- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.241
Zeytin yagini surmeye nasil ve nereden başlıyorsun bugun deneyyeim sonrada banyo yaptirirmBenim gibi ilerle sen de. Gazdan emmıyor
Hadi canımBen 11 e aldım kız civilden
1 ay olmadı
Canim hepside gaz yapiyor artik 3 tabe mama denedim yaomayan yok daha kabizlikta yapti ustuneBenim bebeğimde de çok gaz var . Günde bir iki defa 30 CC hipp 1 mama veriyorum . Gaz ve kabızlık yaptığını düşünmeye başladım mamanın . Ne zaman fazla mama versem gaz ağrısından duramiyor . Sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz . Hipp marka ile ilgili tecrübesi olan var mı ?
Dün gece bize de zehir oldu. Dün doktorumuza anlattım. Yapacak bir şey yok dediGece soluğu acilde aldik
4 saat aglama krizi meme emmek istememe , bir anda uykuya dalrken tekrar krize girmesi derken acile kendimizi zor attik derken asla susmayan cocuk yolda arabada tak diye uyudu
Doktor Film istedi çekildi ve sonuc yogun bir gaz tabakasi + kaka ile dolu bagirsak
Arabada uyuduysa gecmis olsun bol.bol benzin alin dedi
Kolik bebek annelerine selaaam olsun bittik
İyi haberlerini bekliyoruz sağlıkla çıkacaksınız inşallahKızlar bugün büyük gün, endokrinoloji testinin sonucu çıkacak, sonucun durumuna göre çıkıp çıkmayacağımız belli olacak. Çok gerginim, asla uyuyamadım.
Aklım hem burda hem dışarda kızımda.. Yoruldum, sıkıldım.. Bu hislerde olduğum için kendimi suçlu gibi hissediyorum, ama olmamak elimde değil...
Çok kısa süre 1 hafta kadar hipp kullandım. Herhengi bir sıkıntısı yoktu, hatta iki saat uyurdu mama icinceBenim bebeğimde de çok gaz var . Günde bir iki defa 30 CC hipp 1 mama veriyorum . Gaz ve kabızlık yaptığını düşünmeye başladım mamanın . Ne zaman fazla mama versem gaz ağrısından duramiyor . Sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz . Hipp marka ile ilgili tecrübesi olan var mı ?
Bol bol su içelim..ben Diyarbakır'da 5 lt içiyorum galiba artık sortlarım ağrıyor bebeleri emzirecem diye..Ben de ilk çocukta hipp kullandım. Bunda da başka marka düşünmedim hiç. Dün aldırdım eşime.
Kaç gündür o karar çok terledimki su kaybettim sanki. Habire su içsem de akşam oldu mu memeler bir boşalıyor tekrar tekrar yatır kaldır emzir derken. Ben de arada mama vermeye başladım
Mama verince de geceleri göğüslerim çok doluyor, rahatsız ediyor. Yatamiyrum bile. Onu nasıl cozdunuz, sagarak miCanım biz dün doktora gittik. Doktor kilo alımı iyi, ne yapıyorsan öyle devam et dedi. Ben gün boyunca emziriyorum. Ama uykuya dalamıyor. Sonra mama veriyorum. Hemen uyuyor kuşum. Geceleri ise sadece mama veriyorum artık. Daha önce emzirmeyi denedim ama yok uyuyamıyor. Kızarıyor, sinirleniyor, memeyi istemiyor.
Ben de gün içinde bol bol anne sütü + uyku öncesi biraz mama(gündüz) + gece sadece mama veriyorum.
Biberon da avent, nuk, tommee tippee. Dönüşümlü veriyorum hepsini seviyor.
Doktor emzik tutuyorsa mutlaka verin, hem ani bebek ölümü sendromundan koruyor, hem de bebeği çok rahatlatıyor dedi. Aventin emziğini de çok seviyor.
60 ml içmeyebilir. İlla içmek isterse doktor yarısına gelince gazını al, kalan yarısını sonra ver dedi. Ben de 2 postaya bölüyorum. Gece 40-50 arası içiyor. Gündüz emmelerden sonra 20-30 arası. Ama illa mama içiyor işte.
