Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Napıcaz böyle ya kısır döngüdeyiz resmen
Sorma 3 gündür böyle azdı benim ki gerçi dün disardaydik 2 kere türk kahvesi içtim sabah da evde içmiştim. Eşim dedi ki acaba ondan mı oldu bir bardak da kola içmiştim bak şimdi geldi aklıma ben evde sabah kahvemi kafeinli geri kalanları kafeinsiz içiyorum. Dışarda da hep kafeinli içtim. Acaba ondan mı dün gece kombo yapti çocuk.

Biraz etkilemiştir canım çay kahve kola önerilmiyor ben çay içiyorum ama diğerlerini sınırlı sayıda tutmakta fayda var

Gece soluğu acilde aldik

4 saat aglama krizi meme emmek istememe , bir anda uykuya dalrken tekrar krize girmesi derken acile kendimizi zor attik derken asla susmayan cocuk yolda arabada tak diye uyudu

Doktor Film istedi çekildi ve sonuc yogun bir gaz tabakasi + kaka ile dolu bagirsak

Arabada uyuduysa gecmis olsun bol.bol benzin alin dedi
Kolik bebek annelerine selaaam olsun bittik

Benim bebeğimde de çok gaz var . Günde bir iki defa 30 CC hipp 1 mama veriyorum . Gaz ve kabızlık yaptığını düşünmeye başladım mamanın . Ne zaman fazla mama versem gaz ağrısından duramiyor . Sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz . Hipp marka ile ilgili tecrübesi olan var mı ?

Çok çok geçmiş olsun

Canım maalesef aşırı gaza neden olan şey mama
Hangi marka kullanırsan kullan

Canım biz dün doktora gittik. Doktor kilo alımı iyi, ne yapıyorsan öyle devam et dedi. Ben gün boyunca emziriyorum. Ama uykuya dalamıyor. Sonra mama veriyorum. Hemen uyuyor kuşum. Geceleri ise sadece mama veriyorum artık. Daha önce emzirmeyi denedim ama yok uyuyamıyor. Kızarıyor, sinirleniyor, memeyi istemiyor.
Ben de gün içinde bol bol anne sütü + uyku öncesi biraz mama(gündüz) + gece sadece mama veriyorum.
Biberon da avent, nuk, tommee tippee. Dönüşümlü veriyorum hepsini seviyor.
Doktor emzik tutuyorsa mutlaka verin, hem ani bebek ölümü sendromundan koruyor, hem de bebeği çok rahatlatıyor dedi. Aventin emziğini de çok seviyor.
60 ml içmeyebilir. İlla içmek isterse doktor yarısına gelince gazını al, kalan yarısını sonra ver dedi. Ben de 2 postaya bölüyorum. Gece 40-50 arası içiyor. Gündüz emmelerden sonra 20-30 arası. Ama illa mama içiyor işte.
Doktor anne sütü yetse uyur, mama içmez diyor. O 20 ml bile onu hemen rahatlatıyor demek dedi.
Yani ben mama dene derim

Son düzenleme:
Canım kaçırdın mı bilmiyorum son gelişmeler göremedim çıktınız mı acaba hastaneden dualarım seninle ve bebişinle inşallah evinize birlikte çıkıp bu günleri unutacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…