- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.141
Ya gerçekten fiyatları çok fazla değil mi yaDün başladım ben
Sab simlex biberonla vereceğim zaman verıyorum cunku biberon biliyorsun gaz yapıyor memeden daha fazla.
Büogaia işte be haltsa ismionu da 5 damla günde
Gündüz verıyorum özellikle, dün akşam verdım cocuk gece hiç durmadı .
Sabah 10 da verıyorum artık. Ben yeni başladım yani kullanmaya . Essek gibi de fıyatı var . Sab almama gerek yokmuş aslında, göğsüne yaslayıp dolandıgında üstten çıkarıyor zaten
Tamamdır, aklımda olsun benimde teşekkürler.Promaltı ebebekten almıştım dışı mavili olan,soguk tüketiyorum daha bir içilesi oluyor. Tahin ve irmik helvası da işe yarıyor ve günde 2 kez sağım yapıyorum
Böyle olmasam 3.doğurur muyumYa yeminle sana helal olsun diyorum yaa hayata cok hizli döndün sanki dogurmayi beklemişsin gibiimrendimm
Kim kim bu kadar tuttuTürk nippon muydu neydi ben onu yaptım 5800
Saçma sekilde hem deYa gerçekten fiyatları çok fazla değil mi ya
Valla canim bio çocuğu cok huzursuz ediyor. 2 gündür kullanıyorumİkisini de mi kullanacaksin bize sadece sap simblex verdi ilk verdiğimde işe yarıyor gibi ama sonra yine aynı
2 tane dönüşümlü daha mı iyi olur acaba
Ben buyukle çok düğüne kinaya gittim maça gittimBundan sonra mekanım kınalar. Bebe hic uyanmadan 3 saattir uyuyor ya bu seste
Benimki de tam tersi geçen gün dedim ki hatta be var bunun içinde uyuşturucu falan mıKızlar damlaları kullanmaya başladıktan sonra sanki bebek daha huzursuz gibi gelde bana .
Sap sımplex i 1 kere kullanıyorum sadece
Diğeri de aynı şekilde.
Biz başta nurse heavys kullanıyordk hic fayda etmedi. Doktor biogaia damla ve laktazm damla başladı. Bunlar bize çok iyi geldi gerçekten
Anlattığım sekilde oluyor bizeValla canim bio çocuğu cok huzursuz ediyor. 2 gündür kullanıyorum
Covuk gece de kalkmaya başladı. Ondan önce 1 kez oluyordu
Şuan heran ıkınıyır
Bende net bir rahatlama görmedim açıkçası hep ıkınma halinde yavrum bir kaç gün vermesem mi diye düşünüyorum açıkçasıValla canim bio çocuğu cok huzursuz ediyor. 2 gündür kullanıyorum
Covuk gece de kalkmaya başladı. Ondan önce 1 kez oluyordu
Şuan heran ıkınıyır
Ben de o sekilde yapmayı dusunuyorum. Günün belirli zamanı vardı o vakitte ıkınıyordu. Ama şuan her daim ...Bende net bir rahatlama görmedim açıkçası hep ıkınma halinde yavrum bir kaç gün vermesem mi diye düşünüyorum açıkçası
Sap geğirme icin iyiBenimki de tam tersi geçen gün dedim ki hatta be var bunun içinde uyuşturucu falan mıçocuk bi anda sessizleşiyor.
Böyle olmasam 3.doğurur muyum
Biz 2 gündür kullanıyoruz.Biogaia için ishal yapıyor demişler ben o yüzden korktum .bakalım sen de ne etki yapacak
Tek manyak ben değilmişim sevindimUyur-ken garip sesler çıkıyor mu sizinkinden?
Bazen Nefesi kesilir diye korkuyorum. Durduk yere niye olsun degil mi?
Manyaklıgın kızılötesındeyım biliyorum.
Evet sürekli söylenerek uyuyor. Ha uyandım ha uyanicam diye. Hirliyor resmenUyur-ken garip sesler çıkıyor mu sizinkinden?
Bazen Nefesi kesilir diye korkuyorum. Durduk yere niye olsun degil mi?
Manyaklıgın kızılötesındeyım biliyorum.
Benimkide tüm gün uyumadı 11e doğru uyudu hala uyuyor yatcam sürekli kıpırdanıyor uyanacak gibi hadi uyansın emzirip yatırayım diye bekliyorum konusup konuşup geri uyuyor ben yatsam kesin uyanırEvet sürekli söylenerek uyuyor. Ha uyandım ha uyanicam diye. Hirliyor resmenhala uyumadi. Battaniye de saklamayı denedik bu arada daha çok ağladı şimdi babası dişine yastık koydu orda sallıyor sustu şimdilik. Ama hala uyumadı. Erken konuşmuştum orda da mizirdamaya başladı. Fon vantilatör çamaşır makinesi buzdolabı hepsini denedik dün gece de 2 saat 45 dk uyumustum zaten. Bakalım uykusuzluk rekorum nasıl olacak
Bu akşamda sahile gittik hem kırk ucurmasi olsun dedik .. dün sahilde mışıl mışıl uyuyan çocuk bugün gözünü kırpmadan bakındı.. eve geldik yıkadık iyice açıldı uykusu 12 den beri memede uyumuyor ben pertim artık umudum gece boyunca uyumasıEvet sürekli söylenerek uyuyor. Ha uyandım ha uyanicam diye. Hirliyor resmenhala uyumadi. Battaniye de saklamayı denedik bu arada daha çok ağladı şimdi babası dişine yastık koydu orda sallıyor sustu şimdilik. Ama hala uyumadı. Erken konuşmuştum orda da mizirdamaya başladı. Fon vantilatör çamaşır makinesi buzdolabı hepsini denedik dün gece de 2 saat 45 dk uyumustum zaten. Bakalım uykusuzluk rekorum nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?