Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya gerçekten fiyatları çok fazla değil mi ya

İkisini de mi kullanacaksin bize sadece sap simblex verdi ilk verdiğimde işe yarıyor gibi ama sonra yine aynı
2 tane dönüşümlü daha mı iyi olur acaba
Valla canim bio çocuğu cok huzursuz ediyor. 2 gündür kullanıyorum
Covuk gece de kalkmaya başladı. Ondan önce 1 kez oluyordu
Şuan heran ıkınıyır

Kızlar damlaları kullanmaya başladıktan sonra sanki bebek daha huzursuz gibi gelde bana .
Sap sımplex i 1 kere kullanıyorum sadece
Diğeri de aynı şekilde.
Benimki de tam tersi geçen gün dedim ki hatta be var bunun içinde uyuşturucu falan mı çocuk bi anda sessizleşiyor.

Biz başta nurse heavys kullanıyordk hic fayda etmedi. Doktor biogaia damla ve laktazm damla başladı. Bunlar bize çok iyi geldi gerçekten

Şuan heran ıkınıyır
Anlattığım sekilde oluyor bize

Şuan heran ıkınıyır
Bende net bir rahatlama görmedim açıkçası hep ıkınma halinde yavrum bir kaç gün vermesem mi diye düşünüyorum açıkçası

Uyur-ken garip sesler çıkıyor mu sizinkinden?
Bazen Nefesi kesilir diye korkuyorum. Durduk yere niye olsun degil mi?
Manyaklıgın kızılötesındeyım biliyorum.
Evet sürekli söylenerek uyuyor. Ha uyandım ha uyanicam diye. Hirliyor resmen hala uyumadi. Battaniye de saklamayı denedik bu arada daha çok ağladı şimdi babası dişine yastık koydu orda sallıyor sustu şimdilik. Ama hala uyumadı. Erken konuşmuştum orda da mizirdamaya başladı. Fon vantilatör çamaşır makinesi buzdolabı hepsini denedik dün gece de 2 saat 45 dk uyumustum zaten. Bakalım uykusuzluk rekorum nasıl olacak

Benimkide tüm gün uyumadı 11e doğru uyudu hala uyuyor yatcam sürekli kıpırdanıyor uyanacak gibi hadi uyansın emzirip yatırayım diye bekliyorum konusup konuşup geri uyuyor ben yatsam kesin uyanır

Bu akşamda sahile gittik hem kırk ucurmasi olsun dedik .. dün sahilde mışıl mışıl uyuyan çocuk bugün gözünü kırpmadan bakındı.. eve geldik yıkadık iyice açıldı uykusu 12 den beri memede uyumuyor ben pertim artık umudum gece boyunca uyuması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…