- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.301
Ben törpüyle yapamadım tırnak makasıyla daha kolay yaptım uyurken kolay oluyo 2-3 günde bi kesiyorum hemen uzuyoBende eldivenli olmasından yana değilim hem sıcak hem hissetsin emzirirken çıkarıyorum ellerini tutuyorum tamda uzun değil aslında çok ince tırnakları kimileri kırık gibi etine yakın o yüzden törpü daha iyi olcak gibi törpü alıcam
Benim alt göbekte eskilerden çatlaklar vardı göze batmıyordu bunda göbek deliğim patlıcaktı artık daha fazla dursaydı göbek deliği etrafı çatladı ama kırmızı olmadılar beyaz oluyo benim çatlaklar henüz incelemedim ama göze batarsa da batsın valla 3 çocuktan sonra normal artık pörsümemÇatlak için yağlar varya bio oil fln doğumdan soneada kullanın diyolar azaltıyomuş diyeee. Ben 3-4 tne çıktı ama şuan kırmızılar ga oyuzden kötü duruyo beyazlayınca belki göze batmaz
Teşekkür ederimDoktor verdi bize canım gazı var zorlanıyor demiştim o şekilde yazdı
Bio alsam diye dusundm de baska daha etkilibi krem bisey var mi merak ediyrm. Evt kirmizi diyedaha batyr. Keske 3 4 tane olsa benim deÇatlak için yağlar varya bio oil fln doğumdan soneada kullanın diyolar azaltıyomuş diyeee. Ben 3-4 tne çıktı ama şuan kırmızılar ga oyuzden kötü duruyo beyazlayınca belki göze batmaz
Aynen 3 çocuk doğurmuşsun dha kim sana bişi diyebilirrr kolay bişi değil yaniiiiiiBenim alt göbekte eskilerden çatlaklar vardı göze batmıyordu bunda göbek deliğim patlıcaktı artık daha fazla dursaydı göbek deliği etrafı çatladı ama kırmızı olmadılar beyaz oluyo benim çatlaklar henüz incelemedim ama göze batarsa da batsın valla 3 çocuktan sonra normal artık pörsümemGöbeği açık veya bikini giyen biri değilim daha kapalı giyinmeyi seviyorum normalde de o yüzden çok dert etmiyorum bi kocam görecek onun da umru olmaz
Ya kocam bisey demez belki ama o da görmesin yaBenim alt göbekte eskilerden çatlaklar vardı göze batmıyordu bunda göbek deliğim patlıcaktı artık daha fazla dursaydı göbek deliği etrafı çatladı ama kırmızı olmadılar beyaz oluyo benim çatlaklar henüz incelemedim ama göze batarsa da batsın valla 3 çocuktan sonra normal artık pörsümemGöbeği açık veya bikini giyen biri değilim daha kapalı giyinmeyi seviyorum normalde de o yüzden çok dert etmiyorum bi kocam görecek onun da umru olmaz
Lazere git çatları kaybeden bende çok olsaydı ona gidicektim az olumca gitmicemmBio alsam diye dusundm de baska daha etkilibi krem bisey var mi merak ediyrm. Evt kirmizi diyedaha batyr. Keske 3 4 tane olsa benim deama malesef
Aynen 3 çocuk doğurmuşsun dha kim sana bişi diyebilirrr kolay bişi değil yaniiiiiibende takmıyorum ben evlenemeden öncede bikini giymezdim mayoyu daha çok seviyorum göbeği açıkda giyinmem kocamda görürse görsün ona evlat verdim okadarda olsun onlara kurban olsun yapcak bişi yok
Valla yağ ile olmazsa giderm. Ben belki yağ ile biraz toparlar mi diye iste bi umut merak ettmLazere git çatları kaybeden bende çok olsaydı ona gidicektim az olumca gitmicemmYağlarla uğraşcağına sevmiyosan hemen gitsin istiyosan lazer mantıklı
Bence yine düzenli kullanımda giderrr. Bende kullanıyorum arada sürüyorum belki azalırValla yağ ile olmazsa giderm. Ben belki yağ ile biraz toparlar mi diye iste bi umut merak ettm
Gerçekten tüm gün gidiyor saat dört buçuk olmuş koca gün yaptığım kahvaltı yap bulasigini yıka bebeği yıka o kadar gerisi sadece emzirmek ve susturmak akşam yemeği temizlik kendi bakimim hiç biri yok diğer oğlan babannene de iki gündür bana çok yükü yok ama eskisi gibi yemek yapamıyorumAynen öyle bütün gün bitiyor bi bakıyorum ben hala aynı yerde sallıyorum gaz sorunumuz yok karnı tok yine öyle
Bende eldivenli olmasından yana değilim hem sıcak hem hissetsin emzirirken çıkarıyorum ellerini tutuyorum tamda uzun değil aslında çok ince tırnakları kimileri kırık gibi etine yakın o yüzden törpü daha iyi olcak gibi törpü alıcam
Benimkinin bir günü bir gününü tutmuyo ki. Bir gün emerken uyuyo, bir gün kucakta sallanmak istiyo, bir gün emip kendi kendine uyuyo. Ne yapıcağımı şaşırıyorum bazen. Dün işe yarayan şey bugün fayda etmiyo yaniAcaba bebeklerin uykuya gecmelerini sağlayacak seyi mi bulamadik ben de zorlanıyorum zaman zaman meme de uyuyor bazen mesela bazen de uyumuyor resmen direniyor ozellik bizim saatimiz aksam 11 ve sonrası. Kucakta pışpışlayıp şarkı türkü ninni ne varsa mırildanıyoruz kulagina oturunca da istemiyor illa gezinti halinde olcaz. Uykuya geçişini sağlayan şeyi ariyorum benimki kundak sevmiyor onu anladm. Sallamak istemiyorum. Bazen emzikle uyuyor onu farkettm. Emmek uykuya gecisini saglıyor biraz.
