- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.121
Biogaia için ishal yapıyor demişler ben o yüzden korktum .bakalım sen de ne etki yapacakDün başladım ben
Sab simlex biberonla vereceğim zaman verıyorum cunku biberon biliyorsun gaz yapıyor memeden daha fazla.
Büogaia işte be haltsa ismionu da 5 damla günde
Gündüz verıyorum özellikle, dün akşam verdım cocuk gece hiç durmadı .
Sabah 10 da verıyorum artık. Ben yeni başladım yani kullanmaya . Essek gibi de fıyatı var . Sab almama gerek yokmuş aslında, göğsüne yaslayıp dolandıgında üstten çıkarıyor zaten
Canım sen onu hangi saate veriyorsun Amy nin kız uyumamış akşam verince. Ben sab simplex verdim şimdi tadına baktım cokk güzel vallaBiogaia varsa eğer içinde o dolapda olması gerekiyor.
İshal olsa bıle sadece anne sütü alan bebeğin ıshalını doktor bile zor anlıyor canimBiogaia için ishal yapıyor demişler ben o yüzden korktum .bakalım sen de ne etki yapacak
Bebeğin gaz zamanı mi?Yine haykirma sezonu başladı
SanırımBebeğin gaz zamanı mi?
Demin bir arkadasimla konuştum bunlar hiç ise yaramamış. Zinco kullanmış o fayda etmişKızlar damlaları kullanmaya başladıktan sonra sanki bebek daha huzursuz gibi gelde bana .
Sap sımplex i 1 kere kullanıyorum sadece
Diğeri de aynı şekilde.
Ben kullanmıyorum şu an canım.ilk günlerde gaz sorunu olmusdu o zaman 2 gün kullandım sadece faydasını da görmedim ama dediğim gibi çok kısa kullandım ben düzenli kullanmak gerekiyordur belki.bende gece kullanmıştım ve uyumamisti o zamanda.Canım sen onu hangi saate veriyorsun Amy nin kız uyumamış akşam verince. Ben sab simplex verdim şimdi tadına baktım cokk güzel valla
Ben 1 haftadır kullanıyorum,ciddi anlamda olumlu etkisini gördüm, bununla beraber bestlak ve promalt da kullaniyorum,bu kezde tazyikli gelmeye başladı.Süt arttırıcı vitamin, hiç kullananiniz varmı fayda gören.
Bizimkinin de yüzü sivilce içinde acaba musteladanmı. Mustela pisik önleyici kullandığımızda poposunda kızariklik olmustu, bizde bezdendir diye düsünüp bezi değiştirmistikMustela benimkinin yüzünden minik sivilceler yapıyor. Hastanede hediye olarak vermişlerdi. Sebamede geçtim düzeldi mesela
Biz başta nurse heavys kullanıyordk hic fayda etmedi. Doktor biogaia damla ve laktazm damla başladı. Bunlar bize çok iyi geldi gerçektenKızlar damlaları kullanmaya başladıktan sonra sanki bebek daha huzursuz gibi gelde bana .
Diğeri de aynı şekilde.
Yaa gerçekten mi benim 1 hafta olmadı daha bir kaç gündür kullanıyorum sanki etki etmeye başladı gibi ama eminde değilim tam inşallah banada fayda ederBen 1 haftadır kullanıyorum,ciddi anlamda olumlu etkisini gördüm, bununla beraber bestlak ve promalt da kullaniyorum,bu kezde tazyikli gelmeye başladı.
Promaltı ebebekten almıştım dışı mavili olan,soguk tüketiyorum daha bir içilesi oluyor. Tahin ve irmik helvası da işe yarıyor ve günde 2 kez sağım yapıyorumYaa gerçekten mi benim 1 hafta olmadı daha bir kaç gündür kullanıyorum sanki etki etmeye başladı gibi ama eminde değilim tam inşallah banada fayda ederpromalt i gunder 1 mi kullaniyorsun ebebekte ki mi?
İkisini de mi kullanacaksin bize sadece sap simblex verdi ilk verdiğimde işe yarıyor gibi ama sonra yine aynıKızlar damlaları kullanmaya başladıktan sonra sanki bebek daha huzursuz gibi gelde bana .
Diğeri de aynı şekilde.
Ya yeminle sana helal olsun diyorum yaa hayata cok hizli döndün sanki dogurmayi beklemişsin gibiBundan sonra mekanım kınalar. Bebe hic uyanmadan 3 saattir uyuyor ya bu seste
Her bebekte etki eden ilaç farklılık gösteriyor benceDemin bir arkadasimla konuştum bunlar hiç ise yaramamış. Zinco kullanmış o fayda etmiş
En güzel çözümü driclor mucizevi bir şey bana bir arkadaş önerdi kullan bana dua edeceksin dedi gerçekten öyle araştır istersen canımÇok kötü duruyor bir ortama girince koltuk altı ıslaklığı. Koku olmasa da ben bundan çok muzdaribim. Evde bile terleyebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?