- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.321
Benim çatlaklar direkt beyaz olarak oluştu ilginç bir şekilde 1 günde çatladılar resmenYa kocam bisey demez belki ama o da görmesin yabenimkiler beyaz degil kirmizi zamanla beyazlar muhtemelen de ne bilim taze tazyken belki caresi vardir diye
Aynen uyumazsam öyle yapıyorumCanım daha ne istiyorsun kalk sağ o anda
Geri yat ve kalktığında yine göğsün doluyor:)
Fazladan öğün işte ne güzel
Eşim 3 kez kestiBebeklerin tırnaklarını kestiniz mi kızlar ? Eldivenleri çıkarmak istiyorum ama çizer yüzünü diye de korkuyorum
Büyük boy ve cam olunca cesaret edip kullanmadım. Şimdilik avent in klasik modeli ile devamBüyük boy mu aldn benimki büyük boy cok kocaman geliyor 2 gündür veriyorum sanki akışı da hızlı cocugum emerken bogulcak gibi oluyor
Lazer vs gibi çareleri vardır belki ama yağla kremle geçmiyor. Zamanla beyazlayıp daha iyi duruma geliyorlar tenine bağlı.Ya kocam bisey demez belki ama o da görmesin yabenimkiler beyaz degil kirmizi zamanla beyazlar muhtemelen de ne bilim taze tazyken belki caresi vardir diye
Peki doktor ne tavsiyeler verdi? Sadece bolca benzin mi alın dedi?Gaz bizi mahveden dün rontegnini cektirdik gaz dolu bi röntgen sonucu geldi elimize 4 saat susmadi hic acidansen şükür et yine gazsiz bebekler cok şanslı masallah onlara
Maşallah canım ben birinciye cesaret edemedimEşim 3 kez kesti
Cidden hepimiz aynı anda yaşıyoruz herşeyBi kısır döngüye girdik toplu halde
Valla maşallah dediğim diğer güne değişiyo. Bu bebekler bugunu yarınına uymuyo heran herşey olabilirGaz bizi mahveden dün rontegnini cektirdik gaz dolu bi röntgen sonucu geldi elimize 4 saat susmadi hic acidansen şükür et yine gazsiz bebekler cok şanslı masallah onlara
Yaaaaa 3. Çocuk Annesin sanada akıl vermesinlerKızlar etraftan 20 günden önce gezmeye çıkma, 40 dolmadan gece çıkma diyorlar. Siz dikkat ediyor musunuz özellikle akşam ezanından sonra evde olmaya?
Çok mantıklı biberon gaz yapıyorBen biberonla vereceğim zaman verıyorum sap
Ben kundak yapamıyorum elleri havada uyumayı seviyor ellerini hareket ettiremeyince uyanıyor ıkınıyor ağlıyor.. Emzik canı isterse uykuya geçerken tutuyor açken asla tutmaz.. Sallıyorum ben artık yorgunluktan ağlamak üzere oluyorum çünkü beşiğin sallama aparatı var çok yavaş sallıyorum.. Emerken uyumayı seviyor ama bazen uyumuyor işte gündüz çok uyursa gece uyumayabiliyor benim de en yorgun olduğum anlar sabaha karşı olan saatlerAcaba bebeklerin uykuya gecmelerini sağlayacak seyi mi bulamadik ben de zorlanıyorum zaman zaman meme de uyuyor bazen mesela bazen de uyumuyor resmen direniyor ozellik bizim saatimiz aksam 11 ve sonrası. Kucakta pışpışlayıp şarkı türkü ninni ne varsa mırildanıyoruz kulagina oturunca da istemiyor illa gezinti halinde olcaz. Uykuya geçişini sağlayan şeyi ariyorum benimki kundak sevmiyor onu anladm. Sallamak istemiyorum. Bazen emzikle uyuyor onu farkettm. Emmek uykuya gecisini saglıyor biraz.
Şiştiği için ve süt aktığı için ben de sağıyorum zaten uçları hep yara sağmazsan bebek doğru tutamıyor ucunu iyice işkence oluyor emzirmekBenim de bi gögsüm rahat diğeri şişiyor da şişiyor. Ayni seyi dusundum bugun. Acaba sağdıgım için bebek emiyor sanip ona göre mi vucüt süt üretir ki diye.
Bu şekilde erken mi biter süt çekilir mi acaba diye de aklma gelmedi değil.
Ama şişiyor agriyor sağmasam bu sefer de mastit olcam. Zaten gerginken bebek de kavrayamiyor.
Bu meme nasıl terbiye olur fikri olan ???
Küçük bebeğin etkisi mi bilmiyorum hiç çatlak oluşmadı.Bio alsam diye dusundm de baska daha etkilibi krem bisey var mi merak ediyrm. Evt kirmizi diyedaha batyr. Keske 3 4 tane olsa benim deama malesef
Geçene kadar temizlenene kadar yapp. Sonrada her emzirmeden önce göğüs ucunu karbonatlı suyla temizlee sonra olmaz diyolarKızlar pamukçuk tedavisi için karbonatlı suyla günde Bi defa mı temizlediniz ağzını bebeğinizin??
Ben çatlamadım ama çatlaklar kırmızı olduğu dönem sarı kantaron yağı iyi geliyor diye biliyorumHep bebelere odaklandik da ben dogum sonrası çatlaklarimı kafaya takiyorum galiba. Hic hoşuma gitmiyor görüntü. Bunun icin suan yapılacak bişey var mı? Benim gibi catlayan ve care bulan varsa bi fikir versn.
Neresi küçük 3 kg gayet iyiKüçük bebeğin etkisi mi bilmiyorum hiç çatlak oluşmadı.Sadece hindistan cevizi yağı kullanıyordum. Kızım 3 kg doğdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?