Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya kocam bisey demez belki ama o da görmesin ya benimkiler beyaz degil kirmizi zamanla beyazlar muhtemelen de ne bilim taze tazyken belki caresi vardir diye
Lazer vs gibi çareleri vardır belki ama yağla kremle geçmiyor. Zamanla beyazlayıp daha iyi duruma geliyorlar tenine bağlı.

Bi kısır döngüye girdik toplu halde
Cidden hepimiz aynı anda yaşıyoruz herşey
Gaz bizi mahveden dün rontegnini cektirdik gaz dolu bi röntgen sonucu geldi elimize 4 saat susmadi hic acidan sen şükür et yine gazsiz bebekler cok şanslı masallah onlara
Valla maşallah dediğim diğer güne değişiyo. Bu bebekler bugunu yarınına uymuyo heran herşey olabilir Peki tedavi olarak ne uyguladı ne yaptıda o gaz gitti yada gidicek

Kızlar etraftan 20 günden önce gezmeye çıkma, 40 dolmadan gece çıkma diyorlar. Siz dikkat ediyor musunuz özellikle akşam ezanından sonra evde olmaya?
Yaaaaa 3. Çocuk Annesin sanada akıl vermesinler Boşver bildiğinş yap bence ben kv gidiyorum diyelim akşam çıkıyoz 11de eve geliyorum dışarı gezmeyede çıksam onu dikkat etmem herhalde gündüz zaten gezmeye çıkıyorum

1.ay kontrolümüze gittik.Kalca usg çekildi bi sıkıntı yok çok şükür,aşısı da yapıldı.
Sadece kilomuz az artmış.
4 kilo doğdu.
9 gün sonra kontrolde 3700 e düşmüştü.
Bugün 4450 gr cıktı.Mama yi artırabilirsin dedi.Boy gayet iyi.Gaz içinde metsil günde 4 kez 8 damla başlıycam...Artık ağlamaya başladı ağrıdan yavrum bakalım metsil işe yarayacak mi?
He bi de gobek fıtığı durumundan bahsetti ama düzelebilirmiş ,inşallah öyle bi durum oluşmaz

Ben kundak yapamıyorum elleri havada uyumayı seviyor ellerini hareket ettiremeyince uyanıyor ıkınıyor ağlıyor.. Emzik canı isterse uykuya geçerken tutuyor açken asla tutmaz.. Sallıyorum ben artık yorgunluktan ağlamak üzere oluyorum çünkü beşiğin sallama aparatı var çok yavaş sallıyorum.. Emerken uyumayı seviyor ama bazen uyumuyor işte gündüz çok uyursa gece uyumayabiliyor benim de en yorgun olduğum anlar sabaha karşı olan saatler

Şiştiği için ve süt aktığı için ben de sağıyorum zaten uçları hep yara sağmazsan bebek doğru tutamıyor ucunu iyice işkence oluyor emzirmek

Hep bebelere odaklandik da ben dogum sonrası çatlaklarimı kafaya takiyorum galiba. Hic hoşuma gitmiyor görüntü. Bunun icin suan yapılacak bişey var mı? Benim gibi catlayan ve care bulan varsa bi fikir versn.
Ben çatlamadım ama çatlaklar kırmızı olduğu dönem sarı kantaron yağı iyi geliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…