- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.161
Hala uyumadı tekrwr yıkadık. Klimayı açtık beşikte sallıyorum valla titreşim müzik Allah ne verdiyse açtım. Tıka basa doydu ağzından cikiyo sütler memede de durmuyorBu akşamda sahile gittik hem kırk ucurmasi olsun dedik .. dün sahilde mışıl mışıl uyuyan çocuk bugün gözünü kırpmadan bakındı.. eve geldik yıkadık iyice açıldı uykusu 12 den beri memede uyumuyor ben pertim artık umudum gece boyunca uyuması
Ya demekki her bebekte farklı etki yapıyor ama o ilacın soğuk zincirine cok dikkat etmek gerekBiz 2 gündür kullanıyoruz.
Sabah akşam maşallah pırt pırt.
Tuvaletini de 2 kere yaptı.
Şuan kucağımda emiyo alttan yine geliyo
Soğuk zinciri derken ?Ya demekki her bebekte farklı etki yapıyor ama o ilacın soğuk zincirine cok dikkat etmek gerek
Bunlar da ise yaramadı.Hala uyumadı tekrwr yıkadık. Klimayı açtık beşikte sallıyorum valla titreşim müzik Allah ne verdiyse açtım. Tıka basa doydu ağzından cikiyo sütler memede de durmuyor
Kullandıktan hemen sonra yine dolaba koyulması gerekiyor ya onu unutmamak gerek .zaten buzla veriyorlarmış. Eşim almıştı ben kullanmadım. Aslında gaz en çok 4 -6 hafta arasında goruluyormus umarım bunlar tepe noktasıdırSoğuk zinciri derken ?
Dolapta bekliyor zaten
40 ı çıkınca mı böyle oldu ?Bunlar da ise yaramadı.
Emzik alıyor muydu peki ?onla sakinlesse keşkeBunlar da ise yaramadı.
2-3 gündür bu şekilde azgin baknsen deyince fark ettim.40 ı çıkınca mı böyle oldu ?
Almıyor maalesef yarın bir kaç yeni emzik daha alayım olmazsaEmzik alıyor muydu peki ?onla sakinlesse keşke
Gaz olarak demiyorum da. Sanki midesi şişmiş de çok yemekten içince rahatlıyor gibi. Soda misaliSap geğirme icin iyi
Ama diğeri niyeyse sürekli inandırma halinde
Hani? Kim herkes?Herkes uyuyor mu yoksa
Ne aldın resmi ya da linki var mı?Kesinlikle hissediyorum. Güzel ter attırıyor
Karnım belli bir seviyeye kadar kendi inmişti zaten. Simdi iyice düzleşmeye başladı sıkmayı da arttırdıkça
Ben ve bebekKim kim bu kadar tuttu
Biz de aynıyız şu andaKarnımız tok
Altımız temiz
Gazımız yok
Ama asla uyumuyor
Ağlamak istiyorumBiz de aynıyız şu anda
Bende şu bibs i deniycem eski bakkal emziklerine benziyor verdiğimiz emzik paralarına yazık valla onun yerine neler alırdımAlmıyor maalesef yarın bir kaç yeni emzik daha alayım olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?