Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bundan kullanan var mı kızlar çok etkiliymii fiyat baya fazla ama

Eklentiler

• IMG-20220805-WA0006.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 46
Yıkıyor musun gün içinde?
Her gün yıkamıyorum gün aşırı diyeblrm. Zaten gobek bi haftada düstü. Sonra kanama oldu göbek kisminda k vitamini vurup orayi nitrat cubugu surduler bi sure de oyle yıkayamadim. Her gün yıkamak isterim ama nasil yapcam tek başima güvenemiyorum fikır fıkır yerinde durmuyor

Almıyor maalesef yarın bir kaç yeni emzik daha alayım olmazsa
Emzi
Birebir aynısı. Gece uyusun uyusun dedik su saat oldu 1.5 saat gündüz uykusu uyudu .

Masaj gaz için çok iyi geliyor. Bence hergün yapılmalı.
Ben bebe yağıyla yapıyorum. Maksat elim nemlensin kolay kaysın aslında yağ bahane

Biz de 2 aylık olmuşuz vay be
Azalacak bitecek kızlar az sıkın dişinizi. Kalkın dolaşın evde. Kucakta dolaştırmak fiziksel ve ruhsal rahatlatıyor bebeleri

Her şeyin dengelisi olacak .aman gece uyusun aman gece uyusun al uyudu .sabahtan beridir salla salla içim şişti. Gece kendi uyuyor ,gündüz salla salla .senin de mi öyle

Bebeklerin tırnaklarını kestiniz mi kızlar ? Eldivenleri çıkarmak istiyorum ama çizer yüzünü diye de korkuyorum

Ben kestim yine uzadı. Ama ben hiç eldiven kullanmadım. Arada çizdi ama o kadar..

Bu arada bebek eldivenle kendini hiç güvende hissetmezmiş diye bir yazı okudum. Anne karnında hissettiği şekilde hissetmediği için.

Aynen öyle bütün gün bitiyor bi bakıyorum ben hala aynı yerde sallıyorum gaz sorunumuz yok karnı tok yine öyle
Ama bu da yanlış. Her şeyin dengelisi olmalı.en büyük korkum yarın bir gün gece de sallanma istemesi .gorumcenin çocuğu böyleydi.Annesi memeyle gündüz uyutmaya alışmış.Annesi ise başladı. Çocuk gündüzleri 1 dakika uyumuyor .gece de eh işte uyuyor.

40dan sonra korkmaya başladım ve sadece 3 günümüz kaldı 5. Haftadaki atak ozamanmı başlıyo acaba bebeklerin
Bizimki başladı ve bitti galiba .Bir dönem nasıl huysuzdu.sonra bitti .şimdi başka alışkanlıklar edindik .mesela artık beşikte sallanmayi bırakınca uyanıyoruz .Artık akillaniyoruz .

Yanlış ama şu an bi düzen oturtmak imkansız geçen hafta gece uyanıyor 1 saatte dalıyordu bu hafta böyle büyüdükçe değişecek benim en büyük sıkıntım uyanık olduğunda kucakta olmak istemesi ve özellikle de benim kucağımda hadi babası iyi tutamıyor babaannesinde de durmuyor bi yandan beni tanıyor olması çok güzel ama dinlenecek hiç vaktim yok bu arada bende çalışıyorum önümüzde ki ay ücretsiz izin almaya gidicem yıllık isimlerle birlikte en fazla 10 aylık olana kadar bakabilicem sonrası fena babaanneye kalacak

Bende eldivenli olmasından yana değilim hem sıcak hem hissetsin emzirirken çıkarıyorum ellerini tutuyorum tamda uzun değil aslında çok ince tırnakları kimileri kırık gibi etine yakın o yüzden törpü daha iyi olcak gibi törpü alıcam

40dan sonra korkmaya başladım ve sadece 3 günümüz kaldı 5. Haftadaki atak ozamanmı başlıyo acaba bebeklerin
Valla o atak bizde 1 haftadir var saati saatini tutmuyor artik evden cikmiycam misafirde kabul etmiycez hava serinleyene kadar ve disarisi 42 derece eriycem sandim bugun bi ara emziriken

Hep bebelere odaklandik da ben dogum sonrası çatlaklarimı kafaya takiyorum galiba. Hic hoşuma gitmiyor görüntü. Bunun icin suan yapılacak bişey var mı? Benim gibi catlayan ve care bulan varsa bi fikir versn.

Bizimki başladı ve bitti galiba .Bir dönem nasıl huysuzdu.sonra bitti .şimdi başka alışkanlıklar edindik .mesela artık beşikte sallanmayi bırakınca uyanıyoruz .Artık akillaniyoruz .
Ayyyy normalde sallıyodun ozaman ben hiç sallamadım daha uyumadı için poposuna vuruyorum piş piş. Diye okadar , dün salladım ilk defa korkttu.. seninki sevdi demekki sallanmayı baya durunca uyanıyoa eee sen napıyosun ozaman hep sallıyomusun mecbur
Valla o atak bizde 1 haftadir var saati saatini tutmuyor artik evden cikmiycam misafirde kabul etmiycez hava serinleyene kadar ve disarisi 42 derece eriycem sandim bugun bi ara emziriken
Bu atak zamanları sıkıntı cidden benimkide çok uyurdu artık uyumuyo ama banada zorluk yaşatmıyo şimdilik Sizin orası cidden felaket yaa one sıcakkk bide biz buraya sıcak diyoruz Etme misafir boşver ter içinde zaten 2çıcuk bakıyosun

Hep bebelere odaklandik da ben dogum sonrası çatlaklarimı kafaya takiyorum galiba. Hic hoşuma gitmiyor görüntü. Bunun icin suan yapılacak bişey var mı? Benim gibi catlayan ve care bulan varsa bi fikir versn.
Çatlak için yağlar varya bio oil fln doğumdan soneada kullanın diyolar azaltıyomuş diyeee. Ben 3-4 tne çıktı ama şuan kırmızılar ga oyuzden kötü duruyo beyazlayınca belki göze batmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…