- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.201
Off benim de aynıkauçuk kaldı bunlar arasında deneyeceğim. Memede uyuyor, yerine koyunca uyanıyor
Kızlar günaydın şimdi ben sabah 120 ml anne sütü sagdım buzdolabına koydum onu gün içinde poşetten 60 ml alıp ısıtıp verebilirim demi ? Buzdolabında 3 gün kalabiliyor yani poşeti açıp bir miktar alıp geri koyabiliyormuyuz ?
20 gün olmadan sırtım belim ağrımaya başladı. Tamam emsin çok güzel ama bunlarınki karın doyurmak değilBen son bir umut avent ultra air deneyeceğim.
Eşim bibs ten sonra almayalım dedi ama ona göre hava hoş. Emzik niyetine kullanılan benim.
Sipariş verdim gidip avent al diye
İkilisi 160₺
Kıytırık nuk bile kaç para olmuş. O kadar pahalı denemez bu durumda. İnşallah ultra air tutar
Evet mantıklı bende zaten 120 ml gün içinde veririim diye koydum sadece o kilitli poşetleri açıp kapatınca bişey olur mu diye endişelendimOlabilir o şekilde.
Ama ben 3 gün bekletmek yerine direk dondurmayı tercih ediyorum.
Gün içinde kullanacağım kadarını normal dolapta kalanı dondurucuya yani.
Insaallah hayırlısıyla çıkacaksınız sevilKızlar bugün büyük gün, endokrinoloji testinin sonucu çıkacak, sonucun durumuna göre çıkıp çıkmayacağımız belli olacak. Çok gerginim, asla uyuyamadım.
Aklım hem burda hem dışarda kızımda.. Yoruldum, sıkıldım.. Bu hislerde olduğum için kendimi suçlu gibi hissediyorum, ama olmamak elimde değil...
Bu canımNe aldın resmi ya da linki var mı?
Hadi güzel haberlerle gel inşallahKızlar bugün büyük gün, endokrinoloji testinin sonucu çıkacak, sonucun durumuna göre çıkıp çıkmayacağımız belli olacak. Çok gerginim, asla uyuyamadım.
Aklım hem burda hem dışarda kızımda.. Yoruldum, sıkıldım.. Bu hislerde olduğum için kendimi suçlu gibi hissediyorum, ama olmamak elimde değil...
Telefonda konusugum sigortalar bana da öyle fiyat vermişti. Sigorta acentesina gidip yaptırınca 4 kişiye 6400 yaptırdık.Ben ve bebek
4.30 uyudu ancak ama en son yatağa yanıma yatırdım öyle uyudu. 4.30da yatağına koydum. 6 gibi kalktı yine yanıma yatırdım şimdi kucağımda.Biz de aynıyız şu anda
Valla normal demek ki benim ki de aynı seeri çıkarıyorKızlar gece bebekleriniz uyurken garip sesler çıkarıyor mu? Bayağı büyük insan gibi kıh kıhlar, öhömler falan. Bebek uyumaya geçiyor ama bize uyku yok.
Yetişkin sesleri çıkarması normal mi?
Niye Nuk da 75 TL ben avent in ikisini 130 almistimCanım bizimki nuk unkini aldı :)
Sağolsun masrafsiz çocuğum
Preima alerji yapar, avent emzik almaz
Benim oğlum da deniz demek bu yüzden o sol yumruk hep havada
Benmde baktim nuka 75 vereceğime bibs alırım dedimNiye Nuk da 75 TL ben avent in ikisini 130 almistim
Kızım olsaydı ben de öykü koymayı düşünüyordum ismini Maşallah çok tatlı canım gaz sancısı olabilir �lk 3 ay biraz böyle anlamak zor ama sonra dillerini çözucez kucak da olabilir ağrısı da olabilir kucağa alışsın merak etme 6 ayda emeklemeye başlayınca istesek de kucağımıza durmuyorlar zaten o yüzden ben tadını çıkarıyorumEki Görüntüle 3107744
Valla adımız öykü ama o el hiç kapanmıyor uyurken ağlarken bile el böyle yumruk yaptırıyorum geri açıyoruykuya daldıramıyorum bi türlü ya gece yaygara kopardı kakasını yaptı temizletmiyor yatay pozisyona gelince direk ağlıyor ağlayınca sesi falan gidiyor ya nasıl panikliyorum o an kucağa mı alıştı bu çocuk ağrısı mı var anlamadım
Evet susmuyor bazen benim de uykumu açıyorKızlar gece bebekleriniz uyurken garip sesler çıkarıyor mu? Bayağı büyük insan gibi kıh kıhlar, öhömler falan. Bebek uyumaya geçiyor ama bize uyku yok.
Canım. Benim oğlan da o garip sesleri çıkarıyor hatta bazen çok komik oluyor ejderya doğurmuşum diyorumKızlar gece bebekleriniz uyurken garip sesler çıkarıyor mu? Bayağı büyük insan gibi kıh kıhlar, öhömler falan. Bebek uyumaya geçiyor ama bize uyku yok.
Gazdan canim. Benimki dün gaz krizine girdiEki Görüntüle 3107744
Valla adımız öykü ama o el hiç kapanmıyor uyurken ağlarken bile el böyle yumruk yaptırıyorum geri açıyoruykuya daldıramıyorum bi türlü ya gece yaygara kopardı kakasını yaptı temizletmiyor yatay pozisyona gelince direk ağlıyor ağlayınca sesi falan gidiyor ya nasıl panikliyorum o an kucağa mı alıştı bu çocuk ağrısı mı var anlamadım
Napıcaz böyle ya kısır döngüdeyiz resmenTelefonda konusugum sigortalar bana da öyle fiyat vermişti. Sigorta acentesina gidip yaptırınca 4 kişiye 6400 yaptırdık.
4.30 uyudu ancak ama en son yatağa yanıma yatırdım öyle uyudu. 4.30da yatağına koydum. 6 gibi kalktı yine yanıma yatırdım şimdi kucağımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?