Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Biogaia için ishal yapıyor demişler ben o yüzden korktum .bakalım sen de ne etki yapacak

Canım sen onu hangi saate veriyorsun Amy nin kız uyumamış akşam verince. Ben sab simplex verdim şimdi tadına baktım cokk güzel valla
Ben kullanmıyorum şu an canım.ilk günlerde gaz sorunu olmusdu o zaman 2 gün kullandım sadece faydasını da görmedim ama dediğim gibi çok kısa kullandım ben düzenli kullanmak gerekiyordur belki.bende gece kullanmıştım ve uyumamisti o zamanda.

Ben de gaz giderici kullansam mi diyrdum siz simdi boyle işe yaramadi huzursuz etti diyince vazgecesm geldi. Cok sorun olmuyor kendi cikariyor ama belki daha rahatlar dedydm

Mustela benimkinin yüzünden minik sivilceler yapıyor. Hastanede hediye olarak vermişlerdi. Sebamede geçtim düzeldi mesela
Bizimkinin de yüzü sivilce içinde acaba musteladanmı. Mustela pisik önleyici kullandığımızda poposunda kızariklik olmustu, bizde bezdendir diye düsünüp bezi değiştirmistik

Kızlar damlaları kullanmaya başladıktan sonra sanki bebek daha huzursuz gibi gelde bana .
Sap sımplex i 1 kere kullanıyorum sadece
Diğeri de aynı şekilde.
Biz başta nurse heavys kullanıyordk hic fayda etmedi. Doktor biogaia damla ve laktazm damla başladı. Bunlar bize çok iyi geldi gerçekten

Ben 1 haftadır kullanıyorum,ciddi anlamda olumlu etkisini gördüm, bununla beraber bestlak ve promalt da kullaniyorum,bu kezde tazyikli gelmeye başladı.
Yaa gerçekten mi benim 1 hafta olmadı daha bir kaç gündür kullanıyorum sanki etki etmeye başladı gibi ama eminde değilim tam inşallah banada fayda eder promalt i gunder 1 mi kullaniyorsun ebebekte ki mi?

Yaa gerçekten mi benim 1 hafta olmadı daha bir kaç gündür kullanıyorum sanki etki etmeye başladı gibi ama eminde değilim tam inşallah banada fayda eder promalt i gunder 1 mi kullaniyorsun ebebekte ki mi?
Promaltı ebebekten almıştım dışı mavili olan,soguk tüketiyorum daha bir içilesi oluyor. Tahin ve irmik helvası da işe yarıyor ve günde 2 kez sağım yapıyorum

Kızlar damlaları kullanmaya başladıktan sonra sanki bebek daha huzursuz gibi gelde bana .
Sap sımplex i 1 kere kullanıyorum sadece
Diğeri de aynı şekilde.
İkisini de mi kullanacaksin bize sadece sap simblex verdi ilk verdiğimde işe yarıyor gibi ama sonra yine aynı
2 tane dönüşümlü daha mı iyi olur acaba

Çok kötü duruyor bir ortama girince koltuk altı ıslaklığı. Koku olmasa da ben bundan çok muzdaribim. Evde bile terleyebiliyorum.
En güzel çözümü driclor mucizevi bir şey bana bir arkadaş önerdi kullan bana dua edeceksin dedi gerçekten öyle araştır istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…