- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.281
Törpü almamıştım canım törpüyle daha rahatsa alayımÇok yakından kesmeyip törpüle canım en sağlıklısı böyle
Her gün yıkamıyorum gün aşırı diyeblrm. Zaten gobek bi haftada düstü. Sonra kanama oldu göbek kisminda k vitamini vurup orayi nitrat cubugu surduler bi sure de oyle yıkayamadim. Her gün yıkamak isterim ama nasil yapcam tek başima güvenemiyorum fikır fıkır yerinde durmuyorYıkıyor musun gün içinde?
Derin kesmemiş oluyorsun bide çok keskin oluyorya uzasada törpülünenince okadar keskin olmuyorTörpü almamıştım canım törpüyle daha rahatsa alayım
Yok ya normal.Hadi canımben kauçuk olana baktım trendyolda 75 senin aldığın kauçuk muydu
EmziAlmıyor maalesef yarın bir kaç yeni emzik daha alayım olmazsa
Birebir aynısı. Gece uyusun uyusun dedik su saat oldu 1.5 saat gündüz uykusu uyudu .Belki geçmiş yazılarda görmüşsündür ben de aynı durumdayım sabahın köründe uyanıyor öğlen ikiye üçe kadar kucaktan inmiyor sadece emmek istiyor uyur gibi oluyor yatırıyorum 10 dakika sonra gene aynı şekilde hem çok yoruluyorum dediğin gibi kahvaltım öğlen 1'e 2'ye sarkıyor Allah'tan oğlum büyük de o kendi başına çaresine bakıyor bir misafir gelecek olsa mahvoluyorum gerçekten
Her şeyin dengelisi olacak .aman gece uyusun aman gece uyusun al uyudu .sabahtan beridir salla salla içim şişti. Gece kendi uyuyor ,gündüz salla salla .senin de mi öyle40geçti bizim durumlar daha da karıştı gece güzel uyuyor iki defa kalkıyoruz emzirmek yeterli oluyor ama saat 5 ten sonra öğlen 1 e kadar asla düzenli uyumuyor en fazla 10 dk sürekli ağlayıp kucak istiyo panik olup mama veriyorum yine uyumuyor illa öğlen 1 2 oluyor dalana kadar bu hafta hep böyle geçti oğluma kahvaltı zor hazırlıyorum 1 saatte zor önüne koyuyorum çocuğun kendim ancak bu saatte yiyebiliyorum inanılmaz yoruyor sürekli kucak kucağımdan inmediğinden bu saat oldu yıkayamadım bile
Bebeklerin tırnaklarını kestiniz mi kızlar ? Eldivenleri çıkarmak istiyorum ama çizer yüzünü diye de korkuyorum
Aynen öyle bütün gün bitiyor bi bakıyorum ben hala aynı yerde sallıyorum gaz sorunumuz yok karnı tok yine öyleHer şeyin dengelisi olacak .aman gece uyusun aman gece uyusun al uyudu .sabahtan beridir salla salla içim şişti. Gece kendi uyuyor ,gündüz salla salla .senin de mi öyle
Ama bu da yanlış. Her şeyin dengelisi olmalı.en büyük korkum yarın bir gün gece de sallanma istemesi .gorumcenin çocuğu böyleydi.Annesi memeyle gündüz uyutmaya alışmış.Annesi ise başladı. Çocuk gündüzleri 1 dakika uyumuyor .gece de eh işte uyuyor.Aynen öyle bütün gün bitiyor bi bakıyorum ben hala aynı yerde sallıyorum gaz sorunumuz yok karnı tok yine öyle
Bizimki başladı ve bitti galiba .Bir dönem nasıl huysuzdu.sonra bitti .şimdi başka alışkanlıklar edindik .mesela artık beşikte sallanmayi bırakınca uyanıyoruz .Artık akillaniyoruz .40dan sonra korkmaya başladım ve sadece 3 günümüz kaldı5. Haftadaki atak ozamanmı başlıyo acaba bebeklerin
Yanlış ama şu an bi düzen oturtmak imkansız geçen hafta gece uyanıyor 1 saatte dalıyordu bu hafta böyle büyüdükçe değişecek benim en büyük sıkıntım uyanık olduğunda kucakta olmak istemesi ve özellikle de benim kucağımda hadi babası iyi tutamıyor babaannesinde de durmuyor bi yandan beni tanıyor olması çok güzel ama dinlenecek hiç vaktim yok bu arada bende çalışıyorum önümüzde ki ay ücretsiz izin almaya gidicem yıllık isimlerle birlikte en fazla 10 aylık olana kadar bakabilicem sonrası fena babaanneye kalacakAma bu da yanlış. Her şeyin dengelisi olmalı.en büyük korkum yarın bir gün gece de sallanma istemesi .gorumcenin çocuğu böyleydi.Annesi memeyle gündüz uyutmaya alışmış.Annesi ise başladı. Çocuk gündüzleri 1 dakika uyumuyor .gece de eh işte uyuyor.
Bende eldivenli olmasından yana değilim hem sıcak hem hissetsin emzirirken çıkarıyorum ellerini tutuyorum tamda uzun değil aslında çok ince tırnakları kimileri kırık gibi etine yakın o yüzden törpü daha iyi olcak gibi törpü alıcamBen kestim yine uzadı. Ama ben hiç eldiven kullanmadım. Arada çizdi ama o kadar..
Bu arada bebek eldivenle kendini hiç güvende hissetmezmiş diye bir yazı okudum. Anne karnında hissettiği şekilde hissetmediği için.
Valla o atak bizde 1 haftadir var saati saatini tutmuyor artik evden cikmiycam misafirde kabul etmiycez hava serinleyene kadar ve disarisi 42 derece eriycem sandim bugun bi ara emziriken40dan sonra korkmaya başladım ve sadece 3 günümüz kaldı5. Haftadaki atak ozamanmı başlıyo acaba bebeklerin
Uyurken kez çok dipten girme bişey olmaz incecik zaten tırnakları kolay kesiliyorBen de etini keeerim diye korkuyorum ama kesicem böyle sıcakta zor oluyor
Ayyyy normalde sallıyodun ozaman ben hiç sallamadım daha uyumadı için poposuna vuruyorum piş piş. Diye okadar , dün salladım ilk defa korkttu.. seninki sevdi demekki sallanmayı baya durunca uyanıyoa eee sen napıyosun ozaman hep sallıyomusun mecburBizimki başladı ve bitti galiba .Bir dönem nasıl huysuzdu.sonra bitti .şimdi başka alışkanlıklar edindik .mesela artık beşikte sallanmayi bırakınca uyanıyoruz .Artık akillaniyoruz .
Bu atak zamanları sıkıntı cidden benimkide çok uyurdu artık uyumuyo ama banada zorluk yaşatmıyo şimdilikValla o atak bizde 1 haftadir var saati saatini tutmuyor artik evden cikmiycam misafirde kabul etmiycez hava serinleyene kadar ve disarisi 42 derece eriycem sandim bugun bi ara emziriken
Çatlak için yağlar varya bio oil fln doğumdan soneada kullanın diyolar azaltıyomuş diyeee. Ben 3-4 tne çıktı ama şuan kırmızılar ga oyuzden kötü duruyo beyazlayınca belki göze batmazHep bebelere odaklandik da ben dogum sonrası çatlaklarimı kafaya takiyorum galiba. Hic hoşuma gitmiyor görüntü. Bunun icin suan yapılacak bişey var mı? Benim gibi catlayan ve care bulan varsa bi fikir versn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?