- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.921
Bundan da var ama kullandığım otri bebenin hortumlu modeliadı vardır ama beynim bugün durdu resmen
Bende hepsini yapıyorum ama yinede oldu, krem olarak nemlendirici sürüyosum...
Benimki de öyle
Ara sıra krem sürüyorum ve banyo yaptırırken orayı da yıkıyorum
Muhabbet ede edeeee yavrum uyudu yoruldu ,Bizde bebişimle uyandık muhabbet ediyoz
Ben oranın tam anlamıyla geçeceğini sanmıyorum cunku şişko o kısım ve boğumluBende hepsini yapıyorum ama yinede oldu, krem olarak nemlendirici sürüyosumŞimdi Pişik kremi sürdüm geçer inşallah , havada sıcak normal orasıda hep kapalı
Aynennn gıdılarıda oldu resmennn çok tatlıBen oranın tam anlamıyla geçeceğini sanmıyorum cunku şişko o kısım ve boğumlu
Yani kızarmaya mahkum orası:) bir de kokuyor bazenbişiler bırıkmısse
Banyo sonrası çok iyi kurulamak lazım, bı de elimizde olan pişik kremleri iyi gelir sankiBenim bebişin boynu pişik isilik gibi bişi olmuş orası ara olduğu için nefes alamıyo herhalde siz napıyosnuzzz oralarına ne sürüyosunuz
Maşallah nazara gelmesin kııız kaşı bi yerleriniMuhabbet ede edeeee yavrum uyudu yoruldu ,
Söyledim hemen deydi uyandıMaşallah nazara gelmesin kııız kaşı bi yerlerini
Benim beyin diyor ki, yıllardır ne rahattın, rahat mu battıbu agzimiza aliyoruz hortumu o sekil olan sanirim anladim galiba . Benim beynim de farksz azcik uyudum suan afalladi beyin o neydi ya uyku muydu diyor
Benimkinin yanak ve cene de var boynundada vwrdi kremle gecti gibi ama yüsündeki sivilce mi isilik mi blmyrm. Onu nasil anlarz ki acep bilen??Bende hepsini yapıyorum ama yinede oldu, krem olarak nemlendirici sürüyosumŞimdi Pişik kremi sürdüm geçer inşallah , havada sıcak normal orasıda hep kapalı
Nasıl bi çene varsa artk bayıldı cocukMuhabbet ede edeeee yavrum uyudu yoruldu ,
Allah seni emi. Ben maşallah dedim vallaSöyledim hemen deydi uyandı
Pişik kremi sürmemiştim şimdi sürdümmm geçer inşallah gıdısından dolayı hep kapalı hava almıyoBanyo sonrası çok iyi kurulamak lazım, bı de elimizde olan pişik kremleri iyi gelir sanki
Benden kurtulmak için uyuma taklidide yapıyo olabilirNasıl bi çene varsa artk bayıldı cocuk
Bence yüzdekiler isiliktir ama boyun altı nefes almıyo yaaa oralar pişik olabilir . BenceeeBenimkinin yanak ve cene de var boynundada vwrdi kremle gecti gibi ama yüsündeki sivilce mi isilik mi blmyrm. Onu nasil anlarz ki acep bilen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?