Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hepsi birbirinden o kadar farklı ki çocukla ilgili tecrübem yine aynı çocukta geçerli oluyor sanırım
Bizde aynı kısır döngüye çok giriyoruz. Emme - gaz oluşması - çıkartırken kaka yapma - Alt alma- kusma - tekrar meme isteme - tekrar gaz - çıldırış - kapanış şeklinde bizde de fix hale geldi

Kızlar bugün büyük gün, endokrinoloji testinin sonucu çıkacak, sonucun durumuna göre çıkıp çıkmayacağımız belli olacak. Çok gerginim, asla uyuyamadım.
Aklım hem burda hem dışarda kızımda.. Yoruldum, sıkıldım.. Bu hislerde olduğum için kendimi suçlu gibi hissediyorum, ama olmamak elimde değil...

İnşallah sonuçlar temiz çıkacak canım.
Gönlünü ferah tut.
İnşallah kızını alıp gideceksiniz eve

Bu döngünün içinden 5 saat çıkamadım geçen gece oturup aglayacaktim

İns sağlık haberleriyle birlikte çıkacaksınız hastaneden dualarımız sizinle

Sabah kustu bizim bebek. Hem de epey şimdi de karnı gurul gurul. Acaba benimle mi ilgili? Yediğim içtiğim bir şey mi yaptı. İnceceik bir ustle yatırdım, usutttu mu acaba

Kızlar geceleri çok uykusuz kalmaya başladık.
Hayatımda ilk defa 3 gecedir bir kulak uğultusu yaşıyorum. Sol kulağım.
Sizlerde de böyle yeni ortaya çıkan şeyler var mı
Tansiyondur diye düşünüyorum, kendimi çok aç hissediyorum o saatlerde.
Veya deli gibi yorgunluktan
Yaşayanınız varsa bir çaresini buldunuz mu?

Emzik konusunda problem yaşayan biri de benim. Evde 5 çeşit emzik var. Bu nasıl oldu anlamadım tabi. Nuk silikon ve kauçuk, wee, bibs, soothie

Aralarından bir tek soothie yu tutuyor ama sonra ya ittiriyor ya da dilini gevşetince düşürüyor.
Wee marka aldığımı unutmuşum. Bugün görünce hafif geldi bunu tutar dedim öğürdü.
Ucuna sab simplex damlattım damlayı emdi emzikle işi bitti. Eskiler gibi pekmeze mi bandırayım yani

Oğlum kauçuk tutmuştu uyuyunca alırdım ağzından rahattım. Bunda emzikle uyutmak için elimle desteklemekten sırtıma ağrı giriyor artık
Şu hale bak

Kızlar günaydın şimdi ben sabah 120 ml anne sütü sagdım buzdolabına koydum onu gün içinde poşetten 60 ml alıp ısıtıp verebilirim demi ? Buzdolabında 3 gün kalabiliyor yani poşeti açıp bir miktar alıp geri koyabiliyormuyuz ?

Off benim de aynı kauçuk kaldı bunlar arasında deneyeceğim. Memede uyuyor, yerine koyunca uyanıyor

Ben öyle yapıyorum. 3 gün dolapta duruyor ama o kadar tutmamaya çalışıyorum

İnşallah güzel haberlerle evinize gidersiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…