Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Allianz ve sompo bu fiyatı verdi. Ak sadece bebeğe 6000. Bilmiyorum değer mi

Çok şükür diyorum sadece:) kesinlikle şart. Beşik ya da sallanan ana kucağı
En düşük ayarda açıyorum o bile yetiyor

Evet herkes diyor kundaknyap rahat uyur diye, çocuk çığlığı basıyor. Bir sürü kişi denedi ben yapamamışımdır diye. Yok yani. Kundak harici rahatlama yöntemi bulabildin mi
Yüz üstü yatırmak
Bırakmadı bi kahvaltı yapayım
En sonunda yüz üstü çevirdim sustu şükür
Ben de durmazsa yapiyorum ve uykuya geçince açıyorum kundağı. Boşver o ağlasın. O anda sen pışş pışş falan de. Netten aç
Tabii ki emziğin de rolü büyük
Kız ağlamak bile değil çığlık çığlığa sanki canı yanıyor ben de küçükken öyleymişim hiç sevmez mişim annem dedi
O yüzden saldım

Gazı çıksın diye yuzüstü yatırıyorum ara sıra. Ama herder kafa hic yerinde durmuyor
Saga sola gidiyor ve önüne gömüyor emmeye başlıyor battaniyeyi. Mesela gogusume koyuyorum hiç yatırmaz o kafayı hep havada durur. Sonra emmeye badlar kıyafetleri

Allianz ve sompo bu fiyatı verdi. Ak sadece bebeğe 6000. Bilmiyorum değer mi
Çok artmış fiyatlar oğlumun doktoru profesör normal muayesi 900 TL her ay gotursek değer evet ama dahaucuz bir hastaneyede gidebiliriz ama tahliller falan derken zaten bu yılda o parayi fazlasıyla çıkarırız gibi geliyor

Burnu tikali mı oluyor? Benimki bakiyorum burun acik gorünüyor nefes alabiliyor ama bogazinda bi kuruluk mu var tikaniklık mı anlayamıyorum. Bogazi da skntı mi var yoksa genzi mi dolu cözemedim.
Bir tane serum fizyolojik var sadece burnuna 5 damla damlatiyorsun

Her bebek farklıdır canim benimki taş catlasın 80 cc içiyor mesela .
Ve bebeği çatlayana kadar doyurmak iyi degil. Kendi kusar fazlasını, veya istemezse bırakır mantığı yanlısmıs.
60 cc içse yine iyi diycem ama yok memeti oyuncak etti zaten sık sık uyaniyor 5 dk emiyo falan havada sicak belki ondan mi bilmiyom niye boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…