Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar baya zor bi gece geçirdik ya Benim cadı yine meme istemiyor ememiyor mu uğraşmak mı istemiyor anlamadım ama o emmedikçe benim sütte azalıyor mecburen gece uyandıkça mama verdim biberonu da emmeyi tam beceremiyor lansinohun akışı fazla geliyor sanırım ağzından taşıyor boğazına kaçıyor falan avent daha uygun gibi ama onu da 1 saatte bitiremiyor 60 ml zorla içiyor. Bunların hepsi dil bağı sebepli mi anlamadım başka biberon mu denesem mama mı denesem ne yapacağımı şaşırdım

Off benim de aynı kauçuk kaldı bunlar arasında deneyeceğim. Memede uyuyor, yerine koyunca uyanıyor

Ben son bir umut avent ultra air deneyeceğim.
Eşim bibs ten sonra almayalım dedi ama ona göre hava hoş. Emzik niyetine kullanılan benim.
Sipariş verdim gidip avent al diye
İkilisi 160₺
Kıytırık nuk bile kaç para olmuş. O kadar pahalı denemez bu durumda. İnşallah ultra air tutar

Olabilir o şekilde.
Ama ben 3 gün bekletmek yerine direk dondurmayı tercih ediyorum.
Gün içinde kullanacağım kadarını normal dolapta kalanı dondurucuya yani.

20 gün olmadan sırtım belim ağrımaya başladı. Tamam emsin çok güzel ama bunlarınki karın doyurmak değil
Ne kundak yaptırır ne beyaz gürültüde uyur.
Hani ikinci çocuklar kolay büyürdu

Olabilir o şekilde.
Ama ben 3 gün bekletmek yerine direk dondurmayı tercih ediyorum.
Gün içinde kullanacağım kadarını normal dolapta kalanı dondurucuya yani.
Evet mantıklı bende zaten 120 ml gün içinde veririim diye koydum sadece o kilitli poşetleri açıp kapatınca bişey olur mu diye endişelendim

Insaallah hayırlısıyla çıkacaksınız sevil

Hadi güzel haberlerle gel inşallah

Benim oğlum da deniz demek bu yüzden o sol yumruk hep havada

Valla adımız öykü ama o el hiç kapanmıyor uyurken ağlarken bile el böyle yumruk yaptırıyorum geri açıyor uykuya daldıramıyorum bi türlü ya gece yaygara kopardı kakasını yaptı temizletmiyor yatay pozisyona gelince direk ağlıyor ağlayınca sesi falan gidiyor ya nasıl panikliyorum o an kucağa mı alıştı bu çocuk ağrısı mı var anlamadım

Kızım olsaydı ben de öykü koymayı düşünüyordum ismini Maşallah çok tatlı canım gaz sancısı olabilir �lk 3 ay biraz böyle anlamak zor ama sonra dillerini çözucez kucak da olabilir ağrısı da olabilir kucağa alışsın merak etme 6 ayda emeklemeye başlayınca istesek de kucağımıza durmuyorlar zaten o yüzden ben tadını çıkarıyorum

Kızlar gece bebekleriniz uyurken garip sesler çıkarıyor mu? Bayağı büyük insan gibi kıh kıhlar, öhömler falan. Bebek uyumaya geçiyor ama bize uyku yok.

Yetişkin sesleri çıkarması normal mi?
Evet susmuyor bazen benim de uykumu açıyor

Kızlar gece bebekleriniz uyurken garip sesler çıkarıyor mu? Bayağı büyük insan gibi kıh kıhlar, öhömler falan. Bebek uyumaya geçiyor ama bize uyku yok.

Yetişkin sesleri çıkarması normal mi?
Canım. Benim oğlan da o garip sesleri çıkarıyor hatta bazen çok komik oluyor ejderya doğurmuşum diyorum

Gazdan canim. Benimki dün gaz krizine girdi
Ağlayinca boğazı kurudu öksürmeye başladı ben de tırstım tabi
Emzik verdım pış pul dedim ve karnına masaj yaotım biraz sakinleşti

Kucağa alışmak diye bişi yok, hatta mümkün olduğunca kucağına alırsam gazi icin cok faydalı olur cunku gazi en iyi hareket çıkarıyor biliyorsun

Napıcaz böyle ya kısır döngüdeyiz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…