- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.901
Aniden değiştiyse var bir sıkıntısı60 cc içse yine iyi diycem ama yok memeti oyuncak etti zaten sık sık uyaniyor 5 dk emiyo falan havada sicak belki ondan mi bilmiyom niye boyle
Benimki kundak da yaptırmıyor. Sol yumruk hep havadaBenimki asla durmuyor böyle yarım kundak
Bir kere yapabildim sadece
Basıyor çığlığı
Kauçuk dene bibsBenimki de asla almıyorbibs kaldı bı de onu deneyeyim
Benimki içmiyor yani nasil desem.midesi bulaniyo mama agzina deginceBenim içiyor ama anında hepsini kusuyor Merve. Yani icmesi anlamsız farkında değil balık gibi. Ben sagdigimi veriyorum bide oda önemli mamada daha farkli hemen doyuyor.
Benimki 2 yumruk ve hep havadaBenimki kundak da yaptırmıyor. Sol yumruk hep havadaçocuğun adını Deniz koyunca
Bundan da var ama kullandığım otri bebenin hortumlu modeliAynen cekmeyin diyorlar benim aspiratör yok da zaten. Bi pompamsi bisey var öylesine aldiydim o işe yarar mı bilmiyorum.
Bununla burun temizlemeyi deneyen var mı?
Dün yaptim aynisini ama yok cok fazla uyanik bi çocuk şansima edemmAniden değiştiyse var bir sıkıntısı
Bu arada benimki genelde 60-70 cc içiyor:)
ÖÖnce karnına yağ ile masaj yap. Sonra banyo yaptır ve öyle ver ile yarar sanirim
Var bir durumu ama birden degısmesındeDün yaptim aynisini ama yok cok fazla uyanik bi çocuk şansima edemm
Pamukçuk ilerlemis doktor damla yazdi hunde 4 damla vercem ona bagladim artikVar bir durumu ama birden degısmesınde
Sence ne var ?
Mama tadı farklı ya sağip içersen olur aslındaBenimki içmiyor yani nasil desem.midesi bulaniyo mama agzina degincecok aglayinca acikinca 30 cc bitiriyor kilo almasi yavasladi ona canim sıkılıyo işte yoksa 90..120 içsin de istemiyorum doysun yeter
Öf kadın olmak çok zor yaa.Takarken acımıyor fazla korkulacak birsey degil bence hap yaramadı bana cok kanama yaptı spiral vucud kabul ederse baya konforlu
Foto atsana merak ettım seviyesiniPamukçuk ilerlemis doktor damla yazdi hunde 4 damla vercem ona bagladim artik
Bu zamana kadar 2 kez çektim, çünkü belliydi nefes alisindanSürekli çekim iyi degil. Arada mecburi
Sabah burnuna serum sıktım bayadır çekmiyordum cekeyim dedim ve çektim. Kocaman sümük çıktı şaşırdım.
Bu arada sürekli hapşırıyor
Burnundan dolayı olduğunu anladım.
Denedim durdu bu seferBenimki kundak da yaptırmıyor. Sol yumruk hep havadaçocuğun adını Deniz koyunca
Benim kullandığı pişik kremi isiliğe falan da iyi geliyormusBenim bebişin boynu pişik isilik gibi bişi olmuş orası ara olduğu için nefes alamıyo herhalde siz napıyosnuzzz oralarına ne sürüyosunuz
Bende elimdekini süreyim. Baya kötü olmuş çünküBenim kullandığı pişik kremi isiliğe falan da iyi geliyormus
Ben yüzündekilere sürdüm biraz hemen geçti.
Benimki de öyleBenim bebişin boynu pişik isilik gibi bişi olmuş orası ara olduğu için nefes alamıyo herhalde siz napıyosnuzzz oralarına ne sürüyosunuz
Kesinlikle bu işi çözmem lazım. Hep meme hep meme valla sırtim ağrıyor iki gündür. Genc yaşımda sarardım soldumKauçuk dene bibs
Ve gaz damlası damlat öyle ver bir de . Verirken fön sesi falan aç
Salla
Dene
Bu işi hallet yoksa yanarsın :)Kesinlikle bu işi çözmem lazım. Hep meme hep meme valla sırtim ağrıyor iki gündür. Genc yaşımda sarardım soldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?