Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben törpüyle yapamadım tırnak makasıyla daha kolay yaptım uyurken kolay oluyo 2-3 günde bi kesiyorum hemen uzuyo

Çatlak için yağlar varya bio oil fln doğumdan soneada kullanın diyolar azaltıyomuş diyeee. Ben 3-4 tne çıktı ama şuan kırmızılar ga oyuzden kötü duruyo beyazlayınca belki göze batmaz
Benim alt göbekte eskilerden çatlaklar vardı göze batmıyordu bunda göbek deliğim patlıcaktı artık daha fazla dursaydı göbek deliği etrafı çatladı ama kırmızı olmadılar beyaz oluyo benim çatlaklar henüz incelemedim ama göze batarsa da batsın valla 3 çocuktan sonra normal artık pörsümem Göbeği açık veya bikini giyen biri değilim daha kapalı giyinmeyi seviyorum normalde de o yüzden çok dert etmiyorum bi kocam görecek onun da umru olmaz

Çatlak için yağlar varya bio oil fln doğumdan soneada kullanın diyolar azaltıyomuş diyeee. Ben 3-4 tne çıktı ama şuan kırmızılar ga oyuzden kötü duruyo beyazlayınca belki göze batmaz
Bio alsam diye dusundm de baska daha etkilibi krem bisey var mi merak ediyrm. Evt kirmizi diyedaha batyr. Keske 3 4 tane olsa benim de ama malesef

Aynen 3 çocuk doğurmuşsun dha kim sana bişi diyebilirrr kolay bişi değil yaniiiiii bende takmıyorum ben evlenemeden öncede bikini giymezdim mayoyu daha çok seviyorum göbeği açıkda giyinmem kocamda görürse görsün ona evlat verdim okadarda olsun onlara kurban olsun yapcak bişi yok

Ya kocam bisey demez belki ama o da görmesin ya benimkiler beyaz degil kirmizi zamanla beyazlar muhtemelen de ne bilim taze tazyken belki caresi vardir diye

Bio alsam diye dusundm de baska daha etkilibi krem bisey var mi merak ediyrm. Evt kirmizi diyedaha batyr. Keske 3 4 tane olsa benim de ama malesef
Lazere git çatları kaybeden bende çok olsaydı ona gidicektim az olumca gitmicemm Yağlarla uğraşcağına sevmiyosan hemen gitsin istiyosan lazer mantıklı

ben kapaliyim zaten bikini vb derdim yok da ne biliyim taze taze caresi vardir belki catlaklar ilk halde daha kolay toparlar ya zamanla yer etmeden cözüm varsa dedim. Anneme cekmisim napim onun da bi suru var. Beyazlamıs ama kötü görünuyor onunkiler

Valla yağ ile olmazsa giderm. Ben belki yağ ile biraz toparlar mi diye iste bi umut merak ettm
Bence yine düzenli kullanımda giderrr. Bende kullanıyorum arada sürüyorum belki azalır Denemekde fayda varrrr okadar da salmayalım kendimiizi doğeu diyosun, kendimiz görüyoruz kimse görmesede

Aynen öyle bütün gün bitiyor bi bakıyorum ben hala aynı yerde sallıyorum gaz sorunumuz yok karnı tok yine öyle
Gerçekten tüm gün gidiyor saat dört buçuk olmuş koca gün yaptığım kahvaltı yap bulasigini yıka bebeği yıka o kadar gerisi sadece emzirmek ve susturmak akşam yemeği temizlik kendi bakimim hiç biri yok diğer oğlan babannene de iki gündür bana çok yükü yok ama eskisi gibi yemek yapamıyorum

Uyurken kesiyorum ben. Çok derinden kesmezsen bir şey olmaz. Kesmek bana törpüden daha pratik geliyor.

Benimkinin bir günü bir gününü tutmuyo ki. Bir gün emerken uyuyo, bir gün kucakta sallanmak istiyo, bir gün emip kendi kendine uyuyo. Ne yapıcağımı şaşırıyorum bazen. Dün işe yarayan şey bugün fayda etmiyo yani

Valla sabah hep salladım. Bu uykusunda az salladım uyudu .benim çocuk o saatlerde cokkk zor uyuyo demekki .

Benimki de benim kucağımda durmuyor .çocuk çıldırıyor. Tutamiyor muyum ne ?Öyle hepimiz baslicaz mecbur büyükler bakacak

Kizlar bir ayın sonunda muayeneye giden var mı ? Bebek kilo alımı nasıl olmalı? Ortalama kaç kilo almalı ?

Gaz bizi mahveden dün rontegnini cektirdik gaz dolu bi röntgen sonucu geldi elimize 4 saat susmadi hic acidan sen şükür et yine gazsiz bebekler cok şanslı masallah onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…