Valla sabah hep salladım. Bu uykusunda az salladım uyudu .benim çocuk o saatlerde cokkk zor uyuyo demekki .Ayyyy normalde sallıyodun ozaman ben hiç sallamadım daha uyumadı için poposuna vuruyorum piş piş. Diye okadar , dün salladım ilk defa korkttu.. seninki sevdi demekki sallanmayı baya durunca uyanıyoa eee sen napıyosun ozaman hep sallıyomusun mecbur
Bu atak zamanları sıkıntı cidden benimkide çok uyurdu artık uyumuyo ama banada zorluk yaşatmıyo şimdilikSizin orası cidden felaket yaa one sıcakkk bide biz buraya sıcak diyoruz Etme misafir boşver ter içinde zaten 2çıcuk bakıyosun
Benimki de benim kucağımda durmuyor .çocuk çıldırıyor. Tutamiyor muyum ne ?Öyle hepimiz baslicaz mecbur büyükler bakacakYanlış ama şu an bi düzen oturtmak imkansız geçen hafta gece uyanıyor 1 saatte dalıyordu bu hafta böyle büyüdükçe değişecek benim en büyük sıkıntım uyanık olduğunda kucakta olmak istemesi ve özellikle de benim kucağımda hadi babası iyi tutamıyor babaannesinde de durmuyor bi yandan beni tanıyor olması çok güzel ama dinlenecek hiç vaktim yok bu arada bende çalışıyorum önümüzde ki ay ücretsiz izin almaya gidicem yıllık isimlerle birlikte en fazla 10 aylık olana kadar bakabilicem sonrası fena babaanneye kalacak
Doğum paranı alabildinmi benim 1.yattı doğumdan sonra bidaha haber yokBenimki de benim kucağımda durmuyor .çocuk çıldırıyor. Tutamiyor muyum ne ?Öyle hepimiz baslicaz mecbur büyükler bakacak
Doğru olabilir şuan mesela benimkide kucağımda uyudu koydum yerine 5 dk sonra uyandı aldım yine emzirdim emzirirkende uyudu yine koydum uyandıValla sabah hep salladım. Bu uykusunda az salladım uyudu .benim çocuk o saatlerde cokkk zor uyuyo demekki .
Bi kısır döngüye girdik toplu haldeDoğru olabilir şuan mesela benimkide kucağımda uyudu koydum yerine 5 dk sonra uyandı aldım yine emzirdim emzirirkende uyudu yine koydum uyandıpes ettim
Gaz bizi mahveden dün rontegnini cektirdik gaz dolu bi röntgen sonucu geldi elimize 4 saat susmadi hic acidanAyyyy normalde sallıyodun ozaman ben hiç sallamadım daha uyumadı için poposuna vuruyorum piş piş. Diye okadar , dün salladım ilk defa korkttu.. seninki sevdi demekki sallanmayı baya durunca uyanıyoa eee sen napıyosun ozaman hep sallıyomusun mecbur
Bu atak zamanları sıkıntı cidden benimkide çok uyurdu artık uyumuyo ama banada zorluk yaşatmıyo şimdilikSizin orası cidden felaket yaa one sıcakkk bide biz buraya sıcak diyoruz Etme misafir boşver ter içinde zaten 2çıcuk bakıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?