- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.181
Bir saat sonra güncelliyorum hala uyumadıAğlamak istiyorum
Hepsi birbirinden o kadar farklı ki çocukla ilgili tecrübem yine aynı çocukta geçerli oluyor sanırımBenimki de çyle ama ilk kızımdan bildiğin için bu anormal geliyor. Şöyle ki emzik tutan bebek emziği verince tutaruyuyunca atabilir onda problem yok. Ama ben bunda savaş veriyorum tutturana kadar. Diliyle itiyo genelde
Ben anlamadım ilk gün uktra air tuttu sonra hep öğürdü bir daha denemedim. Sonra chicconun 0-2 ay olanları var daha küçük ondan aldım onu zorla tutar gibi oldu. Tutsa da uzun sürmedi. Kauçuk olanda ilk öğürdü ama sonra tuttu hatta bugün emzikle uyuttum ilk defa. Yani tutarken yine sorun ama tuttuğunda baya baya atmıyor.
Valla ben birşey yapmadımFarklı emzikler deniyorum işte. Tokken kesinlikle almıyor, acıkınca ve yarı uykuluyken tutuyo. Benim de istediğim bebek arabasında mızıldanınca vereyim en azından çünkü uykuya dalamadıkça meme istiyor, meme istedikçe kusuyo, gaz sancısı oluyo, gaz sancısı oldukça tekrar meme istiyo ve sonuç olarak uyuyamıyor. Resmen kısır döngüdeyiz Yani bu benim ikinci ona rağmen bambaşka şeyler yaşıyorum
Benimki inin saati var, 4-5 arası uyanıyor sonra geri uyumuyor hemenKarnımız tok
Altımız temiz
Gazımız yok
Ama asla uyumuyor
Ben bastım mesela bekliyorumTeşekkür ederimuyandıktan 60-90 dk içinde tüm tuşlara basmak gerekiyor yani
Ben alıcam artık ne tutarsaBende ultra Air almıştım ogurup atıyorbende mi alsam.
Canım bizimki nuk unkini aldı :)Almıyor maalesef yarın bir kaç yeni emzik daha alayım olmazsa
İnşallah sonuçlar temiz çıkacak canım.Kızlar bugün büyük gün, endokrinoloji testinin sonucu çıkacak, sonucun durumuna göre çıkıp çıkmayacağımız belli olacak. Çok gerginim, asla uyuyamadım.
Aklım hem burda hem dışarda kızımda.. Yoruldum, sıkıldım.. Bu hislerde olduğum için kendimi suçlu gibi hissediyorum, ama olmamak elimde değil...
Benimkinin sağı solu hiç belli değilBenimki inin saati var, 4-5 arası uyanıyor sonra geri uyumuyor hemen
Ben aldım ama kullanmadım dahaBen biberonla verdm uyandirmadm. Geri koydum ama mıkır mikır uyancak gibi sesler.
Bu arada dr browns biberon kullanan var mı?
Bu döngünün içinden 5 saat çıkamadım geçen geceHepsi birbirinden o kadar farklı ki çocukla ilgili tecrübem yine aynı çocukta geçerli oluyor sanırım
Bizde aynı kısır döngüye çok giriyoruz. Emme - gaz oluşması - çıkartırken kaka yapma - Alt alma- kusma - tekrar meme isteme - tekrar gaz - çıldırış - kapanış şeklinde bizde de fix hale geldi
İns sağlık haberleriyle birlikte çıkacaksınız hastanedenKızlar bugün büyük gün, endokrinoloji testinin sonucu çıkacak, sonucun durumuna göre çıkıp çıkmayacağımız belli olacak. Çok gerginim, asla uyuyamadım.
Aklım hem burda hem dışarda kızımda.. Yoruldum, sıkıldım.. Bu hislerde olduğum için kendimi suçlu gibi hissediyorum, ama olmamak elimde değil...
Off benim de aynıEmzik konusunda problem yaşayan biri de benim. Evde 5 çeşit emzik var. Bu nasıl oldu anlamadım tabi. Nuk silikon ve kauçuk, wee, bibs, soothie
Aralarından bir tek soothie yu tutuyor ama sonra ya ittiriyor ya da dilini gevşetince düşürüyor.
Wee marka aldığımı unutmuşum. Bugün görünce hafif geldi bunu tutar dedim öğürdü.
Ucuna sab simplex damlattım damlayı emdi emzikle işi bitti. Eskiler gibi pekmeze mi bandırayım yani
Oğlum kauçuk tutmuştu uyuyunca alırdım ağzından rahattım. Bunda emzikle uyutmak için elimle desteklemekten sırtıma ağrı giriyor artık
Şu hale bakEki Görüntüle 3107725
Ben öyle yapıyorum. 3 gün dolapta duruyor ama o kadar tutmamaya çalışıyorumKızlar günaydın şimdi ben sabah 120 ml anne sütü sagdım buzdolabına koydum onu gün içinde poşetten 60 ml alıp ısıtıp verebilirim demi ? Buzdolabında 3 gün kalabiliyor yani poşeti açıp bir miktar alıp geri koyabiliyormuyuz ?
Bende bi kaç gündür bu şekilde veriyorum sabah sagdıgım sütü bide ek mama veriyorum ama mamayı genelde gece veriyorum günde 3 kere falanBen öyle yapıyorum. 3 gün dolapta duruyor ama o kadar tutmamaya çalışıyorum
Çokta umrumdacok dogru. Böyle olduktan sonra doğrulur valla. parti kur oy verelim aaa kadina bak dün dogurdu geziyor dedikoducularına malzeme oluyorsundur ama o kesin
İnşallah güzel haberlerle evinize gidersiniz canımKızlar bugün büyük gün, endokrinoloji testinin sonucu çıkacak, sonucun durumuna göre çıkıp çıkmayacağımız belli olacak. Çok gerginim, asla uyuyamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?