Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Karnımız tok
Altımız temiz
Gazımız yok
Ama asla uyumuyor

Biz de aynıyız şu anda

Acaba bebeklerin uykuya gecmelerini sağlayacak seyi mi bulamadik ben de zorlanıyorum zaman zaman meme de uyuyor bazen mesela bazen de uyumuyor resmen direniyor ozellik bizim saatimiz aksam 11 ve sonrası. Kucakta pışpışlayıp şarkı türkü ninni ne varsa mırildanıyoruz kulagina oturunca da istemiyor illa gezinti halinde olcaz. Uykuya geçişini sağlayan şeyi ariyorum benimki kundak sevmiyor onu anladm. Sallamak istemiyorum. Bazen emzikle uyuyor onu farkettm. Emmek uykuya gecisini saglıyor biraz.

Yıkıyor musun gün içinde?

Kızlar elinde birkaç çeşit mama olan var mı? Karşılaştırma açısından hangisi daha tatlı hangisi daha kötü kokulu va gibi?

Bugun yapayim bu şekilde insallah faydasi olur.

Kiz yok ne 120 si benim bebe 30 cc mamayi icemiyor bende buhun cope attim artik mama yok ,wee nin el pompasi var onunla sagacagim bi 50 cc sagsam dolaba koysam yeterli olir icmiyor o krizle cani hic birsey istemiyor eridi yavrum havaninda sicakligi beni cok geriyor terden bunalcaz ikimizide

Kizlar sutumu sagip hemen buzdolabınin alt kisminami koyayim yoksa disarda 1,2 saat bekletsem bebegim icmezse dolaba koysam kac saat durdurmam lazim bu sekilde

Benim de bi gögsüm rahat diğeri şişiyor da şişiyor. Ayni seyi dusundum bugun. Acaba sağdıgım için bebek emiyor sanip ona göre mi vucüt süt üretir ki diye.

Bu şekilde erken mi biter süt çekilir mi acaba diye de aklma gelmedi değil.

Ama şişiyor agriyor sağmasam bu sefer de mastit olcam. Zaten gerginken bebek de kavrayamiyor.

Bu meme nasıl terbiye olur fikri olan ???

40geçti bizim durumlar daha da karıştı gece güzel uyuyor iki defa kalkıyoruz emzirmek yeterli oluyor ama saat 5 ten sonra öğlen 1 e kadar asla düzenli uyumuyor en fazla 10 dk sürekli ağlayıp kucak istiyo panik olup mama veriyorum yine uyumuyor illa öğlen 1 2 oluyor dalana kadar bu hafta hep böyle geçti oğluma kahvaltı zor hazırlıyorum 1 saatte zor önüne koyuyorum çocuğun kendim ancak bu saatte yiyebiliyorum inanılmaz yoruyor sürekli kucak kucağımdan inmediğinden bu saat oldu yıkayamadım bile

Bebeklerin tırnaklarını kestiniz mi kızlar ? Eldivenleri çıkarmak istiyorum ama çizer yüzünü diye de korkuyorum
Ben eve hastaneden geldiğimizden biri hiç eldiven takmadım canım çok ufak bir iki kez çizikler oldu onlar da geçti gitti bu sıcakta eldiveni takmak istemedim açıkçası bir de her şeye dokunarak öğreniyorlar engel olmayayım dedim

Belki geçmiş yazılarda görmüşsündür ben de aynı durumdayım sabahın köründe uyanıyor öğlen ikiye üçe kadar kucaktan inmiyor sadece emmek istiyor uyur gibi oluyor yatırıyorum 10 dakika sonra gene aynı şekilde hem çok yoruluyorum dediğin gibi kahvaltım öğlen 1'e 2'ye sarkıyor Allah'tan oğlum büyük de o kendi başına çaresine bakıyor bir misafir gelecek olsa mahvoluyorum gerçekten

Dün arkadaşım geldi bebek görmesine Allah tan erken arayıp haber verdi yoksa ne evi toplatıyor ne yemek yediriyor kollarım omuzumdan öyle ağrıyor ki hasta olmasınlar yine dayanırım diyorum ama bademde gerçekten işkence oluyor bide sinirli konuşunca anlayıp daha çok bağırarak ağlamaya başlıyor 3 ay olmadan bi düzen olmıyacak benim umudum kalmadı

Evet sıcakta zor oluyor ben uyurken takıyorum uyanıkken emzirirken çıkarıyorum ama daha hiç kesmedim korkuyorum da etini kesmekten ama kesicem böyle çok tedirgin oluyorum eldiveni yokken

Canım ben humana diye bir marka veriyorum, şimdi baktım Türkiye’de de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…