Doktor anne sütü yetse uyur, mama içmez diyor. O 20 ml bile onu hemen rahatlatıyor demek dedi.
Yani ben mama dene derim
Mama dediğim de sagdiğım sütleri biberon ile vermekMama verince de geceleri göğüslerim çok doluyor, rahatsız ediyor. Yatamiyrum bile. Onu nasıl cozdunuz, sagarak mi
Hayır hiç sağmıyorum. Bende de doluluk hissi oluyor ama rahatsız edici değil. Sanırım göğüslerim bir rutine alıştı, ona göre süt üretiyor.Mama verince de geceleri göğüslerim çok doluyor, rahatsız ediyor. Yatamiyrum bile. Onu nasıl cozdunuz, sagarak mi
Bizimde böyleydi canım korkma. Bizim doktorumuz sabah akşam %70alkolle temizlememizi söyledi. 5gün öyle temizledik biraz kuruduktan sonra doktorumuz tekrar temizledi. 2 gün sonrada düştüKızlar bebeğimin göbeği böyle olmuş sarı sarı içi korkulacak bir şey mi doktora yazdım cevap vermedi daha
Teşekkür ederim canımBizimde böyleydi canım korkma. Bizim doktorumuz sabah akşam %70alkolle temizlememizi söyledi. 5gün öyle temizledik biraz kuruduktan sonra doktorumuz tekrar temizledi. 2 gün sonrada düştü
Kaç öğün mama veriyorsun bilmiyorum amaZeytin yagini surmeye nasil ve nereden başlıyorsun bugun deneyyeim sonrada banyo yaptirirm
Canım daha ne istiyorsun kalk sağ o andaMama verince de geceleri göğüslerim çok doluyor, rahatsız ediyor. Yatamiyrum bile. Onu nasıl cozdunuz, sagarak mi
Ay canım resmen benim bebeği ve durumu anlatmışsın biz de aynen böyle gidiyoruz ama bi meme bi mama çocuğun kafası karıştı sanki. Duygusal olarak beni emmek istiyor ama doymak için de mamayı arıyor. Memenin yavaşlığına alıştığı için biberon hızlı geliyor ağzından çıkıyor boğazına kaçıyor falan şeytan diyor memeyi tamamen kes mamaya alışsın gitsin ama kıyamıyorum da...Canım biz dün doktora gittik. Doktor kilo alımı iyi, ne yapıyorsan öyle devam et dedi. Ben gün boyunca emziriyorum. Ama uykuya dalamıyor. Sonra mama veriyorum. Hemen uyuyor kuşum. Geceleri ise sadece mama veriyorum artık. Daha önce emzirmeyi denedim ama yok uyuyamıyor. Kızarıyor, sinirleniyor, memeyi istemiyor.
Ben de gün içinde bol bol anne sütü + uyku öncesi biraz mama(gündüz) + gece sadece mama veriyorum.
Biberon da avent, nuk, tommee tippee. Dönüşümlü veriyorum hepsini seviyor.
Doktor emzik tutuyorsa mutlaka verin, hem ani bebek ölümü sendromundan koruyor, hem de bebeği çok rahatlatıyor dedi. Aventin emziğini de çok seviyor.
60 ml içmeyebilir. İlla içmek isterse doktor yarısına gelince gazını al, kalan yarısını sonra ver dedi. Ben de 2 postaya bölüyorum. Gece 40-50 arası içiyor. Gündüz emmelerden sonra 20-30 arası. Ama illa mama içiyor işte.
Doktor anne sütü yetse uyur, mama içmez diyor. O 20 ml bile onu hemen rahatlatıyor demek dedi.
Yani ben mama dene derim
Daha birkaç günlüktü kestim bu sıcakta eldiven zor ki çıkarıyor zaten durmuyor elinde bugün yine keseceğim 3.kesişim olacak.Bebeklerin tırnaklarını kestiniz mi kızlar ? Eldivenleri çıkarmak istiyorum ama çizer yüzünü diye de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?