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.
Canım benimki sallanan beşikte yatıyor yalnız:)İşte benim ki bu durumda ağlıyor ne var sanki yatsa kendi uyusa ağlamadan bakinsa yok.. masallah senin kıza aman nazar değmesinbenim oğlan şimdiye fbtl Ninki gibi kıyameti kopartmisti meme diye
Takarken acımıyor fazla korkulacak birsey degil bence hap yaramadı bana cok kanama yaptı spiral vucud kabul ederse baya konforluNormal doğumdan sonra tekrar o bölgeyle bir işlem istemiyorum ben ya iyice fobi oldu. Ya hap kullanırım ya da implant.
Bende halaa derin uykuya geçiremedim ne yaşadık anlamadım.. tüm gece sahilde uyudu esiyordu havada puseti sardık sarmaladik tüm uykuyu kandı hala da derin uykuya dalamadı acıktım kahvaltı yapicam ama 10 dk bir ağlıyor uykumda çok gene köşeye sıkışmış böcek gibi oldum etrafını çizmişler dönüp duruyorumYok ya ne uykusu 4.30 kalktı hala uyumadı ,zombi gibiyim.
Sürekli çekim iyi degil. Arada mecburiSerum sıkıp çekiyorum. Çekmek doğru değil ama başka türlü rahatlamiyor cocuk
Neyseki çok uzun sürmediBanada aşırı zor gelmistiözellikle emerken aşırı artıyordu.
Biliyorum.. olsun memede dehilysen bostasin en azından canımCanım benimki sallanan beşikte yatıyor yalnız:)
Kundak
Emzik ve fön sesi ta da pış pış sesi açık:))
Kendi kendine bayılmıyor yani
Sabahtan başlıyorum ben takmaya aksam 9/10 gibi çıkartıyorumBen de onu aldım. Aşırı sıcak havalardan dolayı 1 2 saat ancak takıyorum. Ekstra da sıkmadım dikiş yerleri kasılıyor gibi oluyor sanki. Günde kaç saat takıyorsun?
Benim 30 Ağustos'ta bitiyor oğluma benim üzerimden 2 aylık yapmışlardı 276 TL verdik.. senin şu an söylediğin miktar aşırı fazla eğer öyleyse ben yaptırmam Eylül'ün başında yeni teklif verecekler bakalım hayırlısıKızlar tamamlayıcı sağlık sigortası teklifi aldım. Sadece bebek ve anne bebek şeklinde. İki kişiye 11 bin fiyat çıktı.
Sanki daha uygun fiyatlara yapılmıştı. Bu sene sağlık harcamaları arttığı için 3 kata kadar zamlanmış geçen seneye göre. Ama 11 de fazla geldi. Kim nereden yaptırmıştı daha uyguna? Yardımcı olun
Benim kız da öyle asla susmuyor. Ve hala uyanık elimden bırakamıyorumO kadar haklısın ki ama asla susmuyor kıyamet kopuyor
Sallananlardan almadım ama böyle düzenli uyuyacaksa almalıyım. Akşamüstü bayılıp komple uyuyana kadar kucak,emzir,dolaştır, reflüye yatır geri kaldır geçiyor. Tek kaldığımda nasıl yapacağım işleri bilmiyorumCanım benimki sallanan beşikte yatıyor yalnız:)
Kundak
Emzik ve fön sesi ta da pış pış sesi açık:))
Kendi kendine bayılmıyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?