- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.221
Doğru valla ona 75 verene kadar bibs almak mantıklı. Eee de kauçuk var mı onu da deneyim. Bu meme işini bir tuttursak... Bir umut işteBenmde baktim nuka 75 vereceğime bibs alırım dedim
Wee deneyeceğim kauçuk bakalım nasıl
40 ₺ falan
SormaNapıcaz böyle ya kısır döngüdeyiz resmen
Benim büyük oğlan anne bu kız zombi mi zombi gibi sesler çıkarıyor diyorCanım. Benim oğlan da o garip sesleri çıkarıyor hatta bazen çok komik oluyor ejderya doğurmuşum diyorum
Biraz etkilemiştir canım çay kahve kola önerilmiyor ben çay içiyorum ama diğerlerini sınırlı sayıda tutmakta fayda varSorma3 gündür böyle azdı benim ki gerçi dün disardaydik 2 kere türk kahvesi içtim sabah da evde içmiştim. Eşim dedi ki acaba ondan mı oldu bir bardak da kola içmiştim bak şimdi geldi aklıma ben evde sabah kahvemi kafeinli geri kalanları kafeinsiz içiyorum. Dışarda da hep kafeinli içtim. Acaba ondan mı dün gece kombo yapti çocuk.
Ben 11 e aldım kız civildenNiye Nuk da 75 TL ben avent in ikisini 130 almistim
3.ler kolay büyüyormuş20 gün olmadan sırtım belim ağrımaya başladı. Tamam emsin çok güzel ama bunlarınki karın doyurmak değil
Ne kundak yaptırır ne beyaz gürültüde uyur.
Hani ikinci çocuklar kolay büyürdu
Ben biberonla vereceğim zaman verıyorum sapValla kızlar sap simplex aldım ama bazı günler hiç vermiyorum mamada vermeyince daha az sorun çıkıyor sanki
Çok çok geçmiş olsunGece soluğu acilde aldik
4 saat aglama krizi meme emmek istememe , bir anda uykuya dalrken tekrar krize girmesi derken acile kendimizi zor attik derken asla susmayan cocuk yolda arabada tak diye uyudu
Doktor Film istedi çekildi ve sonuc yogun bir gaz tabakasi + kaka ile dolu bagirsak
Arabada uyuduysa gecmis olsun bol.bol benzin alin dedi
Kolik bebek annelerine selaaam olsun bittik
Canım maalesef aşırı gaza neden olan şey mamaGece soluğu acilde aldik
4 saat aglama krizi meme emmek istememe , bir anda uykuya dalrken tekrar krize girmesi derken acile kendimizi zor attik derken asla susmayan cocuk yolda arabada tak diye uyudu
Doktor Film istedi çekildi ve sonuc yogun bir gaz tabakasi + kaka ile dolu bagirsak
Arabada uyuduysa gecmis olsun bol.bol benzin alin dedi
Kolik bebek annelerine selaaam olsun bittik
Cnm benim görümceminki de kolik o da ıkınma sadece ağlama ara ara. Full memede mama yok yine full gazCanım maalesef aşırı gaza neden olan şey mama
Hangi marka kullanırsan kullan
Ben de mama kullanmıyorum benimki de gazlı. Demek istediğim şey mama daha da yoğun gaz yapıyor ve kabızlık da oluyorCnm benim görümceminki de kolik o da ıkınma sadece ağlama ara ara. Full memede mama yok yine full gaz
Canım biz dün doktora gittik. Doktor kilo alımı iyi, ne yapıyorsan öyle devam et dedi. Ben gün boyunca emziriyorum. Ama uykuya dalamıyor. Sonra mama veriyorum. Hemen uyuyor kuşum. Geceleri ise sadece mama veriyorum artık. Daha önce emzirmeyi denedim ama yok uyuyamıyor. Kızarıyor, sinirleniyor, memeyi istemiyor.Kızlar baya zor bi gece geçirdik yaBenim cadı yine meme istemiyor ememiyor mu uğraşmak mı istemiyor anlamadım ama o emmedikçe benim sütte azalıyor mecburen gece uyandıkça mama verdim biberonu da emmeyi tam beceremiyor lansinohun akışı fazla geliyor sanırım ağzından taşıyor boğazına kaçıyor falan avent daha uygun gibi ama onu da 1 saatte bitiremiyor 60 ml zorla içiyor. Bunların hepsi dil bağı sebepli mi anlamadım başka biberon mu denesem mama mı denesem ne yapacağımı şaşırdım
Canım kaçırdın mı bilmiyorum son gelişmeler göremedim çıktınız mı acaba hastaneden dualarım seninle ve bebişinle inşallah evinize birlikte çıkıp bu günleri unutacaksınızKızlar bugün büyük gün, endokrinoloji testinin sonucu çıkacak, sonucun durumuna göre çıkıp çıkmayacağımız belli olacak. Çok gerginim, asla uyuyamadım.
Aklım hem burda hem dışarda kızımda.. Yoruldum, sıkıldım.. Bu hislerde olduğum için kendimi suçlu gibi hissediyorum, ama olmamak elimde değil...
Icmiyorki iciremiyordum çöpe attim artik mama yokCanım maalesef aşırı gaza neden olan şey mama
Hangi marka kullanırsan kullan
Benim gibi ilerle sen de. Gazdan emmıyorIcmiyorki iciremiyordum çöpe attim artik mama yokhoş memeyide emmiyor 2 dk emip birakiyor sanci geliyor sağıp verecegim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?