- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.881
Allianz ve sompo bu fiyatı verdi. Ak sadece bebeğe 6000. Bilmiyorum değer miBenim 30 Ağustos'ta bitiyor oğluma benim üzerimden 2 aylık yapmışlardı 276 TL verdik.. senin şu an söylediğin miktar aşırı fazla eğer öyleyse ben yaptırmam Eylül'ün başında yeni teklif verecekler bakalım hayırlısı
Çok şükür diyorum sadece:) kesinlikle şart. Beşik ya da sallanan ana kucağıSallananlardan almadım ama böyle düzenli uyuyacaksa almalıyım. Akşamüstü bayılıp komple uyuyana kadar kucak,emzir,dolaştır, reflüye yatır geri kaldır geçiyor. Tek kaldığımda nasıl yapacağım işleri bilmiyorum
Sallanan beşiği var. Bir kere koydum elimle salladım rahatsız oldu, ağladı. Ne yapsam bilmiyorum 2. El alıp denerim belki.Çok şükür diyorum sadece:) kesinlikle şart. Beşik ya da sallanan ana kucağı
En düşük ayarda açıyorum o bile yetiyor
Evet herkes diyor kundaknyap rahat uyur diye, çocuk çığlığı basıyor. Bir sürü kişi denedi ben yapamamışımdır diye. Yok yani. Kundak harici rahatlama yöntemi bulabildin miBenimki asla durmuyor böyle yarım kundak
Bir kere yapabildim sadece
Basıyor çığlığı
2.el mantıklı canim. Elim ayağım benim beşik.Sallanan beşiği var. Bir kere koydum elimle salladım rahatsız oldu, ağladı. Ne yapsam bilmiyorum 2. El alıp denerim belki.
Ben de durmazsa yapiyorum ve uykuya geçince açıyorum kundağı. Boşver o ağlasın. O anda sen pışş pışş falan de. Netten açBenimki asla durmuyor böyle yarım kundak
Bir kere yapabildim sadece
Basıyor çığlığı
Yüz üstü yatırmakEvet herkes diyor kundaknyap rahat uyur diye, çocuk çığlığı basıyor. Bir sürü kişi denedi ben yapamamışımdır diye. Yok yani. Kundak harici rahatlama yöntemi bulabildin mi
Kız ağlamak bile değil çığlık çığlığa sanki canı yanıyorBen de durmazsa yapiyorum ve uykuya geçince açıyorum kundağı. Boşver o ağlasın. O anda sen pışş pışş falan de. Netten aç
Tabii ki emziğin de rolü büyük
Gazı çıksın diye yuzüstü yatırıyorum ara sıra. Ama herder kafa hic yerinde durmuyorYüz üstü yatırmak
Bırakmadı bi kahvaltı yapayım
En sonunda yüz üstü çevirdim sustu şükür
Kız ağlamak bile değil çığlık çığlığa sanki canı yanıyorben de küçükken öyleymişim hiç sevmez mişim annem dedi
O yüzden saldım
Çok artmış fiyatlar oğlumun doktoru profesör normal muayesi 900 TL her ay gotursek değer evet ama dahaucuz bir hastaneyede gidebiliriz ama tahliller falan derken zaten bu yılda o parayi fazlasıyla çıkarırız gibi geliyorAllianz ve sompo bu fiyatı verdi. Ak sadece bebeğe 6000. Bilmiyorum değer mi
Emzik almıyor o zaman .Emzik öyle anlarda çok yardımcı oluyorO kadar haklısın ki ama asla susmuyor kıyamet kopuyor
Avent ve Brown var. Genellikle avent i kullanıyorum anti kolik olaniniHangi biberonu kullanıyorsun
4 çeşit denedim asla almadiEmzik almıyor o zaman .Emzik öyle anlarda çok yardımcı oluyor
Bayılacak bile vakit yokHerkeşler bayıldı galiba
Bir tane serum fizyolojik var sadece burnuna 5 damla damlatiyorsunBurnu tikali mı oluyor? Benimki bakiyorum burun acik gorünüyor nefes alabiliyor ama bogazinda bi kuruluk mu var tikaniklık mı anlayamıyorum. Bogazi da skntı mi var yoksa genzi mi dolu cözemedim.
60 cc içse yine iyi diycem ama yok memeti oyuncak etti zaten sık sık uyaniyor 5 dk emiyo falan havada sicak belki ondan mi bilmiyom niye boyleHer bebek farklıdır canim benimki taş catlasın 80 cc içiyor mesela .
Ve bebeği çatlayana kadar doyurmak iyi degil. Kendi kusar fazlasını, veya istemezse bırakır mantığı yanlısmıs.
Benimki de asla almıyor4 çeşit denedim asla almadi
Aynısı ve bunalıyorum. Disarda uyuyor ama enteresan biçimde. Aç olsa disardada aç olup uyumazBenim kız da öyle asla susmuyor. Ve hala uyanık elimden bırakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?